![]() |
#4831 | |
zielony stworek
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
Może Emmaljunga ? Zdaje mi się, że w niektórych modelach można kupić stelaż i dokupić tylko gondolę, bez spacerówki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
www.zadbajocialo.pl
|
Ja polecam wózek z pompowanymi kołami.Jest to bardzo duży atut szczególnie gdy spacerujemy na dworze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wózek o podobnej wadze, więc wiem, co mówię ![]()
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmmm... Spacery są tylko na dworze? W CH się nie spaceruje przecież.
![]() |
#4837 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() Zaczynam szukać wózka, chodzi o 2 w 1 bo jednak fotelik do samochodu chcę kupić osobno z atestami. Dziecię będzie majowe ![]() Tu gdzie mieszkam nie ma zim, więc nie musi być on na śniegi, ale *chciałabym dobry materiał bo jest deszczowo. *Mieszkam na 2 piętrze, bez możliwości zostawienia go na klatce a jakaś silna nie jestem więc chciałabym coś lżejszego. *cena myślę że do 2 tys. jeśli to ma być 2 w 1, ale jak coś to dorzucę byleby był solidniejszy * koła skrętne, dobra amortyzacja *mieszczący się w bagażnik niewielkiego samochodu *większa gondola Tak naprawdę nie wiem co mogłabym brać jeszcze pod uwagę.. Czytałam o Mutsy ,teutonia, Bebetto, Dotty ale nie ma chyba idealnego. Te które wymieniłyście tutaj też już analizowałam, ale nadal nie potrafię znaleźć jakiegoś konkretnego.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do małego auta, to ja jeżdżę Renault Kangoo, więc nawet nie muszę go składać, jak wkładam do bagażnika-po prostu sobie stoi :p ale jechałam kiedyś z kumpelą i mi zazdrościła, że tak płasko się składa i mieści do jej auta - bo jej xLander się nie mieścił do Golfa, musiała jedno koło zawsze odkręcać :p Nie wiem co prawda ile waży, ale jak wpiszesz w google "chicco urban" to pewnie Ci wyskoczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Przyczajenie
|
Lambadaa a może Solution Zuma Kids? Nie znałam wcześniej tej marki ale widziałam go ostatnio w sklepie , poczytałam na internecie i zrobił na mnie duże wrażenie.
Ja ma termin na czerwiec co prawda ale juz się trzeba za wózkiem rozejrzeć. Też szukam lekkiego wózka, z dobrą amortyzacją, żeby gondola była obszerna. Ten wózek ma taką większą gondole, waży niewiele, skłąda się do naprawdę małych rozmiarów. A do tego wszystkiego ma obracane siedzisko i nawet regulację wysokości rączki. To tez ważne, choc nie myślałam o tym w takich kategoriach to okazuje się że niektóre wózki sa dla mnie za niskie. Ten jest naprawdę fajny |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Przyczajenie
|
Witaj w klubie. Też mam dylemat. Jak tylko jakaś nazwa wózka padnie na forum, to od razu ja googluję
![]() Byłam ostatnio w Akpolu i pani mówi, że możliwe, że po nowym roku będą jakieś promocje większe. Tyle tylko, że model Cosmo, do którego chyba jestem przekonana widnieje na stronie z czasem realizacji 2-3 tygodnie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Raczkowanie
|
Dot.: Yezz Air ?
Widzialam ten wozek, ale tez tylko na stronie quinny w niepolskiej wersji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś zna sklep Piotruś Pan z Warszawy. Zapowiadają wielką wyprzedaż wózków, które mnie interesują, na mikołajki, ale oczywiście nigdzie nie mogę się dowiedzieć, czy obowiązuje również przy sprzedaży internetowej, bo do Warszawy to mi jednak za daleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
BAN stały
|
mówisz o tym quinny yezz air ? widziałam na facebooku na stronie Quinny jakiś może tydzień temu foto, tego air, z dopiskiem, że już jest dostępny w Polsce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Specjalnie zalajkowalam Quinny na fb, bo widze ze nie jestem na biezaco z informacjami :d faktycznie, od koncowki listopada jest juz dostepny, super, jestem ciekawa jak wyglada w realu- komentarze na fb ma dosc pochlebne, chociaz prawdą jest, ze nie wszystkie polskie drogi sa odpowiednie do prowadzenia takiego wozeczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
BAN stały
|
to fakt, optrycznie ten yezz air bardzo fajnie sie prezentuje, mi sie najbardziej ten szary kolor podoba
![]() no właśnie z tymi małymi kółkami na nierównej drodze może być ciężko aczkolwiek, to raczej wózek miejski na równe ścieżki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
Co do wózków dziecięcych to chyba mogę się wypowiedzieć ponieważ przy jednym dziecku mam trzy wózki. Pierwszy wózek jaki kupiłam to wózek Bebetto Luca czy jakoś tak. Kolor szary i mi się podobał. Wózek około 1000 złotych, więc drogi. Ten wózek to jest gondola i jest zmiana na spacerówkę. Wózek nie spełnił moich oczekiwać w ogóle. Wózek sprawdził się tylko jako gondola do pól roku. Do samochodu żeby go włożyć trzeba się zmęczyć. Mam bardzo duży samochód i duży bagażnik i tak ciężko sobie poradzić, ogólnie szarpanina. Miałam dokupiony fotelik samochodowy i ten fotelik pasował do stelaża wózka co było plusem. Później jak zmieniłam górę na siedzisko spacerowe to dziecko mi zjeżdżało, siedzisko nie wygodne, siatka na zakupy pod wózkiem kiepskie, szura po ziemi jak masz zbyt dużo zakupów. Ogólnie nie jestem zadowolona. Kupiłam nowy wózek zwykłą malutką spacerówkę za niecałe 100 złotych i taka mini spacerówka jest świetna żeby mieć ją aby mieć ją do samochodu, np żeby jechać samochodem gdzieś z dzieckiem i wiesz że nie będziesz dużo chodzić. Minus tego wózka jest taki że jest niski i ledwo się z nim idzie, ja jestem wysoka. Ostatni wózek kupiłam jak córka miała ponad rok bo denerwowały mnie te wózki i kupiłam za 400 zł spacerówke cartenero sonata i jest to wózek niezastąpiony po prostu go uwielbiam. Do samochodu idealny oraz łądnie chodzi. Same plusy. Można go rozłożyć prawie na płasko i dziecko może spać. Super wózek, siedzisko głębokie wygodne i dziecko się nie zsuwa co jest najważniejsze. Z tego wózka bebetto dzieciątko się zsuwało. Jestem bardzo zadowolona i polecam mamom ten wózek juz po pół roku życia dziecka. Ja żałuje że nie kupiłam go od razu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Przyczajenie
|
Stało się, nie ma odwrotu. Kupiłam wózek
![]() Narazie mogę sobie pojezdzić pustym po korytarzu, ale w styczniu rozpoczynam testy na własnym dziecku, o ile pojawi się w terminie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Przyczajenie
|
Tak Cosmo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, czy któraś z Was słyszała może o wózku Anex sport?
Ma pompowane skrętne koła, amortyzatory, dobrej jakości obszycie, regulowana wysokość rączki i jeszcze kilka fajnych dodatków. Niestety nie mogę znaleźć o nim żadnych opinii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pierwszy raz słyszę tę nazwę, właśnie wygooglałam i ma ciekawy design. Powinnam już tu nie zaglądać, na zasadzie, że jak się już coś kupiło, to lepiej nic więcej nie porównywać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Przyczajenie
|
Miałam go przy drugim dziecku i byłam zadowolona więc mam nadzieję, że u ciebie też się sprawdzi. Gondola była bardzo szeroka, a synek dość późno zaczął siadać wiec długo z niej korzystałam i się mieścił, a spacerówka przetrwała niejedno zalanie soczkiem, musem, czy lodami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Przyczajenie
|
jeśli wózek to wyłącznie mutsy
miałamkkupiłamuużywanyna pompowanych kkołach jeździłam w śniegu super żaden inny
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja się nie zdecydowałam ze względu na okropnie szorstki materiał. Nie wyobrażam sobie wozić w nim dziecka latem.
![]() |
#4860 |
Przyczajenie
|
Nigdy nie miałam nc szorstkie w mutsy a służył długo i bardzo dobrze,
Nie Nie wiem gdzie ta szorstkosc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.