![]() |
#4981 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
To ja też dołączę się do âTeutoniowychâ dziewczyn ď Kupiłam âBe Youâ kilka miesięcy temu.
Mocno się zastanawiałam, aż w końcu mój mąż wkroczył do akcji i pomógł mi podjąć ostateczna decyzję. Razem skomponowaliśmy sobie wymarzony wózek dla naszego dziecka. Również mogę przyznać, że gondolę odpina się bardzo wygodnie, nie mam z tym najmniejszych problemów. Ulepszenie hamulca dodało wózkowi bezpieczeństwa z czego się bardzo cieszę bo bezpieczeństwo naszych maleństw to chyba głównie to o co nam wszystkim chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Moderatorka z pazurem
|
Ale perfidna reklama
![]() Ulepszenie hamulca dodalo bezpieczenstwa? A mialas poprzedni model? Byl wypadkowy? ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2016-04-15 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Moderatorka z pazurem
|
Zeby nie bylo, sama rozwazalam teutonie, ale cena akcesoriow i czas oczekiwania na zamowienie, mnie zniechecily. Ostatecznie kupilam Baby Design Dotty, baze 2way fix z isofix i maxi cosi pebble za 3 tyś za to wszystko. Sporo taniej a tez solidnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Konto usunięte
|
Ja miałam 2w1 Tako Acoustic, syn ma prawie 3 lata i jeszcze czasami jeździ w spacerowce z tego wózka, co dobitnie świadczy o jego jakości. Gondola duża, wygodna, koła pompowane, super amortyzacja, wręcz czasami celowo go nie biorę, żeby mi w nim nie zasnął :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Konto usunięte
|
Teutoniowe dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Przyczajenie
|
Pisanie na forum o zaletach produktu rzeczywiście może brzmieć jak reklama dla marki.. ale nie uważam tego za coś złego, jeśli jestem zadowolona z zakupu.
![]() Wózek spełnił moje oczekiwania, wiec dlaczego nie podzielić się tym z innymi mamami, które mają podobny problem? Co do pytania- to moje pierwsze dziecko, więc nie miałam wcześniejszego egzemplarza, ale znam opinie znajomych, które sprawdziły oba. ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- W poprzednim komentarzu zarzucałaś mi reklamę, a tutaj widzę niezłe promowanie marki :p nie uważam tego za coś złego. Masz do tego prawo, jeśli tak jak ja jesteś zadowolona ze swojego zakupu. Nie rozumiem tylko co masz na myśli pisząc o długim czasie oczekiwania? Ja czekałam na swój wózek 4 tygodnie, a chciałabym przypomnieć, że był on komponowany przeze mnie i męża. Dlatego jak na wózek na zamówienie myślę, że nie jest to długi czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Moderatorka z pazurem
|
Zalozylas profil tylko po to, by chwalic marke. Dla mnie to jest jasne.
Dlugi czas oczekiwania to 8 tygodni. Taka dostalismy informacje od sprzedawcy. Dodajac dwa do dwoch stwierdzilismy, ze nie chcemy tyle czekac, ani tym bardziej tyle kasy wydawac. Gwozdziem do trumny byla cena spiworka do spacerowki - prawie 500zl. Oczywiscie nie chce nic ujmowac tej marce, jakosc jest ok, design tez super (mowie na podstawie tego co widzialam i wydotykalam w sklepach, nie wiem jak sie uzytkuje w terenie). Uznalam jednak, ze wozek nie jest warty tej kasy. Potem czytam na forum o teutoniowych dziewczynach i pluje ze smiechu. Nie tylko ja ![]() Czyli uzytkowniczki wozkow Dylizans to dylizansowe dziewczyny, na nogach maja buty marki Tuptuś, wiec sa tuptusiowe, wsiadaja do swojego auta marki powiedzmy Cichojezdzik i mamy combo dziewczyn dylizansowo-tuptusiowo-cichojezdzikowych. Czaaaad ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2016-04-18 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Konto usunięte
|
Ja pozdrawiam wszystkie takowe dziewczyny! I bomikowe!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Przyczajenie
|
Każdy wybiera wedle swojego gustu i możliwości finansowych. Sprawdziłam 'na własnej' skórze ten produkt. Jestem zadowolona, dlatego polecam.
Ale nie widzę sensu robienia antyreklamy dla innych marek. I w dodatku naśmiewania się z dobrego poczucia humoru innych użytkowników. |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Przyczajenie
|
Czy ma ktoraś mamuśka wózek Coneco Comodo? Mogła by się podzielić opinią o nim? 😁😁😁
|
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, musze się Was poradzić, bo zaraz zeświruje!
Będe mamą lipcowego maluszka i szukam czegoś ultralekkiego na skrętnych kołach do miasta Na początku myślałam, że kupię pierwszą lepszą gondolę do przelatania tych kilku ciepłych mcy i skupię się na quinny, ale czytając Was doszłam do wniosku, że nie dojeździmy do 3 lat w nim, bo ma za wąskie siedziko i zgłupiałam. Kolejnym wyborem chyba będzie Jane Muum Reverse z mini gondolą. Macie jeszcze jakieś pomysły? Nie musi być wózek 3w1, ani nawet 2w1. Ważne żeby i gondola i spacerówka były lekkie, bo czekają mnie wędrówki na 4 piętro
#4993 |
Zakorzenienie
|
greentom ma bardzo lekki wózek, zarówno gondolę jak i spacerówkę
![]()
![]() |
#4994 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() Kupiłabym używany głęboki wózek i zostawiała go na dole, wnosiła malucha w gondolce z uszami. Do 3 lat to Britax motion i Baby Jogger czy Bumbleride Indie z tych lekkich. A ma to amortyzację dla noworodka ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Konto usunięte
|
A to takie dziwne, że nie ma gdzie zostawić?
U mnie - ani wózkowni, bagażnik auta odpada, już widzę te chętne sąsiadki do przechowania ![]() Co prawda ja miałam pomieszczenie pod schodami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Konto usunięte
|
U mnie w bloku nie ma pół metra wolnej przestrzeni, żeby wózek zostawić. Nawet jak go zostawiam na chwilę na dole, to szybko muszę po niego lecieć, bo zastawiam drzwi z piwnicy. W poprzednim bloku, jak mieszkała z rodzicami (to było nowsze budownictwo) też nie było takiego miejsca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zakorzenienie
|
Tez nie mam żadnego miejsca na wózek. W obecnym bloku mogę go od biedy zostawić pod skrzynkami na listy, ale nie na długo, bo jednak mocno ogranicza przestrzeń. W poprzednim bloku jak u Persephone - jesli zostawialam to zostawialam wejście do piwnicy. To hala wyłącznie opcja "zanieść dziecko na górę i wracać po wozek".
Z lekkich wózków polecam peg perego book (wersja z gondolą ma bodajże nazwę "pop up"). Z tym, że jest to wózek typowo miejski. Tzn jeśli chodzi o jazdę to daje spokojnie radę na nierownym terenie, ale ze wzg na amortyzację nie polecalabym wozić nim noworodka po polnych ścieżkach, starszak to co innego ![]() Sama zalowalam, że synowi nie kupiłam booka z gondolą (mam samą spacerowke),ale mialam jedo po starszej córce i stwierdziłam że dam radę go dźwigać po schodach póki młody będzie mały. I zalatwilam sobie w ten sposób kręgosłup :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, za kilka pomysłów, poszperam trochę w necie i na pewno coś wybiore
![]() Niestety u mnie odpada zostawianie wózka, myślę, że nie miałabym czym wyjechac na następny spacer ![]()
#4999 |
Raczkowanie
|
Ja mogę polecić wózek, który użytkuję teraz baby design mini, nie składa się w parasolkę ale blokuje się i ma rączkę waży około 7 kg. Ale jeszcze bardzo poważnie zastanawiałam się nad Easygo virage, bo po złożeniu jest niewielkich wymiarów, można złożyć go jedną ręką i budka wielostopniowa, że nawet całe dziecko podczas deszczu zasłonię. Ale mi zależało na czasie i kupiłam finalnie inny, siostrze zaś poleciłam go kupiła i jest bardzo zadowolona.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5000 |
Konto usunięte
|
Czy ktos posiada babyzen yoyo? Potrzebuję wózka na wakacje jak najlzejszego i zajmującego jak najmniej miejsca w aucie
|
![]() ![]() |
![]() |
#5001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5002 |
Konto usunięte
|
No jest mini mini, jak torebka
![]() ![]() Teraz mam super wózek (typowo miejski ale jak to 3w1 trochę miejsca zajmuje) i nie wiem czy cokolwiek mi go zastąpi ale zajmuje tyle miejsca w bagażniku ze Tz już ma dość wyjmowania kółek jak chce dołożyć jeszcze walizki, a małego bagażnika nie mamy No i tak pomyslałam o tym yoyo ale czy da sie go prowadzić np po bruku starówek?? Ciekawe ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Moderator
|
Nowa część wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=889296
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.