Jaki wózek- temat zbiorczy. - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-22, 19:03   #541
kasiagora23
Zadomowienie

Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

A gdzie znalazłaś Leviroo z fotelem za 1200zł? bo szczerze mnie dziwi tak niska cena.te dwa wózki które ci napisałam kosztują z fotelami ok 1200zł.
Jeżeli chodzi o tec4 to mi 2 szt zalegają od pół roku szaro niebieski i szaro pomarańczowy i chętnie się ich pozbędę za o wiele niższą cenę-jak mam być szczera to też ich nie polecam.
Leviroo z fotelem za 1200zł -to na prawdę dobra cena

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Faktycznie znalazłam Leviroo za niecałe 1200zł z przesyłką chyba będę musiała powrócić do tego tematu, bo za taką cenę chyba się znajdą chętni na taki wózek.
kasiagora23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 19:11   #542
doda22
Raczkowanie

GG do doda22 Send a message via Skype™ to doda22

Tak wlasnie tez mnie dziwila tak niska cena bo wozek prezentuje sie naprawde fajnie i ma spacerowke, gondole i nosidelko pozatym jakies tam jeszcze *******y spiworek na nozki itp.tutsj jest link na wozek Leviroo
https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=564521660

a jezeli masz ten wozek ABC design to taki masz jak ci link poslalam na dole ??? taki by mnie interesowal ze zlotym na 4 kolkach

http://www.bobowozki.com.pl/product_...6c92c7fd094f4f
doda22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 19:32   #543
kasiagora23
Zadomowienie

No niestety z 4 tec mam tylko coral blue a 3tec mam w kolorze cognac albo na odwrót w każdym razie mam te dwa kolory już je wystawiałam w cenie zakupu i nikt ich nie chce
http://www.mini-maxi.pl/abcdesign_wozki/4tec.php

na tej stronce co mi wysłałaś link fotelik do teca nie wiem dlaczego nie jest z abc design tylko z maxi cosi a to zupełnie inna firma...ale skoro da się wpiąć(...)
Kolor sobie wybrałaś najładniejszy jak ja bym teraz kupowała wozek to bym kupiła w tym samym kolorze tylko że Condor abc design

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

condor i raczej na obrotowych kołach ale na stałych tez jest fajny.Zanim wypuścili condora do sprzedaży był wózek turbo ma dokładnie taki sam stelaż co teraz condor tyle ze turbo nie mial osobno gondoli i spacerówki(ja go miałam) ale stelaż na prawdę super, koszyk ma pancerny z 8 kilo zakupów tam pakowałam i nic się nie działo.Po roku wyglądał jakby wogóle nie był używany- na prawdę super.Jak znowu będę miała dziecko to na pewno kupię condora...no chyba ze coś jeszcze sie fajniejszego pojawi.
Stary 2009-03-22, 19:37   #544
doda22
Raczkowanie

Powiedz mi kochana za ile moglabys taki wozek z moim kolorkiem zlotym z nosidelkiem gondola i spacerowka mi zalatwic ????
Stary 2009-03-22, 19:58   #545
kasiagora23
Zadomowienie

taki czyli condor czarno zloty czy tec4 czarno złoty?w sumie to dziś i tak Ci nie napisze bo jestem w domu ale jutro nie ma sprawy tylko napisz który.

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

napisałam Ci wiadomość prywatną.
Stary 2009-03-22, 20:29   #546
doda22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiagora23 Pokaż wiadomość
taki czyli condor czarno zloty czy tec4 czarno złoty?w sumie to dziś i tak Ci nie napisze bo jestem w domu ale jutro nie ma sprawy tylko napisz który.

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

napisałam Ci wiadomość prywatną.
tec4 czarno złoty by mnie interesowal tam z bajerkami jakimis tzn pokrowce itp
Stary 2009-03-22, 22:37   #547
daffodil81
Przyczajenie

Witam!
Czy mozecie wypowiedzieć sie na temat tego wózka:
http://www.e-wozki.pl/sklep/index.ph...attro-makalu-4

To podobno jakiś nowy model Quattro makalu 4 i nie mogę nigdzie znaleźć o nim opinii. Bardzo nam się spodobał w sklepie - jest lekki i świetnie się go prowadzi, poza tym spacerówka wyglada na solidna, wiec powinien posłuzyć dłuzej. Może ktoś z Was widział go albo ma jakies doswiadczenie, lub spostrzeżenia. Będę wdzieczna za uwagi.
daffodil81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 22:09   #548
doda22
Raczkowanie

Red face Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez daffodil81 Pokaż wiadomość
Witam!
Czy mozecie wypowiedzieć sie na temat tego wózka:
http://www.e-wozki.pl/sklep/index.ph...attro-makalu-4

To podobno jakiś nowy model Quattro makalu 4 i nie mogę nigdzie znaleźć o nim opinii. Bardzo nam się spodobał w sklepie - jest lekki i świetnie się go prowadzi, poza tym spacerówka wyglada na solidna, wiec powinien posłuzyć dłuzej. Może ktoś z Was widział go albo ma jakies doswiadczenie, lub spostrzeżenia. Będę wdzieczna za uwagi.

strona z wozkiem ktory kochana podalas niefunkcjonuje niewiem czy tylko ú mnie tylko czy u innych tez ???? sprobuj jeszcze raz podac strone.
Stary 2009-03-25, 16:18   #549
doda22
Raczkowanie

Witam czy ma ktos jakies informacje na temat wozka mutsy 3 w 1 ???? ostatnio kolezanka mi poweidziala zebym sobie zobaczyla ten wozek a czy ktos moze go ma ???
Stary 2009-03-29, 17:16   #550
wilwia
Raczkowanie

Witam.A czy ktos ma albo slyszal opinie o wozku Brevi ovo?Mozna go zobaczyc np.tu
http://rumcajs.pl/product_info.php?products_id=520
wilwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 19:44   #551
Chaos_Girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wilwia Pokaż wiadomość
Witam.A czy ktos ma albo slyszal opinie o wozku Brevi ovo?Mozna go zobaczyc np.tu
http://rumcajs.pl/product_info.php?products_id=520
Wyglada prawie identycznie jak Britax Vigour. Jesli jakosciowo jest podobny, to dobry wozek. Czytalam o nim same dobre opinie.
Chaos_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-30, 12:17   #552
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez doda22 Pokaż wiadomość
Witam czy ma ktos jakies informacje na temat wozka mutsy 3 w 1 ???? ostatnio kolezanka mi poweidziala zebym sobie zobaczyla ten wozek a czy ktos moze go ma ???
http://www.mutsy.nl/products/transporter

tutaj masz wszystkie modele mutsy

3 w 1 to gondola, spacerowka i fotelik (jesli jestem w bledzie to sprostujcie) za wszystko placi sie oddcielnie...

ja chyba sie zdecyduje na transportera. Biore pod uwage slidera ale dla mnie jest dosc ciezki.
oba prowadza sie cudownie i to ogromny plus
ale sa dosyc drogie... za komplet ktory ja sobie wybralam musialabym zaplacic ponad 2600zl...
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 12:38   #553
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Przysłali mi dziś odpowiedź z firmy Bebetto na temat ciężaru wózka Vulcano z pompowanymi kołami i wymiaru gondoli wewnątrz (12,5 kg i 79 cm). No i na ten wózek się zdecyduję. To taki "złoty środek" przy moim 4 pietrze (ciężar) i chęcią posiadania wózka na każdy teren (skrętne koła na miasto/sklepy, zablokowane w terenie leśnym) i z w miarę dużą gondolą. Przykładowy wózek: http://www.allegro.pl/item579033246_...sy_kolor y.html
Nie wiem tylko, gdzie ja ten wózek zobaczę na żywo. Na stronie producenta nie ma mojego miasta
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 14:55   #554
tantesidonia
Przyczajenie

Hej,
Czy któraś z Was ma jakiekolwiek doświadczenie z następującym wózeczkiem:

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1818...o_fotelik.html

http://www.allegro.pl/item589690084_...anszy_hit.html

Spotkałam go przypadkiem w malutkim sklepiku w centrum Krakowa i zrobił na mnie całkiem niezłe wrażenie (szczególnie cena 800 zł z fotelikiem ) a przy okazji zburzył moje dotychczasowe plany .
Tzn, gdybym go najpierw widziała w necie to w ogóle nie zwróciłby mojej uwagi ale na żywo prezentuje się o niebo lepiej. Ma dużą gondolę, pompowane koła (przednie skrętne), spacerówka dość szeroka ma zafoliowany, regulowany podnóżek i rozkłada się ją nie za pomocą pasków ale jest to stopniowane (dla mnie to duży plus), budka składa się cichutko jednym ruchem, wózek łatwo się podbija, jest ładnie wykończony, kolorki trochę nie te, ale niebawem ma się pojawić coś nowego w tej kwestii. Dobrze zamortyzowany (amortyzatory regulowane), łatwo się składa, dobrze prowadzi w warunkach sklepowych, sprzedawca go bardzo chwalił. Jedyne czego mi w nim brakuje to regulowania dna gondoli. Już byłam zdecydowana na JEDO Fyna 4DS ale ten jest bardzo podobny (ogólnie nieco dłuższy) no i sama już nie wiem Nie znalazłam żadnych opinii na jego temat. Czy ktoś miał z nim do czynienia???

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Przysłali mi dziś odpowiedź z firmy Bebetto na temat ciężaru wózka Vulcano z pompowanymi kołami i wymiaru gondoli wewnątrz (12,5 kg i 79 cm). No i na ten wózek się zdecyduję. To taki "złoty środek" przy moim 4 pietrze (ciężar) i chęcią posiadania wózka na każdy teren (skrętne koła na miasto/sklepy, zablokowane w terenie leśnym) i z w miarę dużą gondolą. Przykładowy wózek: http://www.allegro.pl/item579033246_...sy_kolor y.html
Nie wiem tylko, gdzie ja ten wózek zobaczę na żywo. Na stronie producenta nie ma mojego miasta
Przed zakupem proponuję jednak dobrze obejrzeć ten wózek. Był pierwszy na mojej liście dopóki go nie zobaczyłam na żywo. Gondola w rzeczywistości jest maleńka, tak samo jak spacerówka. Manewrowanie nim po sklepie też mnie nie zachwyciło. Ale rzeczywiście jest dość lekki i porządnie wykończony. Tu już każdy sam musi ustalić swoje priorytety
tantesidonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 16:24   #555
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez tantesidonia Pokaż wiadomość
Przed zakupem proponuję jednak dobrze obejrzeć ten wózek. Był pierwszy na mojej liście dopóki go nie zobaczyłam na żywo. Gondola w rzeczywistości jest maleńka, tak samo jak spacerówka. Manewrowanie nim po sklepie też mnie nie zachwyciło. Ale rzeczywiście jest dość lekki i porządnie wykończony. Tu już każdy sam musi ustalić swoje priorytety
Jak gondola o długości 79 cm może być mała? Widziałam na żywo X-Landera XA, którego gondola wydawała mi się duża, a okazało się, że jest mniejsza od tej z Bebetto
Stary 2009-03-30, 18:42   #556
tantesidonia
Przyczajenie

[quote=malin30;11692298]Jak gondola o długości 79 cm może być mała? Widziałam na żywo X-Landera XA, którego gondola wydawała mi się duża, a okazało się, że jest mniejsza od tej z Bebetto

Ta gondola jest po prostu strasznie płytka (19cm) a to też się liczy.
Nie wiem jak to jest ale niby te gondole mają podobne wymiary a różnica jest naprawdę widoczna. Może to zależy od szycia
Xlander też gondoli za dużej nie ma. Wystarczy go postawić obok V-maxa Baby Smile czy któregokolwiek wózka Jedo.
Stary 2009-03-30, 19:47   #557
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

[quote=tantesidonia;116948 19]
Cytat:
Jak gondola o długości 79 cm może być mała? Widziałam na żywo X-Landera XA, którego gondola wydawała mi się duża, a okazało się, że jest mniejsza od tej z Bebetto

Ta gondola jest po prostu strasznie płytka (19cm) a to też się liczy.
Nie wiem jak to jest ale niby te gondole mają podobne wymiary a różnica jest naprawdę widoczna. Może to zależy od szycia
Xlander też gondoli za dużej nie ma. Wystarczy go postawić obok V-maxa Baby Smile czy któregokolwiek wózka Jedo.
A ten widziałaś na żywo? Też mam go na liście, ale wydawało mi się, że jest mniejszy od Vulcano, no i cięższy
Stary 2009-03-30, 20:30   #558
doda22
Raczkowanie

hejka dziewczyny a czy ma ktos wozek ABC 4 TEC ??? prosze o komentarze

http://www.sklepbambino.pl/product-p...olor-Gold.html
Stary 2009-03-30, 21:09   #559
tantesidonia
Przyczajenie

[quote=malin30;11696277]
Cytat:
A ten widziałaś na żywo? Też mam go na liście, ale wydawało mi się, że jest mniejszy od Vulcano, no i cięższy
V-maxa wykreśliłam dziś po drugim oglądaniu
Wersja głęboka, dla mnie, jak marzenie. Gondola obszerna, głębsza, z regulowanym oparciem, wyposażona w wygodny uchwyt do przenoszenia u szczytu budki. Ale spacerówka mi totalnie nie podeszła. Wąska, nie ma oparcia na nóżki (chodzi mi o "tackę"), oparcie plecków opuszcza się za pomocą paska a nie stopniowo. Dla mnie wadą jest też to, że aby opuścić budkę trzeba jednocześnie nacisnąć guziki z prawej i z lewej strony, (są wózki gdzie wystarczy to tylko popchnąć) chociaż to w zasadzie kwestia wprawy. Wózek jest cięższy od Vulcano bo zdaje się, że ma większe koła, ale za to lepiej się prowadzi a przy stelażu są uchwyty, za pomocą których wygodniej jest go nosić. Kolorystyka taka sobie, pan w sklepie nie miał jeszcze katalogu z materiałami, żeby się dobrze przyjrzeć. Podnosząc czy opuszczając rączkę trzeba nacisnąć jednocześnie guziki z prawej i z lewej strony, które znajdują się na zewnątrz wózka, to oznacza, że nie naciska się ich kciukami (ja mam jakoś mało sprawne te pozostałe palce i sobie z tym poprostu nie radzę ale to też rzecz do wyćwiczenia). Wyszło mi na to, że musiałabym dużo nad sobą pracować by mieć cierpliwość do tego pojazdu ale wersja głęboka (nie licząc tego opuszczania budki) jest fajna.
Szkoda, że model niedawno się pokazał bo zawsze to lepiej poczytać sprawdzone opinie osób użytkujących (niestety takowych jeszcze nie znalazłam) niż te oparte na mniej lub bardziej trafnych domysłach
Stary 2009-03-30, 21:17   #560
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
V-maxa wykreśliłam dziś po drugim oglądaniu
Wersja głęboka, dla mnie, jak marzenie. Gondola obszerna, głębsza, z regulowanym oparciem, wyposażona w wygodny uchwyt do przenoszenia u szczytu budki. Ale spacerówka mi totalnie nie podeszła. Wąska, nie ma oparcia na nóżki (chodzi mi o "tackę"), oparcie plecków opuszcza się za pomocą paska a nie stopniowo. Dla mnie wadą jest też to, że aby opuścić budkę trzeba jednocześnie nacisnąć guziki z prawej i z lewej strony, (są wózki gdzie wystarczy to tylko popchnąć) chociaż to w zasadzie kwestia wprawy. Wózek jest cięższy od Vulcano bo zdaje się, że ma większe koła, ale za to lepiej się prowadzi a przy stelażu są uchwyty, za pomocą których wygodniej jest go nosić. Kolorystyka taka sobie, pan w sklepie nie miał jeszcze katalogu z materiałami, żeby się dobrze przyjrzeć. Podnosząc czy opuszczając rączkę trzeba nacisnąć jednocześnie guziki z prawej i z lewej strony, które znajdują się na zewnątrz wózka, to oznacza, że nie naciska się ich kciukami (ja mam jakoś mało sprawne te pozostałe palce i sobie z tym poprostu nie radzę ale to też rzecz do wyćwiczenia). Wyszło mi na to, że musiałabym dużo nad sobą pracować by mieć cierpliwość do tego pojazdu ale wersja głęboka (nie licząc tego opuszczania budki) jest fajna.
Szkoda, że model niedawno się pokazał bo zawsze to lepiej poczytać sprawdzone opinie osób użytkujących (niestety takowych jeszcze nie znalazłam) niż te oparte na mniej lub bardziej trafnych domysłach
U mnie na szczęście jest sklep, w którym są V-Maxy, więc będę mogła obejrzeć je na żywo. Póki co zostaję przy Vulcano jako nr 1, bo jego gondola ma właściwie identyczne wymiary co V-Maxa. Ja muszę mieć lekki wózek, bo mieszkam na 4 piętrze bez windy, oraz ze skrętnymi kołami przednimi i dlatego wózki Roan, które mają największą gondolę, odpadają. Są dla mnie za wielkie. Tak samo wszystkie wózki typu 2 w 1, np. Baby Merz. Cena też odgrywa dużą rolę, bo nie zamierzam wydać na wózek więcej niż 1200/1300 zł.

PS. A jak jest w końcu z Bolderami? Któraś już je oglądała na żywo?

Edytowane przez malin30
Czas edycji: 2009-03-30 o 21:19
Stary 2009-03-30, 21:59   #561
tantesidonia
Przyczajenie

PS. A jak jest w końcu z Bolderami? Któraś już je oglądała na żywo?[/quote]

Bolder (czterokołowy), który widziałam w sklepie nie miał kółek skrętnych 360, tylko skrętną przednią oś i ciężej mi się go prowadziło. Dlatego dłużej go już nie oglądałam
Jeżeli zależałoby mi głównie na wadze wózka to chyba też bym wybrała Vulcano Eeeh nie ma lekko...
Stary 2009-03-31, 07:58   #562
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Bolder (czterokołowy), który widziałam w sklepie nie miał kółek skrętnych 360, tylko skrętną przednią oś i ciężej mi się go prowadziło. Dlatego dłużej go już nie oglądałam
Jeżeli zależałoby mi głównie na wadze wózka to chyba też bym wybrała Vulcano Eeeh nie ma lekko...
Ano nie ma lekko... Gdybym mieszkała w bloku z windą albo na parterze bądź w domku jednorodzinnym, to nie byłoby problemu. Kupiłabym tego Roana z dużą gondolą. Popatrzę na Boldera i Baby smile w swoim mieście, a Vulcano będę mogła poszukać w maju na południu Polski, jak pojadę na urlop, bo widziałam na stronie porducenta, gdzie są sklepy-dystrybutorzy. No i wtedy podejmę decyzję. Na szczęście mam jeszcze dużo czasu, a zakupy "wyprawkowe" planowałam dopiero na III trymestr.
Stary 2009-04-06, 12:29   #563
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też

Dziewczyny, trójkołowce może fajnie się prowadzą, ale spróbujcie wjechać takim wózkiem z dzieckiem na wysoki krawężnik (a takich pełno jest w mieście) albo na podjazd dwutorowy.
mam trzykołowy wózek, nie ma większych problemów z wjazdem na krawężniki a na podjazd dwutorowy (o ile nie są to takie rynienki) można wjechać tyłem

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 15:02   #564
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
mam trzykołowy wózek, nie ma większych problemów z wjazdem na krawężniki a na podjazd dwutorowy (o ile nie są to takie rynienki) można wjechać tyłem

ja tez nie mam trudności z poruszaniem sie z trójkołowcem

bardzo taki polecam
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 19:21   #565
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
ja tez nie mam trudności z poruszaniem sie z trójkołowcem

bardzo taki polecam
To macie szczęście. Ja w swoim mieście często widzę kobiety z trójkołowcami i jak chyboczą się te wózki na wysokich krawężnikach. O wygodnych podjazdach w wielu miejscach też można jeszcze pomarzyć. Dlatego ja na pewno nie zdecyduję się na taki wózek.
Stary 2009-04-06, 19:59   #566
zanka205
Zakorzenienie

ja na początku bałam się takiego wózka, mąż się uparł na trzykołowca
po domu jeździło mi się strasznie, bałam się że nie poradzę sobie na dworze, ale jak tylko pierwszy raz wyszłam z małym na spacer okazało się że wózek prowadzi się świetnie.
Mam x-landera xt i jedyny problem to właśnie podjazdy takie rynny bo wózek ma szeroki rozstaw kół, a do tego opony są grube i jest problem, ale na zwykłych podjazdach betonowych można wciągać wózek tyłem, a na tych zupełnie pełnych podjazdach (jak dla wózków inwalidzkich) to normalnie się jedzie. Niestety u mnie w mieście nie ma wiele takich porządnych podjazdów.
Ale z wózka jestem ogromnie zadowolona i wcale nie żałuję (choć wahałam się czy xa nie będzie lepszy i czy męża nie przekonać)

Stary 2009-04-06, 20:02   #567
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
ja na początku bałam się takiego wózka, mąż się uparł na trzykołowca
po domu jeździło mi się strasznie, bałam się że nie poradzę sobie na dworze, ale jak tylko pierwszy raz wyszłam z małym na spacer okazało się że wózek prowadzi się świetnie.
Mam x-landera xt i jedyny problem to właśnie podjazdy takie rynny bo wózek ma szeroki rozstaw kół, a do tego opony są grube i jest problem, ale na zwykłych podjazdach betonowych można wciągać wózek tyłem, a na tych zupełnie pełnych podjazdach (jak dla wózków inwalidzkich) to normalnie się jedzie. Niestety u mnie w mieście nie ma wiele takich porządnych podjazdów.
Ale z wózka jestem ogromnie zadowolona i wcale nie żałuję (choć wahałam się czy xa nie będzie lepszy i czy męża nie przekonać)
A jak z gondolą i spacerówką? Bo jest dużo opinii, że te wózki mają obie te części zbyt małe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-06, 20:21   #568
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
A jak z gondolą i spacerówką? Bo jest dużo opinii, że te wózki mają obie te części zbyt małe.
jak dla mnie wcale nie są małe, ani gondola ani spacerówka
co prawda mój synek ma dopiero 2 miesiące, ale w gondoli ma luzy i to spore
spacerówka jak dla mnie obszerna, można rozłożyć prawie na płasko, dlatego już teraz jak jest ciepło mały w spacerówce jeździ oczywiście na leżąco.

Stary 2009-04-06, 20:24   #569
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

PS. A jak jest w końcu z Bolderami? Któraś już je oglądała na żywo?
My mamy Boldera czterokołowego. Wielkim plusem jest duża gondola, synek się mieścił spokojnie przez pół roku. No i chyba na tym bym zakończyła Nazywałam ten wózek czołgiem, po każdym spacerze wracałam wymęczona, więc głównie był używany na balkonie. Tak, tak - tam się doskonale sprawdzał Te niby skrętne koła to jakaś ściema była. Na dziurawych chodnikach ledwo się dało go tak prowadzić, więc je zablokowałam. Teraz tylko czekam na wieści z komisu, czy mogę go tam wstawić i w końcu zapomnieć

Teraz jeździmy Chicco for me, ale to już całkiem inna historia... też mogłabym trochę ponarzekać z bólem stwierdzam, że chyba nie ma dla mnie wózka idealnego

Skorpioniec miło Cię widzieć Mówisz masz trójkołowca? Chyba muszę się porozglądać za wami na spacerze bo my chyba z tego samego osiedla jesteśmy
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-06, 20:26   #570
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
jak dla mnie wcale nie są małe, ani gondola ani spacerówka
co prawda mój synek ma dopiero 2 miesiące, ale w gondoli ma luzy i to spore
spacerówka jak dla mnie obszerna, można rozłożyć prawie na płasko, dlatego już teraz jak jest ciepło mały w spacerówce jeździ oczywiście na leżąco.
Dzięki. Ja i tak póki co zostaję przy Bebetto Vulcano i dopiero, jak zobaczę ten wózek na żywo, podejmę decyzję ostateczną. X-Landerów to w moim mieście jest zatrzęsienie, więc nie ma problemu z ich obejrzeniem i kupieniem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości