![]() |
#601 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
Czasami jest znaczna. Wszystko zależy od tego, jak duże dziecko się urodzi i jak szybko rośnie. Poza tym nie tylko długość gondoli jest ważna, ale i jej szerokość. Zimą dziecko ubiera się grubo, do tego kocyk - gdzie to się wszystko zmieści?
#603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak dla mnie nawet jak dziecko siedzi i nóżki zwisają to nie problem.... chyba jak są cały czas w górze to mogą drętwieć oto gondola w środku Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2009-09-29 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w sklepie ta podpinka byla jokos niedbale wpieta bo wygladala na jeszcze szczuplejsza gondola. ja juz sie napalilam na ten wozek i chyba nie ma sensu lazic za innymi... ja jak sobie cos umysle to nic nie zmieni mojego zdania... nio chyba ze dziadki sie na wozek nie zloza ![]() jestem za transporterem ![]()
![]() |
#605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry wybór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() teutonia ma koszmarną kolorystykę na rok 2009 ![]() dziewczyny czy transporter jest dla niskiej czy wysokiej mamy??? bo ja niska jestem i wolę mniejszy wózek |
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
transporter ma regulowaną wysokość rączki więc jest świetny dla niskiej jak i wysokiej osoby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Raczkowanie
|
Witam obecne i przyszłe mamusie
![]() ![]() Mam pytanie.. Nie ma któraś z Was na sprzedaż adapterów do wózka cosmo baby desing łączące z nim fotelik dumbo??? ![]()
#609 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Rozeznanie
|
chodzem wlasnie ostatnio po sklepach i nigdzie nie ma tych leviroo... za to na ulicach jest ich pelno...
w jednym sklepie pan zaproponowal nam jeszcze jeeden wozek guinny buzz... przeokropnie drogi i wg mnie paskudny ale jakosc wykonania naprawde powalajaca... materialy boskie leciutki... http://www.quinny.pl/buzz/buzz3.html chociaz to nie zmienia faktu ze i tak kupimy transportera ![]()
#611 |
Raczkowanie
|
Witam
Moja droga Madabell... Być może któraś z dziewczyn założyła niepotrzebnie wątek o wózku leviroo i opisuje go w samych superlatywach, ale to nie znaczy, że tak nie jest, czy robi zwykłą reklamę. Jak zauważyłam jest wiele wątków o różnych wózkach i jakoś nikomu nie przeszkadzają. Jedni chwalą, inni krytykują. Ale dlaczego od razu 'badziewny"? Tak się składa, że sama posiadam ten wózek i nie uważam go za "badziewny". Wogle skąd możesz wiedzieć jaki on jest, skoro nie widziałaś go sama, tym bardziej nie miałaś możliwości użytkować go. Może swoje kąśliwe uwagi zachowasz dla siebie? I wierz mi, tym wózkiem można się zachywcać. Już sam fakt, że wózki sprzedają się rewelacyjnie o czymś świadczy. Zastanów się zanim coś znowu napiszesz. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
Hmm, ja tez nie uważam wózka Leviroo bynajmniej za badziewie. Moja koleżanka kupiła ten wózeczek i ja jestem nim zachwycona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I pomyśleć, że jak my go kupowaliśmy to w ogóle ich nie było widac na ulicy ![]()
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Raczkowanie
|
Witam
Madabell, mnie również nie podoba się takie reklamowanie na przymus. Nie lubię "słodzenia" na wymiar i ciągłego wpajania, że coś jest super. Jak wiadomo nawet gówn... w pazłotku się świeci. Jeżdząc tym wózkiem niestety rozkoszy się nie doznaje, a szkoda ![]() Edytowane przez Nefretete_ Czas edycji: 2009-05-02 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czterokolowce bez onracanych kol to masakra... ten quinny niezly calkiem ale te kola mi sie strasznie nie podobaja... kompletnie nie nadaja sie na zime bo wlazi tam snieg i sie nie da jechac... slider jest ciezki a mi zalezy na wadze dlatego wybralam min transportera... wazy ok 11kg ![]() ![]()
![]() |
#619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do wózka to ja mam w kolorze ocean (dla chłopca), jak na razie byliśmy dopiero na 2 spacerach i jestem baardzo zadowolona. Przede wszystkim super się prowadzi, tak leciutko. Gondola wydała mi się rzeczywiście mała, ale ona podobno ma standardowe wymiary. Składanie wózka to pikuś. No i koła piankowe szybko się czyści z piasku i brudu, bo są gładkie - dla mnie to istotne bo trzymam wózek w mieszkaniu. Jeżeli chodzi o minusy to na trudniejszym terenie lepiej sprawdziły by się koła pompowane. No ale wtedy wózek ważył by już dużo więcej. Po prostu coś za coś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Raczkowanie
|
szukam opinii o wózku Roan Rocco
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny. Pisze bo chcę was ostrzec przed wózkiem xbaby slapi. Kupiłam go niedawno i jestem załamana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zadomowienie
|
to że wózek nie ma amortyzacji to nie jest nic dziwnego-większość wózków spacerowych jej nie ma, no i niestety większość jest produkowana w chinach tylko bardzo skutecznie producenci (importerzy) maskują to gdzie został wyprodukowany. Slapi to jeszcze nic ale smarti to porażka na całej linii (wózki maja wadę do której importer nie chce przyjąć do wiadomość).
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a moge wiedzieć jaka to wada? Bo slapi wogóle nie chce sie podbijać ja po spacerze miałam bóle nadgarstka. A kółka po paru razach zdzierają sie do felgi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Zadomowienie
|
Wózek baby active smarti ma taką wadę że koła tylne za bardzo są nachylone do siebie z stosunku do reszty konstrukcji, efekt tego jest taki że podczas jazdy się sztorcują. Najlepiej to sprawdzić puszczając wózek po idealnie prostej powierzchni- wtedy kołysze sięna boki.
A jeżeli chodzi o minusy tego wózka mogę jeszcze dodać że przez to że rączki do prowadzenia są praktycznie w jedej linii z kołami podczas prowadzenia tego wózka kopie się nogami o wózek, jest to wózek którego nie da się podbić bez pomagania sobie nogą (łatwość w podbijaniu wózka głównie zależy od tego jak bardzo ma wysunięta rączkę do prowadzenia czyli dźwignię), minusem jest też to że pałąk nie jest sztywny tylko rusza się do góry- w stronę dziecka. W sumie jest to bardzo ładny wózek ale... gorszego nie znam. ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Z wózków które mają wadę fabryczna jest jeszcze Travel baby design, dotyczy to wózków dostępnych od 23 marca 2009 z najnowszej kolekcji. Z tym że teraz sa już w sprzedaży te wózki bez wady. Przy zakupie należy sprawdzić numer seryjny wózka który jest podany na stronie firmy, która w żaden sposób się tej wady nie wypiera i prosi o kontakt z serwisem osoby które kupiły ten wózek (to się nazywa porządna firma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj kupiłam wózek Bebetoo Vulcano
![]() Cena 1450 zł za trzyfunkcyjny wózek jest naprawdę korzystna. Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-05-21 o 13:45 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko w cenie się pomyliłaś ![]()
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
73 cm x 35 cm. A tak wygląda
![]() Już cenę poprawiłam, aż 14.000 nie kosztował na szczęście ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-05-21 o 13:50 Powód: zdjęcia, dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź na privie. ![]()
![]() |
#629 |
Zadomowienie
|
A co powiecie na wózki Austin 3 lub 4 Coletto?
Mam je u siebie w sklepie i szczerze mówiąc bardzo mi się podobają. Oba te wózki to kopie ABC Design rodeo i astro tylko że tańsze i znacznie lepiej wyposażone (+ : torba, moskitiera, folia, pokrowiec na spacerówkę). Dodatkowo austin 3 mam pompowane koła i oba te wózki mają trochę większą amortyzację od oryginału (o ile w przypadku abc design można mówić o jakiejkolwiek amortyzacji). Są lekkie i składają się super, fotelik kosztuje 1/2 z tego co do abc design. Proszę o opinie o tych wózkach tzn. jak sie nimi jeździ, czy coś sie psuje jak tak to co? Mam je od paru miesięcy dopiero w sumie na razie nic się nie wróciło. |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Przyczajenie
|
Witam. Ja przy pierwszym dziecku (dwa lata temu) zakupiłam Mikrusa Alu Sprint-Polska wersja Mutsy.http://allegro.pl/item648504452_mikr...n_idealny.html Byłam zachwycona. Gondola duża. Mój syn po 6tygodniach urósł 15cm, a mimo to jeździł w gondoli 6miesięcy!!! Ze spacerówki korzystałam niedługo bo spodobała mi się parasolka Chicco Ct04 http://allegro.pl/item648738673_chic...adniejszy.html , który również bardzo sobie chwalę. Syn korzysta z niego do tej pory w dalekich wyprawach... W marcu urodziłam drugiego synka i wożę go w X-Lander XA http://allegro.pl/item640991915_x_la...a_2_folie.html gondola za tydzień idzie w odstawkę bo 11tygodniowy bobas się w nim już nie mieści!!! Spacerówka również nieduża ale póki co będę z niej korzystać, a później przeżucam się na Quinny Speedi http://allegro.pl/item649448070_spac...a_wysylka.html wiem, że spacerówka jest obszerniejsza od XA... Acha do tej pory nie spotkałam Mikrusa na Allegro takiego jak miałam ja czyli brązowo-bananowy i na "alusach", a nie szprychy w kołach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.