![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Z tego co pamiętam 4tec nie da się prowadzić "do tyłu" - co jest wielką porażką...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zadomowienie
|
Jak "do tyłu"? tzn. ciągnąć za sobą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
Tzn w tył, tak- ciągnąć za sobą. Czasami to jest przydatne, gdy akurat np. chcemy zawrócić i przejechać tylko kilka metrów. O ile się nie mylę tym wózkiem się tak nie da, bo przednie koła jeżeli nie są zablokowane nie okręcają się o 360 st i stają "dęba" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
tec 4 abc design nie ma w ogóle obrotowych kół
![]() http://www.mini-maxi.pl/abcdesign_wo...ar=8&id_mat=20 |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
No nic, chyba masz rację co do tych kół. Jednak oboje z mężem byliśmy przekonani, że podczas testowania jazdy po sklepie tym wózkiem koła się obracały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
musiałaś po prostu pomylić go z innym bo on nigdy kół obrotowych nie miał a nie jest to stary wózek. Takie mechanizmy że koło obraca się tylko troszkę przeważnie da się odblokować całkiem, a jeżeli nie to potwierdzam że jest to problematyczne
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Raczkowanie
|
Bardzo przepraszam, ale się pomyliłam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wózek Astro Abc Design
Jesli chodzi o wózek GRACO quattro, moja ciotka z Anglii ma taki wózek, sama go prowadziłam nie raz. Ma ona synka, który szybko rośnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Rozeznanie
|
Witam,
zastanawiam się nad kupnem wózka concord fusion 3w1: http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1197 czy któraś z Was testowała już ten wózek i może się wypowiedzieć na jego temat? a może ktoś poleci jakiś inny trójfunkcyjny wózek - gównie, żeby był lekki i praktyczny. zastanawiałam się też nad quinni buzz - ale po zobaczeniu ciasnej kubełkowej spacerówki zrezygnowałam. (to samo z concord neo) czekam na wieści, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Przyczajenie
|
Ja mam do sprzedania wózek firmy NURSE czerwony z gondolą, fotelikiem i spacerówką, na czterech kołach przednie są podwójne skrętne, ale można je zablokować. Chętnym prześłę zdjęcia na maila. Mój mail: aguska170684@wp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, my jesteśmy w posiadaniu tego wózka. Jestem bardzo z niego zadowolona. Mój synek urodził się w styczniu i już przeszliśmy na spacerówkę. Co do moich spostrzeżeń: - gondola - większa niż w jakimkolwiek quinny, mutsy, wygodna, dobrze osłonięta, łatwa w przenoszeniu, da się wpiąć w tylne siedzenie samochodu - można maluszka przewozić bez budzenia - nosidełko - ok, do 13 kg, da się wpiąć w stelaż, ładne ![]() - stelaż - lekki, bardzo zwrotny, duży koszyk na zakupy - nam jednak poluzowało się jedno kółko przednie i musieliśmy oddać na gwarancję - po tygodniu nam stelaż zwrócono - naprawiony (dostaliśmy w zamian wózek zastępczy Casualplay s4 - moim zdaniem wypada słabo przy Fusionie) - spacerówka - krótko używamy, jest przestronna (bez porównania z np. Q Buzz), oparcie bardzo nisko się rozkłada, prawie na płasko, podnóżek regulowany bardzo sie przydaje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Przyczajenie
|
Witajcie!
Moje Bobo przyjdzie na świat w grudniu:) Zastanawiam się jaki wózek będzie najlepszy. Znalazłam w internecie IMPLAST Bolder 4 i wydaję mi się całkiem fajny. Niestety nie widziałam go na żywo. Czy ktoś może coś o nim powiedzieć. Chodzi mi głównie o rozmiar gondoli i wagę, ale też jak się prowadzi po naszych polskich chodnikach:) Cenowo jest porównywalny z X-LANDER XA. Dzięki za każdą radę. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
BAN stały
|
Nigdy nie spotkałam sie z wózkami tych firm. A patrzyłas w sklepie babyfant.pl?? Maja szeroki wybór akcesoriów dla dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
x-landery bardzo poularne wózki..lzejsze od implasta ale za to mala gondola ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
czy ktoś ma wózek stokke xplory? Bo sie zastanawiam nad kupnem, bo x-lander xa mnie wkurza :/
![]() |
#677 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Widzisz....jakby Ci to wytłumaczyć....gust jest jak d*** - każdy ma swoją.
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
mi osobiście też nie przypadł do gustu stokke xplory
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja kupiłam Mutsy 4 ridera i jestem bardzo zadowolona mój synek ma miesiąc a ja już 3 wózek testuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
blondynka, ja własnie widziałam same pozytywne opinie.
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
wejdz na forum gazety i tam poczytasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie Dziewczyny!Najważniejsze, to iść do sklepu i pomacac każdy wózek. Przy bliższym obejrzeniu nasze internetowe typy zmieniaja sie o 180 stopni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() Zaczeliśmy ogladac inne wózki.. jeździć nimi po skepie i tak poznałam "ten jedyny" (prowadził sie i wygladał bosko..gorzej z ceną) ale pierwszy raz na oczy widziałam go w sklepie i nic o nim nie wiedzialam..nie ufając sprzedawcy (większość zachwali wszystko by tylko sprzedac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
Ja podobnie jak scorpionec - w necie się naczytałam o różnych wózkach - myśałam o Roanie Marita, duża gondola, fajne resory, dużo pozytywnych opinii.
Kuzynka poleciła mi jednak Quinny Speedi SX - miałam mieszane uczucia, tak jak opinie o tym wózku, ale gdy obaliła wszelkie "ale" jakie miałam do tego wózka i gdy go porowadziłam, moje wątpliwoci się rozwiały i zdecydowałam się na ten wózek ![]() Każdemu wiadomo podpasuje co innego, ale nie można kierować się tylko opiniami z netu, wiele rzeczy trzeba samemu sprawdzić i przetestować ![]()
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prowadzi sie super i est bardzo wygodny dla dziecka ale jak ktos ma go znosic po schodach to nie polecam... Wazy 15.2 kg.... Stanowczo za dużo... Czy ktoś może mi polecic jakąs lekka spacerówke wygodna dla 4,5 miesiecznego dziecka....?? (tzn. taka zeby sie rozkładała na płasko i zeby maluszka za bardzo w niej nie trzepało...) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
Witam,
przymierzam się do zakupu spacerówki dla Natalki moje typy jak na razie to x-lander xa i espiro magic 3. Czy może któraś z Was jest w posiadaniu któregoś z tych wózeczków i może podzielić się swoimi spostrzeżeniami?
#689 |
Zadomowienie
|
Jeżeli chodzi o magic 3 espiro to ja bardzo żałuję, że go nie kupiłam. Stało się tak dletego, że prawie rok temu napaliłam się na wózek nurse futura i jestem jego posiadaczką- jestem z niego baaaardzo zadowolona a mój żal polega na tym, że miesiąc po jego kupnie pojawił się wózek espiro magic 3 będący konstrukcyjnie tym samym wózkiem co futura (wręcz kopią- jest jeszcze kilka firm co robią takie wózki) z tym, że posiada pałąk, i pokrowiec na nogi czego futura nie ma. Teraz mi to nie przeszkadza ale na poczatku miałam straszny żal że nie poczekalam tego miesiaca. No i futura był dużo drozszy. Oba wózki bardzo polecam ale z przewaga magica3 (ze wzgledu na pałąk, pokrowiec i cenę)
#690 |
Rozeznanie
|
Kasiu a czy wiesz może czy w magic 3 można ustawić oparcie pod kątem 90 stopni? Nie ma go nigdzie w sklepach w podliżu mojego miejsca zamieszkania bym mogła pomacać a pytając na allegro sprzedawców, nie potrafią odpowiedzieć konkretnie czy jest to 90 stopni czy nie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.