![]() |
#1051 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
może coś takiego? Cytat:
![]()
![]() |
#1052 |
Przyczajenie
|
ten Graco wygląda całkiem nieźle. Z tym, że obawiam się, że koła za małe na spacery po lesie i po plaży (a głównie tam będę chodzić na spacery. Oglądałam na allegro ten wózek casualplay, o którym pisałaś. Właśnie tego typu wózki mi się podobały. Ale teraz jak mówisz, że mają kiepską spacerówkę, to chyba odpada. A co myślicie o tym wózku http://www.allegro.pl/item815367082_...ow_gondol.html albo o tym http://www.allegro.pl/item828358371_..._adaptery.html?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
skrzypifurtka nie wszystkie wielofunkcyjne mają małe spacerówki.. u nas spacerówka jest spora i mały ma w niej mnóstwo miejsca, w porównaniu z parasolką to w sezonie zimowym gdy dzieć grubo ubrany sprawdza się rewelacyjnie!
I co do pakowania wózka do auta to zmieści się bez problemy.. jak jechaliśmy na wakacje to małż zdjął koła sam stelaż wtedy można jeszcze ciaśniej złożyć wtedy i do bagażnika z butlą wszedł nam wózek i 2 dość spore torby więc zależy od kwestii złożenia bo tak porostu złożyć bo sie do sklepu jedzie to normalnie się składa ale więcej miejsca zajmuje.
Edytowane przez gosiak0512 Czas edycji: 2010-12-07 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1055 |
Zadomowienie
|
a co myślicie o x-lander
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
x-landery x-a są już że tak powiem na wyczerpaniu tzn. nie są już produkowane, dopiero na styczeń spodziewana jest dostawa nowej kolekcji 2010, więc warto szukać w sklepach żeby jeszcze zdąrzyć
![]() waży 14,5kg więc może przynieść troszkę kłopotu z wnoszeniem na 4 piętro Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2009-11-23 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1058 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spaceróka x-landera xa waży 16,7kg. Raz wniosłam wózek na 3p i miałam dosyć. Na codzień nie polecam. Z tego co zauważyłam to siedziska w wielofunkcyjnych są raczej szerokie. W xa siedzisko jest wystarczająco szerokie nawet dla dużego dziecka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Zadomowienie
|
z tego co czytałam x-lander są różne wagi 12kg z 2009r.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
moj queenie speedi tyl e wazy i wnosze go na 3 pietro i to nie jest malo
![]() dodam ze tyle wazy w wersji spacerowej z gondola o jakies 4 kilo wiecej ![]() warto sparawdzac wage z gondola bo ta zawsze jest wieksza a producenci przewaznie pokazuja wage spacerowki.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Oj, wnoszenie xa na 4 piętro to nie jest dobry pomysł. Pomysl, że poza wózekim będzie jeszcze dziecko, więc to nie będzie tylko 12-14 kg.
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem schodze po wózek..skladam biore pod pache i lece na gore ![]() ![]() za czasow gondoli wnosil ja tz..w jednym reku mala w gondoli w drugim wozek.. albo wozek zostawal i czekal na tz jak wroci z pracy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Zadomowienie
|
to jaki byście polecały?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szacun za takie ganianie ![]() MI poszedł dysk od ganiania z fotelikiem pod pachą i już wogóle mogłam marzyć o noszeniu wózka , nawet maclarena nie podnosiłam jakiś czas . A teraz już synek sam drepta i wózek używam raz w tygodniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1069 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() http://www.allegro.pl/item811828284_...transport.html No i zastanawiam się co robić.Termin mam na początek stycznia,Emmaljunga ma naprawdę duża gondolkę,więc dziecku powinno być wygodnie zimą.Myślałam,że do lata może pojeździmy tym wózeczkiem,a później kupimy spacerówkę.Tylko parasolka chyba odpada,bo zimą maluszkowi mającemu niespełna roczek,chyba jednak byłoby w niej za zimno ![]() Wada:Emmaljunga jest cięższa od Tako,mieszkamy na drugim piętrze bez windy,a czasami będę musiała wnieść wózek.No i Tako ma obrotowe przednie kółeczka,a jakoś tak mi się podobają ![]() Może któraś z Was używa tych wózków??? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się nawet nie zastanawiała i brała emmajlunge a nie jakies tako. Ale Twój wybór. A w parasolce ja woziłam rocznego synka i nie było mu zimno
#1071 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Emmaljunga jest na prawde świetna.. i wcale nie potrzeba jej skrętnych kół (które też mi się bardzo podobaly).. potrafię nią jeździć między sklepowymi półkami i kierować jedną ręką.. Fakt, wózek jest ciężki, ale jaka wygoda dla maluszka.. ![]() Spacerówka też jest super, w zestawie było okrycie na nózki.. więc nie ma problemu w zimne dni, można dodatkowo użyć kocyka.. Ja bym tego wózka nie zamienila na żaden inny.. szczerze polecam ![]()
![]() |
#1073 |
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim za opinie na temat Emmaljungi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 | |
Zakorzenienie
|
mieszkam w nowym bloku ale i tak opcja trzymania wozka w piwnicy dla mnie odpada..a zwlaszcza gondoli w ktorej mialam wozic noworodka
![]() Cytat:
![]() to jeden z ciężych wózków na rynku..a pisalas ze mieszkacie wysoko? radze to dobrze przemyslec i dokladnie wozek obejrzec.. i przetestowac prowadzenie bo ja np wozka bez skretnych kol nie umiem prowadzic ![]() co do wygladu to sie nie wypowiem bo sa gusta i gusciki.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1076 |
Przyczajenie
|
milka_kamilka serio wozisz prawie 9 miesieczne dziecko jeszcze w gondoli???
![]() ![]() ![]() Edytowane przez piwojestfuj Czas edycji: 2009-11-28 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Konto usunięte
|
Ja mieszkam na 4 piętrze i wybrałam wózek Bexa. Jest leciuteńki, sam stelaż waży 9kg tylko, z gondolą ok. 12kg = podnosiłam w sklepie, spokojnie uniosę. No i ma wszystko to, czego chcę, + rozsądną cenę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15567392]Ja mieszkam na 4 piętrze i wybrałam wózek Bexa. Jest leciuteńki, sam stelaż waży 9kg tylko, z gondolą ok. 12kg = podnosiłam w sklepie, spokojnie uniosę. No i ma wszystko to, czego chcę, + rozsądną cenę.[/QUOTE] Prawie 13 kg gondola waży prawie 4 no ale jak na 3w1 wózek rzeczywiście lekki
![]() |
#1079 |
Konto usunięte
|
Lekki lekki, sprawdziłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no i pytanie jaka to jest dobra spacerówka? bo szukam rozglądam się i ciągle nic ![]() zależy mi na tym żeby rozkładała się do leżenia na płasko dobrze by było jakby buda była obszerna (taka do pałąka o taaak) jakby dało się przekładać siedzisko to też byłoby super koła raczej żeby były większe żeby mi nigdzie nie utknęły - w żadnej chodnikowej dziurze ![]() no i cena szukam czegoś tańszego, pośredniego i droższego co by sobie wybrać co doradzicie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.