Jaki wózek- temat zbiorczy. - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-13, 18:19   #1231
Monia2800
Raczkowanie

Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Amen
Monia2800 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 19:23   #1232
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monia2800 Pokaż wiadomość
Jak by mi dziecko nie chcialo siadac to tez bym jeszcze w gondoli wozila, spacerowka moze i posluzy, trudno powiedziec do kiedy, ale czy ty tez nie masz przypadkiem parasolki? Maclarena?...wiec sama widzisz, nie ma wozka do wszystkiego
Jak czytalas moje wczesniejsze posty w tym watku to wiesz, ze juz to pisalam - nie ma wozka do wszystkiego. Optymalnie dla mnie jest z Quinny i Maclarenem.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 19:54   #1233
Vedma
Zadomowienie

Cofnelam sie az do wrzesnia, czytajac Wasze posty i nikt nie wspomina o wozkach Phil&Teds. Ma ktos? My z mezem jestesmy w zasadzie zdecydowani na model Sport, juz nawet wybralismy kolor. Jesli jest cos, co powinnam wiedziec zanim bedzie za pozno?
I jestem jeszcze dalej poza tymi snami.
(...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba,
Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą.
Vedma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 21:30   #1234
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vedma Pokaż wiadomość
Cofnelam sie az do wrzesnia, czytajac Wasze posty i nikt nie wspomina o wozkach Phil&Teds. Ma ktos? My z mezem jestesmy w zasadzie zdecydowani na model Sport, juz nawet wybralismy kolor. Jesli jest cos, co powinnam wiedziec zanim bedzie za pozno?
Mi sie podoba, tylko brak gondoli. A czemu akurat ten konkretny model tak Wam przpadl do gustu? Bedziecie go uzywac od noworodka? Osobiscie wolalam trojkolowca, ale z gondola (tak jak Quinny Speedi, ktorego mamy).
Stary 2010-02-14, 11:33   #1235
NikaMiloszNatan
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Mi sie podoba, tylko brak gondoli. A czemu akurat ten konkretny model tak Wam przpadl do gustu? Bedziecie go uzywac od noworodka? Osobiscie wolalam trojkolowca, ale z gondola (tak jak Quinny Speedi, ktorego mamy).

Może powodem wyboru wózka Phil&Teds jest rodzeństwo dla przyszłego dzidziusia... U mnie jest różnica 2lat i wolałabym właśnie Phil&Teds niż jakiś wózek tandem lub obok siebie. Poza tym wózki innego typu są nie praktyczne bo jak starsze już nie będzie chciało siedzieć w wózku to co będzie chodziła z wózkiem bliźniaczym na spacery a jedno dziecko w nim? Ja sobie tego nie wyobrażam. Sama zastanawiałam się nad P&T a i dobrze wyszło, że nic nie kupiłam bo Miłosz chodził już na długie spacery jak byłam w ciąży... Podsumowując: uważam, że wózek Phil&Teds jest świetnym rozwiązaniem przy dzieciach "rok po roku" później można odwrócić siedzonka.
NikaMiloszNatan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 11:44   #1236
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NikaMiloszNatan Pokaż wiadomość
Może powodem wyboru wózka Phil&Teds jest rodzeństwo dla przyszłego dzidziusia... U mnie jest różnica 2lat i wolałabym właśnie Phil&Teds niż jakiś wózek tandem lub obok siebie. Poza tym wózki innego typu są nie praktyczne bo jak starsze już nie będzie chciało siedzieć w wózku to co będzie chodziła z wózkiem bliźniaczym na spacery a jedno dziecko w nim? Ja sobie tego nie wyobrażam. Sama zastanawiałam się nad P&T a i dobrze wyszło, że nic nie kupiłam bo Miłosz chodził już na długie spacery jak byłam w ciąży... Podsumowując: uważam, że wózek Phil&Teds jest świetnym rozwiązaniem przy dzieciach "rok po roku" później można odwrócić siedzonka.
Moja koleżanka z norwegii ma ten wózek i była a niego bardzo zadowolona u niej różnica to nie całe dwa lata . Teraz już starsza nie jeździ w wózku to go sobie zamieniła na maclarena MX3 ale to tylko dlatego że miała taki kaprys a nie że nie mogła już tamtym jeździć . Ja się zastanawiałam nad tym wózkiem u mnie będzie różnica 1.7 ale synek na spacery wózkiem nie jeździ , plac zabaw będę miała u siebie w ogródku także nie inwestuje już w nowy wózek . Kupiłam tylko synkowi podstawkę do wózka Musty
Stary 2010-02-14, 12:34   #1237
Monia2800
Raczkowanie

Tak jak pojedyczne trojkolowce jakos nie przypadly mi do gustu, ale to moze po tym jak widzialam panne zataczajaca sie z boku na bok z takim woziem, to te podwojne sa sprytnie pomyslane. Mysle ze i przeciwwaga jest lepsza, bo dwojka dzieci siediz jedno pod drugim. Ja tez nie wyobrazam sobie takiego podwojnego wozka wszerz lub dzdzownicy nie idziew sie nigdzie z tym zapakowac. Mam kolezanke ktora jeszcze drugiego dziecka nie ma, ale planuje jedno po drugim i wlasnie taki wozek juz zakupila poki co na dol wrzuca zakupy. Ten wozek niby tez wiekszy sie wydaje gabarytowo, ale jak na dwuosobowy jest calkiem lekki i zwrotny, zakochalam sie w tym czerwono czarnym modelu. Co do gondoli, to tutaj jest dostepny taki cocoon, carrycot, to na pewno wystarczy na pierwsze miesiace. tylko zastanawiam sie czy jak go sie wklada, to jest jeszcze miejsce na drugie dizecko z tylu, ale chyba musi byc bo inaczej to byloby bez sensu.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

A ja odebralam wczoraj mojego chicco lite way i malej od razu przypadla do gustu karoca. Jest czerwony z szarymi wstawkami. Od razu zrobilismy rundke i o dziewo w ogole nie podbija, zawieszenie porownywalne do mojego travel systemu. Wczesniej bylam sceptycznie nastawiona szczegolnie do parasolek w ktore mamy wkladaly miekkie gondole. Kilka razy widzialam i szczerze to wszystko trzeslo sie na boki. Gdybym odkryla ten wozek wczesniej (choc pewnie nie bo nawet nie patrzylam na parasolki) to zakupilabym miekka gondole i jazda.
Stary 2010-02-15, 13:54   #1238
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NikaMiloszNatan Pokaż wiadomość
Moze to jest wlasnie powod.

Ja jednak balabym sie o kregoslup noworodka w tym trojkolowcu.

Cytat:
Tak jak pojedyczne trojkolowce jakos nie przypadly mi do gustu, ale to moze po tym jak widzialam panne zataczajaca sie z boku na bok z takim woziem, to te podwojne sa sprytnie pomyslane. Mysle ze i przeciwwaga jest lepsza, bo dwojka dzieci siediz jedno pod drugim. Ja tez nie wyobrazam sobie takiego podwojnego wozka wszerz lub dzdzownicy nie idziew sie nigdzie z tym zapakowac. Mam kolezanke ktora jeszcze drugiego dziecka nie ma, ale planuje jedno po drugim i wlasnie taki wozek juz zakupila poki co na dol wrzuca zakupy. Ten wozek niby tez wiekszy sie wydaje gabarytowo, ale jak na dwuosobowy jest calkiem lekki i zwrotny, zakochalam sie w tym czerwono czarnym modelu. Co do gondoli, to tutaj jest dostepny taki cocoon, carrycot, to na pewno wystarczy na pierwsze miesiace. tylko zastanawiam sie czy jak go sie wklada, to jest jeszcze miejsce na drugie dizecko z tylu, ale chyba musi byc bo inaczej to byloby bez sensu.

Moze pijana byla?
Pytanie czy ten cocoon jest dobrze usztywniony. Gondola musi byc sztywna, miec twarde dno i zapewniac pewne oparcie dla kregoslupa.

Cytat:
A ja odebralam wczoraj mojego chicco lite way i malej od razu przypadla do gustu karoca. Jest czerwony z szarymi wstawkami. Od razu zrobilismy rundke i o dziewo w ogole nie podbija, zawieszenie porownywalne do mojego travel systemu. Wczesniej bylam sceptycznie nastawiona szczegolnie do parasolek w ktore mamy wkladaly miekkie gondole. Kilka razy widzialam i szczerze to wszystko trzeslo sie na boki. Gdybym odkryla ten wozek wczesniej (choc pewnie nie bo nawet nie patrzylam na parasolki) to zakupilabym miekka gondole i jazda.
To Ty tak zachwalalas ten wozek kiedy nawet go jeszcze nie wyprobowalas?

A "miekka gondola" jest bez sensu, wyrzucanie pieniedzy w bloto.
Stary 2010-02-15, 14:21   #1239
Vedma
Zadomowienie

Cytat:
Mam kolezanke ktora jeszcze drugiego dziecka nie ma, ale planuje jedno po drugim i wlasnie taki wozek juz zakupila poki co na dol wrzuca zakupy. Ten wozek niby tez wiekszy sie wydaje gabarytowo, ale jak na dwuosobowy jest calkiem lekki i zwrotny, zakochalam sie w tym czerwono czarnym modelu. Co do gondoli, to tutaj jest dostepny taki cocoon, carrycot, to na pewno wystarczy na pierwsze miesiace. tylko zastanawiam sie czy jak go sie wklada, to jest jeszcze miejsce na drugie dizecko z tylu, ale chyba musi byc bo inaczej to byloby bez sensu.
Planujemy, planujemy stad pomysl zakupu wlasnie takiego wozka, a nie innego. W sobote mialam okazje go wyprobowac z 22-miesiecznym Olim w srodku i mimo, ze krecilam tym wozkiem tylko 1 reka (w 2 mialam zakupy) wydal mi sie fantastycznie lekki i zwrotny. Poza tym male sprostowanie - do wozka mozna bez problemu dokupic gondole peanut! My jednak ograniczymy sie do cocoona, jako ze rowniez w sobote rozmawialam w Coscie z pania, ktora miala P&T a w nim niespelna dwuletniego synka i kilkutygodniowego niemowlaka w cocoonie wlasnie. Bardzo dobre rozwiazanie! Chetnie zademonstrowala mi wszystkie funkcje wozka i bylam pod wrazeniem

Cytat:
Ja jednak balabym sie o kregoslup noworodka w tym trojkolowcu.
A czemu kregoslup noworodka mialby odczuc roznice miedzy wozkiem troj- a czterokolowym? Chyba nie liczy sie ilosc kol, tylko ich jakosc?

Cytat:
Pytanie czy ten cocoon jest dobrze usztywniony. Gondola musi byc sztywna, miec twarde dno i zapewniac pewne oparcie dla kregoslupa.
Cytat:

Wystarczajaco (specjalna wkladka). Poza tym sztywne to jest dno wozka (plaskie), gdzie cocoon montujemy
Stary 2010-02-15, 15:34   #1240
Monia2800
Raczkowanie

Dokladnie, juz nawet w tym chicco parasolce dno wozka jest bardzo sztywne, a nie jakas szmatka, wiec nie rozumiem, co dziecku ma sie stac w kregoslup. niektorzy naprawde przesadzaja, jakby ralke z porcelany wozili . A wozek zachwalalam, bo sprawdzilam go w sklepie, a jak juz sama wyruszylam nim w teren to wylko potwierdzily sie wszystkie jego zalety
Stary 2010-02-15, 15:52   #1241
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Planujemy, planujemy stad pomysl zakupu wlasnie takiego wozka, a nie innego. W sobote mialam okazje go wyprobowac z 22-miesiecznym Olim w srodku i mimo, ze krecilam tym wozkiem tylko 1 reka (w 2 mialam zakupy) wydal mi sie fantastycznie lekki i zwrotny. Poza tym male sprostowanie - do wozka mozna bez problemu dokupic gondole peanut! My jednak ograniczymy sie do cocoona, jako ze rowniez w sobote rozmawialam w Coscie z pania, ktora miala P&T a w nim niespelna dwuletniego synka i kilkutygodniowego niemowlaka w cocoonie wlasnie. Bardzo dobre rozwiazanie! Chetnie zademonstrowala mi wszystkie funkcje wozka i bylam pod wrazeniem
No to pozostaje mi zyczyc Wam realizacji planow. Jak jest opcja gondoli to ja bym sie nie zastanawiala, ale to ja.

Cytat:
A czemu kregoslup noworodka mialby odczuc roznice miedzy wozkiem troj- a czterokolowym? Chyba nie liczy sie ilosc kol, tylko ich jakosc?
Zle sie wyrazilam. Chodzilo mi raczej o roznice miedzy wozeniem noworodka w gondoli a w spacerowce. To ile kolek ma wozek nie ma nic do rzeczy, raczej zmortyzacja sie liczy.

Monia ja nigdy nie zdecydowalabym sie wozic 3-miesieczne niemowle w parasolce. Nikt mi nie wmowi, ze to jest obojetne dla jego kregoslupa.

Edytowane przez aaliyah
Czas edycji: 2010-02-15 o 15:55
Stary 2010-02-15, 16:10   #1242
Vedma
Zadomowienie

Cytat:
No to pozostaje mi zyczyc Wam realizacji planow. Jak jest opcja gondoli to ja bym sie nie zastanawiala, ale to ja.
Zle sie wyrazilam. Chodzilo mi raczej o roznice miedzy wozeniem noworodka w gondoli a w spacerowce. To ile kolek ma wozek nie ma nic do rzeczy, raczej zmortyzacja sie liczy.
Nadal nie rozumiem, dlaczego amortyzacja dziecka w cocoonie ma byc gorsza niz w gondoli? Te same kolka, plasko, twarde dno i miekka wysciolka? Aaliyah, ja nie mam zamiaru takiego "swiezo wyklutego" dziecka sadzac
Mysle, ze gdybym sie nie spodziewala lipcowego dziecka, tylko np listopadowego, to rozwazylabym gondole - ale bardziej pod katem warunkow atmosferycznych, niz ortopedycznych - te pozostaja wszak bez zmian.
Stary 2010-02-15, 16:25   #1243
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Nadal nie rozumiem, dlaczego amortyzacja dziecka w cocoonie ma byc gorsza niz w gondoli? Te same kolka, plasko, twarde dno i miekka wysciolka? Aaliyah, ja nie mam zamiaru takiego "swiezo wyklutego" dziecka sadzac
Mysle, ze gdybym sie nie spodziewala lipcowego dziecka, tylko np listopadowego, to rozwazylabym gondole - ale bardziej pod katem warunkow atmosferycznych, niz ortopedycznych - te pozostaja wszak bez zmian.
Vadma jesli faktycznie jest tak jak piszesz i dno tego cocoonu jest sztywne itp. itd. to moze to i dobre wyjscie. Ja sie nigdy wczesniej nie spotkalam z takim rozwiazaniem. Po prostu mielismy gondole i uwazam ja za swietny wymalazek, ale moja corka wlasnie pod koniec pazdziernika urodzona i ja sobie bez niej zycia nie wyobrazalam wtedy.

Uwaga o parasolce nie byla do Ciebie, Phil & Teds nie jest na przeciez.

Edytowane przez aaliyah
Czas edycji: 2010-02-15 o 16:27
Stary 2010-02-15, 16:27   #1244
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

gondola jest wyżej osadzona niż spacerówka.Mamie jest wygodniej sięgać do dziecka
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 16:57   #1245
Vedma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
gondola jest wyżej osadzona niż spacerówka.Mamie jest wygodniej sięgać do dziecka
I to jest sluszna uwaga! a pewnie tego schylania troche bedzie... To pierwszy powazny minus rozwiazania, o ktorym myslalam. Jesli jedyny - ja i moj kregoslup bedziemy musieli to jakos przebolec

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 17:15   #1246
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
I to jest sluszna uwaga! a pewnie tego schylania troche bedzie... To pierwszy powazny minus rozwiazania, o ktorym myslalam. Jesli jedyny - ja i moj kregoslup bedziemy musieli to jakos przebolec
przyznam się że nie czytałam dokładnie tego tematu.Ale jaki wybrałaś wózek? nie ma do niego normalniej gondoli? kiedy rodzisz?
Stary 2010-02-15, 18:54   #1247
Monia2800
Raczkowanie

a moja gondola zbiera kurz, naprawde duzo zalezy od dziecka, jesli jest spokojne i malo ruchliwe to chwala mu za to. Moja wiercipietka niestetyz majac 6 tygodniu darla sie w gondoli po przebudzeniu, bo nic nie widziala i wierzgala na wszystkie strony. Teraz ma 14 tygodni i probuje siadac, oczywiscie nie pozwalam jej na to, ale o wyjsciu na spacer w gondoli moge zapomniec. Jak zasypia to obnizam spacerowke do lezenia, a jak sie obudzi to delikatnie przechylam, zeby cosik widziala. Na krotkie wypady np dop lekarza biore fotelik samochodowy. A co za roznica czy spacerowka normalna czy parasolkna skoro maja porownywalna amortyzacje i sie nie telepia. Skoro nie prowadzilas chicco lite way to sie nie wypowiadaj, bo to naprawde nie jest taka typowa parasolka.
Stary 2010-02-16, 11:22   #1248
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

ja należę do zwolenniczek gondoli.
dziecko ma na pewno wygodniej, no i dla rodziców plus, bo gondola jest wyżej zamontowana , do spacerówki trzeba się schylać, i tu nasz kręgosłup cierpi.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Kupiłam tylko synkowi podstawkę do wózka Musty
spodziewam się drugiego dzidziusia, starszy syn będzie miał prawie 3 lata, w sumie to już od roku drepta na nóżkach, lub rowerem jeździliśmy, ale teraz jak znów będę musiała wózek pchać, to mam zamiar tą podstawkę kupić dla starszego, bo lubie bardzo długie spacery, więc starszy synek będzie mógł sobie na tej podstawce odpocząć.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:32   #1249
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Vadma jesli faktycznie jest tak jak piszesz i dno tego cocoonu jest sztywne itp. itd. to moze to i dobre wyjscie. Ja sie nigdy wczesniej nie spotkalam z takim rozwiazaniem. Po prostu mielismy gondole i uwazam ja za swietny wymalazek, ale moja corka wlasnie pod koniec pazdziernika urodzona i ja sobie bez niej zycia nie wyobrazalam wtedy.

Uwaga o parasolce nie byla do Ciebie, Phil & Teds nie jest na przeciez.
Fajne ma tez rozwiązanie teutonia . Dokupuje się do wózka spacerowego materacyk i takie boczki specjalne i ze spacerowego robi się prawie gondola . kolezanka z pracy tak woziła bo dziecko wiosenne.
Na zime pewnie że lepsza normalna gondola ale latem można troszkę powydziwiać

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17223451]ja należę do zwolenniczek gondoli.
dziecko ma na pewno wygodniej, no i dla rodziców plus, bo gondola jest wyżej zamontowana , do spacerówki trzeba się schylać, i tu nasz kręgosłup cierpi.

spodziewam się drugiego dzidziusia, starszy syn będzie miał prawie 3 lata, w sumie to już od roku drepta na nóżkach, lub rowerem jeździliśmy, ale teraz jak znów będę musiała wózek pchać, to mam zamiar tą podstawkę kupić dla starszego, bo lubie bardzo długie spacery, więc starszy synek będzie mógł sobie na tej podstawce odpocząć. [/QUOTE]

No właśnie to samo mam na myśli zobaczymy jak sie sprawdzi w praktyce , czy synek nie bedzie chciał jeździć też w wózku oby nie . teraz ma 1.5 roku a wózek jeździ tylko w aucie bo na spacery sam chodzi . Brnie przez ten śnieg i tak potrafi 1.5 h sam iść . Po czym przychodzi do domu i biega dalej .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 12:00   #1250
Vedma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
przyznam się że nie czytałam dokładnie tego tematu.Ale jaki wybrałaś wózek? nie ma do niego normalniej gondoli? kiedy rodzisz?
Termin mam na koniec lipca. Do wozka (P&T Sport) mozna dokupic normalna gondole, ale ja jej dokupic nie chce, bo nie uwazam, zeby mi byla potrzebna

Cytat:
Na zime pewnie że lepsza normalna gondola ale latem można troszkę powydziwiać
Tez tak sadze i dlatego nie chce gondoli - do wozka, ktory z mezem wybralismy, wklada sie cocoon - taka wlasnie materialowa "gondolke" ktora latwo wyciagnac razem z dzieckiem, gdy jest taka potrzeba. Poza tym na stelazu wozka mozna zamontowac siedzonko samochodowe - idealne rozwiazanie na zakupy/do biblioteki, jak dla mnie.
Stary 2010-02-16, 12:13   #1251
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Bez przesady ile jest tego schylania się do gondoli . Większość dzieci jednak śpi na spacerach .

vedma - zwróć tylko uwagę alby fotelik nie był z weluru jesli to na lato bo się dziecie w takim upoci . No chyba że kupisz taki pokrowiec frote do fotelika
Stary 2010-02-16, 12:24   #1252
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja miałam gondolkę używałam jej ok 3 miesięcy i sobie chwalę.
Stary 2010-02-16, 13:28   #1253
Carya
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Carya GG do Carya

Dziewczyny, nie wiem gdzie zapytać to pytam tutaj
co to do jasnej anieli jest dostałam razem z wózkiem Concord Fusion i leży odłogiem... takie przyssawki... ale do czego

Druga
Carya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 15:00   #1254
Vedma
Zadomowienie

Cytat:
vedma - zwróć tylko uwagę alby fotelik nie był z weluru jesli to na lato bo się dziecie w takim upoci . No chyba że kupisz taki pokrowiec frote do fotelika
Nie wiem, z jakiego materialu sa wykonane foteliki P&T, ale jesli z weluru, to bede pamietac o dokupieniu pokrowca. Z drugiej strony - jesli w tym roku bedzie w ogole lato w UK, bo od dwoch lat to wakacje mamy przez tydzien - w maju

Carya - zabilas mi klina tymi "przyssawkami". Nie wiem, do czego one sa, ale chetnie sie dowiem!
Stary 2010-02-16, 15:59   #1255
aaliyah
Zakorzenienie

Mi sie strasznie spodobala ta spacerowka, nie kupie rzecz jasna bo mam juz dwie, ale pokaze Wam: http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/...1__80064_10001_

Do tego mozna kupic skladana gondole: http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/...oductAccessory
Stary 2010-02-16, 18:56   #1256
Carya
Wtajemniczenie

aaliyah, ja mam własnie ten wózek w wersji 3w1

i te przyssawki do niego

Druga
Stary 2010-02-16, 20:36   #1257
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie strasznie spodobala ta spacerowka, nie kupie rzecz jasna bo mam juz dwie, ale pokaze Wam: http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/...1__80064_10001_

Do tego mozna kupic skladana gondole: http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/...oductAccessory
he he dziewczyno Ty masz gust do wózków jak ja Nie dość że masz maclarena jak ja . masz speedi którego nie kupiłam tylko ze względu na wielkość gondoli a synek z wrzesnia więc na zime musiałam mieć . To jeszcze ten wozek mi się marzy ale mąż by mnie ubił jakbym kupiła trzeci jest piękny śmigałam sobie nim w sklepie . Podobny w sumie do nomada jane który jest też świetnym wózeczkiem
Stary 2010-02-16, 20:46   #1258
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carya Pokaż wiadomość
aaliyah, ja mam własnie ten wózek w wersji 3w1

i te przyssawki do niego
No pikny ten wozeczek.

A do czego przyssawki to pojecia nie mam.

Cytat:
he he dziewczyno Ty masz gust do wózków jak ja Nie dość że masz maclarena jak ja . masz speedi którego nie kupiłam tylko ze względu na wielkość gondoli a synek z wrzesnia więc na zime musiałam mieć . To jeszcze ten wozek mi się marzy ale mąż by mnie ubił jakbym kupiła trzeci jest piękny śmigałam sobie nim w sklepie . Podobny w sumie do nomada jane który jest też świetnym wózeczkiem
Aniu tosmy sie dobraly. Synka tez masz w podobnym wieku co ja corke, bo moja z pazdziernika 2008. A gondola Spediego nam sluzyla pol roku, w maju w wieku pol roczku przesiedlismy sie na spacerowke. A wiesz, ze gondola od Mury maxi cosi tez pasuje do speediego i ona zdaje sie jest wieksza.
Stary 2010-02-16, 20:48   #1259
Carya
Wtajemniczenie

Potwierdzam że jest świetny!
Na razie od 4 miesiecy eksploatuję go z gondolą i fotelikiem, ale za 2 przerzucamy się na spacerówkę - już się nie mogę doczekać

jedyny minus póki co to słaba amortyzacja jak na nasze drogi

i jakos mi dziwnie kosz przeszkadza przy składaniu i sie wygina a zamontowany raczej dobrze...

Druga
Stary 2010-02-16, 21:35   #1260
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
No pikny ten wozeczek.

A do czego przyssawki to pojecia nie mam.

Aniu tosmy sie dobraly. Synka tez masz w podobnym wieku co ja corke, bo moja z pazdziernika 2008. A gondola Spediego nam sluzyla pol roku, w maju w wieku pol roczku przesiedlismy sie na spacerowke. A wiesz, ze gondola od Mury maxi cosi tez pasuje do speediego i ona zdaje sie jest wieksza.
A tego nie wiedziałam no Mura ma sporą ta gondole .. ale ja już wózka nie kupie he he . Mutsiaka przy młodym uzywałam krótko, a potem już maclaren . U ciebie pół roku u mnie by pewnie było krócej bo mój synek wielkolud . Teraz już wazy prawie 14 kg , a nie jest gruby tylko wysoki i szeroki w barach jak na takie dziecko . Taki dobrze zbudowany typ. a urodził się 4100

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości