![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
ona sie nie odpina tylko podnosi do góry i moje dziecko przeważnie wkłada paluszki tam gdzie mogly by byc przycięte przy podnoszeniu.. nie ma tez amortyzacji we wszystkich kołach i regulowanych rączek.. róznica w wadze 1 kg jest praktycznie nie odczuwalna..porównywalam w sklepie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No w sumie masz rację. Na stronie producenta czytałam,że wszystkie koła mają amortyzację, minus za to, że nie ma regulowanych rączek. Czy barierka w Huli jest odpinana zupełnie? Jeszcze jeden szczegół, jak dla mnie ważny, czy materiał na barierce jest zdejmowany (możliwość prania) czy też może jest jakaś folia?? Bo znając życie moja córka będzie to lizać i gryźć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*w zestawie do wózka jest; -folia przeciw deszczowa -coś co co jest uszyte jak ta folia(w sensie kroju) ale z takiej jakby siateczki i nazywa sie osłonak UV ale moze byc moskitierą np.. -nakrycia na nóżki taki jakby półśpiworek aha przypomnialo mi sie ze w huli oparcie opuszcza się i podnosi jedną reką a w twiście dwoma bo trzeba zwolnić zawiaski po dwuch stronach oparcia.. Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2010-04-21 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
witam, ja zastanawiam się nad Jumperem x
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=326 , a kadex elipse, tylko na temat kadexu jest bardzo niewiele w necie, czy ktoś może się podzielić opiniami na temat tych dwóch wózeczków? Bardzo mnie interesuje też ile ma gondola wewnatrz w kadexie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie podobają takie wózki:
http://allegro.pl/item1000884822_max...i_gratisy.html http://allegro.pl/item996507805_3w1_...s.html#gallery http://allegro.pl/item1003709912_qui...l.html#gallery Nie mam jeszcze dziecka, ale chciałabym mieć... ![]() Zazdroszczę Wam młode mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
3 egzeplarz dla mnie tragedia nie lubie 3 kołowych ale to moja opinia nikt sie nie musi sugerowac
![]() 1 opcja to nic innego jak ten model wg mnie niczym sie nie rozni a cena płaci sie głownie za firme a wozki nic specjalnego. waga ich tez nie mała 14 kg normalny wozek .http://www.kiddisave.co.uk/store/pro...Trio-Charcoal/ ale to tylko moje zdanie jak komus takie typy odpowiadaja to dobrze. wazne by dziecko miało wygodnie i bezpiecznie. ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- mysti to do dzieła i bedzie dzidzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
Ponawiam pytanie poprzedniczki z wcześniejszej strony. Wpadł mi w oko w salonie wózeczek KADEX. Czy ktoś go ma, używał, może coś o nim powiedzieć? Bardzo proszę.
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak dowiesz sie czegoś na temat tego wózeczka to daj znać, bo nigdzie w internecie nie ma o nim ani widu ani słychu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
Widziałam go w salonie i od razu przypadł mi do gustu. Mam na oku model Elipse, beżowy http://www.abcdziecka.pl/kadex.html Wygląda konkretnie.
#1422 |
Raczkowanie
|
a wiesz moze jakie ma wymiary gondola?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
właśnie nie wiem czy to nie złudzenie, bo natomiast jumperek ma za to dosyć głęboką gondole i bardziej zabudowany stelarz przy czym auttomatycznie gondola wydaje się mniejsza
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462..._2010.html?v=2 już sama nie wiem jaką parasolkę mam kupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym jest baaardzo ciężki, nie da się go rozmontować i np. wnieść gondoli na piętro, żeby dziecko spało sobie na balkonie ![]() Mi te wózki nieodpinane nie podobaja się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
to chyba mowa o innym kadexie. może starszym modelu, bo ten co ja ogladałąm to gondole można wypiąć ze stelaża.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez domluk Czas edycji: 2010-04-26 o 06:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zdejmiesz barierke to wyglada tak samo tzn pozostają boczki tylko brakuje barierki.. po odpięciu boczków(materialu) zostaje plastikowy podlokietnik oparty na cienkiej aluminiowej rurce..ale to srednie rozwiazanie bo tego materiału nie da sie calkiem wypiąć więć zostanie w wózku.. moze mozna odkręcic podlokietniki i podpórki i wtedy podpiąć materiał pod siedziskiem..ale nie chce mi sie tego sprawdzać ![]() ![]() czytalam kiedyś te forum o huli ktore wkleilas ale dla mnie malo wiarygodne bo większość krytykantek "slyszała" zle opinie i nie jest uzytkowniczkami wózka.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak miałabyś chwilkę to załącz fotkę z córeczką w wózku. Chciałabym zobaczyć na jakiej mniej więcej wysokości jest oparcie z podłokietnikiem. Byłam właśnie wczoraj w kilku sklepach z wózeczkami i akurat wsadziłam małą do jednego z nich właśnie z takim zabudowanym oparciem i mała wyglądała dość dziwnie, jakby "zatopiła" się w tym wózku. Musiał wysoko rączki podnosić żeby móc oprzeć na tych boczkach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
domluk ja z zasady zdjęć swojego dziecka nie zamieszczam w internecie i wszystkim to radzę
![]() barierka i co za tym idzie podłokietnik są na wysokośći akuratnej.. mala cały czas się opiera więc jej wygodnie.. ale ona jest wysoka..wiec czy ta wysokość dla was bedzie odp to sprawa indywidualna... |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wczoraj kuzynka podsunęła mi jeszcze jeden wózeczek espiro city. podobny do zooper hula ale cięższy. Czy któraś z was miała z nim jakieś przygody |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam Quinny Speedi SX w zestawie "full opcja" (mam wszystkie akcesoria) za 2349 zł na allegro. Baaardzo mi się podoba, zobaczymy jak w praktyce (termin mam na 19 maj). Maxi Cosi to dobra marka, widziałam kilka wózków tej firmy w mojej okolicy. A Jedo Fyn... wygląda naprawdę nieźle, nie jest jakiś drogi, polska firma, duży wybór kolorów... tydzień temu sama żałowałam, że nie wzięłam tego wózka pod uwagę ale już mi przeszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
My od jakiś 2 tyg jeździmy Quinny buzzem 4 i jesteśmy b.zadowoleni
.Wózek marzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam... czy gondola od Quinny Buzz pasuje do stelarza Speedi SX?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Mam cały zestaw z gondolą w kolorze Moss - http://www.mamokupmi.pl/galerie/w/wo...jny-qui_59.jpg
Po prostu taka myśl przyszła mi do głowy i postanowiłam zapytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Czy któraś z Was ma może Implast Bolder SD http://www.allegro.pl/item1003596116...udek_w_wa.html Co o nim myślicie??
#1440 |
Przyczajenie
|
Witam, tak sie zastanawiam nad dwoma wozeczkami maclaren xlr i concord fusion i nie wiem ktory bylby lepszy oba mi sie podobaja moze poradzicie, mala ma 10 miesiecy i fajnie by bylo gdyby byl to wozek do konca wozkowania,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.