![]() |
#1471 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Może ktoś ma zdjęcie wózka baby design sprint z zamontowana folią przeciwdeszczową????????? ?
Nigdzie nie mogę znaleźć. Nawet na stronie producenta. Proszę o pomoc. Bardzo mi zależy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem wstępnie zdecydowana i muszę wybrać między dwoma modelami:
![]() Jeśli macie jakieś rady, chętnie o nich poczytam ![]()
#1473 |
Zakorzenienie
|
wsierpniu jedziemy nad morze z Gabrysia ktora bedzie wtedy miala 5 miesiecy- pewnie to bedzie czas gdy wyrosnie z gondoli- jaka spacerowke/parasolke (???) polecacie? Mamy x landera xa ze spacerowka niby ale jakos nie widze go nad morzem, zajmie caly bagaznik to po pierwsze, a po drugie czy to po plazy pojezdzi? To mnie bardzo zianteresowalo, ale nie wiem czy warto http://allegro.pl/item1017979762_bab...lassic_su.html
potrzebujemy wiec wozka ktory da rade po terenie typu plaza, a potem przyda sie na zwykle spacery
#1474 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez madabell Czas edycji: 2010-05-18 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mutsy tez sklkada sie na plasko,duzo wozkow tylko trzeba popatrzec,a konkretnie ten wozek oprocz tego ma jakies funkcje posiadac?? http://www.babyzone.ru/images/photos/81199.jpg Mi osobiscie bbardzo podoba sie ten nowy wozek Graco Symbio,ale cene ma tez zabujcza,widzialam go na zywo w sklpie ostatnio w tym brazowym koloze to wyglada naprawde bosko.. http://allegro.pl/item1029515149_gra...i_wroclaw.html A jeśli chodzi o spacerówke to naprawde dla mnie idealna wydaje sie bugaboo bee tylko cena mnie przeraża http://www.youtube.com/watch?v=U4qSKwv-l34
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kryszynka9008 Czas edycji: 2010-05-18 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
to pocieszajaca wiadomosc
#1479 |
Raczkowanie
|
Stokke jednak rozni sie sporo od tego gracoo, bo jest na takim palaku wysuwany. Heh bedac dzisiaj na zakupach, 4 kobitki wjechaly w dzial z ciuszkami niemowlecymi i jedna wlasnie ze stokke...bedna zablokowala sie kolami miedzy wieszakami. To jednak potezny wozek, a gracoo wyglada mi na zgrabniejszego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
A ja, kiedy widziałam stokke ostatnio w sklepie,to miałam wrażenie, że jest właśnie węższy niż inne? Ale może tak bez porównania, to ciężko
![]() Ja zastanawiam się, i myślę, że wybiorę kilka typów (teraz mam już stokke, graco symbio, quinny buzz4 i bugaboo) i każę mężowi zdecydować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po plaży jeździłam Mutsy 4 rider i jeździł dobrze ![]() w tym roku zabieram Buggstera ale plaża będzię piaszczysto-żwirowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
kruszynka nie mam wielkich wymagan co do wozka podstawowa to wlasnie by stelarz zajmowal jak najmniej miejsca i dalo sie w niego wczepic fotelik, a drua to by latwo sie prowadzil i lekko i moze by spacerowka na plasto sie rozkladala i tyle z moich wymagan reszte przelkne..
bo wozka idealnego nie ma ![]() ten graco tez mi sie podoba ja mam o tyle dobrze ze moglabym sobie z usa sprowadzic a tam graco sa polowe tansze wiec musze pokazac mezowi moze wlasnie taki bym sprowadzila do niego fotelik wczepie nie?
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Ray Czas edycji: 2010-05-21 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Ola-Unhola
|
Ja polecam wózek Maxi Cosi Mura 4. Mamy cały zestaw.
W gondoli Antoś jeździł 8 miesięcy, a jest sporym chłopcem (urodził się 4100, 59cm dł.) Teraz szalejemy w spacerówce ![]() Wózek jest ciężki, ale ja nie mam problemu typu wnoszenie, więc mi to nie przeszkadza. Bardzo łatwo się prowadzi i jest zwrotny. Jest bardzo dobrze wykonany (jak to maxi cosi). Koła pompowane idealne na moje okoliczne tereny, bardzo dobra amortyzacja. Na wypad nad morze kupujemy oczywiście inną spacerówkę, bo bagaże nie zmieściłyby nam się do bagażnika ![]() Tu polecam Chicco CT.04 (nowy model teraz w sprzedaży to multiway, ale nie podoba mi się w nim nowa kolorystyka i poduszka/podgłówek, także wole ten starszy). Kółka jak na spacerówkę ma spore (18cm), z łatwością pokonuje nierówne tereny. Został już sprawdzony przez moją koleżankę nad morzem i zdał ten egzamin na 5+ ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-05-25 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
a czy ktos zna taki wozek ?
http://www.allegro.pl/item1047071666...p_gratisy.html widzialam taki u nas na placu zabaw, i rozmawialam z mama tego wozka i go wychwalala ze swietny itp.. jak widzialam na zywo i na focie to przynznam ze za te cene na prawde jest fajny, wiadomo nie jest to maxi cosi czy quinny ale na badziew tez nie wyglada.. jedyne co moze kola nie sa rewelacyjne ale mi to akurat nie przeszkadza bo na zimowe wojarze i tereny mam stary wozek z pompowanymi duzymi kolami.
#1485 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/listing.php/se...category=11847 Bardzo polecany przez mamy. Jedyny minus w vectorze, to kubełkowa spacerówka dośc mała. A w tym, który Ty wkleiłaś, chyba jest na rozkładana normalnie (na paskach). Nie zgłębiałam szczegółów, ale może byc fajny ![]()
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie ma chyba możliwości zamontowania fotelika maxi cosi... Są też spacerówki z tej firmy za ok 400 zł (waga 6 kg), ale ja chyba się zdecyduję na tego x-landera xa, bo wolę mieć np. wszystkie pompowane koła na spacery po piachu i leśnych dróżkach, ale wołałabym spacerówkę montowaną w 2 kierunkach... Chodzi mi też po głowie Maxi Cosi Mura 4, mam mętlik w głowie
![]() |
#1487 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
A mogłabyś napisać coś więcej o spacerówce, czy ma normalne czy kubełkowe siedzisko i czy jest szerokie? No i czy sie rozkłada do pozycji leżącej
#1489 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Siedzisko jest normalne, rozkłada się na płasko. Jest dość szerokie, wg producenta ma chyba coś ok 30/31 cm. Ja nie mierzyłam, mogę zrobić to jutro. Wg mnie jest akuratne ![]() Pasy sa w niej wygodne, łatwo się zapinają i nie są ciasne. My mamy model 2009 adriatic blue z poprawioną budką (ale nie aż tak jak w 2010) i dobrze zasłania słońce nawet jak mały śpi nie świeci mu w oczka. Pytaj, jak coś jeszcze chciałabys wiedzieć ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Przyczajenie
|
Hejka Dziewczyny a może któraś z Was miała do czynienia lub słyszała co nie co o wózkach firmy Boguś??sa to wózki niedrogie ,2 w 1 i podobno bardzo lekkie,tylko jak sie to ma w praktyce???
za wszelkie opinie z góry dziekuję |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za odpowiedzi..
ja jeszcze sobie ten wozek pooogladam w sklepie bo niedaleko maja w CH i porozkladam go itp.. przyznam sie ze jak na te cene to mi ten wozek odpowiada... na kolach mi nie zalezy bardzo chodz dwa ostatnie sa pompowane.. musze tylko sprawdzic jak sie prowadzi, i generalnie pomacac ![]()
#1492 |
Raczkowanie
|
Ja mam wózek x-lander xa z 2008r i jestem z niego zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Przyczajenie
|
Ze spacerówek polecam najnowszego x-landera xgo. Super zwrotny, lekko się prowadzi. Kółka niby dość małe ale my jeździmy nim po błocie, trawie i kamieniach i jest ok. Nie sprawdzałam jeszcze na piasku ale mam nadzieję że sobie poradzi bo chcemy go zabrać nad morze. Do tego naprawdę obszerne i wygodne siedzisko w którym bez problemu mieści się nawet pięciolatka. Daszek mimo że wygląda dość niepozornie to spokojnie osłania nawet nóżki i jego tylną cześć można odpiąć jak jest gorąco.
XGO jest też dobrym rozwiązaniem dla młodszych dzieci gdyż można wpiąc gondolę lub fotelik samochodowy a stelaż zajmuje naprawdę mało miejsca bo składa się w laskę. Co do Bogusia to nie polecam. Fakt jest bardzo tani i całkiem lekki ale niezbyt wytrzymały. Nam bardzo szybko odłamał się podnóżek i żeby dziecko mogło poleżeć to trzeba było kombinować i podwiązywać go sznurówką. Do tego powyrywały się napy od ochraniacza na nóżki a naprawdę delikatnie się z nim obchodziłam |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Raczkowanie
|
Witam mam do sprzedania wózek BABY ACTIVE JET PICASSO 3w1 TANIO wszelkie info i zdjęcia na PW
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś może polecić mi fajną spacerówkę parasolkę????????
Co myślicie o Baby design travel albo delti dot albo venus buggy?????? |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Rozeznanie
|
Ja kupilam na all x-landera od mega przesympatycznej kobitki za 400 zeta, ciesze sie jak malpa blaszka, ale nie wiem, czy mam powody, bo jeszcze go nie testowaam - najpierw poszedl do pranka.
Co myslicie, bede zalowac? Edytowane przez modro Czas edycji: 2010-06-11 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zadomowienie
|
Hej
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
także mam wózek niepotrzebny mi . Wszelkie informacje na PW |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Chciałam zapytać czy ktoś ma wózek takiego typu:
http://www.allegro.pl/item1062289008...s_bogus_7.html lub http://www.allegro.pl/item1066833316...er_okazja.html Można pomyśleć "tani jak barszcz" ale jak z jakością? Ja posiadam zestaw Quinny Speedi za ok 3 tys. (akcesoria są mega drogie) a tu można kupić wózek za niecałe 400 zł ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.