![]() |
#1711 | |
szeryfcio
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Z zooperami faktycznie jest problem teraz
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-01-30 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja z pytaniem o Chicco Litle Way -ktoś użytkuje? Powiedzcie jak on sie ma w praktyce? I pytanie o Ore Mamas&Papas ??
#1714 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nastawiłyście mnie na tego zoopera waltz. To chyba coś, czego szukam. A nowe modele
![]() Ja zakochałam się w tym Mountain flowers ![]() Do tego duży kosz na zakupy, fajna rączka (zależy mi na pełnej). Wózek będę zmieniać w marcu, Jerzyk będzie miał wtedy rok. Zwykła parasolka wydaje mi się dla roczniaka jeszcze nieodpowiednia. Ciekawa jestem, czy u mnie gdzieś będzie można te wózki obczaić, bo w ciemno drugi raz nie kupię po wtopie z coneco dla starszego synka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
zoopery w tamtym roku kosztowały ok 500zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
jakiego maclarena? Ja się napaliłam początkowo na xlr, ale jednak stwierdziłam, że szkoda mi tyle kasy bo córka ma 21 m-cy i jednak zdecydowałam, że albo questa albo triumpha kupię. Bo jednak na zakupy do lekarza czy jak zależy mi na czasie to wózek jest niezastąpiony.
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo fajny wózio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
liczyłam, że jednak nie
![]() triumph i quest mają mniejsze kółka i ciekawa jestem jak się sprawują a tu wszyscy dookoła mają xlr ![]()
#1719 |
Zakorzenienie
|
Xlr ma duze kolka a jesli chodzi o hałas kólek to musze przyznac ze szkoda ze nie jezdza cicho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny - szukam parasolki jakiejś sensownej, ew. spacerówki normalnej, ale która po złożeniu zajmie mało miejsca. Waga - no powiedzmy, że nie jest tu najistotniejsza, nie chcę ciężkiej kolubryny, ale może ważyć więcej niż 2kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Wtajemniczenie
|
Szaja, ja od paru miesięcy myśle o takiej... http://www.90n.pl/sklep/product/p/16...gn,sprint.html zależało mi na dużych kółkach, bo małymi już jeździłam i im większe tym lepsze, bez 2 zdań
![]() Ale najpierw muszę się pozbyć mojego 3w1 ![]() Edytowane przez Carya Czas edycji: 2011-02-01 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
szaja, a rozkładane oparcie ma mieć, bo to zwiększa wagę
Jak nie polecam maclarena volo ![]() z rozkładanym fajnie sie składa peg perego pliko ![]() http://www.youtube.com/watch?v=uHjjo1aAOpM
![]() |
#1723 |
Wtajemniczenie
|
Patrilla, boskie to peg perego
![]() ![]() ![]() tylko kurcze, kółka małe i rączka podwójna... przy obciążeniu 12kg ciężko prowadzić takie jedną ręką, a czasem chce sie coś podjeść drugą ![]() Edytowane przez Carya Czas edycji: 2011-02-01 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1725 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]() Już nie mogę się doczekać aż mi moją janeczkę oddadzą z serwisu. ![]()
![]() |
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam abc design primo więc jak się "przesiądę" na questa to mam nadzieję poczuć lekkość i wiatr we włosach ![]()
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Ja napiszę, że mam peg pergo si i właśnie testowaliśmy go na plaży. O dziwo, mimo małych kółeczek spisał się super. A składa się chyba jak pilko, oparcie rozkładane, budka zamykana prawie do pałąka. I lżejszy od pilko.
![]() |
#1729 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1730 |
Wtajemniczenie
|
Sheryl widzę ze z Ciebie to prawdziwy ekspert
![]() co myślicie o Espiro Active? Maclaren i Cybex nie podobaja mi się i chciałabym zmieścić się w cenie do 800 zł maksymalnie ![]() ![]()
#1731 |
Wtajemniczenie
|
uf przeczytałam prawie wszystko
![]() Dziewczyny, jeśli rodzę na początku kwietnia, czyli przez wiosnę lato przejeżdzę w gondoli, a jesień zima spacerówka to dobry wybór? ![]() A co do tej wagi tego wózka to czy nie jest to jakieś przejaskrawione? Bo jak porównuję dane producenta Tako Jumpera lub Roan Marita to ta waga jest bardzo zbliżona...ale mówi się, że x-lander ciężki. Nie wiecie czy dużo jest reklamacji na ten wózek?
#1732 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Wiesz, Espiro Acive też testowałam w sklepie i był ciężki w stosunku do innych parasolek. (np. maclaren quest, cybex onyx, jane sonic czy nawet espiro metro). Z Espiro nawet spodobał mi się Metro. Ale jak popatrzyłam jak on wygląda u użytkujących go przez kilka miesięcy, to się zniechęciłam. Mają jednak ciut słabsze materiały. Moja koleżanka ma Espiro Jet (wycofany) ale najbardziej podobny do Active no i tapicerka jest już trochę "zeszmacona", sprane kolory, rączki latają - no mnie on się nie podobał jak go poprowadziłam, ale zdaję sobie sprawę, że komuś może to nie przeszkadzać, bo przecież wciąż jeździ. Ten Active to ma przynajmniej ofoliowany podnóżek. To chyba trochę chroni tapicerkę... ![]() Cytat:
Ale to jeśli chodzi o wagę. Jeśli chodzi o prowadzenie to już niekoniecznie. Ja przy mutsy w ogóle nie odczuwałam jego wagi i dziwiłam się jak ktoś pisał, ż e jest on ciężki. ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-02-02 o 14:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Sheryl
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Ahtaga mam 2 koleżanki maja xlandera i sa b niezadowolone!!! jest b drogi,nie da sie spacerówki ustawic przodem do ciebie, pozatym nie da sie dziecka posadzić całkiem tylko leży takie powyginane dla mnie to firma tylko przereklamowana!! ja mialam jumpera i bylam mega zadowlona jako wielofunkcyjny teraz przydałoby sie cosik lekkiego i składanego ![]()
#1734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jedno mnie zastanawia...ten wózek nie ma amortyzowanych kół, nie można nim bujać. Czy amortyzatory w praktyce rzeczywiście się przydają, czy to raczej zbędny bajer? A może koła pompowane zapewniaja amortyzację? ![]()
![]() |
#1735 |
Wtajemniczenie
|
Ahtaga, mi się XA jeździło super
![]() Co do wagi to nie odczuwa się w prowadzeniu. Te nowe modele mają super osłonę na nóżki która jest w sumie śpiworem... prawie go znowu nie kupiłam dla drugiej córki ![]() Kłopot w tym że nie mieścił się do bagażnika naszego samochodu, trzeba było zdejmować koła (chyba już o tym pisałam tutaj). Z minusów to że buda nie opuszcza się do samego pałąka (chyba że nowa wersja jest w tym szczególe dopracowana). Więc na słońcu trzeba manewrować parasolką a zimą przy wietrze zakładać folię przeciwdeszczową. Pompowane kółka spro dają jeżeli chodzi o amortyzację... ale przy jeździe z gondolą wiadomo, to nie to co w wózku na paskach. Przy spacerówce jest spoko. Adaptery są trochę kłopotliwe, ale to już wymieniam bo przyzwyczaiłam się do patentu z concorda i zrobiłam się wygodnicka ![]() Nie wiem ile chcesz przeznaczyć na wózek... ja się wachałam właśnie między XA a concordem fusion i wygrał ten drugi ze względu na wagę. Concord jest mało spotykany na naszych ulicach i teraz mam kłopot z pozbyciem się go, to tez warto rozwazyc. Edytowane przez Carya Czas edycji: 2011-02-02 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Wtajemniczenie
|
Carya - ładny ten concord, ale dla mnie za drogi troszkę
![]()
#1737 | |
szeryfcio
|
Oj, nie wiem
![]() ![]() Cytat:
Ja na przykład nie chciałam żadnych pasków, wolałam skrętne koła. Wybrałam mutsy, który jak się później z for internetowych dowiedziałam nie ma amortyzacji, a ja nawet tego nie zauważyłam ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-02-02 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na pewno są lepsze ale na ten narzekać nie mogę więcej ze względu na drogi zastanawiałam sie nad wyborem lekkie spacerówki ![]()
Bruno dołączył do nas 28.02.2011' Edytowane przez Patrilla Czas edycji: 2011-02-03 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Oni też chyba teraz jakiegoś nowego trójkołowca wprowadzają...
![]() |
#1740 |
Wtajemniczenie
|
dzieki za info
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.