Jaki wózek- temat zbiorczy. - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 08:27   #2341
stubbornme
Zadomowienie

Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

no właśnie tą inglesianą nie dano mi pojeździć po sklepie
a strasznie na nią choruję odkąd kiedyś zobaczyłam... tylko wtedy nie byłam świadoma zawrotnej ceny tego wózka...

czyli co? myślicie, że to kwestia wyglądu i wcale nie jest wart ani poszukiwań go w wersji używanej ani też zakupu?

kropka75 no właśnie pokazywała mi xlander - ładny... ale... gondolka była tak cieńka że szok w porównaniu nawet z tańszymi wózkami no-name; i wogóle jakaś taka chwiejna.. może faktycznie jakiś trefny egzemplarz...

muszę poszukać jakiegoś wózka no bo chwilowo inglesiana - z wyglądu, a ten ecoline - tak ogółem jakoś nawet mi przypasował. Tylko nie wiem czy da się tam wpiąć fotelik samochodowy.

a ty kropka masz mutsy? czy w tym modelu który masz jest taka możliwość żeby wpiąć fotelik samochodowy?

stubbornme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 08:31   #2342
goldika
Zakorzenienie

Mi sprzedawca w sklepie powiedzial "inglesina ma wygladac! a nie byc praktyczna! " powiedzial tak widzac moja mine jak probowalam pchac ten czołg.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 08:34   #2343
stubbornme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Mi sprzedawca w sklepie powiedzial "inglesina ma wygladac! a nie byc praktyczna! " powiedzial tak widzac moja mine jak probowalam pchac ten czołg.
wizaż jednak prawde ci powie a już w szczególności wizażanki
to tłumaczy czemu mi nie pozwolili wózkiem pojeździć skoro najpierw chciałam do 2 tysięcy a na widok inglesiany chciałam "już teraz natychmiast" zapłacić te 3 tysiące w każdym bądź razie ogólnie w necie znalazłam raczej opinie co do wyglądu niż co do funkcjonalności... hm

stubbornme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 09:39   #2344
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja bym brała Mutsy lepiej wygląda ma więcej funkcji.Duży wybór kolorów

do Mutsy można wpinać foteliki Mutsy, Maxi Cosi , i Cybex Aton
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 09:48   #2345
goldika
Zakorzenienie

Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie gondoli w wózkach. Mój synek będzie zimowy, zastanawiam się czy powinnam szukać gondoli w wymierach ok 80cm długości (ciężko takie dostać ale są) czy taka 75 spokojnie wystarczy żeby wozić malucha do kwietnia w gondolce?
Stary 2011-07-12, 09:53   #2346
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stubbornme Pokaż wiadomość

kropka75 no właśnie pokazywała mi xlander - ładny... ale... gondolka była tak cieńka że szok w porównaniu nawet z tańszymi wózkami no-name; i wogóle jakaś taka chwiejna.. może faktycznie jakiś trefny egzemplarz...
Ach gondolka...
Tego nie wiem, bo ja na stelaż X-landera kupiłam godnolkę Quinny.

Cytat:
Napisane przez stubbornme Pokaż wiadomość
a ty kropka masz mutsy? czy w tym modelu który masz jest taka możliwość żeby wpiąć fotelik samochodowy?
Nie, ja nie mam Mutsy. Ja chorowałam na Mutsy. Ale nie zdecydowałam się, ze względu na sprzeczne opinie. Ten wózek albo wzbudza zachwyt, albo nienawiść za brak przełożenia jakość : cena.
Na niektórych portalach tak go pojechali, że szok.

Ale nadal o nim myślę.

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
do Mutsy można wpinać foteliki Mutsy, Maxi Cosi , i Cybex Aton
A do X-landera foteliki Maxi Cosi i X-lander.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie gondoli w wózkach. Mój synek będzie zimowy, zastanawiam się czy powinnam szukać gondoli w wymierach ok 80cm długości (ciężko takie dostać ale są) czy taka 75 spokojnie wystarczy żeby wozić malucha do kwietnia w gondolce?
Kiedy się urodzi?

To zależy od kształtu gondoli i też jej szerokości.
Mój syn urodził się króciutki, miał 51cm, a gdy miał 3 miesiące było mu ciasno. Wystarczyło, że bryknął dwa razy nogami i już miał je na końcu wózka. Od 4go miesiąca już nie widział gondoli...
I to mimo, że był wiosenny.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 10:05   #2347
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja rodzę można powiedzieć na dniach Chcę Mutsy przejeździć znaczną część zimy.Kupiłam kombinezon puchowy on jest cieńki i bardzo ciepły wiec na dłużej gondola starczy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 10:07   #2348
goldika
Zakorzenienie

termin mam na 13listopada.
Na poczatku 21tyg ciazy maluch wazyl 390g, doktor powiedzial ze duzy jest. Nie wiem czy to jest regula, ze duzy sie urodzi? ale Tz ma 190cm, ja 175cm wzrostu... wydaje nam sie ze synek tez spory bedzie.
Stary 2011-07-12, 10:30   #2349
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
termin mam na 13listopada.
Na poczatku 21tyg ciazy maluch wazyl 390g, doktor powiedzial ze duzy jest. Nie wiem czy to jest regula, ze duzy sie urodzi? ale Tz ma 190cm, ja 175cm wzrostu... wydaje nam sie ze synek tez spory bedzie.
mój ma mieć ponad 4 kg dlatego że duży termin ma o 2 tyg przesuniety
mój w 23tc miał ponad 700g
Stary 2011-07-12, 10:37   #2350
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
mój ma mieć ponad 4 kg dlatego że duży termin ma o 2 tyg przesuniety
mój w 23tc miał ponad 700g
ojejku to kawał chłopaka będzie a na jaki wózek się zdecydowałaś? Szkoda, że na wątkach oczekujących dziewczyny nie podają w pierwszym poście jakie wózki wybrały.
W moim wątku XI/XII tak zrobiłyśmy i jest to pomocne
Stary 2011-07-12, 10:38   #2351
ashe
Raczkowanie

ja wszystkimi które wymieniłam jeździłam po sklepie bo każdego pomacałam.
mi zależy przede wszystkim na tym żeby wózek był w miarę lekki pomimo ze będę mieszkać na parterze w nowym mieszkanku no i by mieścił się bez problemu złożony do nie dużych rozmiarów bagażnika w naszym autku
Quinny speedi- dla mnie a tarmosiłam nim na wszystkie strony jest chyba jednym z bardziej stabilnych 3kołowców które oglądałam i nawet mąż się przekonał, jego zaletą jest zdecydowanie waga bo z tych 4 jest najlżejszy, łatwość składania no i płynnie się prowadzi, nie widziałam na żywo gondolki niestety
Bolder Ecoline- jest cięższy w prowadzeniu troszkę gorzej ale dobrze, wszystkie zalety już wcześniej wymienione jak najbardziej trafne, jest po prostu ładny, choć jakość materiałów powiedzmy najlepsza nie jest - nosidełka Maxi Cosi da sie wpiać a gondolka faktycznie duża
Jedo fyn- w sumie bardzo podobny do Boldera jeśli chodzi o zalety ale jest troszkę większy ale bardzo ładnie podbija się nim i jeździ
no i x-lander xa- ładnie wygląda, łatwo się prowadzi, ale gondola moze nie mała ale płytka no i ponoć nowe modele mają przekładaną spacerówkę
i w zasadzie wszystkie te wózki mają swoje zalety..choć po wielu rozmowach z mężem chyba postawimy jednak na tego Quinny bo dam go rade złożyć trzymając maleństwo a niestety który wózek bardziej mi się w sklepach spodobał to miałam duże problemy by podbić koła albo był mega ciężki
oj rozpisałam się strasznie
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 10:44   #2352
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
ojejku to kawał chłopaka będzie a na jaki wózek się zdecydowałaś? Szkoda, że na wątkach oczekujących dziewczyny nie podają w pierwszym poście jakie wózki wybrały.
W moim wątku XI/XII tak zrobiłyśmy i jest to pomocne
ja mam Mutsy 4rider z gondolą , spacerówką i fotelikiem Mutsy
Stary 2011-07-12, 10:47   #2353
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
Jedo fyn- w sumie bardzo podobny do Boldera jeśli chodzi o zalety ale jest troszkę większy ale bardzo ładnie podbija się nim i jeździ
Przy każdym z tych wózków trzeba pamiętać o zadaniu sobie pytania jak będziemy go użytkować, pakować, czy zabierać ze sobą, wnosić do domu itd.

Jedo Fyn jest ciężki. I duży nawet po złożeniu, bo on tylko się obniża, nic więcej. Bez auta typu kombi trzeba go pożegnać. A gdy trzeba go wnieść na któreś tam piętro, to już w ogóle należy go zapomnieć czym prędzej.

/Notabene mam go z wymiany od koleżanki. Ona ma mojego X-landera. Pożyczała na wyjazd. Po pierwszych testach powiedziała tylko, że będzie jej smutno się odmieniać, bo super się jeździ. Wyjechała... Właśnie się dowiedziałam, że wróciła... I milczy. Ciekawe czy jeszcze zobaczę swój wózek... /

Stary 2011-07-13, 22:17   #2354
sheryl
szeryfcio

Cytat:
hej dziewczyny, mam nadzieje ze troszkę pomożecie bo jestem w kropce i szczerze najchętniej kupiłabym pierwszy lepszy bo chodzimy z mężem oglądać i wszystkie zaczynają mi się nie podobac.
Pierwszy który wzięliśmy pod uwagę to Implast bolder ecoline
potem Quinny speedi oraz ewentualnie Jedo fyn lub X-lander xa. jak byscie miały wybrać któryś z tych wózków to na który byście się zdecydowały.
Z wyżej wymienionych wzięłabym Quinny .
Stary 2011-07-14, 10:16   #2355
kropka75
Zakorzenienie

A ja byłam na oględzinach wózków, w poszukiwaniu czegoś dla rocznego synka i ... załamka.

Pierwszego wózka szukałam 9 miesięcy.

Teraz też nic ciekawego nie widzę. Masakra.

Ewentualnie... podoba mi się Mutsy - ale wcale nie jeździ się nim tak bosko, ja myślałam.
I drugi X-lander XQ - jeździ się bombowo, tyle że buda mniejsza niż w XT i XA, nie wiedzieć po co.

A z typowych lekkich wózków NIC. Wszystko rzęzi, klekocze, stuka, porażka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 10:27   #2356
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:
hej dziewczyny, mam nadzieje ze troszkę pomożecie bo jestem w kropce i szczerze najchętniej kupiłabym pierwszy lepszy bo chodzimy z mężem oglądać i wszystkie zaczynają mi się nie podobac.
Pierwszy który wzięliśmy pod uwagę to Implast bolder ecoline
potem Quinny speedi oraz ewentualnie Jedo fyn lub X-lander xa. jak byscie miały wybrać któryś z tych wózków to na który byście się zdecydowały.
ja wybrałam Quinny speedi.. bardzo stabilny i leciutko się prowadzi..na każdą nawierzchnie się nadaje

na drugim miejscu ew x-lander

boldery są cięzkie i jak dla mnie na zywo jak się im przyjrzeć tandetnie wykonane...
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:55   #2357
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
A ja w końcu kupiłam dla mojego 2latka inglesinę trip. Wahałam się pomiędzy tym sonic evo,ale jednak inglesina wygrała,bo jednak szkoda mi było wydać 750zł na tak krótki okres użytkowania,a używanych chyba jeszcze nikt nie sprzedaje. Poza tym u nas kluczową rolę odgrywała wysokość oparcia,a inglesina ma jednak te 2 cm więcej. Może nie jest jakimś desinerskim wózkiem,ale ma dobre opinie i mam nadzieje,że będzie nam się dobrze nią jeżdziło.
Macałam to wczoraj.
Podobne do Maclarena. Duża buda - na plus.

I jak się jeździ?

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Pegi są bardziej "siedzące" niż maclareny. Ale też bardziej rozklekotane (tzn. luźne).
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Chodzi mi o luźną konstrukcję (tak jakby wózek poluzowany był).

Ja mam parasolkę Jane, która też jest "luźna", (mąż tłumaczy, że w końcu to parasolka, więc i konstukcja taka...), ale przy Maclarenie tego nie było, był zwarty.
Ano właśnie...

Wczoraj macałam parasolki X-landera, Inglesiny i Maclarena. Wszystkie hulały jak chciały. A Maclaren przy tej swojej lekkości to już w ogóle. Szoku doznałam. On chodzi na wszystkich spawach jakie ma.

Owszem, koła nie stukają i nie trzeszczą, ale za to dźwięczy cały wózek.

Stary 2011-07-14, 11:35   #2358
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Wczoraj macałam parasolki X-landera, Inglesiny i Maclarena. Wszystkie hulały jak chciały. A Maclaren przy tej swojej lekkości to już w ogóle. Szoku doznałam. On chodzi na wszystkich spawach jakie ma.

Owszem, koła nie stukają i nie trzeszczą, ale za to dźwięczy cały wózek.
Dźwięczał? Może jakiś zjechany model w sklepie Ci się trafił? Mnie w sklepie też sie trafiały rozklekotane albo źle skręcone modele ( w innym juz inaczej jeździły) i weź tu człowieku wybierz wózek
Ale najgorszy shit jaki widziałam i użytkowałam w (każdym) sklepie to x-lander xs, rozklekotany na maxa i tandetnie wykonany, reszta parasolek mniej więcej podobna, ale wiadomo, że i tu są różnice.

Generalnie parasolki inaczej jeżdżą niż te stabilne duże wielofunkcyjne, inna konstrukcja stelaża; ja sie do tego już przyzwyczaiłam i jestem w stanie przebierać w parasolkach i wybrać coś co mi się podoba

Wiem już, że gdybym miała miała jeszcze raz kupować parasolkę, byłby to Maclaren jednak. Ja kupiłam Jane Sonic Evo, który byłby super, bo i lekkość prowadzenia i lekkie podbijanie i lekki sam w sobie i wysokie oparcie - wszystko co najważniejsze przy większym i cięższym dziecku... ale tapicerka nie wytrzymuje cięższego dziecka. Przy 13, 5 kg dziecku zaczęła mi się przedzierać z boku, a druga (bo miałam już dwie tapicerki) przecierać się tam gdzie się napina pod ciężarem dziecka. W ciągu 3 miesięcy miałam sito na kołkach stelaża.
A wózek jest do 15 kg, więc producent się nie wywiązał.
Następnym razem postawiłabym jednak na jakość, z której jakby nie było Maclaren słynie.
Kusi mnie jeszcze Cybex Onyx, bo i design i lekkość prowadzenia na plus, ale bałabym się o właśnie o tę jakość i niezawodność.
Stary 2011-07-14, 12:10   #2359
kropka75
Zakorzenienie

Model był jeden Mac XT, więc nie miałam opcji wyboru, ale jak wzięłam do ręki to klekotał przy każdym ruchu w bok. Sprawdzałam nity, wszystko trzymało niby i było złożone do kupy, więc nie wiem.

XS faktycznie nieciekawy.

Bardzo podobny do XT był Inglesina parasolek, chyba to był Trip.

A synowi podobał się parasol taki szeroki jakiś z Mamas&Papas, ale nie wiem jaki. Wlazł w niego i siedział sobie, pasowało mu wyjątkowo.
Nie pamiętam nazwy, po wyglądzie na fotach to chyba Cruise - bo takie pikowane wyściełanie miał.

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2011-07-14 o 12:13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 12:26   #2360
kropka75
Zakorzenienie

Może ma ktoś takiego Mamas&Papas i coś mi o nim powie więcej?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mamas 1.jpg (76,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mamas 2.jpg (91,4 KB, 21 załadowań)

Stary 2011-07-14, 14:52   #2361
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Model był jeden Mac XT, więc nie miałam opcji wyboru, ale jak wzięłam do ręki to klekotał przy każdym ruchu w bok. Sprawdzałam nity, wszystko trzymało niby i było złożone do kupy, więc nie wiem.
No nie wiem, może to właśnie ta ich parosolkowata właściwość?(do której ja już jestem przyzwyczajona )
Ja miałam Questa i nic mi w nim nie przeszkadzało, tylko kółeczka (bo małe) terkotały na niektórych nawierzchniach. W Sonicu kółka są większe i takiego terkotania nie ma. Ale też to w sumie mi nie przeszkadzało.

Cytat:
Bardzo podobny do XT był Inglesina parasolek, chyba to był Trip.
.
Do Trip właśnie Sonic jest bardzo podobny (tylko ciut większy i koła większe) a tak to bardzo podobne stelaże.

Ja Mamas & Papas nie miałam ani nikt ze znajomych, ale na forach raczej pozytywnie się o nich wypowiadają.
Stary 2011-07-14, 20:24   #2362
ashe
Raczkowanie

dzięki dziewczyny za opinie .jako że wózek to prezent od rodziców (a im dłużej sie zastanawiałam tym gorzej) to dziś został kupiny i to jest właśnie quinny speedi w kolorze granatowym
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:00   #2363
aaliyah
Zakorzenienie

Kropko, szczerze to pomyslalam tak jak Sheryl, ze z Maclarenem z ekspozycji cos nie tak bylo. Bo sa to wozki ciche. Uzywamy Maclarena 4 seasons od 2 lat juz i dopiero ostatnio zaczelo terkotac jedno kolko, ale to z mojej winy bo corka 15kg wazy, a ja wozka nie oszczedzam i nieraz z 10kg zakupow przewoze. I gdybym miala kupowac drugi raz parasolke to wybralbym na 100% Maclarena bo i ja go lubie i pasazerka tez.

Ashe, dobry wybor, Speedi to bardzo praktyczny i wygodny dla rodzica i dziecka wozek. Szkoda, ze Olimpia mi wyrosla z niego majac 2 latka (wysoka jest)...
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 07:27   #2364
kosmetyczkaa
Raczkowanie

Dziewczyny chcę kupic wózek Tako Warrior używany na allegro ale mam mieszane uczucia co do stelaża bo gdzieś czytałam że były jakieś problemy ale to chyba w tym drugim modelu jamper X czy jakoś tak. Zastanawiają mnie też koła czy dadzą sobie radę na nierównej powierzchni bo mieszkam na wsi.
Widziałam te wózki w sklepie i wyglądają na bardzo porządne jednak te w sklepie mają już nieco inne felgi i chyba grubsze opony jak te używane na allegro.
Poradźcie mi czy nie wtopię jeśli zdecyduje się na taki wózek.
Stary 2011-07-25, 08:12   #2365
beatkap1
Raczkowanie

Dziewczyny, ja się podzielę opinią. Zanim kupilismy wózek (który jeszcze czeka na właścicielkę ) zrobiłam wywiad chyba w całej Polsce (wśród znajomych). zależało mi na tym by był w miarę lekki, wytrzymały, i ładnie sie prezentował. I ostatecznie z mężem zakochalismy sie w QUINNY SPEEDI bo wygląda rewelacyjnie... Troche sie baliśmy 3 kółek zamiast 4 (niektórzy mówili, że takie wózki sa niestabilne) ale to naprawdę zalezy od marki i....ceny (niestety). Nas na nowy Quinny średnio by było stać więc kupiliśmy od znajomych uzywany, po jednym dziecku za 1300 zł. Tako czy inne tego typu kosztują podobnie (nowe) ale stweirdzilismy, ze wolimy uzywany QUINNY niż nowy jakiejś innej marki. I wózek już wypróbowałam kilkakrotnie na mojej chrześniaczce (zarówno gondolkę jak i spacerówkę) i powiem tak - 3 koła nie mają tu nic do rzeczy jesli chodzi o stabilność. On sie wydaje "chwiejny" ale to tylko daltego, że sprężyny są przy kółkach i amortyzują nieźle. Byliśmy z tym wózkiem zarówno w parku jak i na "plenerowej" (dość ostrej) wycieczce i wszystko grało. Zazdnych zastrzezen co do stabilności i bezpizeczenstwa. Mam nadzieję, że jak moja mała się urodzi to też nie będe miała do niego zastrzeżeń. No i dla mnie to ważne że wózek wygląda ładnie. Co do firmy TAKO to sporo tych wózków jeździ wiec pewnie nie są złej jakości. chociaz bardziej mi sie tu wydaje, że t okwestia ich wygladu i kolorów przekonuje do siebie rodziców. Moja znajoma na TAKO i narzeka, że to taki "sam plastik", ale bardzo jej się podobają kolory i wzory
beatkap1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:03   #2366
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Ja mam Tako Jumper X. Do stelaża, opon, gondolki nie mam zastrzeżeń. Problemy były przy spacerówce. W sklepie oglądaliśmy tylko wersję z gondolką. Przy spacerówce bardzo utrudniony jest dostęp do kosza, a budka nie stopuje się tak, jak w gondolce, więc przy większych wybojach/wietrze budka się nam składała sama. Gdybym to wiedziała wcześniej, nie zdecydowałabym się na ten wózek.

Edytowane przez malin30
Czas edycji: 2011-07-25 o 09:05
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 19:35   #2367
ela_84
Raczkowanie

My kupiliśmy w końcu xlandera xa - jestem bardzo zadowolona. Jest zwrotny, lekko się prowadzi i podbija, nie mam zastrzeżeń co do wykonania. Wczoraj złapał nas duży deszcz, a mały miał w środku suchutko. Polecam
Stary 2011-07-26, 09:31   #2368
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela_84 Pokaż wiadomość
My kupiliśmy w końcu xlandera xa - jestem bardzo zadowolona. Jest zwrotny, lekko się prowadzi i podbija, nie mam zastrzeżeń co do wykonania. Wczoraj złapał nas duży deszcz, a mały miał w środku suchutko. Polecam
XA i XT mają genialną wielką budę. To ich ogromna zaleta.
A zobaczysz jakie to fajne zimą.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Szukam folii do x-landera XT ale nie firmowej, bo za dużo tam srebra, za mało widać.
Ktoś mi doradzi jakiś uniwers, który pasuje??

Stary 2011-07-26, 09:40   #2369
goldika
Zakorzenienie

Dziewczyny spotkalyscie sie z wozkami EMJOT polskiego producenta?
Pojawił się u nich nowy model MIYO i strasznie mi się podoba ale nigdzie nic nie ma o tych wózkach.
Starsza wersja to HiTreec. Chcialabym wiedziec co nieco o tej firmie (o miyo pewnie nikt jeszcze nie wie bo to nowość )

http://allegro.pl/nowosc-miyo-alumin...718843218.html
Stary 2011-08-06, 09:23   #2370
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Witam.

Mam pytanie odnośnie wózka Jane Powertwin. Czy będzie do niego pasowałam gondolka/fotelik Jane Matrix?

Pozdrawiam,
Ula.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości