Jaki wózek- temat zbiorczy. - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-04, 13:36   #211
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

kobitki,a zwróciłyście uwage na ten PALEX perfect?
http://www.allegro.pl/item423941723_..._3_kolowy.html
moim zdaniem jest super,jakoś mało zwracacie na niego uwagi,mimo tego,że był już poruszany jego temat uważam,że fajny wózeczek,za w sumie fajne pieniążki bo 1049zł,komplet 3 części i co mnie podnieca najbardziej,to trójkołowiec, obrotowe przednie koło,duża gondola,chyba fajna spacerówka i zapinany fotelik do stelaża,tzn że mogę brać tylko stelaż i dziecko w foteliku na zakupy!!!co myślicie,bo ja się w nim zakochałam,choć nie widziałam go na żywo.Potrzebujeżeby ktoś mnie utwierdził w tym przekonaniu
piszcie,piszcie
jastinada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 13:38   #212
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

szok....przeczytajcie to !!!! http://www.byckobieta.pl/2,689,1,szk...la-dzieci.html
Stary 2008-09-04, 15:01   #213
j.kwiatek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
kobitki,a zwróciłyście uwage na ten PALEX perfect?
http://www.allegro.pl/item423941723_..._3_kolowy.html
moim zdaniem jest super,jakoś mało zwracacie na niego uwagi,mimo tego,że był już poruszany jego temat uważam,że fajny wózeczek,za w sumie fajne pieniążki bo 1049zł,komplet 3 części i co mnie podnieca najbardziej,to trójkołowiec, obrotowe przednie koło,duża gondola,chyba fajna spacerówka i zapinany fotelik do stelaża,tzn że mogę brać tylko stelaż i dziecko w foteliku na zakupy!!!co myślicie,bo ja się w nim zakochałam,choć nie widziałam go na żywo.Potrzebujeżeby ktoś mnie utwierdził w tym przekonaniu
piszcie,piszcie
Mnie też szalenie podoba się PALEX. Jeśli uda mi się go zobaczyć na żywo to kupuję.

potomstwo
http://www.suwaczek.pl/cache/910a97e1f6.png[/url]

http://www.karolina_pietrzak.eco m.com.pl/p5_jak_pomoc.html 1% dla Karolinki

W dyskusji nie zniżaj się do poziomu idioty, bo pokona cię doświadczeniem
j.kwiatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 20:28   #214
xandra78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
Już ktos wcześniej zamieścił ten link-faktycznie można się zmartwic...

Ja też się na pierwszy rzyt oka zachwyciłam tym PALEXem, ale potem stwierdziłam,że te koła są ogromne i dodatkowo pompowane, więc na pewno wózek sporo waży.Jednak gondola jest wyjatkowo długa-wewnątrz ma 83 cm!

Znalazłam jednak podobne wózeczki w równie przystepnej cenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAWEX MAGICAL 3X.jpg (82,7 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg v-cross i v-travel 995zł.jpg (68,5 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MIKADO - OX-FORD + FOTELIK + ŚPIWOREK + PARASOLKA 1100 zl.jpg (71,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg JEDO FYN 3 ds 1160 zl.jpg (58,6 KB, 41 załadowań)
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 10:11   #215
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

no też fajne te wózeczki ja mam ten sam problem,jestem niezdecydowana,ponoć ciężko znaleźć PALEX na żywo,dostałam wczoraj e-mail od producenta,że cwaga palexa to 15kg.więc chyba nie najgorzej on mi się tak podoba !!!!!!!!!!!
Stary 2008-09-05, 10:48   #216
xandra78
Zakorzenienie

Ja się nawet jeszcze nie zdecydowałam, czy kupic osobno uzywaną gondolę, a potem nową spacerówkę, czy w końcu ten wielofunkcyjny: confused:. Szczerze mówiąc, to te spacerówki w wielofunkcyjnych są o wiele fajniejsze od tych typowych spacerówek.

Znalazłam stronkę, gdzie są fajne opisy wózeczków, dobre ceny i w większości dostawa gratis(płatne kurierowi przy odbiorze) http://www.juniorek.com.pl/index.php/cPath/21
Stary 2008-09-05, 11:48   #217
mumi24
Zadomowienie

Hej Dziewczyny, ja znów zwracam się z pytaniem do specjalistek
Czy któraś miała lub słyszała o Musty Transporter?
Spacerówka ma ponoć szer. siedziska 46cm, to b .dużo

I zastanawiam się jeszcze bo jest tam opcja kupienia zamiast gondoli fotelika traweler, który rozkłada się na płasko i jest dość duży, więc może na króciutkie spacery zimą wystarczy (w końcu i tak dziecko jest otulone w śpiworek i kombinezon) przecież przez pierwsze miesiace to będziemy przewozić malucha w aucie.

http://s2.pierwszezabki.pl/026/0261949b0.png?3414
mumi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 14:06   #218
poulette
Wtajemniczenie

Dziewczyny, po dwumiesiecznym testowaniu polecam na 100 % wozek Britax Vigour. Jest swietny !
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-05, 15:38   #219
xandra78
Zakorzenienie

poulette, kojarzę,że pytałaś o ten wózek w innym temacie. No i jaki w końcu kupiłaś, gdzie i za ile? Ja znalazłam takie ceny http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?cat=220
orazhttp://fabrykaprezentow.com/index/13...ozki_britax/id

Widzę, że sama gondola kosztuje prawie 600zł. Ale te spaceróweczki trzykołowe za 500zł sa fajne i leciutkie.
Stary 2008-09-05, 20:20   #220
poissonivy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mumi24 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, ja znów zwracam się z pytaniem do specjalistek
Czy któraś miała lub słyszała o Musty Transporter?
Spacerówka ma ponoć szer. siedziska 46cm, to b .dużo
Ja tylko ze swojego prawie 12 miesięcznego doświadczenia bycia mamą mogę powiedzieć, że moje dziecko nienawidzi szerokich siedzisk. Mam 3 wózki w jednym siedzisko jest ogromne i co z tego, jak Ola krzyczy i w życiu w nim nie usnęła, a w tych, które miały po trzydzieści parę cm zasypiała w mig. Teraz to w żadnym nie chce spać .

Więc nie zawsze szerokie siedzisko jest dobre, pewnie to też zależy od dziecka.
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-06, 10:04   #221
xandra78
Zakorzenienie

Następny do kolekcji
FIRKON TWIST 880 zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 37twist2.jpg (25,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg firkon twist.jpg (35,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg firkon twist 880 zl.jpg (10,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg twist quatro.jpg (30,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TWIST.jpg (26,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg twist1.jpg (18,3 KB, 16 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-06, 11:53   #222
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xandra78 Pokaż wiadomość
poulette, kojarzę,że pytałaś o ten wózek w innym temacie. No i jaki w końcu kupiłaś, gdzie i za ile? Ja znalazłam takie ceny http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?cat=220
orazhttp://fabrykaprezentow.com/index/13...ozki_britax/id

Widzę, że sama gondola kosztuje prawie 600zł. Ale te spaceróweczki trzykołowe za 500zł sa fajne i leciutkie.
Ja kupilam calosc (spacerowka + fotelik do auta, ktory na poczatku zastepuje gondole) za 450 dolarow jak bylam jeszcze w USA. Moim zdaniem warto.
Stary 2008-09-06, 12:35   #223
emigrantkaa
Raczkowanie

Poulette podoba mi się ten wózeczek. Czy siedzisko rzeczywiście rozkłada się na płasko. I jeśli możesz napisać jaka jest waga tego wózka. Dzięki Muszę go jeszcze gdzies znaleźć, żeby obejrzeć na żywo.
emigrantkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 13:55   #224
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emigrantkaa Pokaż wiadomość
Poulette podoba mi się ten wózeczek. Czy siedzisko rzeczywiście rozkłada się na płasko. I jeśli możesz napisać jaka jest waga tego wózka. Dzięki Muszę go jeszcze gdzies znaleźć, żeby obejrzeć na żywo.
W spacerowce siedzisko mozesz ulozyc jak chcesz, bo jest wkladane na takie zawiasy, ktor sie kreca prawie dookola. No i przez to jest tez mozliwosc przekladanej raczki. Ale ze spacerowki jako takiej jeszcze nie korzystalam, bo moj synek ma dpoiero 2 mieisace (niecale jeszce) wiec na razie jezdzi w foteliku jako w wozku.
Wagowo jest OK, no ale ja go nigdzie nie nosze, wiec nie zdaje sobie sprawy, ajk masz duzo schodow, to kazdy wozek bdzie problemem. Te dmuchane kola sa super, jak terenowka normalnie, wczoraj bylismy wozkiem w lesie i jechalo sie super.
Stary 2008-09-08, 18:06   #225
Kryszynka9008
Raczkowanie

GG do Kryszynka9008

Hej wszystkim obecnym i przyszlym mama Wlasnie przeczytalam wszystko co pisze tu od 2006 roku i troche mi mnelo,ale nie dowiedzialam sie niczego konkretnego Tez mam problem z wyborem wozka,a najwiekszym problemem jest moj maz. Prosze pomozcie wybrac cos konkretnego. tak jak juz czytalam inni tez chcieli by Atlantica ale z przekladana raczka lub siedzeniem. Wozki nad jakimi ja sie zastanawiam to Espiro Atlantic,Coneco Toledo,X-Lander x1 i xA i bardzo,ale to bardzo prosilabym o komentarze na ich temat a szczegolnie na temat X-Landerów. Jezeli chodzi o moje stycznosci z wozkami to bardzo goraco polecam Chicco to normalnie czolgi. Czytala,ze ktoras z Pan pisala o takim zolto-niebieskim zprzed 6 lat i ja napisze,ze moja tesciowa ma taki po ostatnim dziecku z przed szesciu lat i jest w stanie rewelacyjnym jak na wozek uzywany przez 2 dzieci przez 4 lata i 2 lata lezenia w piwnicy. Ogolnie Chicco sa wytrzymale,a czy sie komus podobaja to juz osobista sprawa. Osobiscie podoba mi sie mnustwo wozkow,ale przed zajsciem w ciaze umowilam sie z mezem ze to on dokona wyboru "nie popelniajcie tego bledu" jesli chodzi o wszystkie spacerowki meggy to kompletny szajs! Moja przyjacilka ma taka i jej dzieko majac 10 misiecy zsuwalo sie,bo siedzenie bylo tak malutkie. Wiec prosilabym o opinie wozeczkow i sama sluze pomoca. Co do allegro to przejrzalam juz prawie cale i jest tak: albo cena nie odpowiada,albo jest to 3 kolowiec ktory odpad,albo nie ma go nigdzie w sklepach Wiec prosze o pomoc.
Kryszynka9008 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 18:57   #226
xandra78
Zakorzenienie

Oj Kryszynka, my tu wszystkie w tym wątku mamy ten sam problem co Ty i też potrzebujemy pomocy. Ty nawet widzę, że masz tylko kilka typów, z których chcesz dokonac wyboru-ja mam ich chyba 10.
\Jak mi sie spodoba jakiś wózek, to wpisuję w wywszukiwarkę np."coneco toledo forum" albo "coneco toledo opinie" i na innych forach podczytuję.Wspomniane Coneco Toledo i Espiro Atlantic wykluczyłam właśnie z powodu nieprzekłądanego siedziska, natomiast o x-landerach czytałam,że są bardzo ciężkie-też je wykluczyłam.Poza tym w sobotę na zywo oglądałam wózeczki i ze wszystkich wielofunkcyjnych x-lander(właśnie nie wiem, jaki to model był) miał najmniejszą gondolę.Moje typy juz znasz-skoro czytałas wątek, wszystkie zebrałam w kupę na zdjęciach wraz z opisami.
Aha, na jakimś forum czytałam też cały watek o Coneco ,że te wózki ładnie wyglądaja,ale sa do kitu jakościowo (że są robione w tajwanie, czy cos takiego-na kiepskich częściach).To są moje informacje zebrane na innych forach,ale zdania na pewno sa podzielone (np. o x-landerach, bo widzę,że sa bardzo popularne i dużo osób się na nie decyduje).
A z mężem musisz porozmawiac,że to nie może byc tylko jego wybór.Nie sadzę,że mężczyźni zwracaja uwage na takie szczegóły jak regulowany podgłówek w gondoli,czy przekładane siedzisko.
Powodzenia.
Stary 2008-09-08, 22:40   #227
Kryszynka9008
Raczkowanie

GG do Kryszynka9008

Dzieki za to co napisalas Wlasnie doszlismy do wnisku,ze bedziemy razem wybierac,ale odpadaja wszystkie z malymi kolkami i 3-kolowce. Wszystkie wielofunkcyjne bo maja maly nosik ja mam termin na zime wiec conajmniej pol roku musi wytrzymac. Mi to nie robi roznicy czy bedzie ciezki,oby sie lekko prowadzil i nie byl lekki przy podnoszeniu na kraweznik mam wrazenie,ze sie polamie <tak jest ze spacerowka mojej przyjacilki> chcialabym tez wozek ladny,uniwersalny,wytrzym aly i z twarda gondolka. ja tez widzialam X-landera na zywo i gondole ma taka srednia. gondola jest do wszystkich taka sama wiec nie ma roznicy jaki Ty widzialas Pozdrawiam,a i jesli jeszcze moge cos dodac to Jane carrera sa swietne pod kazdym wzgledem jesli komus sie podoba to nie ma sie nad czym zastanawiac,chyba,ze nad cena ;P hehe
Stary 2008-09-09, 07:28   #228
xandra78
Zakorzenienie

Kryszynka9008, ja też rodze w zimę(grudzień) i tez zwracam uwage na wielkośc gondoli.Średnia jej długośc w wózkach wielofunkcyjnych, to 80 cm i z tego co wiem od mamuś zimowych-zeszłorocznych, jest ona absolutnie wystarczająca.
Co do wózków trzykołowych-to juz Wasza decyzja,że Wam nie pasują, choc moim zdaniem nie ma żadnych minusów, jeśli chodzi o porównainie ich z wózkami czterokołowymi.Natomiast małe kółka są dla mnie też wadą,ale tylko wtedy, gdy wszystkie sa takie malutkie.Jak z tyłu są duże,a z przodu takie małe i skrętne,to wózek świetnie się prowadzi.Ja właśnie taki bym chciała-tylne pompowane (niekoniecznie),a z przodu takie małe.Z tego,co widzę,to i tak cały system miękkiego zawieszenia(jak wózek posiada takowy) jest na tylnich kołach,a przednie mają za zadanie byc po prostu zwrotne.
Jeszcze wróce do tego Chicco niebiesko-żółtego.Mój egzemplarz nie okazał się zbyt solidny, ciągle wypadały w nim przednie kółka(sprzedawca powiedział później, że to często się zdarza w tych wózkach),aż w końcy złamał się po prostu na pół.Cała główna rama i to po obydwu stronach-na szczęście mąż w pracy ją pospawał...
Wózki Jane tez mi się bardzo podobają,ale cena jest dla mnie za wysoka.Ale uważam,że w wózkach do 100-1200zł tez jest niezły wybór(na tyle niezły,że nie wiem, który wybrac).
Stary 2008-09-09, 08:44   #229
Kryszynka9008
Raczkowanie

GG do Kryszynka9008

No wlasnie i w tym problem. Tyle modeli,ze nie wiadomo ktory kupic. Co do chicco to faktycznie dziwne,bo ogolnie inni fobie chwala. Ja sie chyba upre na tego x-1 X-landera,ale on z koleji nie ma obrotowych kolek i przekladanego siedzenia :/ wryy.. Jesli widzialysie te V-travel? Tez sa fajne i pisza,ze nie rozpadaja sie,ale doswiadczenia w nich nie ma bo sa nowe :/ http://www.allegro.pl/item414485087_...z_fabryki.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-09, 09:09   #230
xandra78
Zakorzenienie

V-TRAVEL i V-CROSS,to moi faworyci-i mozna sobie wybrac rodzaj kółek.Tylko sie zastanawiam,o co chodzi,że gondole mozna uzywac jako kołyskę-tzn.że sie buja na wózku,czy po zdjęciu?
Mnie sie jerszcze podoba ten-moje ostatnie odkrycie-TITANIUM BABY.Wygląda solidnie,jest tani...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg XKross titanium baby.jpg (54,4 KB, 47 załadowań)
Stary 2008-09-09, 09:24   #231
Patrilla
Zakorzenienie

dziewczyny szukam w miare lekkiej spacerówki z przekładaną rączka podoba mi sie
http://www.allegro.pl/item433882337_...siedzonka.html
ale koszty przesyłki
prosze poradźcie
Stary 2008-09-09, 09:30   #232
passionfruit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
dziewczyny szukam w miare lekkiej spacerówki z przekładaną rączka podoba mi sie
http://www.allegro.pl/item433882337_...siedzonka.html
ale koszty przesyłki
prosze poradźcie
100 zł za przesyłkę to bardzo dużo :/ I dodatkowo będzie wysyłana ze stanów. Ja bym się trochę bałą, że podczas takiej długiej drogi wózek zostanie uszkodzony a potem odsyłanie wymienianie to będzie droga przez mękę.

A co robisz ze swoim x-landerem Pati?
Stary 2008-09-09, 10:00   #233
xandra78
Zakorzenienie

Oj, faktycznie 100 zł przesyłka to duuużo, no i ze Stanów...a jak trzeba bedzie cosik reklamowac-będzie problem i czekanie, lepiej sobie odpuśc. Szukałam tego wózeczka w innych sklepach internetowych,ale nie ma-tylko ewentualnie bliźniacze tej firmy(nawet są bardzo popularne).
Osobiście nie jestem w temacie spacerówek, wiec ci nie pomogę,ale wpisz w wyszukiwarkę"spacerówki forum" lub "spacerówki opinie" i znajdziesz konkretne porady.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-09, 10:23   #234
Kryszynka9008
Raczkowanie

GG do Kryszynka9008

Hej Wam Co do V-travel to wlasnie dostalam od producenta fotki dodatkowe i opis jesli kogos interesuje to gondola w srodku ma 78 cm. Kolyska w gondoli to na podlodze :P ale jak zwykle w sklepie go nie kupie bo nie ma :/ maja sklep w Olsztynie. Faktycznie mne to pociesza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00592.JPG (41,6 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gondola.jpg (14,7 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gondola(2).jpg (13,3 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg regulacjaoparcia.jpg (9,6 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wysokosc.jpg (77,4 KB, 78 załadowań)
Stary 2008-09-09, 12:59   #235
emigrantkaa
Raczkowanie

Widzę, że coraz więcej pytań, a coraz mniej mamy odpowiedzi Xandra ja też mam na grudzień termin, a tu już wrzesień. Muszę się pośpieszyć z zawężaniem wózków to kilku, bo inaczej to nigdy nie znajdę . A mój mąż stwierdził, że on musi zobaczyć na żywo, a nie tak przez internet, jak się go pytam czy mu się podoba. I jak ja mam zawęzić wybór?

Jeśli chodzi o spacerówki to podobno chwalą sobie McLaren (dla mnie za bardzo oklepane), Quinny. A mi się podoba Implast Vibe ale ciężko znaleźć o nim opinie.

Pozdrawiam.
emigrantkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 13:18   #236
xandra78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kryszynka9008 Pokaż wiadomość
Hej Wam Co do V-travel to wlasnie dostalam od producenta fotki dodatkowe i opis jesli kogos interesuje to gondola w srodku ma 78 cm. Kolyska w gondoli to na podlodze :P ale jak zwykle w sklepie go nie kupie bo nie ma :/ maja sklep w Olsztynie. Faktycznie mne to pociesza
Dzięki bardzo za info i fotki.Ja jestem zainteresowana tym wózkiem, ale oczywiście nie kupię go, jeśli go nie zobaczę na żywo.Muszą byc te wózki chyba jeszcze w innych sklepach???

emigrantkaa, pocieszę Cię, że nic bardziej nie zawęża wyboru, jak obejrzenie swoich typów w realu.Ja w sumie tak dokładnie nie oglądałam tych moich, ale na pewno wiele się wyjaśni po takich oględzinach
Stary 2008-09-09, 20:06   #237
Kryszynka9008
Raczkowanie

GG do Kryszynka9008

a mozecie napisac cos o X-landerze X1 i Xa ??
Stary 2008-09-09, 21:35   #238
xandra78
Zakorzenienie

Cytat:
Ten wózek jest bohaterem wielu zażartych dyskusji na różnych forach.Ilu zwolenników-tyle przeciwników.Jak ktos szuka lekkiej spaceróki, to niech go sobie od razu odpusci.Ogólnie uważa się go za dośc solidny jak na tą cenę.
Tutaj znajdziesz duzo opinii o nim, ale tez o innych wózeczkach http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462&s=1

A czy ten wózek nie przypomina Wam innego?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1200zł.jpg (16,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tritoncz5_m.jpg (16,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tritoncz4_m.jpg (16,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TRITON 3w1.jpg (16,3 KB, 31 załadowań)
Stary 2008-09-10, 06:38   #239
Salomea1
Zadomowienie

Cytat:
Widziałam na żywo ten wózeczek. Jest bardzo ciężki ale prowadzi się go super. Tylko że ma małą gondolę i spacerówki nie da sie na płasko rozłożyc i to moim zdaniem go dyskwalifikuje. Dziecko ma cały czas zgięte plecki. Oglądałam też VA i on jest o wiele lżejszy, ale niestety ta spacerówka.
Salomea1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 14:57   #240
Kryszynka9008
Raczkowanie

GG do Kryszynka9008

Dzieki dziewczyny w piatek pojde do sklepu i zobacze tego X-landera,jesli nic niee znajde lepszego to kupie Implasta Boldera 4,ale wolalabym cos do 1200 zl a on kosztuje 1500zl a ogolnie co mozecie napisac tak szczerze od serca o Espiro atlanticu??? Bo mam namieszane na jego temat To co juz wiem:
Cena okolo 900zl caly zestaw. Gondola+spacerowka+torba+ spiwor
obrotowe kola ,pompowane i duze
spacerowka tylko tylem do mamy
ciezki (mi to nie sprawia problemu,mieszkam na parterze"8 schodow",mam klatke z domofonem wiec moge go zostawiac na klatce nawet)
a co Wy od siebie o nim napiszecie??Czy jest wytrzymaly?Jak sie go prowadzi? Jak dziecko sie w nim czuje? Wdzieczna bede,aaaaaa i jesli jeszze macie jakies wady na tego Boldera to tez piszcie bo jeszcze nic zlego o nim nie slyszalam ;P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości