![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
kobitki,a zwróciłyście uwage na ten PALEX perfect?
http://www.allegro.pl/item423941723_..._3_kolowy.html moim zdaniem jest super,jakoś mało zwracacie na niego uwagi,mimo tego,że był już poruszany jego temat ![]() ![]() ![]() piszcie,piszcie |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
szok....przeczytajcie to !!!! http://www.byckobieta.pl/2,689,1,szk...la-dzieci.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
jako żona ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/782136106b.png potomstwo ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/910a97e1f6.png[/url] http://www.karolina_pietrzak.eco m.com.pl/p5_jak_pomoc.html 1% dla Karolinki W dyskusji nie zniżaj się do poziomu idioty, bo pokona cię doświadczeniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się na pierwszy rzyt oka zachwyciłam tym PALEXem, ale potem stwierdziłam,że te koła są ogromne i dodatkowo pompowane, więc na pewno wózek sporo waży ![]() Znalazłam jednak podobne wózeczki w równie przystepnej cenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
no też fajne te wózeczki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Ja się nawet jeszcze nie zdecydowałam, czy kupic osobno uzywaną gondolę, a potem nową spacerówkę, czy w końcu ten wielofunkcyjny
![]() ![]() ![]() Znalazłam stronkę, gdzie są fajne opisy wózeczków, dobre ceny i w większości dostawa gratis(płatne kurierowi przy odbiorze) http://www.juniorek.com.pl/index.php/cPath/21 |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, ja znów zwracam się z pytaniem do specjalistek
![]() Czy któraś miała lub słyszała o Musty Transporter? Spacerówka ma ponoć szer. siedziska 46cm, to b .dużo I zastanawiam się jeszcze bo jest tam opcja kupienia zamiast gondoli fotelika traweler, który rozkłada się na płasko i jest dość duży, więc może na króciutkie spacery zimą wystarczy (w końcu i tak dziecko jest otulone w śpiworek i kombinezon) przecież przez pierwsze miesiace to będziemy przewozić malucha w aucie.
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, po dwumiesiecznym testowaniu polecam na 100 % wozek Britax Vigour. Jest swietny !
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
poulette, kojarzę,że pytałaś o ten wózek w innym temacie
![]() orazhttp://fabrykaprezentow.com/index/13...ozki_britax/id Widzę, że sama gondola kosztuje prawie 600zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc nie zawsze szerokie siedzisko jest dobre, pewnie to też zależy od dziecka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Następny do kolekcji
![]() FIRKON TWIST 880 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Poulette podoba mi się ten wózeczek. Czy siedzisko rzeczywiście rozkłada się na płasko. I jeśli możesz napisać jaka jest waga tego wózka. Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wagowo jest OK, no ale ja go nigdzie nie nosze, wiec nie zdaje sobie sprawy, ajk masz duzo schodow, to kazdy wozek bdzie problemem. Te dmuchane kola sa super, jak terenowka normalnie, wczoraj bylismy wozkiem w lesie i jechalo sie super. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim obecnym i przyszlym mama
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Oj Kryszynka, my tu wszystkie w tym wątku mamy ten sam problem co Ty
![]() ![]() \Jak mi sie spodoba jakiś wózek, to wpisuję w wywszukiwarkę np."coneco toledo forum" albo "coneco toledo opinie" i na innych forach podczytuję.Wspomniane Coneco Toledo i Espiro Atlantic wykluczyłam właśnie z powodu nieprzekłądanego siedziska, natomiast o x-landerach czytałam,że są bardzo ciężkie-też je wykluczyłam.Poza tym w sobotę na zywo oglądałam wózeczki i ze wszystkich wielofunkcyjnych x-lander(właśnie nie wiem, jaki to model był) miał najmniejszą gondolę ![]() Aha, na jakimś forum czytałam też cały watek o Coneco ,że te wózki ładnie wyglądaja,ale sa do kitu jakościowo (że są robione w tajwanie, czy cos takiego-na kiepskich częściach).To są moje informacje zebrane na innych forach,ale zdania na pewno sa podzielone (np. o x-landerach, bo widzę,że sa bardzo popularne i dużo osób się na nie decyduje) ![]() A z mężem musisz porozmawiac,że to nie może byc tylko jego wybór.Nie sadzę,że mężczyźni zwracaja uwage na takie szczegóły jak regulowany podgłówek w gondoli,czy przekładane siedzisko. Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Dzieki za to co napisalas
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Kryszynka9008, ja też rodze w zimę(grudzień) i tez zwracam uwage na wielkośc gondoli.Średnia jej długośc w wózkach wielofunkcyjnych, to 80 cm i z tego co wiem od mamuś zimowych-zeszłorocznych, jest ona absolutnie wystarczająca
![]() Co do wózków trzykołowych-to juz Wasza decyzja,że Wam nie pasują, choc moim zdaniem nie ma żadnych minusów, jeśli chodzi o porównainie ich z wózkami czterokołowymi.Natomiast małe kółka są dla mnie też wadą,ale tylko wtedy, gdy wszystkie sa takie malutkie.Jak z tyłu są duże,a z przodu takie małe i skrętne,to wózek świetnie się prowadzi ![]() ![]() Jeszcze wróce do tego Chicco niebiesko-żółtego.Mój egzemplarz nie okazał się zbyt solidny, ciągle wypadały w nim przednie kółka(sprzedawca powiedział później, że to często się zdarza w tych wózkach),aż w końcy złamał się po prostu na pół ![]() Wózki Jane tez mi się bardzo podobają,ale cena jest dla mnie za wysoka.Ale uważam,że w wózkach do 100-1200zł tez jest niezły wybór(na tyle niezły,że nie wiem, który wybrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
No wlasnie i w tym problem. Tyle modeli,ze nie wiadomo ktory kupic. Co do chicco to faktycznie dziwne,bo ogolnie inni fobie chwala. Ja sie chyba upre na tego x-1 X-landera,ale on z koleji nie ma obrotowych kolek i przekladanego siedzenia :/ wryy.. Jesli widzialysie te V-travel? Tez sa fajne i pisza,ze nie rozpadaja sie,ale doswiadczenia w nich nie ma bo sa nowe :/ http://www.allegro.pl/item414485087_...z_fabryki.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
V-TRAVEL i V-CROSS,to moi faworyci-i mozna sobie wybrac rodzaj kółek
![]() ![]() Mnie sie jerszcze podoba ten-moje ostatnie odkrycie-TITANIUM BABY.Wygląda solidnie,jest tani... |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny szukam w miare lekkiej spacerówki z przekładaną rączka podoba mi sie
http://www.allegro.pl/item433882337_...siedzonka.html ale koszty przesyłki ![]() prosze poradźcie ![]() ![]()
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co robisz ze swoim x-landerem Pati?
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Oj, faktycznie 100 zł przesyłka to duuużo, no i ze Stanów...a jak trzeba bedzie cosik reklamowac-będzie problem i czekanie, lepiej sobie odpuśc
![]() Osobiście nie jestem w temacie spacerówek, wiec ci nie pomogę,ale wpisz w wyszukiwarkę"spacerówki forum" lub "spacerówki opinie" i znajdziesz konkretne porady ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Hej Wam
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Widzę, że coraz więcej pytań, a coraz mniej mamy odpowiedzi
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o spacerówki to podobno chwalą sobie McLaren (dla mnie za bardzo oklepane), Quinny. A mi się podoba Implast Vibe ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() emigrantkaa, pocieszę Cię, że nic bardziej nie zawęża wyboru, jak obejrzenie swoich typów w realu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
a mozecie napisac cos o X-landerze X1 i Xa ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Ten wózek jest bohaterem wielu zażartych dyskusji na różnych forach.Ilu zwolenników-tyle przeciwników.Jak ktos szuka lekkiej spaceróki, to niech go sobie od razu odpusci.Ogólnie uważa się go za dośc solidny jak na tą cenę.
Tutaj znajdziesz duzo opinii o nim, ale tez o innych wózeczkach http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462&s=1 A czy ten wózek nie przypomina Wam innego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Widziałam na żywo ten wózeczek. Jest bardzo ciężki ale prowadzi się go super. Tylko że ma małą gondolę i spacerówki nie da sie na płasko rozłożyc i to moim zdaniem go dyskwalifikuje. Dziecko ma cały czas zgięte plecki. Oglądałam też VA i on jest o wiele lżejszy, ale niestety ta spacerówka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny w piatek pojde do sklepu i zobacze tego X-landera,jesli nic niee znajde lepszego to kupie Implasta Boldera 4,ale wolalabym cos do 1200 zl a on kosztuje 1500zl
![]() ![]() Cena okolo 900zl caly zestaw. Gondola+spacerowka+torba+ spiwor obrotowe kola ,pompowane i duze spacerowka tylko tylem do mamy ciezki (mi to nie sprawia problemu,mieszkam na parterze"8 schodow",mam klatke z domofonem wiec moge go zostawiac na klatce nawet) a co Wy od siebie o nim napiszecie??Czy jest wytrzymaly?Jak sie go prowadzi? Jak dziecko sie w nim czuje? Wdzieczna bede,aaaaaa i jesli jeszze macie jakies wady na tego Boldera to tez piszcie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.