![]() |
#2521 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
jaki kosmiczny
![]() Edytowane przez natajan Czas edycji: 2012-04-17 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co sądzicie o tym wózku RECARO AKUNA ?
http://allegro.pl/wozek-recaro-akuna...043234797.html Szukam czegoś wygodnego i bezpiecznego, z czterema kółkami - potwornie NIE podobają mi się wózki z trzema. Myślałam o Maxi Cosi Mura 4 ale ekspedient w sklepie zdecydowanie go odradzał ze względu na spacerówkę: mówił, że nie osłania Dziecka gdy jest w pozycji leżącej oraz, że siedzenie jest profilowane i przez to nie dopasowane do różnych ramionek... jestem rozczarowana bo ten akurat najbardziej mi się podobał. |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
Ale ogólnie maxi cosi mura jest bardzo chwalony, więc może nie warto sugerować się jednym sprzedawcą?
Ja też bym go chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2525 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazłam jeszcze coś takiego, firmy Mamas&Papas...http://www.mamasandpapas-polska.pl/p...dola_kol_black ...ładnie wygląda, jest aluminiowy i lekki, spacerówka wygląda na wygodną i zakrytą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Jedyny minus, to to, że jest stosunkowo ciężki... Mnie ciężej się nim jeździło, manewrowało niż mutsiakiem... A to ta sama kategoria.... Ale generalnie jak nie musisz go nigdzie wnosić to tragedii nie będzie... Ogólnie wózek bardzo polecany. ![]() Ja bym wolała Murę niż te dwa, które podałaś w linkach...
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-01-24 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
stronę wczęsniej zajrzyj opisałam moje doświadczenia z Murą
![]() ![]() Mnie się prowadzi rewelacyjnie ![]() Miał być to mój ostatni wymarzony wózek ale ta budka mnie męczy jednka znalazłam na to sposób folia jest świetna ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 |
Matka na full etat
|
czytam i czytam i nie wiem sama już co wybrać... czy jest jakaś różnica czy to dla chłopca czy dziewczynki wybieram? czy to tylko w kwestii koloru ma znaczenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Kolor też wzięłam taki jaki mnie się podobał i mój synek jeździł w wózku czerwonym. A teraz moim ulubionym kolorem wózków jest czarny. Bez względu na płeć.
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
dla mnie mura byla przokropnie ciezka, wiec jesli zalezy ci na lekkim wozku, bo takie w tych dwoch linkach pokazalas, to nie polecam. no i mnie tez odrzucila spacerowka, jak dla mnie wlasnie malo oslonieta, no i mi wydawala sie stosunkowo nisko osadzona na stalezau. mi sie podoba ten mamas&papas, jako firme polecam, bo mam ich parasolke cruise i jestem z niej bardzooo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
Sheryl ma rację uwielbiam wózki czarne i brązowe
![]() ![]()
![]() |
#2532 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Właśnie zastanawiam się nad kupnem xlandera ale jak mam lekko po roku kupować spacerówkę to będę musiała to przemysleć jeszcze. Proszę o pomoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;31818022]Podbijam to pytanie- jak dlugo dziecku o typowych
![]() Właśnie zastanawiam się nad kupnem xlandera ale jak mam lekko po roku kupować spacerówkę to będę musiała to przemysleć jeszcze. Proszę o pomoc ![]() ![]() wózki jak x-lander, quennie speedi, maxi cosi mura czyli chodzi mi o wózki na pompowanych kołach etc mają zwykle większe i wygodniejsze siedzisko w spacerówkach niż wózki typowo spacerowe - parasolki.. i są wygodniejsze w prowadzeniu.. i zimą też lepiej się sprawdzają.. jeżeli ktos ma windę (ew mieszka w domku) i duży bagażnik to w ogóle moze się obejść bez parasolki ![]() a kupowanie 2 wózka w wieku 2 lat to już w ogóle bez sensu... bo wg mnie takie dzieci już spokojnie mogą na nogac na spaceki chodzic a wózek ew na dalsze wypady.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
szeryfcio
|
[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;31818022]Podbijam to pytanie- jak dlugo dziecku o typowych
![]() Właśnie zastanawiam się nad kupnem xlandera ale jak mam lekko po roku kupować spacerówkę to będę musiała to przemysleć jeszcze. Proszę o pomoc ![]() ![]() Do dwóch lat starczy. Ale ja i tak potem kupiłam lekką parasolkę, na spacery, na zakupy... przy cięższym dziecku było z nią wygodniej... A i na nóżkach 2 - 2,5 latek długo nie wytrzyma na spacerze, nie jest to regułą, wiec wcale to nie było bez sensu. W większości przypadków zauważyłam, że spacerówka w tym wieku jeszcze jest bardzo przydatna i się sprawdza.
#2535 |
Zakorzenienie
|
X lander, mura, bo te mam starczy nawet dłużej niż do 2 lat
![]() Ja też mam lekką spacerówkę a teraz "podstawkę" dla starszej, bo czasem po przedszkolu jest zmęczona i część drogi jedzie ![]()
![]() |
#2536 |
Konto usunięte
|
Bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko, dziękuję
![]() Ten mamas i papas mnie się też spodobał, ale nie wiem jak te kółka. Wszyscy mówią mi, że powinny być pompowane. Za to wózki z pompowanymi są z reguły cięższe niż z piankowymi. Ja mam drugie piętro bez windy i chyba niestety mura mi się będzie pasowała. Graco symbio jak na razie spełnia wszystkie moje oczekiwania, ale muszę go na żywo podotykać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Przyczajenie
|
my mamy Orbit Baby G2 - sprawdza się w najtrudniejszych warunkach, że tak powiem. =) jesteśmy z niego z Mężem zadowoleni, bo spełnia nasze oczekiwania - przede wszystkim jest wielofunkcyjny (robimy z niego spacerówkę oraz kołyskę, często mała w niej leży wieczorkiem). ważne też przy zakupie były materiały - te są bardzo dobre jakościowo, dziecko w nich "oddycha". no i siedzisko, które chwalą wszyscy =). my też wpadliśmy w orbitomaniactwo - obrotowe siedzisko nas zafascynowało po prostu!!!!!!! =) co do kolorów - dostępne są chyba zcarny, mocha i czerwony - my mamy czerrrrwień! =)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
A mnie dziwi, że orbita polecają tylko osoby z małą ilością postów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez MissMonika Czas edycji: 2012-01-25 o 14:55 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
No to super - czekam na relację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Raczkowanie
|
http://minimimi.istore.pl/pl/orsolin...-3w1-2011.html nasz wózek
Jestem w 31 tc. Wózek kupiliśmy używany na allegro za połowę ceny już przed 20tc. Jest czerwony więc kolor uniwersalny. Nadal nie wiem czy będziemy mieli chłopca czy dziewczynkę ![]() Chciałam wózek na trzech dużych pompowanych kołach i zależało mi na tym żeby fotelik można było wpiąc bezpośrednio do kół a nie najpierw spacerówka a na to jeszcze fotelik. Dużo zgrabniej to wygląda i jest bardziej praktyczne np podczas zakupów. AAAA i jeszcze jedno. Polecam wózek używany! Tzn może nie w każdej sytuacji to się sprawdza ale ten co my kupiliśmy wygląda zupełnie jak nowy! A 500zł piechotą nie chodzi ![]()
Tak pustą drogą gnać przed siebie aż po świt, z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm. Lecz jeśli ktoś spyta mnie czy to ja ? odpowiem mu, że nie. Edytowane przez Etnula Czas edycji: 2012-01-27 o 12:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 |
Przyczajenie
|
Witam Panie! Mam takie pytanie związane z wózkiem Jane Rider Reverse tylko spacerowym( siedzisko kubełkowe). Czy ten wózek nadaje się dla niemowlaczka? Myśle tak dla 2-3 miesięcznego?
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2546 |
Przyczajenie
|
Bardzo fajna ... tylko że tz. laski bym nie chciała ... wolała bym coś na większym stelażu ... czekam na propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
poczytaj sobie cały wątak to na pewno coś znajdziesz.... ![]()
![]() ![]() Edytowane przez MissMonika Czas edycji: 2012-01-28 o 11:22 Powód: lit... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Przyczajenie
|
Dzięki
Pozdrawiam i zabieram się za czytanie ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Dzięki Zabieram sie za czytanie ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Witam, Czytam wasze opinie na temat wózków, ale jestem juz praktycznie zdecydowana na ten wozek. (Jane Rider Reverse) Chciałabym jeszcze zebrać jakieś opinie mam które z niego korzystają, jak wózek sie użytkuje. Od jakiego wieku można zrezygnować z gondoli i przełożyć malucha w spacerówkę? ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- http://www.bobowozki.com.pl/product_...3&%3CosCsid%3E |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2012-01-28 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.