![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
A mi sie coś obilo o uszy jak dwa lata temu wybieralam wozek ze nie jest odpinany tylko przykrecany na śruby na stałe.
Czy jakaś posiadaczka tego wózka mogłaby mnie oświecic? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdziwiłam sę, że nie widzisz problemu w tym, że jesteś zmuszona jeździć na tylnych kołach. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na na poważnie chcesz ten Mini kupić widziałaś go na żywo? Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2012-04-27 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
szeryfcio
|
No ale po piachu żadnym nie przejedziesz na 4 kołach. Żeby przebyć głęboki piach (taki jak na plaży) najlepszą techniką jest ciągnąć wózek na tylnych dużych kołach.
#2856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jeszcze czy chcę kupić. Nie wiedziałam go na żywo, ale wydaje mi się fajny. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Quinny da radę po piachu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |
szeryfcio
|
Cytat:
Po terenie to mutsy da radę bez problemu tak samo jak i quinny, też pompowane duże koła (pomimo dwóch przednich nieco mniejszych). Myślę, że chodziło o wyjątkowe sytuacje z tym piachem. Nikt nie kupowałby wózka na stałe do jeżdżenia na dwóch kołach ![]() Znaczenie tak. Ale nad morze też się często jeździ na wakacje ![]()
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
ja jeździłam właśnie po plaży
![]() ale śnieg wcale nie jest łatwiejszym podłożem..najgorsze są te zwały odgarnięte ze środka ulicy pod krawężniki taki mokry z solą koszmar.. i jak se człowiek - w sensie matka z wózkiem umyśli przejść na drugą stronę ulicy to jest koszmar.. speedy daje radę ale trzeba sporo siły to włożyć ![]() dla mnie to gorsze niż plaża a wmoim miejscu zamieszkania zimą powszechne ![]() Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2012-04-27 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam mój wozek. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam ze speedi daje rade po plazy, nie raz bylo to moim sprawdzone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Raczkowanie
|
Kobietki a jak ze spacerowką w speedi????
Czytałam,że nie rozkłąda się całkowicie na płasko i że trudną ja ustawić , aha i ze pod kontem 90%też nie da sie ustawić.... Prosze wypowiedzcie się? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
Ja nie patrze żeby był w moim typie tylko żeby był w typie mojego dziecka ![]() ![]() ![]() W sumie to masakra bo idealu na prawdę nie MA!!!!! a szkoda!!! Kolejne rozczarowanie http://www.bangla.babyonline.pl/zdje...62.htm#zdjecia Po obejrzeniu czegos takiego uprzedzam się do firmy!!! Edytowane przez funpic Czas edycji: 2012-04-27 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Spacerowka w Speedim.
1. Nie rozkłada sie zupełnie na plasko, ale mi to nie przeszkadzało wcale. Odpinalam rzepy przy budce, ustawialam siedzisko jakos tak ze miałam prawie plasko. 2. Oparcie nie ustawia sie pod katem 90 stopni ale można to sobie wyregulowac paskiem dodatkowym. Mojemu dziecku jest wygodnie i nie narzeka. Za to siedzisko jest ogromne, moim zdaniem większe niż w emmaljundze, a na pewno szersze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
ja miałam ok 20 wózków.I najwygodniej dziecku przynajmniej mojemu jest w kubełkowym wózku
![]() ![]() ost kupiłam Nune mam ją od poniedziałku i już poszła w kont. Straszne są te kołka i niskie zawieszenie.Nune kupiłam jak wózek samolotowy bo nie chcę ryzykować uszkodzeniem Bugaboo podczas lotu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do dużych pompowanych kółek to ja mam teraz Boldera Ecoline z którego nie jestem do końca zadowolona (głównie spacerówka mi nie odpowiada no i to, że wszystko skrzypi jak nie jadę po równiej nawierzchni) ale akurat on ma 4 duże kółka i naprawdę bez większych problemów przejeżdzałam po śniegu tzn przez te zaspy co pługi robiły między jezdnią z chodnikiem ![]() Mój obecny wózek waży coś kolo 12 kg i mam problem, żeby go podciągnąć po 8 schodach jakie mam do windy (nie wiem kto wymyślił, żeby winda była na półpiętrze..), stąd też boję się kupować wózek ważacy około 15 kg bo już w ogóle go nie wciągnę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
blondynkapoznań, a czy wśród tych wózków był może buzz? Bo się przymierzam i najbardziej mi chyba pasuje. Negatywne opinie wygłaszają zazwyczaj tylko osoby, które go nie mają, więc takie opinie nic nie dają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie bałam tego, ze speedi nie ma odwracanego siedziała. Okazało sie ze moja córka nie ma z tym najmniejszego problemu. Raz zamieniłam sie wózkami z koleżanka i wsadzilam mała przodem do siebie i sie denerwowała.
Ale tu sie nie da przewidzieć co dziecku bedzie odpowiadało. Waży chyba 12-13 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wózek fajny dobrze jeździ lepiej mi pasował te na 3 kołach.Ale strasznie są denerwujące te luzy w rączce.A tak poza tym wózek fajniutki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kładzie sie te oparcie prawie płasko..na pewno na tyle by dziecku było wygodnie..wiele mam podkłada np segregatory pod materacyk w łózeczku więc tu można powiedzieć ze efekt podobny nie wiem po co te opracie ma być do 90 st..zawsze mnie to zastanawia.. sama bym nie chciała w takiej pozycji siedzieć.. w speediem jest tak akurat.. siedzisko fakt bardzo obszerne chyba jedno z większych jakie widziałam.. nie chce mi sie wierzyć ze bolder waży 12kg..tyle ok waży speedie jako spacerówka.. i to jest naprawdę niewiwele jak na wózek na pompowanych kołach..ma dość lekki stelaż.. bolder to wielki wózek.. ma inny stelaż..zdawało mi się ze jest sporo cięższy..ale może sie mylę..kiedyś byłam na niego napalona..ale w sklepie bardziej mi się mój spodobał.. Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2012-04-27 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
ja obecnie mam Buzza 3, jestem w nim zakochana
![]() Ale teraz przymierzam się na zappa xtra, bo już czas na zmianę wozu ![]()
#2872 | |
Zakorzenienie
|
12kg w Bolderze pewnie sam stelaż waży
![]() ![]() mogę się oczywiście mylić. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
Blondynko jeszcze nie
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wybrałam ten wózek gdyż podobał mi się wizualnie i miał dużą gondolę (86cm x 43cm) a mój synek jak się urodził miał 62 cm więc nie było sensu brać mniejszej To i tak imponujący wynik ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 |
Zadomowienie
|
![]()
gdzie i za ile go kupilaś? jako nówke? i kiedy bedziesz sie go pozbywać? bo moze byłabym zainteresowana kupnem - oczywiscie jesli Ty byłabys zainteresowana sprzedaza
![]()
"Człowiek rodzi się z zaciśniętymi piąstkami, jakby chciał powiedzieć: cały świat jest mój. A umiera z otwartymi ramionami, jakby mówił: popatrzcie, niczego ze sobą nie zabieram" Edytowane przez Oliveira79 Czas edycji: 2012-04-28 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
My przymierzalismy concorda neo i nam nie podpasowal- mąż zachaczal nogami o tylne koła i jakoś tak sie trzasl. Czy on ma amortyzacje? Bo niestety chodniki w moim mieście są tragiczne, nie mówiąc o jakichś terenach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.