![]() |
#451 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetyki KALLOS
od wielu miesięcy stosuję kosmetyki kallos i uwazam,że są jednymi z najlepszych, seria relax doskonale radzi sobie z moimi wlosami poddawanymi prostowaniu i farbowaniu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Przyczajenie
|
Właśnie zauważyłam nową wersje maski - z jedwabiem. http://uradka.pl/product_info.php/ma...c0d3cae3ca8b14
Kusi i placenta, i latte, ale niestety są tylko w litrowych opakowaniach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Zadomowienie
|
ile wynosi przesylka z tej hurtowni u radka? bo nie mogesie doczytac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Nie jest podane, ja tez szukałam na stronie, bo chyba się nie opłaca kupować u niego 1 rzeczy ze względu na koszta przesyłki.
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
przesylka zalezna jest od sposobu placenia a takze od wagi zamowienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
A tak orientacyjnie? Jak jest taniej, przelewem, kartą?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
mozna przelewen lib za porbaniem z tego co sie orientuje
ja przy zamowieniu za 40 zl placilam 10 zlotych, a przy zamowieniu za 130 placilam 16 zlotych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
No właśnie u Tego "Radka" są atrakcyjne ceny.. ale nie dopatrzyłam się mniejszych opakowań produktów...
![]() Muszę bliżej się przyjrzeć temu sklepowi.. No i widziałam tam ciekawą maskę ![]()
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Sweet wszystko napisalam.. to jest poczta polska, a paczka idzie syzbko
![]() Aggie prosze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ja chciałam zamówić jakieś małe opakowanie tej mlecznej maseczki ale nie moge jej nigdzie znaleźć bo jest chyba tylko litrowa. Dodam ze zamawiam na stronie www.uradka.pl No i chciałam też zapytać który szampon najbardziej polecacie do włosów cienkich , przetłuszczających się? No i jeszcze co do samej przesyłki to ile czekałyście na te zakupy i czy dotarły one w dobrym stanie bo jak ostatnio zamawiałam odżywke ( nie kallosa) na allegro to dopiero po otwarciu opakowanie zauważyłam ze połowa się wylała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
faktycznie malej latte nie ma, ale byla bo kiedys zamawialam..
i tak jak pisala Poison wszystko jest dobrze zabezpieczone i nie wylewa sie.. i paczka szybciutko dochodzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Aha czyli mała maseczka mleczna moze sie za jakiś czas pojawić? W takim razie poczekam bo nie chce kupować w ciemno dużego opakowania. A co do tych szamponów to moze ktoś używał i moze mi doradzić??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Zadomowienie
|
doatalam meila zwrotnego od radka, w ktorym prosilam o podanie kosztow przesylki ,opisal-zebym uwazniej czytala informacje na stronie... !nie rozumiem co jest dziwnego w tym,ze zapytalam? cennika zadnego sie nie dopatrzylam....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Koszt przesyłki będzie podany gdy już będziesz chciała wszystko zamówic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
Maddzia ja uzywalam juz 3, ale mam inne wlosy niz Ty wiec nei wiem jaki Ci doradzic.. ja mialam jajeczny, taki bialy (mleczny?) i teraz mam migdalowy- z tych 2 moje ulubione to ten bialy i migdalowy.. a moze zamow duza i sie z kims podziel? ja mam teraz ta jeszcze dodatkowo z jedwabiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
lele chyba masz racje zamówię go na pół z koleżanką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
migdalowy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
Ja dodam ze swojej strony, ze tez mialam migdalowy i ani mi, ani mojej mamie, ktora tez go uzywala, nie przypadl do gustu. Kiepsko sie pienil, mial wodnista konsystencje no i niestety obciazal wlosy...Ale moje sa problematyczne i w Twoim przypadku moze byc inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
ja mam wlosy po kilku trwalych, ktore teraz juz zeszly ( ale wlosy podniszczone sa) i z natury sie kreca.. i mimmo,ze troche obciaza ( i dobrze) to wlosy sie kreca jak szalone! moja konsystencja nie jest az tak bardzo wodnista, bardziej wodnisto- zelowa.. i sie dobrze pieni..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
To chyba zamówię ten migdałowy tak na próbę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Przyczajenie
|
Ja juz od dłuższego czasu jestem wierna Krem Latte. I zawsze kupuję to duże litrowe opakowanie za okolo 22zł, a starcza na kilka miesięcy....Włoski są mięciutkie i błyszczące...a do tego ten śliczny mlecznmy zapach.... Namówiłam jużcztery kolezanki i tez się "uzalezniły".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
Asia u radka jest zdeydowanie tanbiej duza.. cos kolo 15-16 zloytych zdaje sie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pamiętam jak na samym początku odkryłam te opdrzywkę w Salonie Hest w Warszaiwe (juz tam nie chodze) i zgadnij ile kosztowało litrowe opakowanie??? 80zł!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Asia normalnie szok! a nie oplaca Ci sie zamowic np. jeszcze szamponow czy innych kosmetykow i wtedy od radka zamowic? bo to jest roznica 6-7 zlotych, wiec w sumie tyle co przesylka.. a jak zamowisz jeszcze np. szampon to na plusie jestes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Przyczajenie
|
KALLOS - miodowa maska do włosów suchych, jej mocny żółty kolor i blond włosy...
Witam. Kupiłam maskę miodową do suchych i zniszczonych włosów firmy kallos. Przeraził mnie zapach tej maski oraz strasznie intensywny żółty kolor... Czy któraś z wizażanek używała jej na blond włosy? Zastanawiam sie, czy trzymajac na blond wlosach tak intensywny żółty kolor nie zżółkną mi włosy? juz zapach jakos zniose... Moze glupie pytanie ale boje sie eksperymentowac...:/ Prosze o porade...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KALLOS - miodowa maska do włosów suchych, jej mocny żółty kolor i blond włosy..
Parę miejsc niżej wisi cały wątek poświęcony Kallosowi... Poza tym co ma kolor maski do rzeczy? Przeciez ziołowe szampony często mają zielony kolor, a nikomu od tego włosy nie zielenieją.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.