![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki KALLOS
A co myślicie o tej załączniku?
Siostra kupiła u fryzjerki, nazywa się Crema al latte, z proteinami mleka, rzuciłam szybko okiem na skład i podobny do tej z Kallosa. Więc jaka jest między nimi różnica? ![]() Spotkał się ktoś kiedyś?
![]() |
#932 |
Wtajemniczenie
|
czy wie ktos gdzie kupic kosmetyki tej firmy w Krakowie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Na gorze strony jest taka opcja jak 'przeszukaj watek'
![]() ![]() Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2009-01-24 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Zadomowienie
|
Gdzieś na Floriańskiej przy końcu z prawej strony jest mały sklepik gdzie sprzedają Kallosa
![]()
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Ufffffff !!! Nie jestem ta jedyna, która ma takie zdanie.
Sama sobie odpowiedziałaś { pogrubione } podobny, a nie taki sam. A jak z działaniem - musisz sprawdzić sama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Zadomowienie
|
Ta litrowa ma nawet konsystencję i zapach inne od 800ml - moim zdaniem. Są to w sumie minimalne różnice, ale jakoś ta litrowa mnie wkurza
![]() ![]()
![]() |
#939 |
Konto usunięte
|
Mam takie pytanie do was, czy któraś była na początku niezadowolona z odzywki Crema al latte , a później zmieniła zdanie? Przeczytałam mnóstwo pozytywnych opinii, a u siebie nie widzę różnicy między zwykłymi odżywkami ze sklepu..nawet zdaję mi się, że włosy są szorstkie, może dać jej jeszcze szanse?Mam litrowe pudło niestety..: P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pierwsze opakowanie skusilam sie pod wplywem zachwytow na wizazu ( ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Raczkowanie
|
a gdzie w bialym kupic kallosa? bo spr we fryzjerskich i tej firmy nie mieli..jedynie jakies podobne "kremy latte":P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
hmm no własnie ja tak miałam
![]() ![]() ![]() radzę wiec przetestowac dłuże cream al latte i sie nie poddawać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Wtajemniczenie
|
poszukaj w salonach fryzjerskich lub, jak wspominaly dziewczyny, na florianskiej.
chociaz ja znalazlam mala drogerie kolo placu nowowiejskiego (przy ulicy lea)-tam kallos kosztuje bodajze 15 zl za litrowy sloj ![]() jestem zakochana w latte. zdecydowanie sie z nia nie rozstane. uzywam od ponad miesiaca i zostalo mi jeszcze pol sloika (nie jest tak zle, bo czesto stosuje ja jako maske po basenie i na codzien, jak odzywke). wlosy sa po niej cudowne ![]()
![]() |
#944 |
Konto usunięte
|
Czyli jest nadzieja ; ] Będę próbować dalej, mam wrażenie, że nigdy jej nie zuzyje, mogłam kupic mniejsza pojemnosc ;p Za to zapach jest boski.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
moja mama jak nie uzywala latte gdy ja z nimi mieszkalam, tak od moejgo wyjazdu nie daje sie przekonac na uzywanie jej jako maski i uzywa ja jako odzywke i sobie ja chwali i mowi, ze teraz ma wlosy takie miekie itp
i sie nie chce z nia rozstac ani zamienic na inneog kallosa tak samo jak ona i jej koleznaki uwielbiaja lakier do wlosow kallosa nablyszczajcego. nie widac go, a wlosy bardziej sie blyszcza i fryzura jest ulozona tak jak powinna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Nadzieję trzeba mieć zawsze ! Setki razy można było tu, na WIZAŻU przeczytać, że każde włosy są inne i każde potrzebują innej pielęgnacji. Wszystko metodą prób i błędów. Ja używam maski mlecznej Kallosa {Pettenon} od roku. Jak dla mnie - rewelacyjna. Jedyna, po której mogę rozczesać moje kołtuny. Za to do największych okropieństw zaliczam WAXy i Glorię. Jak widać - moje włosy uwielbiają proteiny. Inne Dziewczyny preferują silikony. Musisz sama ocenić, co smakuje Twoim włosom.
Być może w Twoim przypadku latte i proteiny mleczne nie sprawdzą się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Konto usunięte
|
Mam wrażenie, że bardziej się po niej elektryzują..a włosy mam długie i używam latte na zmiane z kokosową schaumą bez spłukiwania, lepiej mi służy, ale spróbuje dłużej poużywać kallosa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Konto usunięte
|
Widzę dimethicone. Kurcze myślałam, że silikony są złe i mam się ich wystrzegać ; ] tym sposobem kupiłam odżywke z proteinami a tu tak..
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
E tam - zaraz złe. Jedne włosy bez nich marnieją i pragną ich jak kania dżdżu, inne - np. tak ja moje - błagają : uciekaj od silikonów gdzie pieprz rośnie
![]() ![]() Mogę tylko dodać, że w ofercie KALLOSA znajdziesz maski do włosów z silikonami - o ile mnie pamięć nie myli - np. marchewkowa ma silikony. A dla proteinowej odżywki - jeśli już taka zła i nie masz komu oddać - znajdziesz inne zastosowanie. Skleroza mnie ździebko dopadła, ale chyba Dziewczyny używają odżywek do depilacji {golenia} nóg. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Konto usunięte
|
Hah grunt to pomysłowość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Rozeznanie
|
Z silikonami jest tak, że teoretycznie są te złe i te które można tolerować. Niektóre włosy ciężko od nich odzwyczaić i wtedy początkowo wydawać nam się będzie, że włosy źle reagują na odżwykę. Nie będą się ładnie ukladały, nie będą miały połysku, będę szorstkie w dotyku.... ale to tylko kwestia czasu. Warto wykazać się tu odrobiną cierpliwości
![]() A wracając do tematu: ja też widzę różnicę pomiedzy Latte 800 a 1000. To jest bez sensu... nieby ten sam producent, ten sam produkt a skład inny. Wprowadzają konsumenta w błąd.
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do Was wielką prośbę, zastanawiem się na kupnem Nabłyszczacza Flossy ale najpierw chciałabym się dowiedzieć co tam w nim siedzi... czy któraś byłaby tak dobra i przepisała skład(tu lub mi na PW)?
![]()
![]() |
#955 |
Rozeznanie
|
Jakiś czas temu czytałam gdzieś na forum, że duża odżywka (maska?) z protenami mleka kallosa sprawiła, że dziewczynom lekko rozprostowały się włosy
![]()
![]() |
#956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No chyba, że dziewczyny nie zmyły jej dokładnie i po prostu im obciążyła włosy- wtedy owszem taki efekt może być.
![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Kaskaj24 nie prawda. nic mi sie po niej nie prostuje..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Mi sie po mlecznym Kallosie rozprostowywały włosy
![]()
![]() |
#959 |
Przyczajenie
|
A ja zauwazylam jedna dziwna rzecz - po kilkukrotnym użyciu crema al latte, jak pozniej umylam wlosy i uzylam innej odzywki to wlosy dalej pachnialy latte
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
a gdzie w bialym kupic kallosa? bo spr we fryzjerskich i tej firmy nie mieli..jedynie jakies podobne "kremy latte":P
moze ktos jednak wie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.