![]() |
#1171 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki KALLOS
a ja mam wrazenie ze latte litrowe i to w mniejszym op. roznia sie. porownalamm sklady, niby sie zgadzaja tylko jeden jakis tam skladnik inny, ale po tej malej mialam idealne wlosy miekkie, nawilzone, latwo sie rozczesywaly, a po ta duza mam wrazenie ze nie robi nic wiecej co zrobilaby zwykla odzywka ;>
aa i u wy tez zauwazylyscie roznice w zapachu? mala pachniala cudnie wanilia, a duza kokosem? wiec pytam czy to normalne ;p
zapuszczam i dbam o włosy ![]() minimalizuje swoje zbiory = odwyk kosmetyczny ![]() 41/48 Edytowane przez anastazjaa93 Czas edycji: 2010-05-09 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Raczkowanie
|
Dla mnie maska Kallosa jest po prostu idealna ! Włoski są: miękkie, dobrze sie rozczesują, są błyszczące, nawilzone, i przecudnie pachną. Poza tym maska wygląda na bardzo wydajną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Mam takie samo odczucie i już pisałam o tym wieki temu. Dla mnie to dwie zupełnie inne maski .Składów nie porównuję, bo się nie znam. Czuję co mówią moje włosy. W mojej opinii : litrowa z niebieską nalepką - paskudna straszliwie, tłusta i ciężka; natomiast ta z nalepką kolorową {250 ml. i 800 ml.} - bardzo fajna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Konto usunięte
|
Właśnie po raz kolejny użyłam Kallosika Latte, bo męczę na zmianę z innymi drogeryjnymi (które chcę skończyć) i stwierdzam, że nie ma nic lepszego
![]() ![]() Ten zapach, ta miękkość, ten blask ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jednak wolę tą litrową, w niebieskim opakowaniu. Jakoś lepiej działa na moje włoski. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o Kallosa to jestem bardzo zadowolona z maski Crema al Latte- świetnie sprawdziła się na moich zniszczonych włosach, do tego ma przyjemny zapach oraz fajną konsystencję. Zachęcona tym kupiłam maskę Placenta, jednak zupełnie mi ona nie podeszła- dziwny, jak dla mnie, zapach i jakoś mniej korzystnie wpływa na włoski. Latte zużyłam bardzo szybko ze względu na to, że lubiłam jej używać, natomiast Placenty skończyć nie mogę :P
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- dodam, ze chodzi mi o maski w wersji litrowej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Wtajemniczenie
|
ufff, ale sobie poczytałam
![]() widze, ze Latte ma różne opinie... ja jednak jestem zadowolona z efektów ![]() włoski sa mięciutkie, bardziej nawilżone, troszkę błyszczą - choć w tej kwestii cudów nie oczekuję po tym co przeszły... teraz kupię sobie chyba jeszcze jakiś szampon z Kallosa, bu szukam do włosów zniszczonych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Raczkowanie
|
przyznaję się bez bicia,
wcześniej nie byłam zadowolona z latte, ale teraz zauważyłam (i nie tylko ja), że po masce włosy mi baaardzo błyszczą, co w słoneczku łądnie wygląda ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez karolina1466 Czas edycji: 2010-06-09 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Wtajemniczenie
|
a mnie raz pasuje ta maska, raz nie - tylko nie znalazłam jeszcze reguły?
![]() |
#1181 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem co Wy stosujecie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Raczkowanie
|
wszystko zależy od włosa... moje powalone (bo mogę tak o nich powiedzieć/napisać) kudły są suche, u nasady tłuste, a do tego cieeeenkie, więc bardzo zależy mi na ich objętości. Zdenerwowałam się i dzisiaj pójdę , narwę pokrzywy i zrobię sobie płukankę.
![]() mam takie małe pytanko: który Waszym zdaniem szamponik jest lepszy oczywiście Kallosa ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2010-11-20 o 08:28 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie jajeczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Raczkowanie
|
Hej kobiety
![]() ![]() Więc jak będzie??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
karolinka nie kupuj czasem tego z ta objetoscia!
kupilam i włosy tragedia.. szczota od podłogi
![]() |
#1187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-06-15 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Raczkowanie
|
Ale czemu? Co z nim dokładnie nie tak?
![]() |
#1189 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1191 |
Rozeznanie
|
jak dla mnie balsam do prostowania jest przydatnym gażecikiem Używam na lekko osuszone włoski nakładam i podczas suszenia mam fajne proste czasem juz nie trzeba prostowac dodatkowo wiec dla mnie fajny ale widac co ludzie to inna opinia
![]()
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
a jak ja specalnie patrzyłam na skłądy to wszystko było bodajże tak samo
![]() może miałam duzego kallosa w małej butelce ![]()
![]() |
#1193 |
Raczkowanie
|
napaliłam się na odzywke cream al latte i poleciałam przed pracą do fryzjerskiego i niestety nie mieli kallosa
![]() jednak Pani powiedziala ze z euro styl ma "to samo", poczytalam opakowanie i rzeczywiscie brzmi podobnie.... pachnie kokosami - ja nie wiem w sumie jak pachnie kallos ale kupiłam - 14 zł ![]() znalazlam to w necie http://www.eurostyl.katowice.pl/prod..._latte,19.html mam 250 ml opakowanie.... zobacze co to będzie i nst kupie z allegro juz oryginalnego - tylko mozecie wkleic jak wyglada poprawne opakowanie kallosa 250 ml? na allegro co sprzedawca to inne opakowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 |
Raczkowanie
|
halo halo, jest tu kto?
![]() powiedzcie prosze, ktore opakowanie małego kallosa jest prawdziwie? to biało-kolorowe czy biało-niebieskie? znalazlam na allegro i takie i takie i akurat alegrowicz ktory ma to niebieskie ma tez inne produkty ktore bym zamowila i nie wiem czy to TEN kallos ----> http://allegro.pl/kallos-crema-al-la...213188993.html proszeeeee o odpowiedz!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Małe kallosy mają różne opakowania w zależności od rodzaju. Jakiś z marchewą ma biało-pomarańczowe, z czymś tam innym żółto-białe, a latte ma biało - niebieskie.
![]()
![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Raczkowanie
|
dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Przyczajenie
|
Warszawianki, czy w W-wie oprócz Dworca i pasażu na Smyczkowej jest jeszcze jakiś sklep gdzie mogę nabyć maseczke Latte? Proszę o szybką odpowiedź
![]()
![]() |
#1199 |
Wtajemniczenie
|
Ja kupowałam u tego allegrowicza:
http://allegro.pl/show_user.php?uid=14208237 Odbiór osobisty na Targówku, 15zł/1000ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Skuszona cudownymi opiniami na wizażu kupiłam maskę kallos latte i jak na razie jestem zadowolona. Użuwałam dopiero trzy raz, dwa jako odżywki, raz jako maskę z folią i ręcznikiem i zwłaszcza jako maska jest super, włosy są po niej miękkie i mniej się puszą
![]() Miałam małe opakowanie, kupione na allegro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.