![]() |
#1981 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki KALLOS
Hej Dziewczyny
![]() Ja skusiłam się na keratin i maska kompletnie się u mnie nie sprawdziła, a muszę zaznaczyć, że moje włosy kochają keratynę (teraz polubiły się z keratynową odżywką z Schaumy). Po Kallosie są jakieś nijakie, przeciążone i brzydkie po prostu. ![]() Próbowałam już stosować ją jako odżywkę, trzymać to krócej, to dłużej i dalej klapa. Macie jakiś dobry sposób by ją ulepszyć/znaleźć na nią sposób? Zostało mi jeszcze całe pudło, więc szkoda zmarnować..
![]() |
#1982 | |
live your passion
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1983 |
Konto usunięte
|
Hej, czy trwa jakaś promocja na Kallosy? W gazetce chyba nigdy nic o tym nie piszą. A mimo braku promocji zdarzało mi się kupić Kallosa za nieco niższą cenę niż była podana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1984 |
Raczkowanie
|
Ja szczerze nie spotkałam się z promocją. Ale nie kupuje często bo zawsze biorę duże opakowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
żona bez ogona
|
Po prawie miesiącu używania wiśniowego zapach zaczyna mnie drażnić
![]() Ale w działaniu nie mam mu nic do zarzucenia. Jak w takim tempie wychodzą nowości to mam nadzieję, że niedługo pojawi się maska truskawkowa o obłędnym, długo utrzymującym się na włosach zapachu ![]()
![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie ta wiśnia jest zbyt słodka i chemiczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Konto usunięte
|
No to mnie zniechęciłyście, bo ja właśnie na wiśnię się czaję, a nie lubię właśnie przesadnie słodkich, chemicznych zapachów. W zasadzie to ja lubię Kallosy, ale ich zapach szybko zaczyna mnie irytować. Po dłuższym użytkowaniu bardzo znielubiłam zapach Silk. Potem kupiłam Omegę i z początku byłam zauroczona zapachem, potem miałam go dość
![]() za to w masce Color wyczuwałam herbacianą, całkiem znośną nutę, a naczytałam się opinii o smrodzie tej maski ![]() Zapach Argan był w miarę nienachalny, w masce Keratin również, tylko że ta ostatnia nie sprawdziła się u mnie ze względu na to, iż moje włosy nie tolerują protein |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5287508 4]No to mnie zniechęciłyście, bo ja właśnie na wiśnię się czaję, a nie lubię właśnie przesadnie słodkich, chemicznych zapachów. W zasadzie to ja lubię Kallosy, ale ich zapach szybko zaczyna mnie irytować. Po dłuższym użytkowaniu bardzo znielubiłam zapach Silk. Potem kupiłam Omegę i z początku byłam zauroczona zapachem, potem miałam go dość
![]() za to w masce Color wyczuwałam herbacianą, całkiem znośną nutę, a naczytałam się opinii o smrodzie tej maski ![]() Zapach Argan był w miarę nienachalny, w masce Keratin również, tylko że ta ostatnia nie sprawdziła się u mnie ze względu na to, iż moje włosy nie tolerują protein[/QUOTE] Mi się najbardziej spodobała wersja Omega. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1989 |
Konto usunięte
|
a jest tu może ktoś, kto był ostatnio w koszalińskim Hebe i przyglądał się Kallosom? Bo wybieram się w piątek i chciałabym capnąć Blueberry, Cherry lub Banana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Color mialam i jak dla mnie pachnie dosc neutralnie, ciezko jest jednoznacznie nazwac ten zapach ![]()
![]() |
![]() |
#1991 |
królikoholiczka
|
[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5287553 3]a jest tu może ktoś, kto był ostatnio w koszalińskim Hebe i przyglądał się Kallosom? Bo wybieram się w piątek i chciałabym capnąć Blueberry, Cherry lub Banana[/QUOTE]
Blueberry i Cherry nie ma, nawet w Słupsku, Banana jest na pewno
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki KALLOS
[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5287508 4]No to mnie zniechęciłyście, bo ja właśnie na wiśnię się czaję, a nie lubię właśnie przesadnie słodkich, chemicznych zapachów. W zasadzie to ja lubię Kallosy, ale ich zapach szybko zaczyna mnie irytować. Po dłuższym użytkowaniu bardzo znielubiłam zapach Silk. Potem kupiłam Omegę i z początku byłam zauroczona zapachem, potem miałam go dość
![]() za to w masce Color wyczuwałam herbacianą, całkiem znośną nutę, a naczytałam się opinii o smrodzie tej maski ![]() Zapach Argan był w miarę nienachalny, w masce Keratin również, tylko że ta ostatnia nie sprawdziła się u mnie ze względu na to, iż moje włosy nie tolerują protein[/QUOTE] A ja tam nigdy nie zwracam uwagi na zapach. Maska ma działać, to jak pachnie jest dla mnie najmniej istotne. Nigdy nie wącham szamponów, odzywek itp.
![]() |
![]() |
#1993 |
Zadomowienie
|
Który Kallos najlepszy na wysokoporowate blondy?
![]() |
#1994 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1995 | |
żona bez ogona
|
Cytat:
![]() Czekoladowy kallos capi niesamowicie, czekoladopodobnym mikołajem! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1997 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie capi bananowa.
Czekolady uzywam namietnie ja i mój TŻ i zawsze jak rozpuszczam włosy to każdy się pyta czego używam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
Rozeznanie
|
[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5287835 0]testowałam Omegę na moich rozjaśnianych włosach i sprawdziła się bardzo dobrze, jednak stosowana po każdym myciu obciążała i warto raz na jakiś czas użyć czegoś lżejszego[/QUOTE]
Właśnie przywlokłam do domu Omegę.Wyszłam na zakupy po Granier z Awokado,a wróciłam z Kallosem ![]() Też mam suche,rozjaśniane i łamiące się włosy,jutro będę ją testować.Nie mam zielonego pojęcia,jak moje włosy zareagują na olej makadamia. Miałam kupić z Kallosów Aloe,ale nie ma jej w Hebe,a nie zapowiada się,żebym szybko kupowała coś przez internet ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2000 |
Zadomowienie
|
[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5287835 0]testowałam Omegę na moich rozjaśnianych włosach i sprawdziła się bardzo dobrze, jednak stosowana po każdym myciu obciążała i warto raz na jakiś czas użyć czegoś lżejszego[/QUOTE]
Dzięki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2001 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I jestem bardzo rozczarowana.Nie zrobiła mi z włosami nic,zero efektu.Końce suche jak były,włosy spuszone.Nie dała mi takiej cudownej gładkości jak Botox,czy Nivea Long Repair.Chyba moim przeznaczeniem są proteiny ![]()
![]() |
![]() |
#2002 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Węgry robią u nas taki biznes na sprzedaży Kallosów, że już wiem, skąd się wzięły słowa "Polak, Węgier, dwa bratanki" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
Fuj! Tylko nie to świństwo! :-D Mi się na szczęście tak nie kojarzy.
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
żona bez ogona
|
Heh, na szczęście nigdy nie piłam tej Amareny, więc mi się tak nie kojarzy
![]() Ale też nie do końca odpowiada mi zapach Cherry ![]()
![]() |
![]() |
#2005 |
Konto usunięte
|
Widocznie najwyższy czas oduczyć się obwąchiwania kosmetyków
![]() dzisiaj widziałam również odżywkę Kallosa w tubie do włosów zniszczonych, miał ktoś? zastanawiam się też, czy te szampony są w miarę lekkie czy obciążają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2006 |
Raczkowanie
|
[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5289961 0]Widocznie najwyższy czas oduczyć się obwąchiwania kosmetyków
![]() dzisiaj widziałam również odżywkę Kallosa w tubie do włosów zniszczonych, miał ktoś? zastanawiam się też, czy te szampony są w miarę lekkie czy obciążają ![]() Szampony są super, również polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2007 |
Rozeznanie
|
[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5289839 2]Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Węgry robią u nas taki biznes na sprzedaży Kallosów, że już wiem, skąd się wzięły słowa "Polak, Węgier, dwa bratanki" ![]() Hahahahaha ![]() Dobrze,że akurat Amarenę lubię... ![]() ![]()
![]() |
#2008 |
Raczkowanie
|
Zaopatrzyłam się w małą maskę Silk. Po myciu trzymam maskę ok. 30 min. na włosach. Faktycznie włosy są po niej bardziej miękkie, ale to tyle. Jak skończy mi się ta, to będę się czaiła na blueberry.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2009 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, kończy mi się właśnie szampon i zastanawiam się czy go nie zmienić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2010 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2. ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.