![]() |
#2011 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki KALLOS
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie ideałem jest blueberry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem blueberry ![]() ![]() Kończę blueberry - multivitaminko, czekaj na mnie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nabyłam maski Banana i Blueberry - po 9,90 na e-glamour, jakby ktoś szukał
![]() Mam nadzieję, że się polubimy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2013 |
live your passion
|
Ja może nabędę aloe w przyszłym tygodniu jak dorwę w Hebe. Będę używać z olejami i myślę, że powinna się sprawdzić.
Z drugiej strony w SuperPharmie są promocje na treściwsze maski innej firmy ![]()
![]() |
#2014 | |
żona bez ogona
|
Cytat:
![]() ![]() Jak wykończę cherry to też zapoluję na multivitaminę! Podobno pachnie jak fructisy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
Hm, mnie cały czas pachną jak na początku :-D
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
Raczkowanie
|
Zakupiłam dzisiaj szampon milk także zaczynam testowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
Daj znać jak się sprawuje. U mnie maska super!
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2018 |
Raczkowanie
|
Chciałam zakupić blueberry, ale w Hebe ich nie było :c Wzięłam więc Omegę i Pro-tox Hair, jestem bardzo ciekawa, jak będą się sprawować
![]() Powąchałam tą wiśniową. Przez to, że któraś z Was napisała o tym zapachu amareny, faktycznie go czułam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Przyczajenie
|
Kończę właśnie litrowy słój maski latte i kuszą mnie trzy kallosy - botox (czy tam pro-tox), omega i algi. Który najlepszy? Mam raczej cienkie włosy, skłonne zarówno do przeciążenia jak i puszenia. Wypróbowałam już maski banana (spisała się bardzo dobrze), blueberry (kompletnie mi nie podpasowała; włosy po niej fruwały a przy tym były jakby obciążone, ale mea culpa, moje włosy nie znoszą oleju awokado), keratin (byłam z niej równie zadowolona jak z bananowej) oraz właśnie latte (która poza zapachem nie powaliła mnie na kolana). Przypuszczam że algi w moim przypadku by się sprawdziły bo skład mają podobny do banana, ale naczytałam się tyle pozytywnych opinii o kallos botox i omega że zupełnie nie mogę się zdecydować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2022 |
Przyczajenie
|
Najchętniej kupiłabym wszystkie naraz ale kiedy ja bym to zużyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2023 |
Rozeznanie
|
Tu komuś odlejesz, tam trzaśniesz sobie na nogi, zemulgujesz olej i jakoś leci :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
Raczkowanie
|
A ja chyba mam już swojego ulubieńca i łatwo go nie oddam.
![]() To maska Jasmine. Nałożyłam ją w niedzielę, a włosy do dziś są lejące i mega błyszczą. Są dość gładkie, ale jeszcze się falują. Bo Silk elegancko mi czuprynę prostował i włosy też były bardzo gładkie ale nie na długo. Na drugi dzień już były byle jakie, z ulgą skończyłam opakowanie.
![]() |
#2025 |
Przyczajenie
|
Czyżby zrobili więcej masek w mniejszej pojemności (275 ml)? Dla mnie to jak wybawienie, mogę przetestować większość tych które planowałam kupić, a jak się nie sprawdzą to nie zostanę z kilkoma litrami niepotrzebnych masek
![]() http:// mintishop. pl/search.php?text=kallos (trzeba usunąć spacje) widział ktoś może stacjonarnie, najlepiej w hebe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
MarcyMorphine, największa ilość, jaką zamówiłam na raz to 6szt, czyli 6l. Z każdej trochę oddałam mamie- stosowałam na zmianę, czasem nawet zamiast odżywki po myciu i ładnie, szybko mi schodziły. W tej chwili został mi może 1l łącznie czterech rodajów. Lubię mieć różnorodność wyboru
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Użyłam dziś drugi raz kallosa multivitamin, jednak wzięłam z siostrą na pół - ale to ona zadecydowała, przywiozła do domu i powiedziała, że mamy razem, to nie moja wina ![]() Zadziwiła mnie jego konsystencja, tej multiwitaminki - taki gęsty piankowy musik, zupełnie inna, niż np. omega czy blueberry. A jak pachnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
żona bez ogona
|
Aaaa ja mam ochotę na multiwitaminę, a dalej męczę cherry, mam prawie cały słój, a używam już 2 miechy!
![]() Potwierdzam, że zrobili już wszystkie maski w małych pojemnościach 275 ml ![]()
![]() |
![]() |
#2029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2031 |
Przyczajenie
|
Ja multivitamin póki co nie planuję kupować, bo ma olej awokado a prawie każda maska z tym składnikiem + moje włosy = lepkie nieestetyczne strąki.
Najbardziej kuszą mnie algi, a że latte od wczoraj zdenkowane to jutro lecę do hebe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2032 |
Przyczajenie
|
kallos pomocy
Kiedyś używałam kallosa do prostowania włosów Kallos Relax Odżywka do prostowania włosów 300 ml w złotym opakowaniu, lekko sklejał ale utrzymywał moje włosy proste teraz próbuje znaleśc ten kosmetyk ale trafiłam na KALLOS RELAX BALSAM DO PROSTOWANIA WŁOSÓW 300 ml w rózowym opakowaniu , i KALLOS Relax Odżywka do Prostowania włosów 300ml też rózowe możecie powiedzieć mi czym się róznią oba i czy złoty to jest ten różowy tylko ma nową szatę graficzna ?? lub polecic coś do prostowania ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Raczkowanie
|
Ja jestem w trakcie testowania szamponu milk i szczerze...szału brak :P w butelce dużo lepiej pachnie niż na włosach, a po drugie to jak miałam splątane tak dalej są. Może się sprawdza na delikatnych, cienkich o gładkich włosach. U mnie odpada :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
Ich szampony są w ogóle nie za dobre. Wszystkie. Tylko maski uwielbiam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
Przyczajenie
|
maseczka z łożysk zwierzęcych która to jest dokładnie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#2038 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
żona bez ogona
|
Informuję, że wyszedł nowy Kallos z ekstraktem z kawioru
![]() Opis: Kallos Anti-Aging Hair Mask With Caviar Ekstrakt rewitalizująca maska do włosów z ekstraktem z kawioru Kawior jest jednym z najbardziej cenionych składników aktywnych o wysokiej wartości naprawczej. Dzięki znajdującej się w nim jedynej w swoim rodzaju mieszance składników odżywczych kawior dysponuje wyjątkowo silnym energetyzującym i regenerującym działaniem. Zawiera wysoko skoncentrowane witaminy, składniki mineralne, lipidy i białko. Za pomocą aktywnych składników odbudowuje i odnawia naturalną siłę włókien włosów. Nadaje im połysk i miękkość. Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Caviar Extract, Parfum, Citric Acid, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone
Edytowane przez wildDaisy Czas edycji: 2015-11-25 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
Według mnie - nic ciekawego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.