![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki KALLOS
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
Wczoraj zastosowałam maseczkę Placenta
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
1 x KAL. Maska latte 275 ml.
1 x FAR. Jedwab silk therapy biosilk usa 14ml 1 x All. Odżywka nawilżająca do wł. suchych porowatych 1000ml 1 x All. Szampon do wł. zniszczonych 1000ml 1 x All. Kuracja do wł. zniszczonych zabiegami chemicznymi 1000 ml 1 x KAL. Balsam do prostowania włosów 300 ml. Zamowienie jeszcze nie doszlo ,dostalam maila wczoraj ze juz wyslano wiec czekam z niecierpliwoscia z w/w produktow przetestowany mam tylko jedwab i maseczke latte,reszta zamowiona w ciemno ![]()
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Czy te kosmetyki można kupić w hurtowniach fryzjerskich? CZy tylko i wyłącznie przez internet?
![]() Zaciekawiły mnie. ![]()
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ile się płaci za przesyłkę w tym sklepie internetowym uradka bo na stronie nie jest napisane
![]() I mam jeszcze pytanie : czy któraś z Was uzywała szamponów z Kallosa? Migdałowego albo jajecznego? bo w tym sklepie 1000ml kosztuje 5.20 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw wybiorę się do tej hurtowni fryzjerskiej - zobaczę, zapytam, może będzie. I oczywiście przejrzę stronkę. ![]()
![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 | |
BAN stały
|
Cytat:
No ja też używam razem z Mamą i nic się nie dzieje ![]() - jest dość płynny - dobrze się rozprowadza - mocno się pieni - domywa włoski - ma 1 litr - za taką cenę - opłaca się Ja mam długie, więc nie rozczeszę bez odżywki. Ale ogólnie szampon godny polecenia!! Co więcej byłam głupia, bo kupiłam ostatnio na Allegro produkty Kallosa, a teraz widzę, że to było nie opłacalne! Np. Szampon jajeczny na Allegro 8,99 zł a U Radla 5,20 bodajże Maseczka Placenta - róźnica 1,50 zł w ceanach, ale zawsze coś Placenta też jest super ![]() Robię tak jak Wy, na mokre włosy dużo odżywki, worek, ręcznik i czekamy ![]() ![]() A teraz tylko takie drobne pytanko, bo nigdzie nie widzę... Jaki jest koszt przesyłki od Radka z hurtowni? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
@siulk@ dzięki za ostrzeżenie... trochę mnie zniechęciłaś do tego szamponu... a z kolei Izaluka jest zadowolona hmm bądź tu mądry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
w hurtowni "u radka" jak bedziecie składać zamówienie to tam samo się oblicza ile trzeba zapłacić za przesyłkę, zależy to oczywiście od wagi zamówienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Raróg
|
Ja po szamponie jajecznym nie dostałam łupieżu
![]() Już mi się kończy, szybko, no ale pióra długie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Przesylka doszla do mnie w piatek i juz wszytsko wyprobowalam, o efektach napisze pozniej po dluzszym uzytkowaniu.Pierwsze wrazenia po umyciu wloskow szamponem All. do wł. zniszczonych -przypomina mi plyn ludwik swoja konsystencja kolorom i zapachem wiec poczatkowo mnie lekko zniechecilo ale myjac wloski mialm wrazenie ze robia sie taki sztywniejzsze ciezsze nie wiem jak to opisac, pozniej nalozylam odzywke All. nawilżająca do wł. suchych porowatych,tu juz nie co lepiej bo ladniejszy zapach,kolorek i wloski zrobily sie mieciutkie, na koniec maseczka All. Kuracja do wł. zniszczonych zabiegami chemicznymi, chyba do konca zycia jej nie zurzyje bo opakowanie wielgachne,zapach taki ,,fryzjerski" cos jak farba do wlosow tylko nie drazni tak nosa, wloski po niej sprawiaja wrazenie obciazonych ale miekkich ogolnie jestem zadowolona jak juz lekko podeschly mi wlosy wtarlam ten balasma relaxujacy kallosu no i byc moze dalam go za duzo bo wlosy zrobily sie takie szorstkie po wyschnieciu a moze to ma tak byc nie wiem,mam wrazenie ze lelko je wysuszyl ,ale cos chyba w tym jest bo kiedys zaopatrzylam sie w spray londy ochronny przed prostowanie i odstawilam go na polke bo wlasnie wlosy byly po nim takie szorstkie:/Odwazylam sie zamowic komsetyki w ciemno bo doszlam do wniosku ze jak ja ich nie bede chciala to po takiej cenie moge odstapic do uzytku tacie,bratu,mamie im wszystko jedno jakim szamponem myja wloski
![]() Dziewczyny a co myslicie o tym nowym Jedwabiu Farouk chi silk ifusion?Bo mnie juz korci zeby zamowic!
![]() ![]() Edytowane przez Moniczka_ns Czas edycji: 2007-02-05 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam ten krem-szampon z Kallosa, taki tam... zapach ok, strasznie rzadki, duzo trzeba bylo lac, butelka nieporeczna, ja musialam nim myc 2 razy zawsze bo jakies takie niedomyte te wlosy po jednym razie sie wydawaly
![]() Co do balsamu Relax, to zgadzam sie z tym ze wlosy po nim wydaja sie matowe i tak jakos latwiej sie placza, ale po zastosowaniu prostownicy ten efekt zmienia sie o 180 stopni i wlosy sa piekne, blyszczace, gladkie, sypkie, no cudo poprostu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam biosilk i teraz mam CHI - moim zdaniem CHI jest fajniejszy, bo ma lżejszą konsystencję, biosilk jest taki tłusty i jak posmarujesz nim skórę to zostaje na niej, a CHI się wchłania (piszą, że można nawet zamiast balsamu do ciała używać) a na włosach fajnie błyszczy, więc polecam gorąco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
A ja znow sie zastanawiam nad jakims kosmetykiem Kallosa. Moja maska mleczna juz sie konczy i czyms trzeba ja zastapic. Nie jestem do konca z niej zadowolona, wiec trzeba sprobowac czegos nowego
![]() Dziewczyny jesli chodzi o ten jajeczny to jak jest z zapachem..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Pachnie jak ajerkoniak, mi się baardzo podoba tylko ma niewygodna butelke z wielkim otworem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
kosmetyki kallos można kupić w warszawie w sklepie dla fryzjerek, jest to w pasażu na bazarku na wałbrzyskiej, na przeciw mc donalda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Raróg
|
Ale jestem zła; dopiero co pisałam, że zamówiłam szampon brzoskwiniowy - i co - wcale tak długo go nie miałam, a zepsuł mi się
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
ja bym na twoim miejscu go zareklamowala
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Raróg
|
Mam zamiar napisać do osoby, która mi go sprzedała
![]() ![]() Nawiasem mówiąc to mój czwarty produkt Kallosa, reszta była/jest ok. Sam szampon nie był już tak dobry, jak jajeczny, trochę wysuszał włosy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Ja od jakiegoś czasu używam maski Kallosa z placentą.Póki co to zauważyłam,że włosy się dużo bardziej błyszczą i jakoś tak ładniej wyglądają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.