![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki KALLOS
tez uzywam olejku ale jakos mnie nie zachwycil :P moze moje wlosy sa zbyt zniszczone. uzywam go tylk na mokre wlosy, na suche to juz w ogole tragicznie by wygladaly
![]() a placenta i latte super ![]()
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Używałam Placente i Latte.
Początkowo Placenta była straszna. Żałowałam, że ją sobie kupiłam. Robiłam maski, na głowie turban przez co najmniej godzinę, a włosy po tym wcale nie lepsze. Z Latte byłam bardziej zadowolona, trzymałam ją krótko, efekt fajny, ale krótkotrwały. Włosy przetłuszczała i to bardzo. Obecnie wróciłam do Placenty. Stosuje ją zaraz po umyciu jak każdą inną odżywkę. I jestem najbardziej zadowolona. Włosy nie są przetłuszczone jak wcześniej. Końcówki są w miarę ok, chociaż i tak muszę potem je poprawić jedwabiem lub serum z avonu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
lipiec na maksa!!! :)
|
o jezuuu dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Wątek dosyć długi, więc od razu sie przyznaje, że nie czytałam dokładnie wszystkich postów, dlatego mogłam coś pominąć.
A więc właśnie zabieram sie do zakupów u Radka. Tylko mam kilka pytań, otóż ile trzymacie na głowie maski Placente i latte? Na stronce Radka pisze, że trzeba spłukać po kilku minutach. A Wy piszecie, że samo podgrzewanie trwa 15 minut ![]() A drugie pytanie dotyczy jedwabii Farouk'a, wiem że to nie wątek na ten temat ale może sie orientujecie który z 3 jedwabi pokazanych na stronie Radka to ten sławny na wizażu jedwab? Bo ja zielona w tych tematach siedze pół godziny przed komputerem i zastanawiam sie który wybrać ![]()
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Co do jedwabiu to ten
![]() ![]() ![]() Co do Latte ja jestem bardzo zadowolona, Placenta jeszcze stoi i czeka na swoją kolej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, w takim razie na ten sie zdecyduje. Może wezme też jakiś inny na wypróbowanie
![]()
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
dzis dostalam przesylke od pana Radka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
oj to ja ci powiem ze ja jak jej uzywalam to nawet po przerwaniu jej stoeosania i mycia wlosow seboradinem i nakladaniem innej odzywki to ja czulam jeszcze przez takich 2 - 3 myc
![]()
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Raróg
|
Szukałam i coś nie znalazłam - czy któraś z Was używała dwufazowego olejku Silky? Zamówiłam sobie i jestem ciekawa opinii
![]() Ad. zepsutego szamponu brzoskwiniowego - pisałam do osoby, która mi go sprzedała, twierdzi, że wszystko jest ok z tą partią i sama ich używa, poza tym przecież to sama chemia i nie wie, dlaczego się zepsuł... :/ W każdym razie nie będę już ryzykować ponownych zamówień u niej, pozostanę "wierna" sklepowi U Radka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
ja mialam ten olejek.jakos mnie nie zachwycil.zapach ziolowy taki troche kwasnawy .u mnie przy wstrzasaniu nie wiem skad mi wykapywal.i jest pryskany a ja wole olejkowane z papka
![]() nie wiem moze przypadnie do gustu
![]() |
#253 | |
Raróg
|
Dzięki, Olkie
![]() Opakowania faktycznie mają przeciekające, mi w paczce odrobinka szmponu wyciekła, chociaż zaklejają taśmą. Ale to już raczej wina producenta. Olejek kupiłam w promocji, więc jeśli nie podoła obietnicom, jakoś łatwiej przeżyję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wybieram się w piątek do hurtowni w Kielcach gdzie są produkty Kallos, zastanawiam się czy jest jakiś szampon naprawdę godny polecenia, skoro już kupuję tam kilka rzeczy to może i szampon jakiś?
Które z odżywek są do spłukiwania po 5 minutach tak przy każdym myciu, bo maski raz w tygodniu zazwyczaj, a po każdym myciu jakieś z Kallosa ciekawe są? Miała któraś z Was szampon glicerynowy? Do tego kończy mi się brylantyna która świetnie radziła sobie z moimi napuszonymi przy czole włosami, taka aureolka mi się tworzy po myciu, a brylantyna świetnie je ujarzmiała, przylizywała ![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
co to za olejek silky? ja mam glossy ale tak srednio jestem zadowolona. lekko nawilza, ale to jeszcze nie jest "to"
![]() ![]() aha co do odzywek 5-minutowych to kallosa nie polecam, ta rewitalizujaca strasnzie platala mi wlosy, mialam tez ta z wit b5 ale wlasciwie efekt znikomy, wlasciwie zaden, i konsystencja obu z nich bardzo rzadka i wodnita, takze niewydajne
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | ||
Raróg
|
Cytat:
Cyt: "Dwufazowa odżywka polecana do włosów suchych i zniszczonych. Ułatwia rozczesywanie, a rozdwojonym końcom zapewnia gładkość, jedwabistość i blask." (BTW ta dwufazowość, a dokładniej wygląd olejku bardzo zaintrygował mojego TŻ Na razie trochę za krótko używam Silky, żeby wystawić w miarę sensowną opinię. Zapach trochę przypomina mi jabłka ( ![]() ![]() ![]() Dodaję foto ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie zainwestuje w maski, a odżywki do spłukiwania po każdym myciu jednak pozostaną Pantene ze Złotej Linii. Kupię maski i jakiś żel do włosów
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
mialam ten olejek ale nic szczegolnego lepiej juz ktores z olejkow glossy wybrac
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Wczoraj zamowilam dwie maski w sklepie "U Radka", wybralam placente i latte, mam mieszane uczucia, bo widze, ze opinie sa bardzo rozne, ale co tam, cena nie byla wysoka, wiec jak cos to nie bedzie mi zal straconych pieniedzy
![]()
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#264 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Uch
![]() ![]() ![]() Latte cuuuudnie pachnie ![]()
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do opakowania, to przelalam sobie do dozownika po mydle w plynie i jest super ![]() ![]() Czytalam gdzies ostatnio, zeby nie uzywac produktow sluzacych jako maski w ramach odzywek po kazdym myciu. I od tego czasu kallos tylko raz w tygodniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Moje maski jeszcze nie doszly
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
No i wpadłam. Przeczytałam cały wątek i doszłam do wniosku, że za takie grosze to trzeba kupić. I już złożyłam zamówienie. Będę więc mieć maskę latte, coś z ph 4 (bo już oczyma wyobraźni widzę ten połysk) i ... balsam do prostowania 300ml!!!, którego nie potrzebuję bo nie mam prostownicy. Ale w najbliższym czasie planuję kupić, więc założyłam, że grzech nie zamówić. Skończy się tak, że nie będę miała na prostownicę, ale kupiłam mleczko chroniące przed ciepłem prostownicy
![]() Dzięki bogu powstrzymałam się przed zakupem maseczki z siemieniem lnianym nadającej "blask i połysk" ![]() (W tym momencie przed oczami mignęły mi wszystkie maski/odżywki/balsamy do włosów, przez które szafka w łazience się nie zamyka; zdecydowanie potrzebowałam jeszcze trzech; i miałam w końcu wypróbować absolut/intense repair ![]() No nic, może odkryję kolejne KWC. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Raróg
|
Daj znać, jak to "coś" się sprawuje
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.