|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żel kamuflaż
Dziewczyny macie jakieś porównanie coverów INDIGO kolor no.3 jasny róż i no.5 brzoskwiniowy. Kurczę chciałam zamówić ale boję się że ta 5 będzie pomarańczowa a róż za jasny - jak np. różowy lakier do paznokci i może w rezultacie lepiej wziąć kolor naturalny? Pomóżcie
|
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najbardziej lubie numer 2,albo 1 gdy klientka ma wyjątkowo jasna karnacje,lub mieszam 1 z 2. 5zbyt brzoskwiniowa jak piszesz a 3ka zdecydowanie zbyt jasna.
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem który wybrać. darko1 masz może jakieś zdjęcia, które by pokazały te kolorki?? Byłabym baaardzo wdzięczna. Dziękuję za odp. |
|
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie mam,na forum Indigo wiem,ze jest sporo fotek.Najwygodniej by było kieć 1 i 2 i mieszać ewentualnie jak potrzeba.2jka moim zdaniem to coś podobnego do maskeda ,PB i mistero milano.
|
|
|
#695 |
|
Raczkowanie
|
Witam, wiem że to nie wątek o Indygo ale nie mogę znaleźć - jakie macie doświadczenia po współpracy ich produktami?
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o INDIGO to ja mam bardzo przyjemne odczucia jeśli chodzi o covery, budujące i glossy, do bieli nie mogłam się przekonać i mam do niej w zasadzie ambiwalentny stosunek, więc nie polecę
|
|
#697 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny -czy ktoras z was ma jakies doswiadczenie z coverem nr. 4 z Indigo?? wiem, ze na pewno chce nr2- ale wacham sie jezcze miedzy nr 1 a nr4...
|
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze myslę,że 4rka to ten najgęściejszy?jak opisuje producent...miałam próbki,nie leżał mi kolor-zbyt ciepły,miałam wrażenie zażółcenia płytki.
|
|
|
#699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- to ten najgesciejszy.. no wlasnie ja juz troche zglupialam-na filmiku jest taki rozowawy (powiedzialabym, ze taki prosiaczkowy), z kolei na indigowym forum jest pokazany na paznokciu i wyglada ladnie (taki mleczno-bezowy roz, troche jak z modeny)... chyba narazie zostane tylko przy nr 2 a nad reszta sie zastanowie dzieki wielkie
|
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee..wpada w lekką,noo moze nie brzoskwinke,ale jest zdecydowanie cieplejszy niż pozostałe i na moje oko wcale nie az tak gesty jak to sugeruje producent, 2 lub 2 zmieszana z 1 wychodzi najnaturalniej.
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
ja mam 3 Indigo - rzadzioszka i kolor taki jak na filmiku bledziutki róż nawet fajny, 2 jest troche jak masked od DR, polubiłam zwłaszcza Perfect Cleara i Deep Rose przypadł mi do gustu. Ciekawa jestem białych, zwłaszcza serii Cream, jak się nimi pracuje
|
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baardzo dobrze sie nimi pracuje,nie ciągnął się,ładnie utwardzają i niezle poziomują...natomiast nie moge jakoś zaprzyjaznic się z tym Deep Rosem
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za szybką odpowiedź
Co do Deep Rose, fajnie się komponuje z coverkami, zwłaszcza 2, fajnie się nim wykańcza frencza - nadaje mu takiej świeżości i nawet fajnie wydobywa biel końcówki, jednak sam w sobie, jak dla mnie, jest trochę zbyt różowy...... w końcu Deeep Rose![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- A jak się pracuje kolorówką Indigo? Bo fajny mają wybór odcieni, zwłaszcza tych różyków, a "moje dziewczynki" lubią takie cuś |
|
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeli nie znam,akryle bardzo świetne.
|
|
|
#705 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny -a czy tego perfect cleara moge normalnie klasc bez bazy??
|
|
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
Kładłam go bez bazy, pod nail-prepa od DR i z bazą (indigo) - w obu przypadkach nic się nie działo. Deep Rose też położyłam bez bazy , tak dla ciekawości- i nic się nie zapowietrza
|
|
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
Tak testuje i testuje te indygowe żeliki i muszę przyznać, że jakoś covery nie walą na kolana, jakoś nie mogę ich wycieniować, pewnie muszę się z nimi pobawić dłużej to je wyczuje, za to budujące są fajniusie:0 A jakie Wy macie odczucia?
|
|
|
|
|
#708 |
|
Przyczajenie
|
co sądzicie o coverku z Silcare linia Noname? Moja znajoma go bardzo polecała ale nie znalazłam o nim żadnej konkretnej opini... Cena jest bardzo niska więc na początek w sam raz
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Żele kolorowe mam również z i-nails - są znakomite!
|
|
|
|
|
|
#710 |
|
Rozeznanie
|
ja polecalabym bardziej zele z modeny -kamuflaz jak dla mnie lepszy niz indigo a kolorowka - super gestosc i piekne krycie...
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#713 |
|
BAN stały
|
Ja używam żelu Profi Cover Pink od LNC. Miałam już kilka żeli różnych firm. Powiedziałabym że Astonishing ma takiego samego cover pinka co Ladys Nails Cosmetics, przeważyła cena, w LNC jest tańszy i ma idealne krycie, odcień jest brązowo- beżowo-bordowy raczej ciemniejszy, jest piękny, pięknie wygląda na paznokciach. To jest mój faworyt wśród żeli kamuflażowych.
|
|
|
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
Kobitki ja używam tylko MASKEDA więc zerknijcie do galerii i zobaczycie jak się prezentuje, kiedyś miałam z sun flower ale był mi za ciemny, i miałam jeszcze z Perfect Beauty próbować jak z I-nails byłby niewypał, ale że okazał się wypałem to już jestem z nim coś koło 3 lata
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

Nie wiem który wybrać. darko1 masz może jakieś zdjęcia, które by pokazały te kolorki?? Byłabym baaardzo wdzięczna. Dziękuję za odp.

- to ten najgesciejszy.. no wlasnie ja juz troche zglupialam-na filmiku jest taki rozowawy (powiedzialabym, ze taki prosiaczkowy), z kolei na indigowym forum jest pokazany na paznokciu i wyglada ladnie (taki mleczno-bezowy roz, troche jak z modeny)... chyba narazie zostane tylko przy nr 2 a nad reszta sie zastanowie