Karma - (po) co to jest i jak się liczy :) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-14, 00:14   #1081
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Dot.: Karma - (po) co to jest i jak się liczy :)

Cytat:
Napisane przez moee
Jolu wlasnie chodzi o to ze nie ma nic zlego tylko niektore dziewczyny sa na tyle zlosliwe ze dotykaja ujemnie ot tak bo maja takie kaprycho..
No wlasnie tego nie rozumiem... Na szczescie jeszcze nie oberwalo mi sie, bo ktos mial taki kaprys

Love to be loved by You...
~~~JOLA~~~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 03:05   #1082
Kate30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona1978
Ja długo się nie zastanawiałam odpłaciłam tym samym

Widzę ,że nie jestem sama z "wdzięcznymi" wizażankami. Wpadłam właśnie na pomysł - bo ta zła karma własnie uzmysłowiła mi ,że te trolikowate wizażanki same się ujawniaja i może stworzyc taka listę? Nieuprzejmych wizazanek ? Te , które do tej pory tylko domagaja się odpowiedzi na pytanie a potem na dziękuję odpłacaja się ironią ? Wiem ,że taka lista może powstrzymać je od wpisów ale nie o to tu chodzi - na takiej liście moga być równiez te wizażanki, które zwyczajnie nie dziękują za odpowiedx w postach. Ja wiem,że to trochę naiwne - ale ja np mam niewiele czasu ( nie tylko ja ) i resztkę wolnych minutek poświęca się szukając czegoś w necie , dopasowując fryzury, doradzając makijaż itp - czasami zajmuje to 30 minut czasami wiecej/mniej i na koniec zero - nawet pocałuj mnie w nos nie ma

Co wy na to ?
I dlatego właśnie twierdzę, że karma negatywna jest pomyłką - spójrzcie ile złych emocji wywołuje w miejscu gdzie logujemy się dla przyjemności, odpoczynku, rozrywki.
Mona, słusznie rozgoryczona, chce listy niewdzięcznic.
Ranking tych dobrych - wysoko nakarmionych już mamy. Listę Wildsteina też.

Jeśli karma - to tylko pozytywna, popieram rzyrafkę, 1pkt mocy dotknięcia na zawsze. W sondzie będę przeciwna całej idei.
Kate30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 06:54   #1083
malkol13
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to malkol13

ja dalam negatywa raz i uwazam ze laska jak najbardziej zaslugiwala na niego- pierwsza mysla o bylo, ze moze bym jej dala za oszustwo- tzn. w profilu miala wiecej lat niz podawala....
opowiadala takie BZDURY i starala sie prowokowac, ale w cale nie w dobry sposob... ogolnie straszna osoba- zlosliwy troll

tego dnia karme negatywna przyznalo jej calkiem duzo osob za ten watek, te wypowiwedzi- przykre ale moze czegos sie nauczy

co do tgo ze jak sie ma duzy staz i duzo postow jest sie rozpoznawalnym - nie zgadzam sie
jest tu wiele osob zamknietych w swoich dzialach, ktore spotkam raz na X czasu i sie dziwie jak to jest mozliwe, gdzie to stworzenie sie ukrywalo czy pisalo posty- a przykladowo siedzi w paznokciach....
malkol13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 09:02   #1084
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez mona1978
A ja się az musze wypowiedzieć
Dla mnie sprawa karmy nie jest ważna - ale jedno mnie zasmuciło
Z tego co rozumiem można zobaczyć kto i za co cię pomacał jeżeli na + to zielony kwadracik jeżeli ktoś odejmuje to czerwony ? Tak ?

Jeżeli tak to jest mi przykro, poniewaz dostałam złą karmę za T O wątek nr 301. Nie chodzi mi tutaj o to,że odjęło mi coś tam tylko ,że poświęcam swój czas , którego mam niewiele a ktos od tak dla zabawy daje dowód temu ,że robie to na próżno, bo i tak ktos ma mnie w pupie Wiem, takie jest życie - ale dlaczego ta osoba nie skomentowała dlaczego daje ten minus ? Dlaczego nie podoba jej się to ,że chce pomóc innym ?
Nie uważam bym zrobiła coś złego czy nagannego - ach te trolle

Nic to pozdrawiam i tak wszystkich trolli też

Monika, ja bym tego tak nie zostawiła- zgłaszałaś to wyżej?

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 09:12   #1085
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona1978
A ja się az musze wypowiedzieć
Dla mnie sprawa karmy nie jest ważna - ale jedno mnie zasmuciło
Z tego co rozumiem można zobaczyć kto i za co cię pomacał jeżeli na + to zielony kwadracik jeżeli ktoś odejmuje to czerwony ? Tak ?

Jeżeli tak to jest mi przykro, poniewaz dostałam złą karmę za T O wątek nr 301. Nie chodzi mi tutaj o to,że odjęło mi coś tam tylko ,że poświęcam swój czas , którego mam niewiele a ktos od tak dla zabawy daje dowód temu ,że robie to na próżno, bo i tak ktos ma mnie w pupie Wiem, takie jest życie - ale dlaczego ta osoba nie skomentowała dlaczego daje ten minus ? Dlaczego nie podoba jej się to ,że chce pomóc innym ?
Nie uważam bym zrobiła coś złego czy nagannego - ach te trolle

Nic to pozdrawiam i tak wszystkich trolli też

Ja rónież dostałam jakiś czas temu negatywną karmę za wypowiedz, w której nie było nic złego, karma była bez żadnego komentarza. Mimo zgłoszenia, wpis nie został usunięty, nie było żdanej reakcji na moje prośby na PW. Teraz już "po ptakach", bo od tego czasu dostałam dużo pozytywów i negatyw przesunął się w dół i zniknął. Także róznie to bywa. Mnie karma jest obojętna w tym momencie, ale w sumie pomysł, żeby w ogóle nie było negatywnej, nie jest zły
Stary 2006-04-14, 09:43   #1086
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Ja rónież dostałam jakiś czas temu negatywną karmę za wypowiedz, w której nie było nic złego, karma była bez żadnego komentarza. Mimo zgłoszenia, wpis nie został usunięty, nie było żdanej reakcji na moje prośby na PW.

To ja mam podobną sytuację Jakieś 1,5 tyg temu dostałam negatywa za tą wypowiedź http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=164 był bez komentarza, zgłaszałam to,ale nie było oddzewu.Teraz niestety nie mogę sprawdzić czy tamta karma została usunięta, w sumie to już mnie to ani ziębi ani parzy. Nie muszę patrzeć na tego negatywa,bo się schował

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 09:59   #1087
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4
To ja mam podobną sytuację Jakieś 1,5 tyg temu dostałam negatywa za tą wypowiedź http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=164 był bez komentarza, zgłaszałam to,ale nie było oddzewu.Teraz niestety nie mogę sprawdzić czy tamta karma została usunięta, w sumie to już mnie to ani ziębi ani parzy. Nie muszę patrzeć na tego negatywa,bo się schował
Widzę, że nie jestem sama, moja karma była za wypowiedź w wątku Shemreolin "Gazy, jak znieść to razem", choćbym nie wiem jak bardzo chciała, to nie mogę doszukać się w mojej wypowiedzi niczego złego, ale w sumie te dwa odjęte punkty nie robią mi różnicy, więc już o tym nie myślę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-14, 10:10   #1088
Aeterna
Zakorzenienie

Negatywna karma powinna być. System nie jest doskonały - jak w życiu... - nie może być tak, że ktoś wlepi negatywa bo ma humory, albo coś mu się u kogoś nie podoba - a nie wykracza to poza tzw. granice współegzystowania.

Ja już zgłupialam . Wczoraj rano byłam pewna, że zagłosuję na ''nie'' w sondzie, 2 godziny później znowu nie wiedziałam......

Ech, cholerny babizm ...
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 10:17   #1089
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez natii4
Zło ostatnimi czasy zajęty KWC
mykam po koperek

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 10:31   #1090
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1
Zło ostatnimi czasy zajęty KWC
mykam po koperek
Toteż nie marudzę i nie zasypuję go PW

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2006-04-14, 13:56   #1091
jaszmurka
Zakorzenienie

Hmm dziewczyny... a może po prostu tym osobom nie chciało się szukać Waszych wypowiedzi?? Takich które by je w jakiś sposób rozdrażniły
No wiecie... pamiętały że Was nie lubią ( ) a akurat natrafiły na ten post- i przy nim postanowiły postawić na Was krzyżyk
To chyba jest jakieś wytłumaczenie

Też uważam że ta negatywna karma powinna zostać- o ile jest poparta argumentami a nie jakimś złym humorem czy chęcią dogryzienia

Wesołych Świąt życzy Jaszmurka

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-14, 15:23   #1092
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszmurka
Hmm dziewczyny... a może po prostu tym osobom nie chciało się szukać Waszych wypowiedzi?? Takich które by je w jakiś sposób rozdrażniły
No wiecie... pamiętały że Was nie lubią ( ) a akurat natrafiły na ten post- i przy nim postanowiły postawić na Was krzyżyk
To chyba jest jakieś wytłumaczenie

Też uważam że ta negatywna karma powinna zostać- o ile jest poparta argumentami a nie jakimś złym humorem czy chęcią dogryzienia

Wesołych Świąt życzy Jaszmurka
Dokladnie to samo przyszlo mi do glowy Tak samo jak to sie robilo z pozytywna karma. Tylko wiadomo, ze jak otrzyma sie pozytywna karme, to sie nie zastanawia, dlaczego akurat za "ten" post Uwazam, ze jesli ktos daje negatywna karme, to powinien to uzasadnic

Stary 2006-04-14, 15:52   #1093
natii4
Zakorzenienie

U mnie taka sprawa żem dociekliwy babsztyl Nadmiar kryminałów źle na mnie wpływa i muszę wszystkie zagadki porozwiązywać,w tym zagadkę Ujemnej karmy bez komentarza Na moje PW za co dostałam tą ujemną karmę do dziś dzień nie dostałam odpowiedzi,więc nie wiem o co chodzi Możliwe,że tej osobie wcześniej podpadłam tylko nie wiem kiedy i gdzie,ale ona woli milczeć niż odpowiedzieć na pytanie dlaczego postanowiła mnie tą ujemną karmą obdarzyć Mnie to denerwuje,że ktoś ma tyle odwagi być dać negatywa,ale jak już ma napisać za co to mu się ta odwaga kończy

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2006-04-14, 16:13   #1094
czuczenka
Zakorzenienie

a ja mam takie pytanie dotyczace tego : od czego zalezy ilosc punktow karmy ktora nam ktos prznaje??? o nie ejst ona rozdawana po rowno ...

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 16:14   #1095
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czuczenka
a ja mam takie pytanie dotyczace tego : od czego zalezy ilosc punktow karmy ktora nam ktos prznaje??? o nie ejst ona rozdawana po rowno ...
Od mocy dotknięcia macającego.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-14, 16:35   #1096
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czuczenka
Jak juz Natii4 napisala - od mocy dotkniecia osoby, ktora Cie dotknie

A oto, skad biora sie roznice w mocy dotkniecia

Im większą masz własną karmę, tym mocniejsze jest Twoje dotknięcie. Twoja moc dotknięcia rośnie wraz z:
- stażem (1 pkt na 90 dni)
- ilością postów (1 pkt na 250 postów)
- własną karmą (1 pkt za 100pkt własnej karmy)

Stary 2006-04-15, 17:58   #1097
mona1978
Zakorzenienie

GG do mona1978

Cytat:
Napisane przez agabil1
Monika, ja bym tego tak nie zostawiła- zgłaszałaś to wyżej?

Dzięki Aguś Wiesz nie mówię ,że jestem jakaś święta czy coś w tym stylu - jak ktoś chce może mnie kopać - ale warto podać jakiś powód. W sumie ta karma jest dla innych wizażanek - nowych /starych ..... Osoba ta nie musi być karana w żaden sposób ale jednak warto moim zdaniem zgłosić propozycje takiej listy - w większości siła Każda ma pewnie swój typ na "niewdzięczną" Może taka lista właśnie zapobiegnie niejednej przykrej sytuacji

Dzięki Aguś -
mona1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-15, 18:49   #1098
Kate30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona1978
Dzięki Aguś Wiesz nie mówię ,że jestem jakaś święta czy coś w tym stylu - jak ktoś chce może mnie kopać - ale warto podać jakiś powód. W sumie ta karma jest dla innych wizażanek - nowych /starych ..... Osoba ta nie musi być karana w żaden sposób ale jednak warto moim zdaniem zgłosić propozycje takiej listy - w większości siła Każda ma pewnie swój typ na "niewdzięczną" Może taka lista właśnie zapobiegnie niejednej przykrej sytuacji

Dzięki Aguś -
Moim zdaniem taka lista stanie się przyczyną niejednej przykrej sytuacji i zarzewiem wielu konfliktów. Coś mamy widocznie takiego w charakterze, że lubimy się dzielić i konfliktować - my Polacy. Kiepsko.
Stary 2006-04-15, 19:30   #1099
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Napisane przez Kate30
Moim zdaniem taka lista stanie się przyczyną niejednej przykrej sytuacji i zarzewiem wielu konfliktów. Coś mamy widocznie takiego w charakterze, że lubimy się dzielić i konfliktować - my Polacy. Kiepsko.
Śledzę ten wątek regularnie (subskrypcja). Szczerze przyznam, że nie dotarło do mnie o co dokładnie chodzi w pomyśle z "listą". Dopiero post Kate zmusił mnie do uważniejszego przeczytania ostatniej strony wątku. Czytam - i własnym oczom nie wierzę.

Lista niewdzięcznych wizażanek?
Lista nieuprzejmych wizażanek?
Lista wizażanek, które wlepiły ujemną karmę?
Lista wizażanek, które nie podziękowały (o zgrozo!) za pomoc w wątku?

To żart, prawda?

W sondzie chciałam zagłosować na tak. Karma podoba mi się. Dotychczasowe zróżnicowanie mocy dotknięcia trafiało do mojego przekonania.

Ale przez pojawiające się problemy z ujemną karmą zaczynam mieć wątpliwości co do karmy w ogóle.
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-15, 19:35   #1100
Kate30
Zakorzenienie

Tak - lity, listki, listeczki, rankingi - fajno .
Stary 2006-04-15, 19:39   #1101
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

Cytat:
Napisane przez sabi
.

To żart, prawda?

.
Sabi też myslę ,że to żart lub co najmniej baaardzo nietrafiona propozycja Ale mysle ,że ten pomysł " nie przejdzie"

I mam tylko jedno pytanko - przy komentarzach większosci osób mam zielony kwadracik a przy jednym - granatowy. O co chodzi?
paulakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-15, 19:50   #1102
Aeterna
Zakorzenienie

Chyba zerówka?
Ja miałam zerowe karmy - ale nie granatowe tylko szare.

Ale teraz zerówki to chyba nie mogą macać.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-15, 19:53   #1103
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Napisane przez paulakrk
Sabi też myslę ,że to żart lub co najmniej baaardzo nietrafiona propozycja Ale mysle ,że ten pomysł " nie przejdzie"
Tak, ja też tak myślę. Nie przejdzie .

Cytat:
Napisane przez paulakrk
I mam tylko jedno pytanko - przy komentarzach większosci osób mam zielony kwadracik a przy jednym - granatowy. O co chodzi?
Już nie pamiętam, a nie mam sił przedzierać się przez ten wątek . Ponieważ są tylko dwie opcje "pochwalam" i "nie pochwalam" przypuszczam, że Wizażanka od której otrzymałaś granatowy kwadracik chciała Cię pomacać (wierzymy, że pozytywnie ) tylko chyba ... nie mogła. Gdzieś kiedyś było o tym, że zdolność pomacania kogoś nabywa się od pewnej ilości postów. Chyba, że to zostało zniesione .

Sprawdź może czy Wizażanka jest "początkująca". Jeśli tak, moja wypowiedź może mieć sens .

Pozdrawiam
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-15, 19:56   #1104
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

Cytat:
Napisane przez Aeterna
Chyba zerówka?
Ja miałam zerowe karmy - ale nie granatowe tylko szare.

Ale teraz zerówki to chyba nie mogą macać.
NIe, nie jest poczatkująca!
buuu a tak sie cieszyłam z macnięcia !!

To niech mnie ktoś w zamian dotknie!!!!
paulakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-15, 19:58   #1105
malkol13
Zadomowienie

Lista osob rozdajacych ujemna karme, nie dziekujacych za pomoc...

proponuje kawke wypic...ktos chyba na klawiaturze zasypia...
Stary 2006-04-15, 20:35   #1106
mona1978
Zakorzenienie

GG do mona1978

Cytat:
Napisane przez sabi
Śledzę ten wątek regularnie (subskrypcja). Szczerze przyznam, że nie dotarło do mnie o co dokładnie chodzi w pomyśle z "listą". Dopiero post Kate zmusił mnie do uważniejszego przeczytania ostatniej strony wątku. Czytam - i własnym oczom nie wierzę.

To żart, prawda?

W sondzie chciałam zagłosować na tak. Karma podoba mi się. Dotychczasowe zróżnicowanie mocy dotknięcia trafiało do mojego przekonania.

Ale przez pojawiające się problemy z ujemną karmą zaczynam mieć wątpliwości co do karmy w ogóle.
Nie wiem czy aby na pewno dobrze zrozumiałaś ( i reszta wizażanek też) to co chciałam powiedzieć - bo pomysł z listą To moja propozycja. Może to ja się źle wyraziłam.

Każdy ma prawo do wyrażania swoich myśli - tylko moim zdaniem powinny byc poparte jakimis komentarzami. Jeżeli juz dajesz komuś jakąś karmę (bez względu na to czy jest to "-" czy "+" ) dobre wychowanie nakazuje komentarz.
Jeżeli ktos da mi teraz za ten wątek ujemną karmę i skomentuje ją no problem - ale jeżeli dostaję karmę za wątek , który jest pomocny wielu wizażankom i dostaję "-" bez komentarza ?

Sorry dziewczyny - nie mówiłam nic o liście wizazanek które dawałyby ujemne karmy.... itd Nie wyolbrzymiać proszę tylko czytać uważnie.
Jeżeli uczesticzymy w forach (nie tylko) wizazu to obowiązuje nas jakaś kultura BANany tez się dostaje .........

Malkol 13 - przez takie wypowiedzi jak Twoje
Cytat:
"Lista osob rozdajacych ujemna karme, nie dziekujacych za pomoc...

proponuje kawke wypic...ktos chyba na klawiaturze zasypia..."
coś mnie trafia.... Pozdrawiam
Stary 2006-04-15, 20:36   #1107
Little_Shee
Zadomowienie

Zło chciał Nam dogodzić,a my zamiast się cieszyć do kaprysimy

To może tak:

1. uważam, moc powinna być zróżnicowana. Noramlne, że starsze uzytkowniczki mają większą moc, to tak jak w życiu, jak ktos jest w jakiejś paczce dłużej i dobrze się dogaduje z ludźmi to ma plusy u nich. Jezeli wizażanka, jest długo i do tego jest lubiana to czemu nie miałaby mieć większej mocy, wtedy może dotknąć jakąś nową wizażankę, która wydaje się jej miła i tak zachęcić do dalszego udzielania się na forum i ośmielić (sie zamotałam trochę)

2. jezeli ktoś nie czuje potrzeby dziękować za pomoc lub za daną karmę jego sprawa. Przecież chyba pomaga się albo karmi bezinteresowanie

3. Jak dla mnie karma to świetna zabawa, fajnie jest czasem dotknąć kogoś i pokazać mu, że się go zauważa, lubi itp otrzymywanie karmy też jest bardzo przyjemne

4. Co do dawania karmy negatywnej to myśle, że powinno to być tak zrobione, że bez wpisania komentarza karma nie powinna wchodzić, dopiero jak się coś wpisze (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi). A karmy nieuzasadnione powinny być usuwane bo są bezsensowne.

trochę pewnie zamotałam, a to dlatego, że za duzo czekoladowych zaję (ą??) cy dziś zjadłam i mi do głowy uderzyły

moj emigrancki blog

my world
Little_Shee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-15, 20:44   #1108
malkol13
Zadomowienie

a ja uwazam ze ten pomysl nie bedzie do konca w orzadku, ze spowoduje jeszcze wieksze podzialy i tyle... po co jeszcze robic cos takiego?? bez sensu- jak cos Ci sie nei podoba to napisz PW po co od razu watek zakladac...

jezeli powstalby taki watek to chcialabym zeby nickowe double byly widoczne- w sumie podobna sprawa( dla mnie i to i to jest nie fair)
Stary 2006-04-15, 20:46   #1109
mona1978
Zakorzenienie

GG do mona1978

Cytat:
Napisane przez Little_Shee
4. Co do dawania karmy negatywnej to myśle, że powinno to być tak zrobione, że bez wpisania komentarza karma nie powinna wchodzić, dopiero jak się coś wpisze (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi). A karmy nieuzasadnione powinny być usuwane bo są bezsensowne.

trochę pewnie zamotałam, a to dlatego, że za duzo czekoladowych zaję (ą??) cy dziś zjadłam i mi do głowy uderzyły
Może właśnie takie rozwiązanie będzie najlepsze - jeżeli tak to odstępuję od pomysłu "listy" Mam nadzieję ,że bedzie to możliwe - ale z drugiej strony ktos może tylko wpisać kilka literek i już będzie komentarz

Jeżeli sprawa karmy będzie już przesądzona swoje "milczące karmicielki" będę załatwiała we własnym zakresie nie wciągając w to innych - bo widzę ,że to nie ma sensu jedynie może burzę rozpętać

Oficjalnie wycofuje się z pomysłu listy jakkolwiek rozumianej Nie będe wywoływac niepotrzebnych emocji - jeżeli któraś z WAS poczuła się dotknięta przepraszam

Malkol13 za późno na kawę - wypiję herbatkę
Stary 2006-04-15, 20:47   #1110
mona1978
Zakorzenienie

GG do mona1978

Cytat:
Napisane przez malkol13
a ja uwazam ze ten pomysl nie bedzie do konca w orzadku, ze spowoduje jeszcze wieksze podzialy i tyle... po co jeszcze robic cos takiego?? bez sensu- jak cos Ci sie nei podoba to napisz PW po co od razu watek zakladac...

jezeli powstalby taki watek to chcialabym zeby nickowe double byly widoczne- w sumie podobna sprawa( dla mnie i to i to jest nie fair)

Wiesz w moim przypadku akurat PW nie zadziałało

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości