![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: karmelkowe wlosy:))
Up up??!!!!
Pomoze mi ktos?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
ale mi sie podoba ten kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Rozeznanie
|
hej dziewczeta!
![]() fajnie ze znalazlam ten watek. od niedawna mam mala obsesje zeby zmienic sobie kolor na karmelkowy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
![]()
Jak myslicie cczy karmelkowy pasuje do niebieskich oczu??bo widze na wiekszosci fotek sa brazowookie kobitki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Karmelek na wlosach ajlepiej faktycznie sprawdza sie przy ciemnych oczach i ciemnej karnacji. Tzn nie wydaje mi sie ze same niebieskie oczy dyskwalifikuja kolor, ale np. blada cera juz raczej tak.. Chociaz Ola Kwasniewska i Aga Wlodarczyk nie sa takie "ciemne", a tez im ladnie bylo w karmelu. Najproszciej chyba zrobic symulacje w Photoshopie i przekonac sie czy bedzie nam w takich wlosach dobrze. Inna sprawa ze na ciemnych wlosach latwiej otrzymac taki kolor. Moze producenci farb zauwaza w koncu, ze jest wielki popyt na karmelkowe wlosy i wyprodukuja nam jeszcze kilka farb o tym kolorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zadomowienie
|
witam
![]() tez podobaja mi sie karmelkowe włosy... ![]() niestety ja ma ciemny braz (Loreal Casting) ![]() jutro ide sie dopytac co i jak na temat dekoloryzacji czy jakiejs innej metody żeby osiagnac taki kolorek jak ma ta dziewczyna na 3 fotce ![]() mam oliwkowa cere , dosc mocno zarysowane brwi i niebieskie oczy ... ja w karmelku 2 fotka ![]()
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooooooo ta dziewczyna z 3 fotki to ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
oooo przepraszam ale musialam sie
![]() bo strasznie podoba mi sie TWOJ kolorek ![]() ![]() bo zapisałam dawno temu ![]() mozesz mi napisac jaka farbe szmpon zastosowałaś ?czy naturalne
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
heheh nieszkodzi
![]() Z tego co pamiętam to był to złoty blond Belle Color nr 3.Najfajniejszy po tej farbie kolor włosia miałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zadomowienie
|
a jaki mialas kolor wyjsciowy ? tzn na jaki go zastosowałaś ?? bo ja mam ciemna czekolade z castinga i nie wiem jak sie pozbyć jej ... jutro ide do fryzjerki żeby mi cos doradziła
o ciesze się ![]() ![]() nio i zastanawiam sie czy by mi taki kolorek pasował .... hmmm
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
w grudniu 2006 miałam "ściągany" kolor (ciemny brąz) na taki ciepły odcień jak na zdjęciach.
Później sama malowałam włosie blondem Garnier Color Naturals, aż w wakacje wypróbowałam Belle Color(i to było to ![]() Zdjecie010.jpg Zdjecie(34).jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zadomowienie
|
o widze ze "zrobilas "
![]() z czekolady przejsc na jasniejsze wloski ... hmm tylko ta dekoloryzacja jej sie obawiam troszke ![]() jej sliszny ten kolor po dekoloryzacji... ![]() możesz mi napisac mniej wiecej jakimi produktami mialas robiona dekoloryzacje... i czy Twoj ciemny braz naturalny czy farba? boje sie eksperymentow z kolorem ale mam zaciemne wlosy ![]() i dziekuje za udzielanie informacji ![]()
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
ciemny brąz prawie że czarny
![]() Niestety, ale Ci nie powiem czym miałam "ściągany" kolor bo robiła to fryzjerka...pamiętam, że miałam przez kilka minut kurczakowe włosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zadomowienie
|
nio ja mam takie ciemne po castingu i mysle że jak zrobi mi dekoloryzacje i da taka farbe to będzie coś z tego
w lecie to jeszcze jestem opalona a w zimnie kazdy mi sie pyta czy nie mam anemii albo czy nie jestem chora ![]() a po 2 znudził mi sie ten obecny kolorek chce czegos" cieplejszego " myslisz że sie uda ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
myślę, że da radę! Malowałam włosy farbą ze zdjęcia. W wątku :"brązowowłose" są moje fotki
![]() Zdaj koniecznie relację z poczynań ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Wtajemniczenie
|
Sliczny ten kolorek- karmel.
Przeglądając zdjęcia zauwazyłam, że więkoszc kobiet, ktora jest posiadaczka tego koloru włosów jest raczej opalona. Mysle, ze opalenizna zmienia ogolny look- na lepszy, Efektywniej się wtedy wygląda. Jak myslicie ? Załączam zdjęcie, pieguski Lindsey: jej pasuje karmelek bądz rudość ![]()
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
praline znalazłam w necie cos takiego hmmm jak myslisz
![]() Loreal Eclair Clair Creme- krem dekoloryzujący, stosuje się przed farbowaniem włosów. To idealny produkt, który pozwoli Ci na uzyskanie oczekiwanego efektu koloryzacji, jeżeli masz włosy farbowane lub naturalnie ciemne. Sposoby zastosowania: 1.Chcesz odbarwić włosy naturalnie ciemne, aby następnie zastosować farbę Loreal w odcieniu jasnym lub o intensywnych refleksach. Eclair Clair pozwala na bardzo mocne rozjaśnienie włosów o naturalnie ciemnym odcieniu (brąz, czarny). Dzięki temu możesz następnie zastosować farbę z gamy Exellence lub Recital Preference o odcieniu blond lub o intensywnych refleksach. Należy użyć 1 lub 2 saszetki proszku wzmacniającego w zależności od oczekiwanego stopnia rozjaśnienia. 2.Twoje włosy są farbowane. Chcesz usunąć aktualny kolor przed kolejnym farbowaniem. Eclair Clair pozwala na usunięcie aktualnego koloru włosów (otrzymanego w wyniku koloryzacji trwałej). Dzięki temu możesz następnie zastosować farbę o odcieniu: - zbliżonym do naturalnego koloru Twoich włosów - dużo jaśniejszym niż Twój poprzedni kolor, lub o zupełnie innym refleksie, w tym przypadku wskazane jest użycie 2 saszetek proszku wzmacniającego. Zastosowanie Eclair Clair nie jest wskazane przed użyciem: Recital Les Blondissimes, Excellence Blondes Suprźmes oraz Ferii Color. ECLAIR CLAIR zastosowany na włosy naturalne pozwala na odbarwienie ich z następującym rezultatem: - bardzo, bardzo jasny blond złocisty, jeżeli jesteś blondynką - jasny blond złocisty, jeżeli jesteś szatynką Zastosowanie Eclair Clair na włosy bardzo ciemne może dać w efekcie odcień miedziany Należy użyć 2 saszetki proszku wzmacniającego w celu mocnej dekoloryzacji włosów, a 1 saszetkę, przy średnim stopniu odbarwienia. OPAKOWANIE ZAWIERA: - parę rękawiczek - flakon z aplikatorem zawierający mleczko utleniające - 2 saszetki proszku wzmacniającego - tubkę kremu dekoloryzującego - flakon odżywki ochronnej z Nutri- ceramidami do podwójnego zastosowani
![]() |
#379 |
Raczkowanie
|
bardzo mi się podoba taki kolor włosków... Czy do Zimy będzie on jednak pasować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Opalone dziwczyny albo takie ze śniadą cerą wyglądają super w karmelkowym ale ja sama mam jasną cerę i niebieskie oczy i myślę, że też bedzie pasować. Widziałam już pare takich dziewczyn i wyglądało super. Właśnie ten karmel podreśla bladą cerę i sprawia, że się ona tak nie zlewa jak w przypadku blondu, a ja nigdy z jasnej cery nie zrezygnuję bo to mój atut. Poza tym mi chodzi o jasny karmel trochę wpadający w miodowy blond, jasny brąz... nie wiem jak wytłumaczyć zreszt załączyam fotkę wcześniej. niestety nadal nikt nie umie mi pomóc i powiedzieć jaki efekt uzyskam po Wellatonie a ja się boję zaryzykować i czy się odważę to nie wiem...
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zadomowienie
|
praline
![]() bylam dzis u fryzjerki ... kazała mi zaczekac jeszcze kilka miesiecy zeby "sprac" ten kolor , myc wlosy dodajac cytryne do szmponu ![]() dekoloryzacja na moich wloskach to koszt ok 200zł z farbowaniem, maseczkami itp odzywieniem wlosów... Robione produktami LOREAL MATRIX , fryzjerka podkresliła że dekoloryzacja o 2 tony z ciemno brazowych na braz nie zniszczy mi włosów ... co innego gdybym chciała z czarnych na blond wiec tak planuje że koło grudnia sie wybiore na dekoloryzaje i farbowanie na brazik ... ![]() ![]() sama boje sie dekoloryzacji tzn na wlasna reke bo nie znam sie na tym a lepiej faktycznie isc do porzadnego salonu zaplacic i byc zadowolonym ![]() dziekuje za porady i pozdrawiam ![]()
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
cieszę się, że mogłam choć troszkę pomoć : )
W takim razie powodzenia życzę! no i wytrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Oj ładnie brzmi z nazwy ten kolorek.. ale mało dobrego słyszałam o Palette chociaż rozjaśniacz mają bardzo dobry... tylko właśnie rozjaśniane włosy mocniej chwytają kolor dlatego zamiast karmelku mógłby wyjść mi ciemy brąz:/
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie przejrzalam wlasne zdjecia zrobione latem i ku wlasnemu zdziwieniu doszlam do wniosku, ze dzieki sloncu na nich tez mam prawie karemelkowe wlosy !!!!!!!!
![]() ![]() ![]() PS: Dzis ufarbowalam wlosy Castingiem blond 700, w nadziei ze poglebi moj kolor wlosow, ale te staly sie szaro-buro-zolto-brazowe :/ Mam nadzieje, ze kolor szybko sie zmyje, bo naprawde zaczelam doceniac moj naturalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja bede znow przedluzac wlosy i wlosy ktore zakupilam maja idealny karmelowy kolorek
sa boskie potem wstawie fotki tych wlosow tylko bede musiala wyrownac swoj kolor z nimi a znalazlam w necie ze jest nowa seria z loreala (a moze nie nowa) karmel i miod i wlasnie tam jest taki odcien miodowy blond ktory wyglada slicznie na pudelku kupie i sprobuje ale chyba tylko sa szampony z tej serii ![]()
![]() |
#388 |
Rozeznanie
|
kolorek Agi Włodarczyk i Lidsay jest sliczny
![]() ![]()
![]() |
#389 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wlasnie siedze z "tygrysimi okiem" z safiry na glowie
zaraz ide myc zobaczymy co bedzie
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
I jak efekty?? Mam nadzieje, ze wyszlo ladnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.