![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Dot.: karmelkowe wlosy:))
Hejka!Byłam miesiąc temu u fryzjera.Zrobił mi dużo platynowych pasemek na moich naturalnych włoskach..Ostatnio farbnełam wloski szamponetką Joanny orzechowy brąz.Miałam śliczny brązik.Taki jak na okładce.Ale niestety po dzisiiejszym umyciu kolorek zszedł
![]() ![]()
![]() |
#842 |
Zadomowienie
|
Miviki666 dzisiaj zrobilam sobie karmel z Castinga. Jesli chcesz jutro wrzuce fotke jaki kolor mi wyszedl.
Przyznam szczerze ze liczylam na ciemniejszy kolor no i obawiam sie ze z karmelem nie ma on nic wspolnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#844 |
Rozeznanie
|
Mam karmelkowe wlosy za sprawa castinga orzecz laskowy, po 3 myciach jest karmel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Wtajemniczenie
|
A czy mój dawny kolor włosów też można podciągnąc pod karmelkowy ? Ostatnio zastanawiam się czy do takiego nie wrócic. Znalazłam
Edytowane przez Anja92 Czas edycji: 2017-06-19 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
jestem po dekoloryzacji
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#848 |
Wtajemniczenie
|
a to moje tak z 3 tygodnie temu..bo znowu troche rozjasnilam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, myślę, że ta farba:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1197726582 bylaby rozwiązaniem dla niejednej z nas.. Większość z nas i tak musi przejśc rozjaśnianie włosków żeby uzyskać karmel, więc te farby dla ciemnoskórych kobiet zalatwilby to za jedną koloryzacją. Moze jakos zbierzemy się i kupimy te farby? Sama chcialam napisać maila na tej stronce: http://www.softsheen-carson.com/_us/_en/ Jednak moj angielski jest mocno łamany i do tego te ceny za cło itd, lepiej się zlozyć. Co Wy na to??
![]() |
#851 |
Przyczajenie
|
mmmmmmmmmm honey blond mniammm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Wtajemniczenie
|
Przyłączam się do pytania bo ja zakochałam się, w może nie aż tak karmelowym ale pięknym Chestnut Blonde
![]() ![]() ![]() Edit: Cenę już znam! 6,49$, kupuje się tu http://www.walgreens.com/beauty/beau...ame&PID=307292 Nie jestem jednak pewna czy wysyłają do Europy ![]() Przeszukałam internet ![]() da się zamówic do Polski, cena to niecałe 4$ ale koszty wysyłki to ok. 30 $ :/.
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-09-05 o 14:03 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi się najbardziej podoba Golden Bronze ![]() Gdyby ok 10-15 Wizazanek sie zebralo to gdyby to podzielic + koszty wysylek do poszczególnych miejscowosci z Polski nie byłoby tak źle.. Bo paczka przyszlaby to jednej z nas...
![]() |
![]() |
#854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#855 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj kupilam lorela 832 miodowy blond i zobaczymy jaki to wyjdzie kolorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że niewiele chętnych nas jest do zakupow z tej stronki USA..
![]() Ja mam teraz ciemno brazowe wlosy z jasnymi pasemkami i strasznie boje sie rozjaśnić. Moze jak po lecie troche moje wlosy odpoczną to w październiku-listopadzie zrobie sobie jakis jasny balejaz u fryzjerki. Bo nie ma co sie oszukiwac, wiekszosc z gwiazd ktore maja karmelek maja wlasnie pasemka..
![]() |
#857 |
Przyczajenie
|
Ostatnio eva longoria zrobiła sobie coś na kształt karmelkowego, mi bardzo podobnie wyszedł karmel z castinga, na włosach ciemny blond
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Przyczajenie
|
mi wyszedl karmel na rozjasnionych włosach ale juz z odrostami ciemnymi. uzyłam farby wellaton kolorek cynamon no i chwycil nawet ciemne odrosty. tylko ze szybko sie zmyl z rozjasnionych włosow ale po 2 myciach wychodzi wlasnie karmelkowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Raczkowanie
|
Dot.: Karmelowy blond!!!!!
witam.wczoraj kupilam sobie karmelowy blond Feria color 3D L'oreal a nr 72 no i zrobilam sobie nim wlosy,moje naturalne,czyli odrosty wyszly rudawe,a pasemka blond,ktore mialam wczesniej maja poswiate fioletowo niebieska.I tak w ten sposob zaoszczedzilam,ze jutro musze isc do fryzjera i dodatkowo podniszczylam sobie wlosy,a moglam odrazu pojsc do fryzjerki,ale z tego co wiem,to nie wina farby tylko sprawa kondycji wlosa i jego ubarwienia.wiec trudno powiedziec.ja tylko dziele sie zToba moim doswiedczeniem.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Raczkowanie
|
O rety, rety, jak mi się ten kolorek podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Rozeznanie
|
Hej,dziewczynki,ratujcie, mam rozjasniane wlosy,masakrycznie przez to zniszczone w bardzo krotkim czasie,chcialabym je potraktowac jakims karmelkiem(np.karmel z castinga,karmelowa czekolada z weli,a najbardziej mi sie podoba zlocisty cynamon z safiry) tylko panicznie boje sie,ze bede miala pomaranczowe wloski,co myslicie?dam rade osiagnac jakis fajny efekt??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 | |
Moderator
|
Cytat:
Najlepiej wybierz sie do fryzjera,niech ci przefarbuje wlosy sama nic niekombinuj.Patrz kilka postow wyzej sama opisywalam i dodalam zdjecie jakie mi wyszly po rozjasnionych wlosach.Fryzjerka zmieszala mi 2 odcienie farby carmel ciemny i jeszcze jakis. Na poczätku mialam ciemne ale po kilku myciach calkowicie sie zmyl i mam taki srednio jasny odcien teraz.Nie bylam zadowolona ze uzyskalam taki odcien,myslalam ze mi nie pasuje,ale teraz zmienilam zdanie ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Rozeznanie
|
A ja mam naturalny karmelkowy kolorek włosów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo bym chciała zrobić sobię karmelkowy kolor na włosach, obecnie mam blond włosy i mnóstwem rozjaśnianych pasemek i tu moje pytanie - czy na tych rozjasnionych włosach nie wyjdzie mi jakiś rudy czy wręcz pomarańczowy kolor? Obawiam się że przez te pasemka nie wyjdzie mi za ciekawie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Raczkowanie
|
Honey blond piękny ten kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Rozeznanie
|
a farbowala ktoras z Was Castingiem ZŁOCISTY MIOD? wlasnie go kupilam i sie zastanwaiam czy nalozyc,na opakowaniu jest piekny karmelowy blond
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Wtajemniczenie
|
A ja własnie wróciłam od fryzjera z karmelkowym kolorkiem na głowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A po dekoloryzacji robiłas jakąs farbą jescze?? bo ja w sobotę robie dekoloryzacje z ciemno brazowych elgonem, pewnie dwa razy, no i potem po jakas farbe lece i chłabym uzyskac zbilizony kolor do Twojego
![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.