![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zaproszenia
Dziewczyny maże moze jakiś pomysł jak samemu stworzyć zaproszenie na ślub? ja właśnie próbuję i szukam inspiracji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaproszenia
sarenka miala robione specjalnie dla niej, poszukaj w archiwum [powinno byc]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pewnie widziałaś w sklepach typu "Upominki" itp. kartki ozdabiane wstązeczkami, kokardkami, korkiem, mi osobiście bardzo przypadły do gustu. A i wykonanie nie jest trudne. Szczególnie ładnie wyglądają koronki
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
To propozycje prostych zaproszeń do zrobienia samemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a ja natomiast mysle ze fajnei jest miec zrobione przez siebie, takie wyjatkowe,i sama bym chciala takei dla siebie zrobic a nei pojsc na latwizne i kupic w sklepie ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a ja myślę ze to świetny pomysł - też w przyszłości planuje zrobić własnoręczne zaproszenia - przecierz można dużo wcześniej zacząc i codziennie zrobić kilka
![]() jeśli naprawde sporo zaproszeń musisz zrobić to proponuje wybrać jakiś łatwy model - na przyład ładny papier + kokardka - myślę że wtedy to nie będzie takie czasochłonne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie bardzo chcę zrobić zaproszenia sama, na pewno pomoże mi w tym mama więc nie powinno mi się odechcieć, I tak już teraz wszystko się kupuje-bukiety, ciasta...chciałabym dać gościom coś od siebie, nawet jeśli to tylko karteczka z kokardką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
jak najbardziej popieram Twój pomysł!
![]() ![]() Mam nadzieje ze zrobisz śliczne zaproszenia i pokażesz zdjecie ta wizażu ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
WOGÓLE NIE ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ, ŻE ROBIENIE JAKICHKOLWIEK ZAPROSZEŃWŁASNORĘCZNIE JEST BEZSENSOWNE!!. UWAŻAM, ŻE ZROBIENIE WŁASNORĘCZNIE ZAPROSZEŃ JEST ŚWIETNYM POMYSŁEM I SAMA MAM ZAMIAR ZROBIĆ KILKA (TAK NA SPRÓBĘ ;-)). JEST TO NAPRAWDĘ ŚWIETNY POMYSŁ, A W DZISIEJSZYCH CZASACH, KIEDY WSZYSTKO JEST ZAUTOMATYZOWANE CZASEM NAPRAWDĘ FAJNIE WZIĄŚĆ DO RĘKI COŚ "HAND MADE". POZDRAWIAM SERDECZNIE.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
widziałąm zaproszenie na ślub ze zdjeciem pana młodego i panny młodej kiedy byli jeszcze w wieku niemowlęcym, bardzo fajne smieszne
![]() niestety nie mam fotki ale było extra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
a ja robiłam dla koleżanki i byli wszyscy zachwyceni. niestety nie mam zdjęcia ale pomysł sprzedam:
1. kartka biała, przecięłam gilotynką więc miałam mnóstwo cięcia z głowy. W każdym zakładzie powinni to dla ciebie zrobić ale to zależy od ilości albo znaleźć znajomego z takim sprzętem. Cięcie ręcznie też wchodzi w grę. 2. zawiązałam kokardki - kolor ecru 3. wycięłam z papieru złote kółeczkia - obrączki i złączyłam je razem 4. zostało tylko zginanie kartek i przyklejenie obrączek, kokardek i tekstu z zaproszeniem 5.zrobiłam tego 150 sztuk i nie było to jakaś głupia robota bo najmilsze jest to że robisz seryjnie i nie martwisz się o wzór że musi być inny na każdej karteczce. Ja polecam bardzo mocno, efekty można widzieć jak ktoś dostaje takie zaproszenie i ze zdziewienia robi minkę bo nie wierzy że to własne prace. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja na swój śłub rok temu też robiłam własnoręcznie zaproszenia! i uważam to za wspaniały pomysł!!! koleżanka 3 miesiące później też samodzielnie!! zdjęica wkleję po niedzieli bo własnie się pakuję na ślub mojego kolegi który odbędzie się jutro
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
A mi bardzo podobają się zaproszenia w formie kartki z kalendarza.
![]() I uwielbiam ten tekst. Może któraś z was już słyszała: "Trzy czwarte z miłości Dwie piąte z rozsądku Ciut z wyrachowania Trochę dla porządku Kapkę dla tradycji Tyci dla reklamy Oświadczamy wszystkim Że się pobieramy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Polecam stronkę: www.galeriazaproszen.pl
może zaczerpniecie z niej jakiś pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
jesli masz jeszcze duzo czasu, to moze nasusz jakis kwiatkow i nimi tez pozodabiaj? np kwaitakami czarnego bzu (takie delikatne kwiatuszki, podobne do takich gwiadkowych makaronow) albo hortensji pojedyncze kwiatki (ladnie suszy sie na plasko, czesto zachowuje wlasciwy kolor)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja już mam chyba wizję tych moich zaproszeń- zwinięta w rulonik karteczka z kokardką i naszym zdęciem w wersji mini przyczepionym do kokardki- jak przejdzie z wizji w wersję materialną, to zaprezentuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie widzę zdjęć twoich zaproszeń;-) niedługo wychodzę za mąż (tzn 08-07-2006r)i planuję także ręcznie wykonać zaproszenia, bardzej mi się takie podobają... tymbardziej że nie są takie bezosobowe jak te zakupione w sklepach... więc jak byś mogła to podeślij mi wzorki zaproszeń które robiłaś, (z opisem z czego i jak były wykonane) bo ja przyznaję się, że nigdy czegoś takiego nie robiłam... zresztą zawsze warto spróbować;-) byłabym Ci bardzo wdzieczna;-) mój mail: e.m.i.l.k.a@wp.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mój mail JolusiaKa@interia.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
SIEMKA
Jestem tu nowa. Bradzo podoba mi sie te forum. Ja osobiście z chęcią robie zaproszonka np . robiłam koleżance na stódniówkę, siostrze na ślub i wiele innych dożo razy robiłam zaproszenia dla kumli z net wysyłałam im je pocztą. Uważam że takie zaproszenia są modę i ładne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
to dobry pomysł coś samemu zrobić
szczególie jak wszystko teraz się kupuje troche wkładu swojego nikomu nie zaszkodzi szczególnie jeśli odpowiednio wcześnie się o tym pomyśli
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Tak! Chyba najważniejsze jest to by zabrać się za to wcześniej i być konsekwentnym w swym postanowieniu
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
oto moje propozycje cena samego materiału od 0.50 gr także taniej niż drukowane w sklepie. + dziurkacz od 7.50 czas na wykonanie ja z siostrą zrobiłam 50 szt w 2 godziny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
a tu są fajne na chrzest, ale szczegółami mozna przerobic na inną okzję :http://allegro.pl/item117015726_zapr...ekodzielo.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
taki dziurkacz kupi się raz a ma się go na stałe
chyba kiedyś sobie taki kupie ;-)
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ja też planuję zrobienie zaproszeń. Już sobie coś zaplanowaliśmy mamy projekt, ale myślę że będziemy go jeszcze dopracowywać. Szukaliśmy jakiegoś papieru wizytówkowego w kolorze bordo ale nie było nigdzie wiec jak na razie kupiliśmy kremowy na próbę i bordowa kokardka.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja zrobiłam własnoręcznie zaproszenia, ślub mamy co prawda za rok, ale zaproszenia mamy ręcznie malowane i myśleliśmy że długo nam zejdzie
![]() Zaproszenie wygląda tak: papier czerpany złożony na 3 razy, z namalowanymi akwarelami różyczkami, każde zaproszenie jest inne, bo róże są różne. Jak naładują się baterie do aparatu to zrobię zdjęcie. Pomysł zaczerpnęliśmy z allegro ![]() ![]() A co do czasu to mogliśmy spokojnie zaczekać z robieniem zaproszeń, bo 100 zaproszeń zrobiliśmy w 3 dni ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Oj masz rację, ja też nie chciałabym takiego zaproszenia jak dodałaś w załączniku... jakoś ociera mi się o kicz...
mój ślub w przyszłym roku i im dużej siedzę na forum tym bardziej mam ochotę zrobić również sobie sama takie zaproszenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Witam
Od nie dawna zajmuję się robieniem zaproszeń ślubnych i jestem ciekawa waszej opinii wszej o nich, dzięki mojej siostrze która w tym roku ślubowała i poprosiła bym mogła jej zaprojektować zaproszenia na jej ślub i wykonać odkryłam kolejną pasję. Znajomi byli zachwyceni pomysłami i poskładali zamówienia bardzo mnie to satysfakcjonuje. Pozdrawiam i czekam na opinie Edytowane przez elianka Czas edycji: 2009-06-30 o 10:50 Powód: Nieopłacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.