![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: JAK kombinujecie kasę????:D
Cytat:
![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ogólnie jak mówię stawka niska,ale zawsze to moje własne pieniądze.Niestety pracować na etacie nie mogę,a praca na czarno-jakoś trudno mi było coś znaleźć ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio kombinuję jak mogę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
ja juz prawie od roku pracuje jako hostessa na promocjach. najlepiej stanie na promocjach zaczac od znalezienia jakiejs agencji i stania od niej niz kogos indywidualnego chociaz stanie od przedstawiciela przynosi wieksza kase. studiuje dziennie i udalo mi sie to wszystko pogodzic. nie wyobrazam sobie teraz jakbym musiala przestac pracowac i momentalnie zmiejszyla by mi sie kasa. Ja tam lubie ta prace mimo ze faktycznie trzeba nieraz sie nadenerwowac to lubie obcowac z ludzmi, a poza tym wszyscy mowia ze jestem stworzona do handlu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dla niektórych taka praca to pewnie żadna praca,ale mogę powiedzieć,że jak się w taki sposób zarabia pieniądze to bardziej się je szanuje ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
ja też w tym roku pisałam mature i w czerwcu zaczełam szukać pracy, żeby sobie dorobić, bo chciałam troche "wspomóć" rodziców w opłacaniu studiów-byłam pewna, że się na dzienne nie dostane (ale sie dostałam, więc kasa cała pójdzie na przyjemności...sesese :P ). no więc wzięłam gazetke, otworzyłam na rubryce "praca", zadzwoniłam w jedno miejsce, umówiłam się na rozmowę i dostałam pracę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Lwią część pieniędzy jakie mam na swoje wydatki dostaje od rodziców, a konkretnie od ojca, z tego powodu że moi rodzice od bardzo dawna nie są razem, to odkąd stałam się dużą dziewczynką
![]() ![]() ![]() Poza tym dorabiam, zajmując się moim największym hobby czyli motoryzacją. Może nie są to ogromne pieniądze, ale niewiele więcej miałabym będąc u kogoś na stażu, a tu mam pracy nieporównywalnie mniej i w dodatku robie to co lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
u mnie to nie ma jakis mozliwosci na zarobienie.
zalozylam keidys watek na plotkowym poniewaz poszukiwalam tuniki i sukienki z allegro w sklapach i okazalo sie ze tunika na allegro byla strasznie przeplacona. w katalogo bon prix kosztowala ok 80zyli a na aukcji ok140! da sie zyz z takich rzeczy, prawda?
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
a znacie moze jakies ofery pracy przez internet? jesli tak, to prosze podzielcie sie wiedza tutaj albo na maila, czy pw.
thx ![]()
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() będe baaaardzo wdzięczna za informacje ![]()
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
mnie utrzymuje cały czas mama, ale wszelkie moje wydatki (oprócz jedzenia, mieszkania i jakiś tam ciuchów) płacę sobie sama z alimentów które mam od ojca. Zawsze wskoczy mi dodatkowa kasa od babci, od brata albo od siostry czy nawet chrzestnej
![]() ![]() ![]() całuski i pozdrówka
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Daję korki z matmy (mat-fiz
![]() Gdybym miała więcej czasu, mogłaby z tego niezła kaska być. ![]() A tak, że sama muszę się dużo uczyć, a utrzymuje mnie tata, robię to bardziej dla satysfakcji - fajne jest poczucie, że jakby co, to potrafię o siebie zadbać. Poza tym jaka to przyjemność, gdy uczeń/uczennica zaczyna coś wynosić z tych lekcji. ![]() Takie samodzielnie zarobione pieniądze smakują zupełnie inaczej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
A mi się wydaje, ze warto byłoby zostać konsultantką produktów, w których nie ma tysiące konsultantów!! Ja ostatnio zdecydowałam się na bycie konsultantka Federico Mahora-perfumiki, naprawdę jestem do nich w 100%%% przekonana, sama sprawdzałam,ie dosyc, ze zarobe naprawdę niezły to jeszcze do tego masz dostęp do taniutkich perfumek!!! jesli chcesz znać wiecej szczegółów napisz PW, odpowiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
![]()
widziałam jak ktoś sprzedawał zdechłą muchę na allegro i zdaje mi się ,że poszła za 2 czy 5 złoty
![]() jezu zbierajcie mnie z podłogi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
hehe a ja stalam teraz chwilke w wakacje na stacji benzynowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wizażanki kochane jakbyście mogły to powiedzcie coś więcej o tych ulotkach, ile trzeba rozdać ,czy tylko w swojej miejscowości, mniej więcej jaka kasa za jaką ilość ulotek,i czy zajmuje to dużo czasu no i wogóle,byłabym bardzo wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Windykatorko,Ty nie powinnaś mieć problemów finansowych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Gram i śpiewam na ślubach w kosciele. Też całkiem ładna kasa jest z tego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
ja jak narazie ciagne kase od rodzicow ..zazwyczaj jak wychodze to jakies 3-4zł od taty biore..
![]() ![]() chociaz samej tez zdarza mi sie zarobic ..na paznokciach ![]() ![]() ![]() a no i brat mi wisi jeszcze 100 zł.. czekam az prace se znajdzie ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
z tą muchą - fenomen, praw autorskich mam nadzieję nie ma - bo zrobię sobie z tego opisik na gg
a tak serio - teraz to u mnie z kasą ciężko - jadę na oszczędnościach, studia skończyłam a pracy sensownej ![]() ![]() ale na studiach - były oczywiście promocje (ale dla dużych firm, żeby się o kasę nie bać), w wakacje kolonie z dzieciakami - to pod koniec studiów, no i stypendium naukowe za jak to nazywa mój brat 'kujoństwo' ale kasa była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj zarobilam juz 4 zl
![]() ![]()
![]() |
#55 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Podpisuję się pod wątkiem, tyle że ja mam 15 lat
![]() Chciałabym być hostessą, ale gdzie przyjmą niepełnoletnią bez tej książeczki sanepidowskiej? ![]() A co do Allegro... można sprzedawać używane ciuchy??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
No to i ja znalazłam w koncu cos sensownego...
hmmm... moze dostane stypendium "Daj Boze", wiec na miesiac bedzie na podstawowe rzeczy, poza tym razem z kolezanką robimy warkoczyki ![]() jak narazie z ogłoszen na słupach zadzwoniły 2 osóbki, bardzo sie ciesze i juz nie moge sie doczekac ![]() heh, moze ktoras z Was by chciała ?? ![]() Jesli tak to napiszcie na privie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
![]()
proszę Was Kochane Wizażanki ,sypnijcie postem na temat ulotek i ogólnie jakimiś pomysłam na zarabianie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Yy, co z tym allegro? Można używane ciuszki wystawiać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Można.Sama tak sprzedawałam te które mi się znudziły. Na allegro możesz sprzedać prawie wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.