|
|
#452 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Indyjskie makijaże cz. II
rzyrafka - ja widzę go po raz pierwszy dlatego "dorobiłam " taką teorię
.A możesz coś bliżej powiedzieć na temat tego produktu?
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę tak sie zawiodłam na tych moich 3!!! kohlach, że mam ochotę kupić inny, ale tyle juz wydałam pieniędzy na te specyfiki, że...
|
|
|
|
|
#454 |
|
Rozeznanie
|
Witam! Dziewczyny mni etez złapała kohlowa "choroba" ale mam dylemat który specyfik bedzie lepszy??? Prosze o radę
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym brała ten po prawej.
Madziunia jakie masz kohle i ile na nie wydalas?
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelina, ja w swoim wątku wymiankowym mam właśnie ten żółty
|
|
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewelina zdecydowanie ten zółty z okiem ,tunezyjski, manhattan nie ma nic wspólnego z kohlem |
|
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy Ty kupowałaś też ten, który ja mam? gdybyś wkleiła zdjęcie , jaki ma kolor ten brązowy...to może ja bym się skusiła go wypróbować- na zasadzie wymianki na coś, czego potrzebujesz
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ja tez
Madziunia nie tak duzo znowu wydałas bo jeden kohl GUERLAIN byl po 90 teraz widze obnizyli do 70.A Ty masz za tą sume az 3 Takie cos moze macie?Plyte daja i zakladke ,tyle kolorów do wyboru rózowy nawet jest łaałA wlasnie,nie bede robic komus reklamy za free,samo zdjecie wystarczy Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-10-13 o 14:04 |
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Bess- musiałaś dac link
![]() teraz znowu będę ciułać na iskrzący grafit i szafirowy Jestem ciekawa, czy można poprosić o zdjęcia kolorów... |
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A avatarki zmieniam ostatnio, bo nie mogę sie zdecydować na jeden zupełnie jak z kohlami, może ja po prostu jestem niestała
|
|
|
|
|
|
#463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czarny ale wybielania jakoś specjalnie nie zauwazłam,może podkreśla bardziej moja niebieską teczówke )osobiście bardzo go lubię tylko nakladanie czasami jest koszmarne bo potrafi sie neźle rozmazac...ale jak dla mnie wart się meczyć )teraz zastanawiam sie nad turkusowym...
|
|
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
ewelina_k musze Cie zasmucić... na pierwszy rzut oka wybieralabym ten żółty, ale po bliższym przyjżeniu widzę że to podruba!!! Jeśli kupujesz gdzieś na allegro to spytaj sprzedawce o chologram.... Powinien być. Tak się wymądrzam bo w tym roku bylam w tunezji i cos niecos dowiedzialam sie o kohlach. Jeśli na tym żółtym nie ma hologramu to w środku są straszne paprochy i można dostać zapalenia spojówek (wiem z autopsji ;-))
|
|
#465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej! Tak znalazłam go na alllegro i ma niby hologram dla pewności zamieszcze link, gdybys mogła na niego luknąć http://www.allegro.pl/item132956007_...ohl_khol_.html Z góry dziękuję |
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że pomogłam
|
|
|
#467 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#468 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem czy wiecie ale coś takiego w tubkach i buteleczkach o takich nazwach i podobnych mozna zakupić w Londynie chyba w każdym sklepie u Pakistanczyków za 1 funciaka.
Więc można sobie zrobić wycieczke
|
|
|
|
|
#469 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem fanką kohli, le jak czytam niektóre wypowiedzi na temat ołowiu, który rzekomo zawiera, to jestem troche przerażona. Co Wy na to. Pozdrawiam Bogna
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym-nawet jeśli w to wierzyć - ogromna większość kosmetyków zawiera szkodliwe składniki - kancerogeny są wszędzie - pasty do zębów, szminki, żele do mycia itd. |
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#472 |
|
Rozeznanie
|
chyba zdecyduje sie na ten ktory poleca carolinascotties,zwlaszcz a,ze zdjecie pieknych oczek bardzo mnie przekonuje
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#474 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, nie wiem co myśleć o tych kolorowych kohlach... Mam na takiego ochotę, ale zacytuje (w wolnym tłumaczeniu) jak mnie skrzyczał jeden kupiec w Tunezji, gdy zapytałam o inne niż czerń kolory: "kohel (czy jakoś tak) to po arabsku czarny, węglowy, więc nie może być mowy o kolorowych kohlach, bo kohl oznacza też czerń..."
|
|
#476 |
|
zielony stworek
|
A co wiecie o kohlu Manhattanu?Ktoś już o niego pytał,ale czy któraś go używała?Dobry jest
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygląda inaczej, niż ten, o którym pisała Jagoooodka. Czy to znaczy, że mój nie jest oryginalny, mimo, że z hologramem? |
|
|
|
|
|
#478 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Właśnie pomalowałam się po raz pierwszy kohlem. Mam ten w żółtym opakowaniu, mam też pewne wątpliwości. Zastanawiam się, czy moge go używać - przy nakładaniu strasznie szczypały mnie oczy, potem przestały, ale teraz mam wrażenie, że "coś w nich jest", czuję kohl w środku oka, przy makijażu kredką nigdy nie miałam czegoś takiego. Czy to szczypanie to oznaka podrażnienia oka lub uczulenia? Używać, czy odpuścić?
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
jejku jak nakladacie kohl ze dostaje sie do oczu?????????????smarujec ie po wewnetrzynej granicy oka???
janp uzywam go tylko na gorna powieke nad rzesami i odrobine na dolna w kacikach ,nakladam malo i nawet sie nie osypuje.Wole nakladac malo a pare razy. |
|
|
|
|
#480 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Nałożyłam go na wewnętrzną stronę dolnej powieki, na gałkę oczną się nie osypał. Piekło przy zetknięciu właśnie z tą wewnętrzną stroną powieki.
Mniemam, że kohl właśnie do tego służy, żeby używac go w ten sposób, do makijażu na zewnątrz oka mam eyeliner.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

.

rózowy nawet jest łaał

jestem również