|
|
#1231 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Indyjskie makijaże
Ja prawde mowiac nie widze roznicy, ani na sobie, ani na Elfa zdjeciach. Efekt wybielania pojawia sie chyba tylko na zasadzie kontrastu miedzy czarna obwodka a kolorem bialka. Ja tam sceptycznie do tego jestem nastawiona.
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie ja tez nie widze jakich spektakularnych efektow ale cos tam pewnie wybiela,tylko ze ja myslalam ze on mi zamknie naczynka i nie bedzie ich wcale widac hihi chyba za duzo bym chciala
![]()
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to zachorowalam na ten marokanski-bo on podobno jest najlepszej jakosci-czyli mam nadzieje ze bedzie bardziej wybielal-ale maniaczka ze mnie
|
|
|
|
#1234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najlepiej wklej zdjecie z pomalowanym tylko jednym okiem , u mnie tak najlepiej było widac róznice . Ja sie do jakiegos aparatu w swietle dziennym dorwę , to wkleje swoje,sie porówna
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie czy jednak te marrokanskie khole sa lepsze czy pakistanskie ??
Dolly czy juz masz khol od tej Pani ?? bo wlasnie chailam do niej napisac i nie wiem ktory zamowic hmm.... |
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Ta Pani będzie mieć je dopiero jakoś 12 października
|
|
#1238 |
|
Raczkowanie
|
blagam was co z tym rumerem nikt nic nie wie????????
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nad moim nie pieję z zachwytow, jakos lepiej mi sluzy kredka Manhattana , khol-dla mnie bajer i tyle...tak egzotycznie brzmi, w maroku mnie nie zachwycił, to i w Polsce nie zachwyci... Ale moze sprobuj, przekonasz sie, jakie są te marokańskie i bedziesz miała satysfakcję, ze te "najlepsze" masz...
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
No niewiem zobacze ale chyba raczej sie nie skusze bo moze znowu jakas to podroba?
Ja myslalam ze tak rozjasni jak na tym zdjeciu(wklejam zdjecie Agi BJ-ona ma ten sam khol)Ja to chyba kupilam jakas podrobe chociaz wyglada tak samo ![]()
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta kontrast... KONTRAST....................
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym kontrastem to tez prawda ![]()
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Akina
|
Dolly!
Można się jeszcze dopisać u Ciebie na listę kholową??? ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#1246 |
|
Rozeznanie
|
No wlasnie, Dolly, mozna jeszcze???? Ja bym bardzo, bardzo, bardzo chciala jakiegos sliwkowego albo cos w ten desen........
|
|
|
|
#1247 |
|
Rozeznanie
|
Dolly i ja też,
Czatuję na te khole od tej pani, ale nie będzie mnie w domu jak ona dostanię tę paczkę, bo wyjeżdżam. I zanim wrócę i zamówię, to znów nic nie będzie |
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to już nie mógł w ogóle nigdzie znaleźć ![]() To czarna plastykowa kanciasta buteleczka z czarnymi naklejkami po obu stronach z napisem typu 'zawijasy'. Zapakowane w folię spiętą kartonikiem z okiem i napisem 'surma' czy coś takiego? Nie pamiętam, bo nie mam tego pod ręką teraz ... ... nazwy rumer nie znam ...
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy dostała któraś z Was khola ze sklepu Karawanseraj?? Zróbcie fotki kholi i oczek... czym się różni khol pakistański od marokańskiego???
Jakie wrażenia??? Bo że już macie, to wiem! Pani z tego sklepu powiedziała mi, że wszystko zostało już wykupione... |
|
|
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś Wizażanka- Warszawianka nie chciałaby się zaopatrzyć w khol? będę w sobotę na koncercie Stinga w Wawie i mogłabym go wówczas shandlować. Ja niestety mam za bardzo wrażliwe oczka do niego
Ledwo przybliżam patyczek i jush fale łezek płyną po policzkach Mogłam się domyśleć, że tak będzie bo ledwo wyjdę na dór i mocniejszy wietrzyk powieje, lub mocniej słonko przyświeci, a ja od razu w ryk... Więc może znajdzie się chętna do kupna Wizażanka ze stolicy...
|
#1252 |
|
Raczkowanie
|
a na jakiej ulicy w wa-wie jest ten sklep karawanseraj?pisze tylko,ze na bemowie...
|
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
Ja jako ślepak straszny (mam -4.0) bałabym się takich specyfików wkładać do oka, choć nie przeczę, że kusi, kusi
Chciałam się Was jednak zapytać, czy któraś z Was używała kropli do oczu takich:http://www.mojesoczewki.pl/x_C_I__P_...113110001.html tam niby piszą, że ma wybielać oczka i rozpromieniać akurat zakupiłam je (przez net, więc jeszcze nie dostałam i nie sprawdziłam działania) z powodu przedłużania czasu noszenia soczewek, żeby na własnym weselu nie wyglądać nad ranem jak Drakula ciekawa jestem czy któraś ma doświadczenia z tym?? MOże jednak jakieś dobre krople do oczu są lepszy rozwiązaniem niż specyfik, o którym piszą, że szkodzi??Pozdrawiam |
|
|
|
#1254 |
|
Rozeznanie
|
Szczypta Chili - a za ile sprzedajesz?
|
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tu masz link do informacji o tym sklepie i adres: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...0662&w=9422425 |
|
|
|
|
#1256 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze dodam ze teraz na RTL II jest taki blockbuster z filmami z Bollywood. jakby ktos chcial to polecam ogladnac. 3.10 bedzie znowu film z ta slawna indyjska aktorka. Wczoraj tez byl.
Powiem ze troche odbiegaja te filmy od naszych standartow ale jako ciekawostke mozna obejzec. No i ciuchy na aktorkach sa miodzio.... |
|
|
|
#1257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Acha. Już to pisałam, ale powtórzę - szklany patyczek został uszkodzony podczas przesyłki, nie z mojej winy Nie przeszkadza to jednak w aplikowaniu go do oka.
|
|
#1258 |
|
Wtajemniczenie
|
No coz, jestem "po uzyciu"
tegoz khola i cudem ono dla mnie nie jest Faktycznie, kreska dlugo trzyma sie wewnatrznej linii, ale jest jaka taka rozmazana.. i oczy mnie bolaly caly wieczor (moze to tez efekt psychodelicznego swiatla na koncercie...) tak czy inaczej, po aplikacji mialam niezbyt mile wrazenia. Spodziewalam sie czegos innego. Podejrzewam, ze sprzedam ten khol niedlugo..
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
Rachelo
jesli bede na spotkaniu w piatek to ci go moge przyniesc. Jesli mnie nie bedzie, to umowimy sie jakos inaczej, ok?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

jestem również