|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "nickowe klony"- mały apel
Gonka - czy mi sie wydaje, czy to Ty mialas taki fajny czarno-bialy avatarek z Twoja podobizna??? chyba, ze cos myle, to baaaardzo pzrepraszam
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale nic nie szkodzi . no i teraz ta koza, która je mi z ręki
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piszę się na to ![]() A co do Twojego avatarka... to ja Cię właśnie pamiętam w kapeluszu tym wieeelkim białym w jakimś centrum handlowym (i ten mi się najbardziej podobał
|
|
|
#394 |
|
Nutka nie gryzie!
|
[QUOTE=BabciaWeatherwax]- nie wyobrażam sobie Svenji, Catt (dla mnie masz ciągle 2xt
), Agabil, Nutki i wielu innych wizażanek z innym obrazkiem ..dlatego z pewna nieśmialościa dodałam do mojego avatarka tylko błysk ![]() dzieki Ewuś |
|
|
|
|
#395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodzi mi o to zdjecie w bialym kapeluszu!! to ona tak zapadlo mi w pamiec i baaaardzo mi sie podobalo
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może wrócę do kapelusza. lubię tamto zdjęcie (mimo, że mam na nim zeza .
|
|
|
#397 |
|
Rozeznanie
|
A Baubo jest tylko jedna
i teraz jestem przewrażliwiona.
Edytowane przez Baubo Czas edycji: 2005-10-19 o 22:52 Powód: lit. |
|
|
|
|
#398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _________________________ ____________________ *jednak powrót do starych śmieci w d... mam pewne #$#%$^^#...
->http://www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/http://www.v10.pl Narodowa strona Polaków-> http://www.narzekalnia.pl Edytowane przez Nefretete Czas edycji: 2005-10-20 o 02:09 |
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę go tylko ja
|
|
|
#402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też średnio raz na 2 tygodnie zmieniasz avatar Ja Cię niejbardziej kojarzę z pierwszą chyba- żółtą wróżką ruszającą skrzydełkami Potem widziałam taki sam avatar u innej wizażanki
|
|
|
#403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że z wątku o avatarach i nikach zrobił się wątek o kinematografii.
Wypowiem się zbiorowo-grupowo. Cytat:
ja też bardzo lubię. Cytat:
No nie wiem, czy tak wybaczę.... Cattt wreszcie wróciłaś. Uff co za ulga widząc twoje walizki w przedpokoju u dziadka Cytat:
Też jestem za opcją dla Vanilli, aby wróćiła do swoich buź. [ale odkrycie I co tam jeszcze? A nic, pierdykne się spać.
|
|
|
|
#404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to tak średnio za nim przepadam, a szczególnie jak niektóre nauczycielki mówią na mnie... "Lusia"... Ale za to lubie zdrobnienie mego imienia "Łucyjka" Ale "Lusiom" mówie kategoryczne NIE!
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#406 |
|
Zadomowienie
|
Ja chciałam wrócić do swojego misia - ekshibicjonisty, bo jakoś dziwnie mi się patrzy na własną gębę na forum
Ale misia w wersji harcore ma teraz chyba Jaga - tym razem w czerwonym lateksie.. Jak znajdę mojego starego misia, lub w innej bieliźnie to zmienię znów - stęskniłam się
|
|
|
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czy one pogłupiały całkiem te nauczcielki? Lusia Tak szpecić piękne imię! Nie dziwię się twojej złości, bo ja sama bym taką Luśka to już bardziej od Lucyny, może? Ale żeby od Łucji?
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
A ja powiem tylko tyle że starsznie sie cieszę,że Gonka mnie posłuchała
i zmieniła avatarek
|
|
#409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najśmieszniejsze jest to, że u mego EX w domu na psa mówią "Lusia" .Co ja się biedna mam...
|
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
gonka, a coz to za paniusia na nas z avatarka spogląda????????????????? ????
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Luśka kojarzy mi się tylko z jednym "rodzajem" kobiet [bez obrazy!] takimi wiejskimi dziewuchami, które mają duży biust, chodzą bez biustonosza i mają pierońsko długi warkocz [wrrr ] Po prostu taka a'la mini Beger No, przepraszam, ale tak mi się to kojarzy. ![]() No i była kiedyś taka piosenka "Luska, Luśka. Ah Luśka Ty miałaś imadło w paluszkach... lalala ![]() Mexyk. Boszee jeszcze ludzie mają w domu psa "lusia". A nie było mu dać miano Halina? Cos strasznego...Cmok Łucjo.
|
|
|
|
#412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie też mam takie wiejskie skojarzenie co do "Lusi", dodałabym do tego obrazu, że przez te oldschoolowe bluzeczki prześwitują sie mega sutki i Lusia jest, niemiernie "milusia" A piosenka mnie rozwaliła na łopatki... imadło w paluszkach... Czyli, że Lusia co robi tymi paluszkami... Boże. wyobraźnia i twórczośc ludzi nie zna granic! Buźka Pomadko
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mega sutki i rozciągnięta bluzka, taka z ogromnym dekoltem, uszyta z płótna,co by Józek jak wejdzie do chałupy widział, że ma zdrową kobite! Czerstwom. Hmm, żebym ja wiedział co Lusia robiła z paluszkami, to NA BANK, bym Ci napisała. Mogę się tylko domyślać, że miała silne paluszki i robiła z nich użytek... Interpretując dalej text domyślam się, że ja LUśka złapała coś w swe łapki, to nie puszczała. Miała zacisk jak, jak...imadło właśnie. ![]() Piosenki nie pamintom dokładnie, ale coś tam dalej leciało "Luśka, Luśka na grzyby, na ryby do łóżka. Ah Luśka... lalalaaaa Może ktoś wie, to niech ją zaśpiewa ze mną... Łucjo, łobuzie idziemy spać, Eh....
|
|
|
|
#414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasza Bohaterka musiała naprawde coś robić niesamowitego tymi paluszkami skoro takie ambitne piosenki o niej powstały . Co do wyglądu owej dziewoszki, to wyobrażam sobie ją chodzącą w takich kiecuszkach ludowych i na bosaka. Zapewne wszystkie chłopy we wsi ją klepią po pośladkach, a ona pewnie tylko tak piszczy z zadowoleniem z tego powodu. Boże... ide spać, mam nadzieje, że żadna Lusia mi się nie przysni , ajak jutro jakiś nauczyciel tak sie do mnie zwróci... to chyba opluje całą klase ze śmiechu, bo bede miała ten obraz przed oczami. Ot my nienormalne, po 1 o Lusi gadać... Dobranoc Pomadko, miłych snów
|
|
|
#415 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Po takich zbereźnych piosenkach? Jakie ja sny będę miała |
|
|
|
|
|
#416 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaaaa, pamiętam z kultowej piosenki o Luśce tyle co i Pomadka
To były klimaty czasów "Och, Ela" i "Och, Ziuta"
|
|
#417 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłam
Cóż za błyskotliwy tekst Luśka , Luśka Połączył nas talerz, schyleni nad garem, W rosole topiliśmy łyżkę, I zawsze co miesiąc chodziliśmy pieszo Na pizzę złączeni uściskiem. Na śliczną twą rączkę włożyłem obrączkę, Drobniutkie ogniwo z łańcucha, I byłaś pieseczkiem, mróweczką, koteczkiem, Nie mogę, zaczynam się wzruszać. Luśka, Luśka, ach Luśka, Ty miałaś imadło w paluszkach. Luśka, Luśka, ach Luśka, Na grzyby, na ryby, do łóżka. Luśka, Luśka, ach Luśka, Ty z ramion nie chciałaś wypuszczać, Luśka, Luśka, ach Luśka, jak miękka poduszka, Okrągła jak bilon, liczyłaś się Luśka, I twoje sto kilo... Mio, mio, mio, amore } x2 O twoje piersi mógł rozbić się Pershing, A Rubens, by szalał z zazdrości, Gdy słodkie ciasteczka znikały w usteczkach, Łykałaś je przecież w całości. Nie było już miary na twoje rozmiary, A naród nad morzem osłupiał, Gdy wyszłaś raz z wody na łono przyrody Był popłoch na plaży w Chałupach. Lusiu, dlaczego to zrobiłaś? Dlaczego zabiłaś naszą miłość? Lusiu, proszę cię, nie odchudzaj się, Luśka, proszę cię nie, nie, nie! Luśka, Luśka, ach Luśka.
|
|
#418 |
|
Zadomowienie
|
Cóż za tekst...
I oni śmią mnie nazywać "Lusią"?! To jakieś nieporozumienie chyba...
|
|
#419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://kaczkiznowejpaczki.mp3.wp.pl/
|
|
|
#420 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
ja dziś nie mam szans na spokojny sen ![]() Ale dobra, teraz to już naprawdę idę spać buziaki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

, ale nic nie szkodzi
. no i teraz ta koza, która je mi z ręki
piszę się na to
), Agabil, Nutki i wielu innych wizażanek z innym obrazkiem
to może wrócę do kapelusza. lubię tamto zdjęcie (mimo, że mam na nim zeza 

No nie wiem, czy tak wybaczę....
Czy one pogłupiały całkiem te nauczcielki?
Lusia

Cóż za błyskotliwy tekst