![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Khol - pytania, porady - zbiorczy
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
o kholach poczytacie rowniez w watku - Indyjskie makijaże -
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...111693&page=35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zakupiłam ten khol wczoraj. Zobaczymy jak się sprawdzi, dziś pierwszy raz go wykorzystam. Nie jestem tylko pewna jak go użyć: malować bezpośrednio sztyftem czy pędzelkiem a jeżeli tak to jakim: takim jak do cieni do powiek (kształt?) czy może takim jak do ust? ![]() Jestem ciekawa czy będzie skuteczny tylko do malowania wewnętrznej powieki czy może da radę też na zewnętrznej dolnej, tuż pod linią rzęs.
![]() |
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
Moja mama niedługo jedzie do turcji i mam małe pytanko. Już od dawna poluję na khol i teraz w końcu mam okazję, żeby go sobie sprawić.
Możecie polecić jakiś bezpieczny (bez ołowiu) turecki khol? Będę wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z was miała ten kohl ?
http://allegro.pl/oryginalny-pakista...237156307.html albo ten? http://allegro.pl/kohl-hashmi-aswad-...234105195.html Kohl poznałam przez koleżankę. Oczy po użyciu kohl wyglądają pięknie. Postanowiłam się zaopatrzyć w niego. Co sądzicie o w/w kohl? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
Ja już mam dość tego khola!
Tak się na to napaliłam, a teraz okazuje się, że to wielkie nic. Kupiłam khol Blue Heven i powiem, że to zmarnowane pieniądze - zero efektu wybielenia, strasznie się rozmazuje, odbija na górnej powiece, za to zmyć go całkowicie nie sposób! Pomalowałam jedno oko na próbę - i za nic zmyć nie mogłam, ani wodą z mydłem ani mleczkiem do demakijażu, miałam resztki między rzęsami, które wymyły się dopiero po dwóch dniach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
zakupilam dzis ten
![]() ![]() ![]()
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
uppppp
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/arabski-kohl-khol-...20995758.html#
co myslicie o tym kholu bo allegrowicz na samym dole zarzeka sie ze nie ma w nim olowiu i jego domieszek
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
http://www.tunis.com.pl/produkt-khol_%28kohl%29,76.html
to ma ten olow czy nie bo jedni pisza ze ma, inni ze nie a sprzedajacy ze jest dopyszczony do sprzedazy w ue
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
dostalam.opakowanie troche inne niz pokazane zarowno na stronie jak i allegro ( kupowalam w tunis)tak samo sama buteleczka na ktorej pisze.....india......mial o byc z pakistanu.....ale co tam draze dalej
![]() asmad 50.000 ( czy to nie masa cala? bo jest rowne sumie wszytkich skladnikow) sufoof-e-Syah 38.000 (wegiel który powstaje podczas spalania czystego masla) kafoor 1.000 ( kamfora z tego co wyszukalam) zard chobah 1.000 ( z perskiego Ostryż długi (Curcuma longa L.) pewnie sproszkowany lub jego wegiel- nam znana jako przyprawa w curry lub musztardzie) Bhimseni Kafoor 10.000 (kolejna kamfora-tym razem z cynamonowca kamforowego) przegladam strone: http://www.khojati.com/common/contact_info.asp jest to khol z indii ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- zaaplikowalam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
mam opcje dla osob ktore nie umieja poslugiwac sie patyczkiem
![]() ![]() ![]()
mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez olkie Czas edycji: 2011-01-27 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
szukam informacji o kohlu, chciałabym sobie jakiś kupić (najlepiej proszek), ale ten cały ołów mnie rozbraja, pytałam na indyjskich makijażach, ale polecono mi odpowiedniki yves rochera itp, a mi zależy na czymś oryginalnym. czy możecie coś polecić co aktualnie jest dostępne na allegro? (chciałabym od razu kupić, coś sprawdzonego i bez ołowiu i dla noszących soczewki) Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.