![]() |
#391 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Indyjskie makijaże cz. II
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Luna, te "skutki uboczne" przy soczewkach to tylko lzawienie czy sa jakies inne jeszcze? ja co prawda nie nosze soczewek, narazie mam okularki i nie nosze ich na codzien, ale czasem juz mnie denerwuje, ze w pewnych sytuacjach niedowidze i zastanawialam sie wlasnie nad soczewkami, bo w okularach to troche niwygodnie tak caly czas chodzic, przynajmniej jak dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Luna za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
W poprzednim wątku czytałam, że nie ma przeciwskazań do stosowania kohli przy jednoczesnym noszeniu soczewek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
moj kohl tez powinien byc juz w piatek, nie moge sie doczekac zeby sie nim wymazac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
Och, dziewczynki nie chciałam Was martwić przecież
![]() ![]() Najlepiej będzie samemu się przekonać czy do Waszych oczek i soczewek pasuje kohl. w sumie ta moja koleżanka to ma odsyć dużą i skomplikowaną wadę wzroku, może dlatego piekły i łzawiły jej oczka? Popróbujcie same, może Wam kohl podpasuje, jeśli Wasze nie są zbyt wrażliwe to czemu nie? ![]()
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
no to troszke mi ulzyło
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Przyczajenie
|
Koleżanki wizażystki....
![]() I mnie zaintrygował temat indyjskie makijaże...pół nocy czytałam wątek I Napiszcie proszę co sądzicie o tych kohlach z warszawy...teoretycznie powinny być przecież oryginalne...a wiele z Was nie jest zadowolonych... CZy pozostaje wycieczkę wykupić,żeby oryginał zdobyć???
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
Kurcze, a mi jeszcze nie przyszlo awizo z poczty
![]() Za to juz mialam piekny sen o kholach i krajach arabskich ![]()
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
magda.p, mi tez dzisiaj sie kohle snily
![]() ![]() ![]() MORENKA, kohle z warszawy z tego co pisala madziunia sa oryginalne, tylko troche nieporeczne opakowanie, a pozatym miala fotki wkleic wiec mam nadzieje, ze to nastapi juz niedlugo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, kohle z Wawy powinny być oryginalne, ale czy są ??? naprawdę nie wiem. Wiem tylko, że dobrze się utrzymują na oczkach, ale za oryginalność nie ręczę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Wtajemniczenie
|
Handlowałam kholami na allegro i najbardziej oryginalne kohle, które sama stosuję to ten z Egiptu, pamiętajcie, że jedynie czarny kohl daje uczucie chłodu i wybielenia gałki ocznej.
![]() |
![]() |
#403 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Kochana,ale to nie urlop..To moja praca..Gram koncerty na statku pasazerskim,stad te dziwne miejsca z ktorych pisze...A dzis jestem juz ze Wloszech(tylko 2 dni).Wracam w listopadzie.Buziaki dla wszystkich!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Raczkowanie
|
a ja nie jestem przekonana co do orginalności tych kohli z Wawy.. wczoraj zakupiłam i dziś sie umalowałam i musze stwierdzić że jest jakiś dziwny.. Nie mogę na razie ocenic trwałości bo pomazałam nim oczka 2 godz. temu ale nie mam efektu wybielenia gałki ocznej. Ani uczucia chłodu też nie było.. No i łatwo go zmyć (pobrudziłam sobie niechcący buzie przy malowaniu) Rozczarowałam sie troche..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Porcelanko - jaki kolor kupiłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
kupiłam czarny- troszke czytałam w wątku że tylko czarne daja dobre efekty. Pani ze sklepiku zarzekała sie że sa orginalne, że ona zawsze dba o dostawy itd. Widocznie ja na oszukany egzemplarz trafiłam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Albo po prostu tak reagujesz- ja na przykład nie czuję uczucia zimna po nałożeniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
Grr, a ja dzis napisalam maila w sprawie mojego zamowionego khola i dostalam odpowiedz, ze one dopiero dzis zostaly wyslane!
![]() A tak na marginesie, dziewczyny wklejcie jakies nowe zdjecia swoich oczu wymalowanych kholem ![]() ![]()
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
wlasnie mialam sobie kupowac ten za 24 ale znalazlam takie same po 16 zl!!!!!!!!!!!!!!!to chyba nie jakies podroby????:/czyzby sprzedawca byl taki szlachetny i kierowal sie mniejsza checia zysku?
![]() wlasnie dziewczyny tylko piszecie piszecie a obiecanych zdjec jak nie bylo tak nie ma ![]() no dobra to wciskam kup teraz najwyzej ..chytry dwa razy traci haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Wtajemniczenie
|
Oto moje oczy pomalowane kholem z Egiptu, zresztą same zdjęcia też z Egiptu, nie śmiać się z moich głupich min
![]()
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
daphne81, super wygladaja twoje wykohlowane oczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Przyczajenie
|
Ja czekam na kohl z wymianki ten oryginany w zółtym opakowaniu...
Tylko ja nigdy nie maluje oczek w środku bo mam je takiej średniej wielkości i oje się ,że je optycznie pomniejszę... apropo efektu wybielenia to jak ktoś ma niebieskie oczka to polecam krople mibalin obkurczają naczynka,intensyfikują niebieski kolor...są super ale niestety na recepte :-((
![]() |
#414 |
Przyczajenie
|
Ale mam szczescie :P spoznilam sie
![]() ![]() ![]() a i czy nie mozna by bylo w najblizszym czasie powtorzyc takiej akcji z zamawianiem hurtowym kholi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Moj khol ziolowy w sztyfcie-wklejam zdjecia bo wczesniejsze znikly przez hakerow.Khol troche sie starl z kacikow bo zapuszczalam przed makijazem krople do zmeczonych oczu .
Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2012-04-15 o 04:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Znam kogoś kto wrócił z Tunezji i ma na zbyciu khol
![]() Taki w zółtym opakowaniu z hologramem. Jeśli ktoraś jest zainteresowana, proszę o priva, bo jak tu napiszę, to mnie jeszcze o reklamę posądzą, albo co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
gdzies pol godzinki temu dostalam moj wymarzony kohl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki niestety nie mogę wkleić zdjeć z wypacianymi oczkami, bo aparat mi zdechł
![]() guinea pig cieszę sie, zekohl okazał sie również i Tobie pasować, ja zwróciłam uwagę ze trzy dni temu, że troche z tą trwałością to u niego nie bardzo, ael moze to po prostu mój egzemplarz, a jak jest u Ciebie? no i dostałam opiernicz od carolinascotties, że sie nie odzywam na tym wątku ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() No- i w tym momencie wszystko jest w jak najlepszym porządku - Madziunia - kohlowo wizażowy maniak stoi z nami w szeregu ![]() Wczoraj odwiedziła mnie moja Mama - pomalowała oczy kohlem - wprawną ręką roztarła proszek na górnej powiece - wyglądał bardzo ładnie- zupełnie jak szary cień ![]() Taki mały off top zrobię - czy u Was też jest taka piękna pogoda? - ja mam za oknem prawdziwe, uśmiechnięte lato - zaraz zabieram swoje Szkockie dzieciaki na spacer po lesie ![]() Pozdrawiam Panie i życzę fantastycznego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawzajem Karolina, nawzajem, miłego spacerowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.