![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Indyjskie makijaże cz. II
poważnie Ci się podoba Rzyrafko?
Mój tusz to najzwyklejszy Maybelline Great Lash - http://www.maybelline.com/products/p...aspx?prodid=24 kupuję go w Stanach za 3 dolary- wizazanki na niego narzekają - a dla mnie jest on o niebo lepszy niż wszystkie górno- średnio- czy niskopółkowe tusze ![]() Jak je sklejam...hmmm - po protu najpierw maluję - a potem chwytam końcówką szczoteczki koniec jednej kępki rzęs i "doklejam" go do drugiej kępki ![]() alez to ciężka sprawa - opisać takie czynności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#604 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko-jak idzie sklejanie rzęs?
![]() Klucha - dziękuję ![]() ![]() moim zdaniem mocny makijaż to taki, który w świetle dziennym wygląda komicznie - dużo cieni, gruba warstwa pudru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klucho Twoj makijaz wyglada ladnie ,mnie nie zszokowal.Widzialalm taki przesadzony na forum bollywood w watku Jak wygladacie.Ale dziewczyna w ogole byla szokująca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
Daphne jednak znalazlam kohl na allegro
Jesli Tobie wycofali to moze osoba z tego forum donosi ,bo jej w jakiś sposob podpadlas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
No właśnie dziewczyny ja też znalazłam na Allegro: http://www.allegro.pl/item163328715_...oolywood_.html
Kusi mnie aby go kupić ale nie wiem czy ten jest szkodliwy czy nie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też tak myślę, że ktoś mnie z tymi kholami do allegro podp..., narazie wystawiłam je na świstaku i ebay'u a na allegro pod innym nickiem podobny produkt i nie napisałam kohl a poprostu kajal ![]() dzisiaj spróbuje wystawić na allegro, takjak wczesniej napisałaś coś o kolejcjonerstwie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 |
Zadomowienie
|
wklejam od siebie cosik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że chociaż na khol nie będę chorować, no ale cóż...
Pamiętam pierwszą część tego wątku- wszystkie babki chciały natychmiast khol ![]() Sama też kupiłam sobie khol Guerlain i przyznam, że efekt jest jednak lepszy niż np. oko wymalowane samą kredką. Mam pewien problem z nakładaniem (już pisałam to gdzieś na wiżażystce i wychodzi z tego że będę musiała jednak kupić pędzelek do nałożenia jego, ale może jeszcze wy będziecie miały pomysł): jak maluję sobie wewnętrzną stronę powieki (wkładam patyczek, zamykam oko i przejeżdżam) to zamiast tam gdzie ma, pyłek w większości ląduje na górnej części dolnych rzęs. Z natury mam je niestety dość mocno wywinięte tak do góry, i patyczek po prostu zahacza o nie, a jak próbuję go bardziej pod kątem dać to wtedy o górne się haczy i koniec końców khol jest w większości na rzęsach i na policzku ![]() Czy macie inny sposób na użycie patyczka czy może to ja coś źle robię? Sama już nie wiem, czy wy nakładacie rzeczywiście patyczkiem ten khol? EDIT: Kupiłam pędzelek, chyba jest trochę za chudy, moze za radą jednej z wizażanek kupię grubszy do ust, ale zobaczymy. Wiem że sposób z patyczkiem i przejeżdżaniem nim z zamkniętym okiem nie jest dla mnie ![]() Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-02-18 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Raczkowanie
|
no dobra....w takim razie ja tez musze miec ten caly khol....dziadki jada w kwietniu do maroka moze mi przywioza jakies cos podobnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Przyczajenie
|
Witam all
![]() Dzis moja mlodsza siostra wrocila z Egiptu i przywiozla mi dwa opakowania kohl'a. Mam problem z aplikatorem, poniewaz ten oryginalny jest plastikowy, zakonczony szorstko( zapewne wada fabryczna;/) a ten aplikator co dostalam od babci, ktora kiedys latami uzywala kohl'a, jest drewniany i trzeba sie troszke nameczyc, zeby proszek sie do niego przyczepil... Czy wiecie, gdzie mozna kupic osobno dobry aplikator? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz, musze nauczyc sie malowania nim ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten kohl to kohl egipski w czarnym, plastikowym opakowaniu- http://www.allegro.pl/item166977589_...szczescie.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Pola_Li, spróbuj pilniczkiem spiłować nierówności na plastikowym aplikatorze i wygładzić polerką
![]() Czy Twój khol chłodzi oko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() przedwczoraj nartafilam na kohl. Oczywiscie wdalo sie zakazenie i zachorowalam na niego. Przeczytalam ile zdolalam wiadomosci zawartych na forum i spodziewam sie jutro paczki ![]() Pozatym nosze czasami soczewki, wiec pozniej napisze moje wrazenia dla zainteresowanych zwiazkiem: soczewki + kohl. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie przegladam wątka wiec wybaczcie jest to sie powtorzy ale macie zarąbiste makijaze , ktore dla mnie sa inspiracja!!!
http://www.hastimakeup.com http://album.sofeminine.co.uk jelsi sie powtorzyly napiszcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Wtajemniczenie
|
KAROLCIA171 od razu napisze jak wyprobuje
![]()
![]() |
![]() |
#623 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzis szukalam szklanego aplikatora, ale nie udalo sie ![]() A co do chlodzenia oka, to nie wiem ![]() ![]() Pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
Pola - moze poszukaj w sklepach chemicznych - szklanych bagietek - takich jak tu:
http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jutro wybiore sie na poszukiwania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Rozeznanie
|
piękne te makijaże tak jak indyjska piękność Aishwarya
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Przyczajenie
|
Czy wasze kohl'e sa bardzo mocno zmielone czy maja grudki? Bo ja mam problem z malowaniem sie swoim.. Ma grudki, ktore podrazniaja mi oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Wtajemniczenie
|
Moze za duzo go nakładasz? Ja nakladałam khol w dwoch ratach,tak jak radzono w ulotce.Faktycznie jak do oka dostało się*zbyt duzo proszku to lekko podrazniał,ale natychmiast się rozpuszczał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
Co do soczewek i kholu, ja mam soczewki, maluję się kholem i żadnych skutków ubocznych nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Wtajemniczenie
|
Mój kohl przetestowany!
![]() ![]() Co do soczewek, zgodzę się w pełni z Gothic Daisy. Nie mam żadnych problemów. Wpierw soczewki, później kohl i gotowe! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.