![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: kohl na allegro
Cytat:
Przepraszam ![]() Jeszcze raz przepraszam i obiecuje, że to sie juz nie powtórzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
nie wiem którą aukcję miałaś na mysli, ale ta
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78588789 ewidentnie próbuje wykorzystać koniunturę na kohl rozpentaną nieświadomie przez jedną z wizażanek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
chyba na tym forum, też trzeba stworzyć wątek z antyokazjami na Allegro, taki jak na perfumach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Zgadza się dzis zakupiłam u tej pani wlasnie za 24 zł..rewelacja ;-)! A ceny na alegro faktycznie szokujace ale mzoe wiele ludzi tak jak ja nie ma zupelnie pojecia c to takiego ja np nie mialam pojecia i gdyby ni to forum pewnie bym sie nie dowiedziala i jakby ktos podal mi taka cene to mozliwe ze nie wiedzac bym zaplacila o zgrozo!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
czy khol może dać delikatny efekt?
Cześć dziewczyny! Właśnie tyle się na czytałam o tym specyfiku ,że w główce mam ,,misz masz,,
![]() A może powinnam zakupić sobie lepiej eyeliner na górną powieke i czarną kredkę na dolną? Jak myślicie , jakie są wasze spostrzeżenia po używaniu khola? Z góry dziękuje za pomoc ![]() p.s. dodam jeszcze ,że zależy mi na cieniutkich kreskach bo jak wcześniej napisałam to ma być makijaż dzienny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy khol może dać delikatny efekt?
Uzywam khol od paru miesiecy teraz jednak zaczelam go czesciej uzywac Jestem z niego zadowolona Wydaje mi sie ze tak mozna zrobic delikatne kreski kholem Ja jestem blondynka i nie potrafie ani dnia wytrzymac bez tego wynalazku
Z gory pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź! buziaki! Również gorąco pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie tak, ja jestem rasową brunetką więc robię mocne krechy ale próbowałam róznych wersji, mam taki patent na bardzo delikatny efekt:
robię tym patyczkiem dwie kropki w kąciku dolnej powieki i górnej troszkę większą, ale dosłownie kropkę i potem pacynką rozcieram je do wewnętrznego kącika tak że uzyskuję efekt "cieniowania " czerni, w kąciku jest najciemniej, a im bliżej wewnetrznego kącika tym jest jaśniej...khol bardzo, bardzo dobrze się roprowadza. Pozatym możesz nim nalowac naprawdę ciniusienkie kreski i efetk tez będzie delikatny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Nie , nie wewnątrz oka, tylko na zewnątrz, traktując khol jak sypki cień do powiek...wewnątrz niestety efekt zawsze jest "piorunujący niezależnie od ilości nabranego khola....zdjęcie jakieś pstryknę...ale chwilowo jestem niedzielnym bejem z papilotami i ogorkiem na czole a maikijazu u mnie nawet sladu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
moze ktos fotke zamiescic jak ten khol na oku wyglada ?
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...'' ![]() ''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() A tu jest cały wątek o kholu (51 stron) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=59926&page=2
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2006-02-20 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Zalączam foto mojego dzisiejszego makijażu wykonanego kholem i kameleonem ( od Iwosi haha ) . Proszę... maluje się tak calodobowo i nie zebym byla jakimś kholo specem ale bez niego jakos juz nie umiem sie umalowac, kredka sie maze i w w ogole do dupy! a khooool, no khol to co innego
![]() ![]() ![]() Edytowane przez wiwisekcja Czas edycji: 2006-04-28 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Khol???
Witam!!!
mam pewne pytanko; na forum od dlugiego czasu przewija sie nazwa 'KHOL' , ale w niektorych postach jest to okreslane jako kosmetyk do robienia ciemnych kresek na powiekach, a w innych jako preparat do wybielania bialek oczu. Czy sie myle i obie te rzeczy maja dwie rozniace sie od siebie nazwy czy nie??? jesli tak to bym prosila o dokladna nazwe tego cudenka co oczka wybiela ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Khol???
oczka wybiela Starazolin lub Visine , ale co to jest Khol to ja tez nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
hahahahaha
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ja mam cos podobnego do kohla, ale nie calkiem - liner joko - dla mnie rewelacyjna rzecz za grosze! Natomiast rowniez naczytalam sie tutaj na wizazu o wspanialych wlasciwosciach kohli - sexy oczko, piekny make up, wybielanie itp, ale no niestety ze mnie taki tchorz, ze jak sie naczytalam o tej rteci i innych takich, ktore moglyby pojawic sie w oryginalnym (marokanskim czy afganistanskim czy jeszcze jakims
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=59926
przejrzyj ten wątek ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
khol ma Guerline zdaje sie jeszcze
![]() |
![]() |
#85 |
Gość
|
Khol albo kohl to sproszkowany proszek, którym się maluję kreski. Oryginalny, czyli z krajów arbaskich, np. Libii czy Tunezji, zawiera zw. ołowiu lub antracyt. Ze względu na skład zamyka naczynka w oku i białko robi się bielsze.
Sproszkowany khol ma Guerlain (cudo), ale skład nietoksyczny, stąd efekt wybielenia mniejszy. Nazwę "khol" ma większość kredek do oczu - kreski nimi robione mają podobne zadanie jak tradycyjny khol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
khol
jestem tu nowa, świeżutka, czytałam o indyjskich makijażach i kholach a potem temat został zamknięty i nie wiem gdzie teraz jest jego kontynuacja
Pomocy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Dot.: khol
hehe
![]() taki wątek jest na forum "pytania do wizażystki", zamknięty bo baaaardzo duzo postów było ![]() Anarchia założyła jeszcze inny na temat khola -> link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=khol może to w czymś Ci pomoże ![]() Na pszyszłość nie zakładaj wątków z takimi pytaniami tylko np. poszukaj w wyszukiwarce info. na ten temat (link wyszukiwarki : http://www.wizaz.pl/forum/search.php?f=11 ) lub zapytaj jakąś wizażanke z długim starzem wysyłając jej prywatną wiadomość ![]() Pozdrawiam i witam na wizażu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
z racji wlasnie takiej ze jestes nowa powinnas wiedziec ze mamy tu cos takiego jak wyszukiwarja ktora nawet nie gryzie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Tikirimali -Kochana tu masz link do 2 cz. wątku o makijażach indyjskich
![]() link : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...akija%BFe+cz+2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.