|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kohl na allegro
Cytat:
Przepraszam Nie wiedziałamm, że tak nie można. Zmyliło mnie to, żę czasem sa watki z linkami do kosmetyków na allegro i nie sa wykasowane.Jeszcze raz przepraszam i obiecuje, że to sie juz nie powtórzy
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem którą aukcję miałaś na mysli, ale ta
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78588789 ewidentnie próbuje wykorzystać koniunturę na kohl rozpentaną nieświadomie przez jedną z wizażanek bo jak sobie wytłumaczyć tę obłędną cenę???
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
chyba na tym forum, też trzeba stworzyć wątek z antyokazjami na Allegro, taki jak na perfumach
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sprzedająca chyba musi mieć nie po kolei w głowie, a swoją drogą to aż poobserwuję tą aukcję, muszę zobaczyć czy trafi się naiwny kupujący
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Zgadza się dzis zakupiłam u tej pani wlasnie za 24 zł..rewelacja ;-)! A ceny na alegro faktycznie szokujace ale mzoe wiele ludzi tak jak ja nie ma zupelnie pojecia c to takiego ja np nie mialam pojecia i gdyby ni to forum pewnie bym sie nie dowiedziala i jakby ktos podal mi taka cene to mozliwe ze nie wiedzac bym zaplacila o zgrozo!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
czy khol może dać delikatny efekt?
Cześć dziewczyny! Właśnie tyle się na czytałam o tym specyfiku ,że w główce mam ,,misz masz,,
A może powinnam zakupić sobie lepiej eyeliner na górną powieke i czarną kredkę na dolną? Jak myślicie , jakie są wasze spostrzeżenia po używaniu khola? Z góry dziękuje za pomoc p.s. dodam jeszcze ,że zależy mi na cieniutkich kreskach bo jak wcześniej napisałam to ma być makijaż dzienny |
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy khol może dać delikatny efekt?
Uzywam khol od paru miesiecy teraz jednak zaczelam go czesciej uzywac Jestem z niego zadowolona Wydaje mi sie ze tak mozna zrobic delikatne kreski kholem Ja jestem blondynka i nie potrafie ani dnia wytrzymac bez tego wynalazku
Z gory pozdrawiam
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź! buziaki! Również gorąco pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie tak, ja jestem rasową brunetką więc robię mocne krechy ale próbowałam róznych wersji, mam taki patent na bardzo delikatny efekt:
robię tym patyczkiem dwie kropki w kąciku dolnej powieki i górnej troszkę większą, ale dosłownie kropkę i potem pacynką rozcieram je do wewnętrznego kącika tak że uzyskuję efekt "cieniowania " czerni, w kąciku jest najciemniej, a im bliżej wewnetrznego kącika tym jest jaśniej...khol bardzo, bardzo dobrze się roprowadza. Pozatym możesz nim nalowac naprawdę ciniusienkie kreski i efetk tez będzie delikatny. |
|
|
|
|
#71 | |
|
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Nie , nie wewnątrz oka, tylko na zewnątrz, traktując khol jak sypki cień do powiek...wewnątrz niestety efekt zawsze jest "piorunujący niezależnie od ilości nabranego khola....zdjęcie jakieś pstryknę...ale chwilowo jestem niedzielnym bejem z papilotami i ogorkiem na czole a maikijazu u mnie nawet sladu...
.
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
). Czekam na fotki (najlepiej instruktażowe).
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
moze ktos fotke zamiescic jak ten khol na oku wyglada ?
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...'' ''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie''
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
A tu jest cały wątek o kholu (51 stron) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=59926&page=2
Terenówki na front Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2006-02-20 o 11:46 |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Zalączam foto mojego dzisiejszego makijażu wykonanego kholem i kameleonem ( od Iwosi haha ) . Proszę... maluje się tak calodobowo i nie zebym byla jakimś kholo specem ale bez niego jakos juz nie umiem sie umalowac, kredka sie maze i w w ogole do dupy! a khooool, no khol to co innego
. A obok wersja light z uzyciem khola. (bosz jaki wytrzeszcz ae to na potrzeby "naukowe" )
Edytowane przez wiwisekcja Czas edycji: 2006-04-28 o 07:50 |
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do uslug
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Khol???
Witam!!!
mam pewne pytanko; na forum od dlugiego czasu przewija sie nazwa 'KHOL' , ale w niektorych postach jest to okreslane jako kosmetyk do robienia ciemnych kresek na powiekach, a w innych jako preparat do wybielania bialek oczu. Czy sie myle i obie te rzeczy maja dwie rozniace sie od siebie nazwy czy nie??? jesli tak to bym prosila o dokladna nazwe tego cudenka co oczka wybiela
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Khol???
oczka wybiela Starazolin lub Visine , ale co to jest Khol to ja tez nie wiem
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahaha
to w zasadzie jedno i to samo khol to taka czarna kredka lub orginalny zdaje sie indyjski czarny proszek tez do rysowania kredek a wybiela oczka bo jest tak czarny ze katrastuje z bialkami... jak sie myle to prosze o poprawe ja mam khol MF
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam cos podobnego do kohla, ale nie calkiem - liner joko - dla mnie rewelacyjna rzecz za grosze! Natomiast rowniez naczytalam sie tutaj na wizazu o wspanialych wlasciwosciach kohli - sexy oczko, piekny make up, wybielanie itp, ale no niestety ze mnie taki tchorz, ze jak sie naczytalam o tej rteci i innych takich, ktore moglyby pojawic sie w oryginalnym (marokanskim czy afganistanskim czy jeszcze jakims
) to zrezygnowalam z zakupu. Narazie wystarcza mi joko, jak najdzie mnei kolejny raz mania na kohle to poszukam jakis firmowych, takich jak np smileofangel
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=59926
przejrzyj ten wątek Dużo w nim mowy o kholu, tudzież kohlu
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
khol ma Guerline zdaje sie jeszcze
|
|
|
#85 |
|
Gość
|
Khol albo kohl to sproszkowany proszek, którym się maluję kreski. Oryginalny, czyli z krajów arbaskich, np. Libii czy Tunezji, zawiera zw. ołowiu lub antracyt. Ze względu na skład zamyka naczynka w oku i białko robi się bielsze.
Sproszkowany khol ma Guerlain (cudo), ale skład nietoksyczny, stąd efekt wybielenia mniejszy. Nazwę "khol" ma większość kredek do oczu - kreski nimi robione mają podobne zadanie jak tradycyjny khol. |
|
|
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
khol
jestem tu nowa, świeżutka, czytałam o indyjskich makijażach i kholach a potem temat został zamknięty i nie wiem gdzie teraz jest jego kontynuacja
Pomocy |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: khol
hehe
![]() taki wątek jest na forum "pytania do wizażystki", zamknięty bo baaaardzo duzo postów było Nie wiem czy został założony drugi, szukałam w wyszukiwarce i wyszperało mi tylko ten jeden (zamkniety) Anarchia założyła jeszcze inny na temat khola -> link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=khol może to w czymś Ci pomoże ![]() Na pszyszłość nie zakładaj wątków z takimi pytaniami tylko np. poszukaj w wyszukiwarce info. na ten temat (link wyszukiwarki : http://www.wizaz.pl/forum/search.php?f=11 ) lub zapytaj jakąś wizażanke z długim starzem wysyłając jej prywatną wiadomość ![]() Pozdrawiam i witam na wizażu
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
z racji wlasnie takiej ze jestes nowa powinnas wiedziec ze mamy tu cos takiego jak wyszukiwarja ktora nawet nie gryzie
wiec polecam uzywanie ktore ulatwi Ci zycie, co do watku kholowego jest on na "pytaniach do wizazystki" a nie na MM sa tam 2 watki "indyjskie makijaze" i "indyjskie makijaze cz.II" pozdrawiam i witam w naszych skromnych progach
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Tikirimali -Kochana tu masz link do 2 cz. wątku o makijażach indyjskich
![]() link : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...akija%BFe+cz+2 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

Nie wiedziałamm, że tak nie można. Zmyliło mnie to, żę czasem sa watki z linkami do kosmetyków na allegro i nie sa wykasowane.

sprzedająca chyba musi mieć nie po kolei w głowie, a swoją drogą to aż poobserwuję tą aukcję, muszę zobaczyć czy trafi się naiwny kupujący 

. A obok wersja light z uzyciem khola. (bosz jaki wytrzeszcz

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
pozdrawiam i witam w naszych skromnych progach