|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolczyk w brodzie,pod dolną wargą - wątek zbiorczy - przekłuwanie, wrażenia, pr
hej
![]() może orientuje się ktoś ile biorą za zrobienie helixa w Kołobrzegu w Maya Tattoo ? ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolczyk w brodzie,pod dolną wargą - wątek zbiorczy - przekłuwanie, wrażenia, pr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Przyczajenie
|
w ogóle się nie ma
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
czy robił ktoś kolczyk w underground w Lublinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
BAN stały
|
Witam mam pewien ważny problem. Robiłam sobie wczoraj kolczyk z boku wargi (kółko) w profesjonalnym studio. Chodzi o to, że zaraz po przekłóciu oczywiście oprócz normalnie napuchniętej wargi od wewnętrznej strony przy dziurce zrobiła mi się może około centymetrowa gula która naciśnięta boli. Raczej nie leci mi ropa ani nic, ale niepokoi mnie to, i ból promieniuje od miejsca przekłócia w dół brody aż troszkę na szyję jakby po dziąśle. Czy to jest normalne? nie jestem alergiczką, przepłukuje ranę i usta co chwilę płynem antysceptycznym.
Wielkie dzieki za pomoc (.....) już się sama z tym uporałam bo czekać na to aż ktoś tutaj odpisze to można pajęczyną obrosnąć. Edytowane przez Skyrim Czas edycji: 2011-12-01 o 06:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Hej mam pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.