|
|
#2251 |
|
catch me if I fall.
|
Dot.: Kolczyk w wardze - wątek zbiorczy
anonimka, ja placilam 100 zł - w to byly wliczone 2 kolczyki - pierwszy dluzszy na czas wygojenia i drugi juz o dopasowanej dlugosci
![]() widze ze jestes z krakowa Robilam w rock'n'ink na grodzkiej i jestem bardzo zadowolona takze polecam to studio |
|
|
|
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
Mam do was pytanie....
Fajnie by bylo miec kolczyka alee.... Teraz mam 16 lat i wszystko by bylo ok ale jak juz bede miala z 35 / 40 lat to juz raczej bym go nie chciala..... I co wtedy ?! Dajmy na to ze mam dziurke i mam 30 lat i juz go nie chce. Jak by to wygladalo ?? Jak by to dlugo sie goilo i czy zostalaby duza blizna ?? ![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Przyczajenie
|
Nie jestem z Olkusza
ale nie wiesz jeszcze gdzie chce robić ![]() mam 17lat i własciwie nie myśle co bedzie jak bede miec 30 lat ![]() Chociaż wiem,że do tego czasu kolczyka mieć nie będę <jeśli w ogole > ale myśle,że wszystko będzie okej. U mojej koleżanki po kolczyku śladu nie ma i to nie u jednej.
|
|
#2254 |
|
Przyczajenie
|
Ja zrobiłam sobie kolczyk w wardze samaxP przyłożyłam na chwilę lód..i po chwili miałam już kolczyk
prawie nie bolało. troche krew poleciała i spuchła mi trochę warga na następny dzień. ale ok. boski efekt z różowym błyszczykiemxP tak mi sie spodobało.![]() Teraz na poważnie.. niestety wyciągłam go bo stwierdziłam że za nisko jest jak na 'podkówke' xP ale planuję ponownie sobie zrobić teraz jak należy ![]() Co do ograniczeń to hmm po przekłuciu trzy h po jadłam obiadxP ale każdy ma inaczej. |
|
|
|
|
#2255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przez takie posty małolaty myślą że nic sie nie stanie jak wezmą igłe do szycia i sobie przedziurkują warge:/ |
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie ! ;/
|
|
|
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
Ja kiedyś gadałam z taka dziewczyna , i mówiła ze przebijała sobie nos szpilka
![]() Albo filmik na YouTube jak koleżanka koleżance przebija nos agrafka, cały filmik trwa chyba 8 minut, i dopiero po tych 8 minutach udało jej sie przebić ten nos! ... Oczywiście 100% sterylność na ławce w parku.
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak filmiki na youtubie rozwalają..wystarczy sobie wpisać piercing i jest szaU ! ;D hah makabra..
|
|
|
|
#2259 |
|
Zadomowienie
|
sory za offtop ;] ale co do piercingu i youtube, kiedyś widziałam jak chłopcy (polacy) przebijali język. Oczywiscie w domu,bez rekawiczek itp. a najgorsze było to ze zamiast szczypiec do przytrzymania języka użyli... ZALOTKI !! . Szmiesznie a zarazem strasznie to wygladało ;] Ogólnie ładna nieodpowiedzialność...
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
|
|
|
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
No taka to ja nie jestem... Ja nawet ucha bym sobie nie przebila sama....
Co do wargi tym bardziej.... Ale i tak sie boje ze jezeli sie kiedys zdecyduje i zrobie ten kolczyk to pozniej po wyjeciu zostanie blizna.... Ogolnie to chcialabym znac wszystkie (jakie tylko moglyby wystapic) problemy zanim sie zdecyduje
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Przyczajenie
|
mnei przeraża jeszcze przebijacie pępka pistoletem
matko boska.Ale znam laski które przebijały sobie same wargi i nic im nie było (inne czesci ciała też w sumie). I to jest dziwne,że zrobi sobie taka byle jak i będzie wszystko cacy a niektórzy wyjdą ze sterylnego salonu i coś im sie będzie działo. Zależy od człowieka chyba nie? ^^
|
|
#2262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do babrania się przekłucia etc mimo tego, że było się w studio to zależy od warunków panujących w studiu, tego jak dana osoba będzie dbać o kłucie, czy będzie się stosować do zaleceń etc + jeszcze od organizmu [np. ziarnina] |
|
|
|
|
|
#2263 |
|
Przyczajenie
|
Zapewne masz rację. Pisze to jako niedoświadczona. Totalna amatorka. Więc poprawiajcie mnie jeśli się w czymś mylę.
Piszać, że robione było w salonie miałam na myśli sterylność całkowita
|
|
#2264 |
|
Zadomowienie
|
_Ja mam w lewym uchuu. ! 2 dziurki. a w prawym mam 3 dziurki. oraz jedną w chrząstce.
oraz miałam w pępku.xd ale wyjełam bo mama kazała. ^^ robiłam bez jej wiedzy. ^^ teraz mam ochote zrobić sobie w wardze. ale na wakacjach. ^^ jeszcze żebym miała średnią 4,5 Łoo. xd trzeba sie strać :P już nie mogę sie doczekać tego kolczyka. ^^__ ale bardzo się boje że chociaż jak nie którzy piszą że nie boli to będzie bolało. :| mm. a kolczyka chciałabym pod dolną wargą xd
|
|
|
|
|
#2265 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kolczyk w wardze
ja właśnie miałam kolczyk w wardze ale nie kółeczko ale diamencik ale w tajemnicy prze rodzicami
więc przebiłam sobie sama w domciu wychodziłam d szkoły albo na dwór to zakładałam a przychodziłam do domu to zdejmowałam i maskowałam fluidem nieskapali było fajniutko ale potem mnie to znudziło i wyjełam ale teraz mam ochotę znowu zrobić
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie. xd ale ja sobie bym nigdy sama nie przebiła. ^^
za małoo odwagi i wogle. xd |
|
|
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co piszecie wychodzi ze wszystko jest cudownie i w ogole...
Ale ja bym prosila o wypowiedz kogos kto mial problemy ! Chce sie dowiedziec co sie moze zdarzyc.... ![]() Nie jestem pewna czy chce czy nie chce...
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boże, widzisz i nie grzmisz....
|
|
|
#2269 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Milką. xd odpowiedzciee na pytania . :P jeśli ktoś wie
|
|
|
|
|
#2270 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie ^^'
boli jak jem, boli gdy calujesz, jest niewygodny, cieknie ropa, drazni usta, wiec robie co jakis czas mam go 3/4 dni i sciagam -tak mi napisała koleżanka jak sobie sama<o zgrozo> zrobiła.
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
A tak trudno jest cofnąć się pare stron ? przecież wszystkie problemy,które ktoś miał to opisywał.. po co 100razy pisać to samo ? Kliknijcie sobie wstecz i wszystko będzie,no przecież wystarczy otworzyć troche oczy i poszukać ;/ !
|
|
|
#2272 |
|
Zadomowienie
|
Aa.
głupioo. kurdee ale ja tak bardzo chcem miec tego kolczyka że po mimo tego wszytskiego i tak raczej zrobie :P aa ile masz już kolczyka.? ![]() -> bolaało przy przekłówaniu. ? ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Do Ewusii. troche tych stron jest ja zaczełam czytać od 1 i doszłam do 20. ![]() bo już mi się nie chciało. więc pytam. xd bo bym musiała przeczytać jeszcze z 60 stron. :/
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
8 miesięcy..
..nie,nie bolało przy przebijaniu, goiło się ładnie,nawet nie puchło,były problemy typu sączenia się limfy(co jest normalne) i pojawiła się chwilowo ropa, ale po stosowaniu tribioticu minęło to! ![]() ....jeśli Cię to interesuje,to z czytaniem nie powinno być problemu! ;D
|
|
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
Oo. xd dzięęki.
mm już nie mogę się doczekać. a jeszcze 4msc. ![]() Łee. ^^ mam nadzieje że wszytsko będzie Ok. z kolczykiem i że nie będzie bolało. przynajmniej mniej niz w pępku. a dają jakieś znieczulenie czy coś ? ;D---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Hehe <3 jak bd mieć czas to przeczytam te strony ale naprawde ich dużo.
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie mi przpomniałaś ewusiiaa że iałam przecztać stare wiadomości
![]() tribiotic jest dobry na gojenie. polecam ^^
|
|
#2276 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
bd pamięętaĆ. jak bd miała kolczykaa aby to kupić. Im sie szybciej zagoi tym lepiej
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zadomowienie
|
nie, nie jest dobry. STOSUJEMY GO TYLKO I WYŁĄCZNIE WTEDY, GDY COŚ SIĘ DZIEJE Z PRZEKŁUCIEM. nie służy on do pielęgnacji-przy niewłaściwym stosowaniu zalepia kanał przekłucia unimożliwiając ranie dopływ powietrza+jest na bazie antybiotyków a tych nie stosuje się zapobiegawczo/dłużej niż 5-7dni!!!!
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Przyczajenie
|
sory
nie bede się juz jednak wypowiadać ;]
|
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
aha. :P oke. ^^ __ x3
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- a ty Anonimka czemu nie będziesz sie wypowiadać przecież każdy ma do tego prawo :P na forum ! a pomylic się też można
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Rozeznanie
|
Shane00 patrz trochęna to co piszesz.
Nie pisze się chcem tylko chcę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

ale nie wiesz jeszcze gdzie chce robić 

matko boska.

mm.
a kolczyka chciałabym pod dolną wargą xd