|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolczyk w brodzie,pod dolną wargą - wątek zbiorczy - przekłuwanie, wrażenia, pr
hejj . ;*
może był już taki problem , ale może nie doczytałam . ![]() a więc tak.. przebiłam sobie sama kolczyka w wardze i wgl. nie bolało . Na początku było "chyba" wszystko w porządku , jak już zaczął się proces gojenia to zaczęłam się niepokoić troszkę . [ Przeczytałam wcześniejsze problemy . I mówili że jak ropieje to wdało się zakażenie.. ] Teraz mi ropieje i to dosyć często . Nie wiem jaki jest tego powód . ; ( i martwię się o to bo sama robiłam . A teraz nie noszę kuleczki bo rodzice o tym nie wiedzą . Noszę tylko samą sztangę . Ale nie zarasta.. A więc proszę o pomoc . Z góry dziękuje . ;** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolczyk w brodzie,pod dolną wargą - wątek zbiorczy - przekłuwanie, wrażenia, pr
eh . już mi wszystko zeszło . Już się zagoiło . xdd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
jeśli przebiłaś pod koniec kwietnia to się na stówę nie zagoiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
no ale chodzi mi o to że już zeszła ta ropa i to zgrubienie . ;p
ale prawie już mi się zagoiło , wszystko . ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
ropa?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
po pierwsze nie zagoiło się. po drugie jeśli to ropa to oznacza stan zapalny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
Ale rozumiesz że już prawie się zagoiło . ? ;/
Nie wiesz jak to wygląda i nie mów , że się nie zagoiło.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
nie zdajesz sobie sprawy z jednej rzeczy: KANAŁ PRZEKŁUCIA W WARDZE NIE WYGOI SIĘ W MNIEJ NIŻ MIESIĄC. to, żę wygląda na wygojony nie oznacza, że w środku jest tak samo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
no dobrze.. ale ja to już mam ponad miesiąc . ; p
więc.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
...jeszcze się goi. minimalny czas gojenia to 1,5-2 miesiące.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
wiem.. czytałam dużo. xd
nom.. ale i tak nie potrzebowałam tego forum.. jak pisałam tu.. bo i tak mi nikt nie pomógł.. tylko koleżanka wyczytała z innego i ja też.. czym trzeba smarować to . ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
to po co w ogóle piszesz, skoro wiesz lepiej?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
no bo jak to napisałam to kurde niewiedziałam że sobie sama poradze..
oo jaa.. ;// aa , a ja jak ti już napisałam to powiedziałam że już mi się zagoiło . A ty wcale nie musiałaś mi odpisywać . ;/ no.. lol2. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
naucz się pisać poprawną polszczyzną oraz czytać ze zrozumieniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
weź.. nie mów co ja mam robić . ;/
nie jesteś moją matką.. lol2 nara . ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
A ja rok temu, w maju zrobiłam sobie kolczyka w brodzie. Jakoś koło stycznia tego roku wyjęłam go na stałe. Drażnił mnie już i doszłam do wniosku, że jestem za stara na tego typu "zabawy". Zresztą... Zahaczał mi o dziąsło. Problemów większych nie miałam. Wszystko ładnie się goiło, żadnych zakażeń ani niczego w tym stylu. Po ściągnięciu została niewielka kropka. Jednak mój kształt ust sprawia, że nie widać blizny tak bardzo, więc problemu nie ma. W każdym razie ona wciąż tam jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
aa.. ; ]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam! Jutro mam zamiar zrobic sobie kolczyka poniżej ust( na brodzie) Przekłuwa mi ją moja koleżanka, która jest doświadczona i robiła wielu osobom kolczyki w różnych miejscach. Jak każdy normalny chzłowiek troche sie obawiam. Niektóre kolezanki mówiły mi, że gdy "najedzie" mi na nerwa może mi opaść warga. Czy jest to mozliwe? Nigdy nie spotkałam sie z takim czymś. Ona przekłuwa mi to igłą z apteki. Prosze o szybko odp. Z góry dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
woooooooow, a gdyby ci koleżanki o tym nie powiedziały to co? poszłabyś i wróciłą z tyfusem? powtórzę po raz enty: jeśli chcesz naraząć zdrowie/życię i kłuć się u koleżanki to droga wolna, jeśli nie, to szperasz w internecie i szukasz PROFESJONALNEGO piercera, w swojej okolicy. amen Edytowane przez snide Czas edycji: 2009-06-08 o 22:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
pomozcie! mam kolczykzaraz nad gorna wagra mam go ok miesiaca niestety przed chwila mi wypadl!!!!!!!!!!!!!! jutro zamierzam sobie isc kupic ale czy do tego czasu dziurka mi nie zarosnie?? prosze o szybka odpowiedz
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- mam kolczyka nad gorna warga i mam go miesiac niestety przed chwila go zgubilam!! czy do jutra nie zarosnie mi dziurka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
zależy od organizmu, ale raczej tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
niom..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolczyk w brodzie
Hey...
Ja tydzień temu przebiłam sobie kolczyk w brodzie.Byłam w salonie i nic mnie to nie bolało.Przez kilka dni rana ropiała mi.Wszystko było ok,a teraz kolczyk wygląda tak jakby wpadał mi do środka. Czy to może byc coś poważnego? Plis o odpowiedź.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może to przez opuchliznę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Przyczajenie
|
Nie...
Raczej nie bo opuchlizny już nie mam od 2 dni ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Ale jedna dziewczyna powiedziała mi że mam za krótki kolczyk ale niewiem czy to prawda ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Niewiem... Ale taka dziewczyna powiedziała że może mam za krótki kolczyk... xD... Ale ja niewiem czy to prawda... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To czyli jak to nie opuchlizna to możliwe że masz za krótki kolczyk masz luz jak nim ruszasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- JAk wypchne językiem to jest normalnie,a zachwilę sie chowa... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: kolczyk w brodzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.