|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Ja też pozapraszałam was dziewczyny.
Buuuu, zamówiłam kota hand-made do mojej kolekcji i przyszedł porozbijany. Nie wiem jak poczta to zrobiła. Figurka była w zawoju z folii bąbelkowej, w pudełeczku, w gazetach - musieli tym rzucać chyba . Postaram się go jakoś posklejać .
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do sklepu wysyłałam podziękowania dla rodziców w piątek i sie właśnie dowiedziałam, że doszły pomięte - a zapakowane były w tekturową teczkę. Normalnie szlag człowieka może trafić
![]() Te na szczęście nie były zamówione (mam nadzieje, ze te zamówione dojdą w normalnym stanie - były zapakowane w dwie tektury)
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu jaka szkoda.
|
|
|
|
#2974 |
|
Rozeznanie
|
gusiak23 a mnie się wydaje,że Cię mam w znajomych.Moje inicjały A.G.
Cieszę się,że Wam się podobają moje kwiaty Jakbyście potrzebowały takich pastelowych to mam więcej na dysku,bo właśnie takie najbardziej mi się podobały,więc mogę wrzucić
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie pastelowe sie podobaja, to jak mozesz to wrzuc, tylko ze ja z róz chce bukiet
|
|
|
|
#2978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Estrella świetne bukiety
![]() Marcia i Veroeve wysłałam Wam zaproszenia na NK ![]() A ja dziś byłam za butami i nic do sklepu towaru nie przywieźli i chyba boso do tego ślubu pójdę z salonu nie dzwonią więc mam jeszcze czas żeby znaleźć.A czas się kurczy strasznie ale stresu nie odczuwam jeszcze tylko denerwuje mnie że mamy jeszcze tyle załatwień.
|
|
|
|
#2980 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane po weekendowej przerwie
jejku myślałam że mnie szlag trafi, nie miałam neta ale już nadrobiłam Przede wszystkim Mehja gratuluję Ci raz jeszcze i plosiem ładnie o fotki relacja po prostu ściska za gardło...aż sobie wyobraziłam TEN DZIEŃ i nie moge się doczekać swojego dziękuję za chwilkę wzruszenia![]() ![]() Aniaa22 fotki po prostu rewelacja ale Ci zazdroszcze tego pleneru, no coś pieknego!!!! a na fotkach z linku przez Ciebie wklejonego, tego z fotkami, znalazłam aż 3 koleżanki z roku![]() ![]() i nawet mam ich fotki na dysku bo mi sie tak strasznie spodobały ze musialam je sobie zapisac konczy sie era anonimowosci w internecie![]() Dziekuje Dziewczyny za zaproszenia na nk wszystkie Was przyjelam z otwartymi ramionami ale z Was cudne kobietki i kurcze nawet wspolnych znajomych mam z kazda z Was Azakowana dziekuje za komplement jesli chodzi o zespol![]() ![]() Estrella ja tez wybralam taka sama dekoracje auta wklejalam fotki pare stron wczesniej powiem Ci swietny masz gust hehehehe![]() Ufff ale sie rozpisalam cos jeszcze Wam mialam pisac i wylecialo mi z glowy...
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia wiesz w jakiej muzyce ja gustuję, więc nie było opcji, żeby mi sie nie spodobało
|
#2983 |
|
Raczkowanie
|
Zespołowa muzyka to na naszej stronce www.infiniface.pl tylko że tam jest opłakany ten mój wokal bo nagrywany pare ładnych lat temu. Podam Wam linki, gdzie nagrywałam całkiem niedawno, niektóre z nich sama na gitarzynie w domu
![]() http://maskocia23.wrzuta.pl/audio/0C...e_zabral_wiatr http://maskocia23.wrzuta.pl/audio/1weG7XPLLho/strach http://maskocia23.wrzuta.pl/audio/1VLm53ihMAq/noc Tylko sie nie przestraszcie błagam
Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-07-13 o 17:02 |
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Estrello ostatni bukiecik najbardziej przypadł mi do gustu
|
|
|
|
#2985 |
|
Rozeznanie
|
A ja się chce pochwalić moim weekendem
Otóż Moje Kochanie zrobiło mi niespodziankę i zabrało mnie na weekend do spa w Nałęczowie... Dziewczyny to był najpiękniejszy weekend w moim życiu!! Cudowny park piękny hotel bukiet róż czekający w pokoju butelka wina... potem uroczysta kolacja przy świecach i relaksujący zabieg z czekolady na całe ciało... BAJKA! Oboje mieliśmy masaże korzystaliśmy z basenu spacerowaliśmy... całe 2 dni tylko dla NAS Naprawdę polecam Nałęczów jeśli marzycie o wypoczynku we dwoje a nie macie zbyt wiele urlopu!
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie
a jaka nazwa jest tego spa?
|
|
|
|
#2987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() podziwiam za wyobraźnię, taki pomysł jak na faceta to...przynajmniej w mojej główce sie nie mieści z moim TŻem jest zazwyczaj tak, że inicjatywa ewentualnych wyjazdów, weekendów i tym podobnych rzeczy należy niestety do mnie niestety, bo ja też chciałabym być czasem zaskakiwana, no ale cóż...może kiedyś
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia to tak jak u mnie.
|
|
|
|
#2989 |
|
Rozeznanie
|
http://spanaleczow.pl/ - wszystko o spa
![]() Ja w szoku byłam jak się dowiedziałam Bo moje Kochanie kupiło mi kwiaty 2 razy w życiu na naszą pierwsza randkę i na 18. urodziny mojej siostry :P bo głupio mu było dać jej a mnie nie
|
|
|
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
Hehe a tak jeszcze wracajac do dekoracji...Estrello mało tego że będziemy miały być może identyczna (albo bardzo podobna) dekoracje auta to jeszcze mamy sluby tego samego dnia
![]() ![]() ![]() ![]() beda po ostrowcu jezdzily autka z dekoracjami slubnymi w podobnym stylu tylko ja bede miec czarnego samochoda z bordowymi rozyczkami w srodku a Ty?
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety taki weekend w SPA kosztuje
. Marzył mi się kiedyś weekend w SPA i nocleg w tym pensjonacie: http://www.uniquehotels.pl/pl/hotel/willauciecha
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki
![]() Mehja relacja az dech zapiera gdy się ją czyta.... ![]() Ja takze poprosiłbym o link do zdjęć ale chyba jakiś matołek jestem bo szukałam u ciebie na profilu tej "pinezki" o której pisała azakowana i nic
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia, Justyś u nas tak samo
mój tż też woli jak wspólnie planujemy wyjazdy. A ja lubię niespodzianki więc Igoolek pogratulować można![]() Marcia, słuchałam Twoich piosenek, super, widzę że same utalentowane dziewczyny tutaj
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-07-13 o 17:46 |
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Oj i to kosztuje
|
|
|
|
#2995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to dowodzi, że jestem jednak w miarę normalna, bo jak mówię komukolwiek o tym, to twierdzi że sie czepiam |
|
|
|
|
#2996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My byliśmy w środku bo ta willa jest na terenie parku więc zwiedzaliśmy Też się nad nią zastanawiał Skarb ale mu się kwiatki w sypialniach z bajkami kojarzyły i nie chciał hihi ale dobrze wybrał bo w naszym hotelu zabiegi były na miejscu i nigdzie nie musieliśmy dreptać tylko wskakiwaliśmy w szlafroczki i schodziliśmy na dół ![]() Hihihi teraz pewnie przyjdzie mi poczekać kolejne 2 lata na jakąś niespodziankę ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Choć wiem na pewno że jak urodzi nam się maluszek to go tam zabierzemy na "pływającego dzidziusia" czyli naukę pływania dla niemowlaczków
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie umiem pływac
|
|
|
|
#2999 |
|
Raczkowanie
|
wrzuciłam parę zdjątek na nk ...wreszcie mamy jakieś normalne
|
#3000 |
|
Zadomowienie
|
Atena czy ja mam ciebie na nk?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

. Postaram się go jakoś posklejać
się razem od
....

Jakbyście potrzebowały takich pastelowych to mam więcej na dysku,bo właśnie takie najbardziej mi się podobały,więc mogę wrzucić
moja relacja już pewnie w 4 części będzie.

jejku myślałam że mnie szlag trafi, nie miałam neta

niestety, bo ja też chciałabym być czasem zaskakiwana, no ale cóż...może kiedyś