|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Witam i ja
wreszcie nadrobiłam zaległości a wpadłam tylko na krótko bo niebawem jade na przymiarke druga do kielc dzis mam nadzieje ze suknia bedzie juz wykonczona i porobie zdjecia zaraz musze dokonczyc szykowanie obiadku i jadymy a wczoraj zalatwilismy kwiaty na stoły (na czerwinskiego jednak), przpomnielismy sie fotografowi, obgadalismy szczegoly z zespolem, a dzis jeszcze skoczymy do kamerzysty po przymiarce w zasadzie koniec przygotowan...zostana takie "kosmetyczne" sprawy jejku zaczynam sie denerwowac![]() Dziewczyny prosilabym Was jeszcze o opinie na temat salonu fryzjerskiego "Lumiere" na konopnickiej- moja swiadkowa sie tam wybiera, tzn planuje ale polecilam Was i Wasze opinie zanim sie tam wybierze ![]() Veroeve naprawde szczerze Ci wspolczuje
Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-07-29 o 10:28 |
|
|
|
#4592 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcia23 wszystkie kwiaty tam zamawialiście??? Ile Was to wszystko wyniosło??? My tez ostatnio myśleliśmy o tym, żeby właśnie na Czerwińskiego zamówić kwiaty, ale nie wiem jak to wygląda cenowo
|
#4593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zamawialismy tam bo podobno ceny bardzo przystepne |
|
|
|
|
#4594 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha. W takim razie nie pozostaje nam nic innego, jak tam się wybrać i zapytać jakby to wyglądało cenowo. Chcemy tam zamówić wszystkie kwiaty. Wiązankę dla mnie i świadkowej, dwie butonierki, kwiaty na przybranie samochodu i wiązanki dla rodziców. Na początku mieliśmy zamawiać kwiaty na Kuźni, ale tam już nie robią wiązanek ślubnych
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, zabieram sie za czytanie. Powiedzcie mi która to A. K?Ostatnio wysłała mi zaproszenie
|
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
azakowana niedaleko Broniewskiego, przy przystanku - kiedyś tam był pub.
Gadałam z jedna pracownicą- chyba to ich rodzina, mówiła ze tam decydowanie za mało mają miejsca. justys1358 A.K. to Agulaa84.
Dzieci są jedyną formą nieśmiertelności, której możemy być pewni.... Edytowane przez Ywanka Czas edycji: 2009-07-29 o 11:08 |
|
|
|
#4598 |
|
Wtajemniczenie
|
A właśnie miałam pisać, że kogoś tutaj brakuje
a Justys już się pojawiła.
|
#4599 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście miejsca tam niedużo, chyba 3 stoliki w środku.
|
|
|
|
#4600 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz idę brać się za pranie. Wczoraj nie zrobiłam, to dzisiaj muszę się tym zająć. Główkę właśnie sobie umyłam, też miałam to zrobić wczoraj, ale z Wami się nie da
To forum jest wciągające i to bardzo. Wczoraj w końcu nie byliśmy w mieście i nie zamówiliśmy tych obrączek, bo strasznie się rozpadało, zaczęliśmy z TŻ-em grać w Scrabble i nie chciało nam się jechać. Dzisiaj z kolei jedziemy do teściów i wiem jaki będzie temat nr jeden :"Co z Twoją pracą?" Już w niedzielę była o tym mowa, ale udało nam się wybrnąć, ale wiem, że dzisiaj już tak nie będzie. Wczoraj wieczorem już z nudów zajęliśmy się robieniem zawieszek na alkohol. Prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu kupimy papier, a teściu nam w pracy wydrukuje. wyjdzie nam dużo taniej, niż gdybyśmy mieli zamawiać na allegro.
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Nie są to wprawdzie fryzury ze wstążeczkami ale wszystkie te ozdoby można nimi zastąpić
|
#4602 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga jak zwykle niezastąpiona
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
To tylko kilka, które znalazłam na szybko i w dodatku nie dokładnie to o co prosiła Anima. Jak będę miała więcej czasu to pogrzebię dłużej i może coś wyszperam, choć przyznam szczerze, że będzie ciężko
|
#4604 |
|
Raczkowanie
|
Fajne te fryzurki
jak tak dalej bedzie, co rusz jakies nowe propozycje to mi sie całkiem koncepcje pomieszają i do soboty za tydzień wszystko sie zmieni![]() Jezuuuu juz tylko 10 dni do ślubu
Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-07-29 o 11:27 |
|
|
|
#4605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() azakowana ta ostatnia fryzura cuuuuuco
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-07-29 o 11:31 |
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko jestem na bieżaco juz
![]() Tak juz jestem z Wami znow Veroeve trzymam kciuki za zdrowko Twoje ![]() Agulla84 juz wiem, ze Ak to Ty ![]() Olajka o której godz.masz slub? Ma któras z Was Chudego na nk? ![]() Dodałam kamerzyste Mehji i nr do Relaksu na pierwsza strone. Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-29 o 11:56 Powód: dopisek |
|
|
|
#4607 |
|
Wtajemniczenie
|
A dla mnie może ma któraś nisko upięte gładkie koki z grzywką na bok?
![]() Ja zamówiłam frezje białe i fioletowe na bukiety na salę, będzie po 5 w wazonie z tą długa trawką z perełkami, do kościoła też wzięłam takie frezje tylko z gerberami ![]() A nikt się moje buty nie pyta ![]()
|
|
|
|
#4608 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam chudego na nk
w ostatnio dodanych znajomychKasiuni_a pochwal się bucikami
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
Kurna zapomniałam o tym napisać
Fotke poprosimy
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A buty powinnaś pokazać bez pytania
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Jak fajnie byc znow z Wami
Od dzis zabieram sie znow za gotowanie obiadków Wiec bede z doskoku.
|
|
|
|
#4612 |
|
Raczkowanie
|
Hehe dokladnie
pokazuj nam tu szybko swoje butkowe pieknosci![]() Waniliaania nie pamietasz dokladnie ile bylo bukietow na jednym stole?? tak mniej wiecej bo my, tak orientacyjnie w sumie, wyliczylismy 12 wazonow...mam nadzieje ze nie bedzie malo tych kwiatkow![]() Dziewczyny ponowię prosbe o opinie na temat tego salonu fryzjerskiego Lumiere, moze ktoras z Was sie tam kiedys czesala? Lece sie szykowac do ck trzymajcie kciuki za moja suknie
|
|
|
|
#4613 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast nawet jak masz takie dziwne uczucie, to nie znaczy, że nie jesteś wyspowiadana. Jeżeli jednak cokolwiek by Cię dręczyło, to masz jeszcze drugą spowiedź przedślubną, jeśli nie chcesz spowiadać się częściej. Tak trochę dryfując na inne wody - zakonnicy u Dominikanów spowiadają się co 2 tygodnie. Zawsze u tego samego spowiednika. Mało tego spowiadają się nawzajem. Są stałe dwójki. Ale to inny świat... Cytat:
Zawieszki - pomysł. Ciekawa jestem, co o nim sądzicie. Chciałabym, żeby toasty za zdrowie nasz nie były jedynymi na weselu i chciałabym jakoś uhonorować gości. Wymyśliłam, że na zawieszkach na butelka powpisuję toasty. Tak się składa, że dużo osób będzie miało rocznice ślubu, bo dużo par pobierało się w sierpniu i nie tylko za nich. Na części butelek byłoby puste miejsce na wpisanie toastu, bo oczywiście nie znam wszystkich gości i ich uroczystości wypadających w sąsiedztwie naszego ślubu. Zaangażowałabym orkiestrę. Wówczas, gdyby goście wstydzili się odczytać toasty ze stojących obok nich butelek, zrobiłaby to orkiestra. Ot, tak myśl mi wczoraj zaświtała. Cytat:
Chcę włosy upięte tak, żeby spływały na karku, z przodu pasma włosów powinny zakrywać trochę policzki i uszy, lekko podniesione na czubku głowy, nie przygładzone. Z tylu może być warkocz. Do tego wpiety asymetrycznie kwiatek.
Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-29 o 12:11 |
|||
|
|
|
#4614 |
|
Zadomowienie
|
Trzymamy i czekamy na relacje!
Co do tego salonu fryzjerskiego to ja nie pomogę
|
#4616 |
|
Rozeznanie
|
O rany, Kasiuni_a, ale obcas. To zupełnie nie w moim stylu, zabiłabym się w tych butach, ale ładnie wyglądają na nodze
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
kilka koków - nie wszystkie są z grzywką (a nawet większość nie jest) ale z grzywką przy takiej fryzurze nie ma problemu
|
#4618 |
|
Zadomowienie
|
Obcas tez nie dla mnie, ale bardzo ładne i zgrabne buciki!
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiunia Ładne buciki
![]() Veroeve fajny pomysł, jesli tak chcecie to tak zróbcie. |
|
|
|
#4620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wrzucam jeszcze kilka zdjęć koków:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

wreszcie nadrobiłam zaległości
a wczoraj zalatwilismy kwiaty na stoły (na czerwinskiego jednak), przpomnielismy sie fotografowi, obgadalismy szczegoly z zespolem, a dzis jeszcze skoczymy do kamerzysty po przymiarce
MM 

bo obawiałam się cały czas, że ksiądz moze wypytywać, być nieprzyjemny albo nie dać rozgrzeszenia, a on praktycznie nic do mnie nie powiedział
Czuję się taka ... niewyspowiadana