|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
A ile sobie policzyli, jeżeli można zapytać?
|
#1472 |
|
Zadomowienie
|
Witam wśród nas
I długie przerwy robią II śpiewają jakieś przestarzałe przeboje(może to chodziło o to że hasło imprezy było muzyka lat80) i stąd te stare melodie ale przecież mogli od czasu do czasu coś nowego zaśpiewać. III jak zrobili zabawy to za długie one były i pozostali goscie znużeni byli patrzeć na to jak sie inni bawią IV starzy faceci w tym zespole grają V nie jestem pewna ale chyba grają z podkładów To nieźle... Jesli chodzi o to czy grają z podkladu to wypytywaliśmy o to i niby nie... Ale kto tam ich wie... Dziekuje bardzo za info i prosze o wiecej ![]() |
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie w Ostrowcu jest fryzjer męski?!
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja czyżby narzeczony ścinał włosy na krótko
?
|
#1475 |
|
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie to troszke dolujace:
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Aj zgłupiała ta pogoda
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no co ty
chce tylko podciąć końcówki i nadać jakiś kształt tym włosom. Do tej pory ja mu obcinałam i teraz ma jedne włosy krótsze, inne dłuższe. Trzeba porządek zrobić ![]() |
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1479 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczynki ponownie po mojej długiej nieobecności, nie zapomniałam o tym pomocnym forum, przyznaję że od czasu do czasu Was tu podglądałam. Jestem pełna podziwu dla ilości i jakości postów. Mehja fryzjer męski jest na Sienieńskiej, chyba tak ta ulica się nazywa, koło solarium bursztynek. Mój TŻ tam chodzi i zadowolony ale on na krótko się obcina.
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Fryzjer męski jest na Stawkach koło Słonecznej Werandy tam gdzie kiedyś było solarium Helena obok salonu jest apteka a po lewej jak się przodem do tego salonu stoi jest Pub (ale zapomniałam jak się ona nazywa
).Aga i Mehja dzięki za info odnośnie USC trzeba będzie tak zrobić jak Ty mehja powiedziałaś żeby po pracy od razu tam jechać. Waniliania na pewno panie kwiaciarki zadbają o tego kwiatka ja też mam wątpliwości czy candteska utrzyma mi się we włosach na tak długi czas ale wiem ,że w Tarze te kwiaty jakąś długa żywotność mają być może panie je czymś pryskają nie wiem będę musiała się tego dowiedzieć. O Beatrice123 fajnie że wpadłaś bo dawno Cie nie było
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-06-23 o 11:29 |
|
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteście bardzo pomocne Cytat:
|
||
|
|
|
#1483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki kolor tego bukietu wybrałaś?Ja raczej zostanę przy tych pomarańczowych choć te w delikatnym różu też mi się podobają |
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Elsi waham się nadal między tymi pomarańczowymi a amarantowymi. Spodobał mi się ich kolor
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-06-23 o 11:55 |
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Madziaciu z ten znajomy to ich słyszał jak graja? Przegladaliscie inne zeposły czy odrazu ten wzieliscie? Moze nie bedzie tak zle, ale warto wziasc od nich płtyke, szkoda tylko potem zaliczki
![]() Baetrice prosimy czesciej wypowiadac sie a nie tylko czytac ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Mehja ja wybrałabym amaratowy ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Aha Beatrice macie juz wodke na wesele? |
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyś nie wybrała to i tak będą ślicznie wyglądać bo zarówno jak i jedne i drugie pasują do koloru Twojej sukni no i we włosach też te kolory cudnie będą się komponować.
Ja mam takie w swoim zbiorze ale te różowe to amarant? Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-06-23 o 11:59 |
|
|
|
#1488 |
|
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Aha Beatrice macie juz wodke na wesele?[/QUOTE] My, nie, jeszcze nie, tyle czasu zostało, boje się że by nie wyparowała, heh. W ogóle to powiem Wam że czasem sobie myślę że zamiast tego wszystkiego wolałabym jakieś skromne przyjęcie, czy sam obiad dla rodziny i najbliższych niż to całe wesele. |
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sie pytam, bo ja tez mam slub za rok
![]() A czemu wolałabys skormne przyjecie? Za duzo przygotowan? Im blizej slubu bedzie jeszcze wiecej
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
te co ja wkleiłam to amarant
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Beatrice to od nadmiaru przygotowań. Teraz Panny Młode będą się coraz bardziej stresowały. Kiedyś jak organizacja wesela trwała góra 3 miesiące to i stresu było mniej, nikt nie myślał, o tym żeby wszystko tak strasznie pasowało do siebie, i wszyscy byli zadowolenia. A teraz im dłużej trwają przygotowania to więcej szczegółów się dopasowuje, zastanawia kilka miesięcy nad jedną sprawą.
|
#1492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To samo z zespołem, niby wybraliśmy ale do końca nie jestem przekonana, a tak gdyby był tylko obiad to nie musiałabym się tym wszystkim martwić, a najgorsze że wszystko dopiero przede mną. Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2009-06-23 o 12:14 |
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
ale upał dzisiaj
i duszno
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
To u nas jest nawet fajnie. Pogoda się poprawia. Duszno było do południa - trochę popadało i teraz jest ok. Nawet raz wyszło słońce zza chmur
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do Was pytanko który samochód wybrać na ślub? a mam te dwa do wyboru i w takich kolorach jak podane na zdjęciu.
1 Chevrolet Impala 2 Chevrolet Malibu |
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Aga wiedziałam że to napiszesz
ale on jest koloru ciemny granat.
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
O a na zdjęciu wygląda jak czarny
![]() Buuu Ale i tak ten- nie cierpię bordowych samochodów, więc pewnie nawet jak był różowy to bym wybrała ten Co innego gdyby był czerwony metalik - to wtedy pewnie ten drugi
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie pierwszy samochód
![]() Beatrice, a jaki zespół macie? a brałas pod uwage p. Bartoszka? Nie jest drogi jak dla mnie i ma do zaoferowania 2 opcje, tansza i drozsza. Wogole rozmawialiscie z jakims fotograwem osobiscie? Bo rozmowa wiele daje. |
|
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Jestem pierwszy raz u Was i mam do Was ogromną prośbę, chce zamówić orkiestrę na swoje wesele z Ostrowca o nazwie"Szarotka" mogłybyście się wypowiedzieć jak wiecie coś o tym zespole?
Z góry dziękuję i pozdrawiam, a jutrzejszym Panną Młodym życzę niezapomnianych i wspaniałych chwil |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

?
chce tylko podciąć końcówki i nadać jakiś kształt tym włosom. Do tej pory ja mu obcinałam i teraz ma jedne włosy krótsze, inne dłuższe. Trzeba porządek zrobić 

).

jesteście bardzo pomocne
Dziewczyny zaproszonka dotarły!! są śliczne 
nasz ślub
i duszno