|
|
#1712 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
My właśnie odebraliśmy naszą płytkę z wesela
|
#1714 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie czego żałuję dziewczyny ...
że wesele tak szybko nam zleciało..w sumie żyło się przygotowaniami do niego od ponad roku i zanim się obejrzałam już był tort potem oczepiny i ranek nastał....szkoda ze n ie mo9żna cofnąć czasu i jeszcze raz tego przeżyć .. i wiecie nic a nic bym nie zmieniła z tego wszystkiego nawet pogody choć troszeczkę mrzawka była......![]() Wiec moje motto dla dziewczyn które już nie mogą się doczekać swego ślubu..jak już ten dzień nastanie to chłońcie go całą sobą i przeżywajcie jak najbardziej intensywnie jak tylko się da bo gwarantuję że bardzo szybko on przeminie ......szybciej niż byśmy tego chciały i oczekiwały... ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Gusiak23 pewnie ze zdam ..tylko że się boję ja oglądać ..nie wiem czy tylko ja tak mam że nie lubię siebie na kamerze widzieć czy każdy tak ma ...
|
#1716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze mam jakąś głupią mine albo przypał jakiś zalicze...
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno bedzie fajnie sie ogladało i bedziesz do niego zagladac czesto
|
|
|
|
#1719 |
|
Rozeznanie
|
Ale ciężko mi za Wami nadążyć z czytaniem...
Ania ładnie wyglądałaś.Gratuluję żonce ![]() Dzisiaj jestem zadowolona,bo udało mi się nareszcie kupić sukienkę na wesele,bo idziemy do kolegi 4 lipca,a ja nie miałam się w co ubrać. Cieszę się,że pójdziemy,bo będziemy mieć taką próbę generalną przed własnym. Dawno już nie tańczylismy,wypada trochę poćwiczyć Kupiłam też sobie silikonową bazę pod podkład żeby mi makijaż nie spłynął i bazę pod cienie,więc powolutku kompletuję wszystko. Tylko ciągle nie mogę się zdecydować co na nogi pod suknię ślubną- pończochy samonośne czy na pasie? Bo w sumie to nie jest mi wygodnie ani w jednych ani w drugich
http://www.suwaczek.pl/cache/6bf5b8f764.png http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090808580117.html Edytowane przez Estrella Czas edycji: 2009-06-25 o 20:55 |
|
|
|
#1720 |
|
Zadomowienie
|
gusiak23 my zamówilismy pana Sałagana. Bylismy na weselu, gdzie właśnie kręcił i fotki robił i bardzo nam sie spodobało. Tak inaczej troche.
Atena28 na pewno masz racje, ale my takie w gorącej wodzie kąpane Estrella dla mnie samonośne jak nic. Nie lubie rajstop jakoś, najgorzej jak zaczną uwierać to tu to tam
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Tez za specjalnie za rajstopami nie przepadam
A gdy miałam ponczochy na studniowce to mi zlatywały. Jakies badziewiaste kupiłam wtedy chyba
|
|
|
|
#1722 |
|
Wtajemniczenie
|
co myslicie- moja sukienka jest bardzo jasne ecri taka smietanka, kamizetlka tez...to jaka ma byc koszula? bo ecri jest ciemniejsza niz kamizelka i suknia, a biala za biala?
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli już kamizelka jest ecru to koszula może być biała. I tak jej prawie nie widać spod kamizelki i garnituru
|
#1724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam do pasa i gorąco polecam
Nic się nie wżyna, nie opina. Idziemy z mężem na wesele we wrześniu i zrobię tak samo. Z tym, że teraz nie będę miała pasa a gorset Już sobie wynalazłam taki seksowny w moim rozmiarze (o ile coś w moim rozmiarze może być seksowne hihi )
|
#1726 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam fajną stronke z ciuchami, torebkami... podaje linka bo tam tyle tego jest ze na pewno ktoraś znajdzie coś dla siebie. Tylko ceny wydają mi sie troche wysokie... :/ Ale za to rzeczy są bardzo oryginalne...
http://www.pakamera.pl/ |
|
|
|
#1727 |
|
Rozeznanie
|
Ładny biały gorset marzy mi się na noc poślubną
ale jeszcze nie znalazłam takiego spełniajacego moje oczekiwania.Zawsze taka wymagająca jestem Może faktycznie spróbuję te z pasem... Chciałam wcześniej pochodzić na próbę i sobie kupiłam,ale jakos nie mam za bardzo kiedy i do czego ich założyć,bo w spódnicy chodzę od święta A do sukienki w kolanko beżowo-czarnej to założyć rajstopy/pończochy takie cieliste? Bo raczej pasuje założyć do sukienki,ale znowu buty są bez palców i to dziwnie wygląda... Sama nie wiem... |
|
|
|
#1728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja osobiście nienawidze jak ktoś ma rajstopy i buty z otkrytymi palcami. Wychodze z załozenia ze jesli buty sa letnie to bez rajstop/ponczoch, ale to moje subiektywne zdanie!! No ale jesli chcesz to raczej cieliste... ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- i koniecznie bez tych wzmacniaczy na palcach...
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie też tak nie lubię.Ale na wesele z gołymi nogami?? Też tak dziwnie trochę... Dlatego mam dylemat :/
|
|
|
|
#1730 |
|
Rozeznanie
|
Wydaje mi się że jeśli są to buty z odkrytym jednym palcem lub dwoma to można założyć rajstopy bez palców, jednak jeśli odkryte są wszystkie palce rajstopy nawet bez palców nie będą pasować
|
|
|
|
#1731 |
|
Zadomowienie
|
Ja zawsze chodze z gołymi nogami... a jak juz musze to tylko do kościoła a pozniej w domu weselnym do łazienki i rajstopy/ ponczochy do torebki.
|
|
|
|
#1732 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no u nas nie zagrają bo terminu nie mieli wolnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj byliśmy na spotkaniu z naszym zespołem i jestem baaardzo zadowolona A dziś jadę do Kielc po suknię. Mam nadzieję, że babki ładnie ją skrócily i nie zepsuły nic
|
|||||
|
|
|
#1733 |
|
Wtajemniczenie
|
My mamy dylemat z koszula...na szczescie mamy dwie- ta ze skinkami wydaje mi sie za "zolta" do kamizelki, a ta bez spinek co kupilismy kolor bardziej zblizony.... wiec jak niczego nie znajdziemy to moj TZ chyba ubierze ta zwykla koszule....
Szkoda tylko ze kupilismy ta z mankietami i spinki.... zupelnie niepotrzebnie, no ale co zrobic ![]() A mi sie smutno zrobilo, bo wczoraj napisala do mnie moja przyjaciolka ze nie wie czy przyjdzie na wesele, bo zwolnili ja z pracy Chcialabym aby byla i to bardzo, ale nie wiem czy mam ja namiawiac (chociaz juz wczoraj namawialam)..... bo jest bardzo zdolowana....
|
|
|
|
#1734 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki. Dzwoniłam wczoraj na moją salę dowiedzieć się czy mogę skorzystać z usług dekoratorki a pani mi mówi że oczywiście tylko że w piatek przed weselem może być impreza jakas. Może stroic salę przed tą impresą,ale nie wiem co by wtedy na wesele zostało z tego przybrania
Zastanawiam sie jak to zrobić,zeby było dobrze....eh....waniliaania2009 nietety tak się zdarza. Tylko wkurzqa mnie jak np. rozmawiam z mama moją,że ktoś moę odpaść to w kółko powtarza,że jeszcze sporo pewnie osób nie przyjdzie bo takie czasy, że pewnie odmówią przed samą imprezą i takie tam . No normalnie z nóg zwala. To chyba lepoiej nerwów sobie nie psuć i imprezy wogule nie robić z takim nastawieniem ![]() Co do pończoch to trzeba wiedzieć jakie mają być.Ja zawsze wybieram z 3 paskami trzymającymi i dobrze "lateksowe" żeby fajnie obciskały nóżkę. Nigdy jeszcze mi się nic nie działo,żeby się zsunęły. Też nie przepadam za rajstopami przy otwartych butkach,no chyba,że właśnie nie za wiele są odkryte Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-06-26 o 08:54 |
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, ze byc moze Jej nie bedzie
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- A co tu tak cicho? |
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie
Po 9 jest i Azakowanej nie ma ![]() Waniliaania podobną sytuację ma Michel82. Ja bym namawiała przyjaciółkę. Nie musi przecież prezentu dawać, chodzi o jej obecność w tym najwazniejszym dla ciebie dniu. Dziewczyny słyszałyście że Michel Jackson nie żyje?!
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-06-26 o 09:33 |
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana. Czytałyście, że Michael Jackson zmarł?
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
A własne, że jestem Klientów miałam z samego rana
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak, czytałam, ze nie zyje. I tak długo sie "trzymał"jesli to tak mozna napisac, po tym przeszczepie skóry. Az ciarki mnie przechodza.
|
|
|
|
#1739 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Znowu naprodukowałyście. Was to naprawdę nie można zostawić ani na chwilkę
![]() Cytat:
Aniu wyglądałaś prześlicznie. Super fryzurka, suknia (choć zupełnie nie dla mnie), to Ty wyglądałaś w niej cudownie. No i oczywiście mąż też niczego sobie. Jak zobaczyłam tort to aż mi cieknie. Cytat:
Cytat:
Niestety nie pomogę, bo nie znam tego DJ-a Cytat:
To bardzo szybko odebraliście płytkę z wesela. Ja też nie lubię oglądać się na kamerze, okropnie wychodzę, zresztą na zdjęciach też. Cytat:
Rozumiem Cię, bo ja mam taką samą sytuację. Na chwilę obecną zostałam bez świadka, bo kumpela która miała nim być straciła pracę i w poniedziałek pisała mi smsa, że niestety nie będzie świadkiem na naszym ślubie. Już jej nawet pisałam, że nie oczekujemy od niej żadnych prezentów czy kasy, po prostu zależy nam na jej obecności z nami w tym dniu. Ale to nic nie pomogło, nie zgodziła się, a ja nie chcę jej do niczego zmuszać
|
|
#1740 |
|
Raczkowanie
|
hej kobietki wpadłam na chwilkę bo muszę się pochwalić że właśnie remontujemy swoje gniazdko tak się cieszę że wreszcie będziemy mieszkać razem
choć sporo będzie teraz wydatków a czasu mało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

że wesele tak szybko nam zleciało..w sumie żyło się przygotowaniami do niego od ponad roku i zanim się obejrzałam już był tort potem oczepiny i ranek nastał....szkoda ze n ie mo9żna cofnąć czasu i jeszcze raz tego przeżyć ..
i wiecie nic a nic bym nie zmieniła z tego wszystkiego nawet pogody choć troszeczkę mrzawka była......

Kupiłam też sobie silikonową bazę pod podkład żeby mi makijaż nie spłynął i bazę pod cienie,więc powolutku kompletuję wszystko. Tylko ciągle nie mogę się zdecydować co na nogi pod suknię ślubną- pończochy samonośne czy na pasie? Bo w sumie to nie jest mi wygodnie ani w jednych ani w drugich 

no u nas nie zagrają bo terminu nie mieli wolnego
Zastanawiam sie jak to zrobić,zeby było dobrze....eh....
cieknie.