|
|
#2251 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Cytat:
![]() No, juz po obiadku ale mnie wypompowała ta przejażdżka rowerowa, padam ale trzeba sie brać za siebie, bo to juz ostatni dzwonek. Głodzić się napewno nie będę bo to nie ma sensu....a jesli juz przy tym temacie....oglądałam ostatnio galerie fotek anorektyczek http://fundir.org/gallery,anorektyczki_nr2,502,0,0.html tylko to dla ludzi o mocnych nerwach nieszczęście na własne życzenie![]() |
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marta to już naprawdę nie masz co oglądać
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez polecam. Byliśmy z TŻ w tamtym roku. A na Chanczy sie poznaliśmy wiec mam sentyment... Musimy w te wakacje odwiedzić to miejsce
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Raczkowanie
|
Zmykam na razie Dziewczynki bo kilka misji mam do wypełnienia
niedługo wracam to napewno zajrzę papapa
|
|
|
|
#2256 |
|
Rozeznanie
|
W Wawie też duchota przeokrutna
zdążyło już groźnie pogrzmieć i popadać, ale niestety nie przyniosło to nawet najmniejszego wiaterku ja zawsze na oparzenia słoneczne stosowałam Pantenol w piance oraz wsmarowywałam w siebie tony balsamów nawilżajacych
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obrzydliwe Załatwiłam wreszcie w Tarze te wiązanki Cena wiązanek ślubnych wynosi tam 250zł nie wiedziałam, że kwiaty taakie drogie są. Pani powiedziała, że cantadeskia we włosach może nawet 3 dni być wpięta i nie zwiędnie. Miła z niej kobitka ale tyle co się nalatałam ale ma usprawiedliwienie, jest w zaawansowanej ciąży i teraz coraz rzadziej będzie w kwiaciarni. Więc Elsi ty też się chyba nalatasz
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-02 o 17:05 |
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Madziaciu wole blizej, tym bardziej,ze niewiem czy juz w piatek pojedziemy czy dopiero w sobote, wszystko zalezy od TZta, a bardziej od Jego szefa.
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Mehja no nareszcie i niech sie ta kobieta cieszy ze miała dobry pretekst ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Mehja no nareszcie ![]()
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiaty nie są takie drogie, ale jak uzyskają przymiotnik "ślubne" to zyskują i na cenie.
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie przygotowuję leczo
![]() ![]() Ostrowczanko gratuluję taty marynarza zawsze mi się podobali w tych swoich strojach galowych mehja dobrze zrozumiałam, że cena wyjściowa bukietów w Tarze zaczyna się od 250zł to niemożliwe....
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowałam się na taki jak nr 1 tylko w kolorze amarantowym ( nr2) i z zakończeniem z nr3
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tata pracuje w cywilnej marynarce, a tam mundurów nie noszą.
Ale w szkole morskiej miał taki, tylko teraz by się pewnie nie zmieścił
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Andromadaa pani powiedziała, że bukiet będzie kosztował 250zł bo tyle kosztują bukiety ślubne. Więc chyba wszystkie ma po tyle
bukiet dla świadkowej będzie z amarantowych goździków i będzie w cenie 120zł. Butonierki i kwiaty we włosy w cenie.Leczo ale bym zjadła...
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Bedziesz miec sliczny bukiecik Mehja
|
|
|
|
#2266 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na nasz sobotni wieczor panieńsko-kawalerski potwierdziło przybycie 17 osób, gdzie ja ich wszystkich pomieszczę mamy 14 miejsc siedzących. Dziś zrobiliśmy już częśc zakupów ale czuję że jutro trzeba będzie spooro dokupić
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
A w którym miejscu zamowiłas?
|
|
|
|
#2269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak robiłam wstępne rozeznanie w Tarze pod koniec ubiegłego roku, ceny zaczynały się od 150zł w górę... teraz to już wolna amerykanka... a butonierki i kwiaty we włosy mieszczą się w tych 250zł ?
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, jaki to adres, ale to jest przy Radwana pomiędzy blokami 38 i 37, koło pizzerii Roma. To kwiaciarnia, która od zawsze istnieje w mojej świadomości, bo właścicielka to moja dawna sąsiadka i mama kolegi podstawówki. Ale to chyba cena z cennika, nie po znajomości.
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli mnie pamięć nie myli, za swoją dorodną wiązankę zapłaciłam w Adonisie rok temu 150 zł.
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie sprawdzi to dopisze ja do naszej listy |
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne trochę z tymi wiązankami, ale to pewnie dlatego, że to kalie a one są droższe. Ja za swoją wiązankę zapłaciłam 120 zł w tamtym roku w Tarze.
|
|
#2274 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda, że nie ma aktualnego cennika kwiatów na necie, przydałby się
ciekawe jak stoją frezje... ![]()
|
#2275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest po prostu kolo mojego bloku no i nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń , choć mój tata, jak kupuje wiązanki, to jeździ na Kuźnię, bo tam jest najtaniej i można u nich kupować prawie calą dobę, ale ja nie lubię kupować w prywatnych domach.Znalazłam dane Kwiaciarnia. Wiesława Godzina Adres: os. Ogrody 39b, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski Telefon: (041) 262-09-47 Zamówiłam sobie bukiet kulkę, musi się przed przystkim mocno trzymać, bo będę min rzucać zamiast welonem. Sa w nim róże i jakies kwaity, ktroych nazwy nie mogę sobie przypomnieć. Wydaje mi się, że kształtem przypominają lilie, ale są mniejsze. Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-02 o 18:08 |
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Jak juz o wiazankach mowa, to powiedzcie mi co z nimi po slubie zrobiłyscie? Podobno powinno sie ja spalic w pierwsza rocznice-zabobon. Ja np.chciałabym ja ususzyc, bo lubie ususzone kwiaty mam troche tego w domu
|
|
|
|
#2277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
To dopisze ja poźniej, bo narazie zmykam, odezwe sie poźniej
|
|
|
|
#2279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przyznaję, że bukiet jest mi obojętny. Kupuję tylko dlatego, żeby to jakiś zwyczaj, nad którym się nie roztkliwiam. Właściwie, to od kiedy jest zwyczaj chodzenia do ołtarza z wiązanką? Kiedyś przyszło mi tez do głowy, że nie chce tortu weselnego. Nie lubię tego krojenia i całego zamieszania wokół niego, ale głównie dlatego, że ja nie lubią tortów jeść, ale chyba jest u nas w cenie wesela, wiec mi go zrobią. Wolałabym, żeby kelnerzy kroili i podawali gościom kawałki. Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-02 o 18:20 |
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Veroeve to zrób tak jak chcesz. Po co masz się dostosowywać do jakichś tam reguł, które Ci nie za bardzo odpowiadają
![]() Ja byłam na weselu, na którym Tort był podawany po obiedzie jako deser na waflach - super sprawa, bo potem można jeszcze wafelek zjeść U nas kroiliśmy tort, bo chcieliśmy. Ukroiliśmy kawałki la nas i rodziców a resztę pokroili kelnerzy i poroznosili do stołów.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

ale trzeba sie brać za siebie, bo to juz ostatni dzwonek. Głodzić się napewno nie będę bo to nie ma sensu....a jesli juz przy tym temacie....oglądałam ostatnio galerie fotek anorektyczek
nieszczęście na własne życzenie

zdążyło już groźnie pogrzmieć i popadać, ale niestety nie przyniosło to nawet najmniejszego wiaterku
Cena wiązanek ślubnych wynosi tam 250zł

....

bukiet dla świadkowej będzie z amarantowych goździków i będzie w cenie 120zł. Butonierki i kwiaty we włosy w cenie.