|
|
#2281 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Cytat:
Aha, a ten tort, to głównie dla mojego wówczas już męża, bo on jest ogromnym łakomczuchem, nazywam go słodyczówką jak dla mnie tortu mogłoby w ogóle nie być. Niemniej jednak moi rodzice już kilka razy zwrócili mi uwagę, że nie wszystko na weselu jest tylko dl amnie Dlatego tort niech bedzie, ale nie bedę kroić ![]() Azy Wam też przez cały dzień dzisiaj wyskakują krewetki z McDonalda? Po woli zaczynam tracić cierpliwość
Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-02 o 19:29 |
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też już szlag trafia przez ta reklamę
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
bylam dzis na tipsach, robilam w Glaumur.... nie moge sie teraz przyzwyczaic, bo zawsze mialam swoje paznokcie....U mnie szal przygotowan..... jeszcze tylko jutro... a w sobote wielki dzien.....Stresuje sie Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-07-02 o 19:49 |
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu chyba w sobotę
![]() Fajnie, ze do nas wpadłaś w ferworze przygotowań ![]() Pewnie już wszystko dopięte na ostatni guziczek ![]() A napisz jeszcze czy zadowolona jesteś z tych tipsów?
|
#2285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyglada spoko nie moge sie przyzwyczaic narazie ciezko mi cokolwiek robic, ale ogolnie salon bardzo pozytywny, pani mila. Wlasnie nie wiem czy dopiete...baradziej dopinane. Od jutra zaczna juz zjezdzac goscie. Ale sie stresuje. Jutro ide ogladac sale, czeka mnie jeszcze spowiedz, musimy zawiesc alkohol...... Jejku stresuje sie bardzo |
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
o jakich krewetkach i reklamach mówicie?
![]() Waniliaania trzymam kciuki żeby wszystko pięknie się udało, ważne, że pogoda dopisuje, to będzie piękny ślub ![]() A ja nie mogę uwierzyć że za 9 dni też mnie to czeka. No nie mogę. |
|
|
|
#2287 |
|
Rozeznanie
|
o takiej strasznie wnerwiającej reklamie, która pojawia się tuż po zalogowaniu, zresztą co ja mówię- na każdym kroku
tym razem raczą nas krewetkami ![]() Waniliaania czekam na Twoją relację z Piasek i 3 mam kciuki za pomyslność
the final countdown... jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2009-07-02 o 20:22 |
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Ahaaa
ja żadnych reklam nie mam bo Tż zablokował
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Katalinka serdeczne gratulacje!!!!
|
|
#2290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a po wszystkim błagam Cie zdaj relacje jak tam sie Przystań spisze no stress Aniu będzie wspaniale żeby tylko pogoda dopisała
|
|
|
|
|
#2292 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry śpiochy!!!
Cytat:
W Adonisie pracują moi sąsiedzi Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znając mnie, to ją pewnie zasuszę. Już tak zrobiłam z bukietem 18róż, które dostałam na osiemnastkę od babci i z bukietem 25 czerwonych róż, które dostałam na 25.urodziny od mojego TŻ. Oba bukiety do tej pory mam w domu. Zapewne z wiązanką ślubną zrobię tak samo. Ja nic o żadnych reklamach nie wiem. Nie było mnie cały dzień na forum A tak na poważnie to mój TŻ też to wszystko poblokował, więc mam spokój.
|
|
#2293 |
|
Zadomowienie
|
No nieeeee, idziecie jak burza. Myślałam,że nadrobie czytanie ale gdzie taaaa. Lece do pracy. I nadrobię dopiero po 15 niestety. Buziaki
Jeeeej, ale leje
|
|
|
|
#2294 |
|
Wtajemniczenie
|
W Kielcach była straszna burza nad ranem, grzmiało i błyskało się. TŻ mi rano powiedział, że chyba musiałam się czegoś przestraszyć, bo w pewnym momencie bardzo mocno się do niego wtuliłam i nie chciałam go puścić. Ja nic takiego nie pamiętam
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2296 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie dziwie się, że sie stresujesz, to już tak blisko... zazdroszcze ![]() Ja nie wierze, że za 57 dni ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie okna pozamykane, a słonce wychodzi
ALe bedzie duchota jak sie przyjdzie do domu. A co do reklam, to tez mi sie ciagle pokazuja krewetki |
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
u nas na szczescie jest tylko gorąco a nie duszno bo juz sie wytrzymac nie dalo.
ja tez sie wlasnie wybieram na tipsy przed sesja zdjeciowa. umowilam sie na poniedzialek na uzupelnienie. powiem wam ze P. Marta naprawde dobrze robi paznokcie. z moimi do tej pory nic sie nie stalo poza tym ze odrosly. powietrze nie podeszlo i kamyczki sie trzymaja a to juz miesiac. krewetki tez mnie wkurzaja a najgorsze ze zamykam je i zostaje ten bialy kwadrat z ktorym juz nic nie moge zrobic
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-07-03 o 09:28 |
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny siie opalaja pewnie
![]() jakos tak mnie na wspomnienia wzielo i sobie przypomnialam jak to jeszcze niedawno mialam rok do slubu a niektore dziewczyny 2 lata a tu ja juz po a i reszcie dziewczyn coraz blizej Ania juz jutro, super ze wreszcie wizazanka bedzie miala piekna pogode na slub mam nadzieje że juz wszystko dopiete na ostatni guzik i ze szybko przeczytamy relacje ![]() za tydzien mehja... eh... a pamietam jak narzekala ze jeszcze tyle czasu do jej slubu
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-07-03 o 10:30 |
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem cały czas
Hmm u nas opalać się raczej nie radziłabym Deszcz pada i chłodno jest.
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też za bardzo nie ma się jak opalać - niby słonko wygląda zza chmur, ale jednak jest szarawo.
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
naprawde? myslalam ze w calej PL jest tak ladnie. no musze powiedziec ze udala sie pogoda na zlot zaglowców i na open'era
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam w TV ten zlot i aż mi się westchnęło, takie cuda
.
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
no my jutro sie wybieramy wieczorkiem
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
U nas robi sie coraz cieplej i duszno jest
Ja moze jutro poopalam sie na balkonie, a jak nie to za tydzien nad woda dopiero:/ No mi został rok jeszcze 1 m-c i 4 dni
|
|
|
|
#2307 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wyskoczyłam na chwile z pracy i straszny deszcz mnie zaskoczył, schowałam się w przejściu pod urzędem wojewódzkim, a lało tak bardzo że od razu ulicą zaczęła płynąć rzeka. Jak trochę przestało to biegiem wróciłam do biuro, ale przed chwilą znów zaczęło padac
a ja zostawiłam uchylone od góry okno |
|
|
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
No powiem wam, że burza w nocy w Ck była niezła, oczywiście sie obudziliśmy, pozamykaliśmy okna i wyłączyliśmy wszystko z kontaktu. Ja bardzo się boję nocnych burz, nie mogę spać... teraz też niedawno była, i coś sie chyba jeszcze czai, wiec korzystając z okazji pójdę po rybkę na obiad
![]() Ywanka dziękuję za gratulacje! |
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mówię Wam jakie piękne słoneczko właśnie wyszło u nas
I dobrze, bo już myślałam, będzie lało cały dzień.
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
A mi tak nie chce sie siedziec w pracy, najchetniej to połozyłabym sie i zdrzemneła troche
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

tym razem raczą nas krewetkami 

a po wszystkim błagam Cie zdaj relacje jak tam sie Przystań spisze