![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
A po co się zadręczać jakimiś bezsensownymi kompleksami
![]() Jak mi się nie podobało to czy owo w mojej figurce to zaczełam chodzić na basen, ćwiczyć i już mi się wszystko podoba. Biustu nie mam dużego - ale za to jędrny i kształtny i na starość nie będe miałą problemów z obwisłymi piersiami ![]() Odnośnie kwesti psychologicznych, to musze przyznać że jestem lekko zarozumiała (ale nie negatywnie) i pewna siebie. I dobrze mi z tym w życiu. Po prostu nie mam kompleksów i nigdy nie miałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#273 |
BAN stały
|
mam tylko jeden kompleks - nie podobają mi sie moje stopy. kiedyś myślałam, że mam za duże piersi (miseczka C) ale obecnie je uwielbiam ze to, jak działają na facetów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam jakies tam kompletksy,bo splepa nie jestem i umiem dostrzec mankamenty swojego wygladu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Sylweczka nigdy nie mów nigdy
![]() ![]()
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
ja mam duzo kompleksów m.in boczkiii,szpary miedzy zębami ogolnie zęby, nos jak skocznia ogolnie figura ....a co do charakteru jestem bardzo niesmiala nie nawiazuje szubko kontaktow jak to powiedziala jedna z moich kolezanek jestem bardzo powazna .....hmmmm nie wiem czy to taka wada
![]()
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
Ja sie urodzilam jedneym wielkim kompleksem i tak tez umre.W swoim wygladzie akceptuje tylko male uszka i zgrabne stopy a reszta do wymiany.A cpo do charakteru to nic mi nim nie odpowiada a najgorsze ze w ogole tego nie zmieniam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Wady mam jak kazdy. Ale kompleksow na szczescie nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Przyczajenie
|
A ja mam kompleksy na punkcie swojego ciala. Po pierwsze to tradzik ktory meczy mnie od 8 lat (czasem po prostu nie mam checi wychodzic z domu, nie chce sie nikomu pokazywac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak ku wyjasnieniu ja nie powiedziałam, że nie mam wad - powiedziałam tylko, że nie mam kompleksów :P A to zasadnicza różnica...
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Nauczyłam sie życ ze swoimi kompleksami staram sie o nich nie mysleć i wtedy jestem bardziej radosna i zadowolona z dnia
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Mój największy komplex to mój zadarty nosek
![]() Drobniejsze komplexy, to : boczki (ale i tak mam mniejsze niż miałam ![]() ![]() Hmm, tak poza tym, to jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
nienawidze swoich nog...krzywe strasznie
nr wieksze piersi nos!!!!!!!! jest okropny...;(
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
to co ja mam powiedzieć:
krzywe ząbki i też niezbyt bielutkie:P ale z tym sobie radzę bo noszę aparat na zęby, nadmierna potliwość...ufff ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę swoich ud
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Staram się akceptować siebie i chyba mi się to udało, ale nie ukrywam, że zmieniłabym w sobie dużo rzeczy. Ostatnio doszłam do wniosku, że mój nos wygląda jak dziub
![]() ![]() ![]() Nie lubię też swojej pucułowatości i grubych ud ![]() Aha, no i oczywiście biust ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Przyczajenie
|
no to mnie podnisłaś giraffe na duchu...wiem że tych kompleksów się nie pozbęde ale przynajmniej będe na nie patrzyła w miarę pozytywnie, jak mi napisałaś! pozdrawiam i dzięx za słowa otuchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
1. Nos.
2. Krzywe zęby. 3. Wory pod oczami. 4. I czasami - trądzik.
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
nos,uszy i biust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Przyczajenie
|
hmmm...
jestem gruba... mam celulit... i ciagle mam przeczucie ze mogłam cos zrobic lepiej (choc miałam najlepsza srednia w klasie) i ciagle martwie sie o przyszłosc boje sie jak np. nie dostane sie do dobrego liuceum, nie zdam na studia nie bede miec faceta bo nikt mnie nie zechce... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#295 |
BAN stały
|
Cóż, może jak wypiszę swoje kompleksy, pozostaną one tutaj i nie będę sie już nimi przejmować
![]() * mam krzywe biodra * zero mięśni - zwłaszcza na brzuchu (nad tym muszę koniecznie popracować) => totalny brak kondycji * okropne paznokcie * musze się pochwalić, ze z kompleksu mojego mini biustu sie już wyleczyłam * jestem strasznym leniem i nienawidzę tego * ciągle mam wrażenie, że coś robię niewystarczająco dobrze, za mało się staram * zbyt szybko tracę zapał do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Kompleksy nie spędzają mi snu z powiek, ale jak juz bym miała wymienić jakieś to:
-grube, i troszke niezgrabne nogi (tego nie wymyślam ![]() -szybko się nudze pewnymi rzeczami (jak np. jazda na rowerku w celu zniszczenia tłuszczu na nogach ![]() to tyle ![]()
studentka PW ![]() "So if man is five and the devil is six than that must make me seven, This honkey's gone to heaven, But if I go to hell then I hope I burn well" ("Fire Water Burn" The Bloodhound Gang) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Jejku... Dłuuuugo by pisać
![]() ![]() ![]() Myślę, ze klucz do poradzenia sobie z kompleksami tkwi w psychice, a ponadto łatwiej jest, gdy otaczają nas dobrze życzący nam, sympatyczni i przyjaźni ludzie. Tacy, dla których nie ważny jest kształt naszego nosa czy obwód bioder, ale to, jaką osobą jesteśmy. Może też za bardzo skupiamy się na swoim zewnętrznym 'ja' i pozwalamy by zatruwało nam życie dając dojść do głosu naszym kompleksom. A wydaje mi się, że wiekszość naszych kompleksów to te dotyczące wyglądu zewnętrznego, często nabyte w dzieciństwie, na podwórku, w szkole, u rodziny ( np. podsycane przez 'życzliwe' ciocie - "a jaki z niej grubas jest" itp. itd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
omg dziewczyny..mam 20 lat straszny cellulit male piersi krzywy kregoslup pryszcze na maksa zylaki..i co?...i nic..dlaczego nic?..bo tak i juz!..jestem soba reszta jest tylko reszta..a tak szczerze mowiac czy nasze samopoczucie musi byc zalezne od humorow facetow..bo to dla nich chcemy ladnie wygladac..i to oni nam mowia ze lubia laski z duzymi balonami a my dolujemy bo mamy to nasze AAAAAAA..phi..olac ich i cieszyc sie ze nie dopadla nas straszna choroba albo wozek albo cokolwiek gorszego..trztmajmy sie razem!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
od pewnego czasu jestem jednym wielkim kompleksem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
-jestem gruba
-nie podobam się facetom -krzywe zęby -cienie pod oczami -trądzik -rozstępy :O -brak kondycji -za mały biust -za małe uszy -za dużo jem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.