![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Stan na dziś:
~długi, lekko garbaty nos ~zęby, którym daleko do bieli (pomimo wybielania) ~nieproporcjonalnie grube uda - od 2 lat nie znalazlam pasujacych na siebie spodni ![]() ~biust niby 75DD, ale dla mnie i tak jest stanowczo za maly ~dziwnie rozmieszczone fałdki na brzuchu - fałdka pod biustem-> bardziej płasko-> fałdka brzuszna, z czego na pierwszą żadne ćwiczenia nie działają ~piegi - na całym ciele poza twarzą ~popękane naczynka na udach ~trupio biała(bo to sie już nawet na bladość nie kwalifikuje) skóra, która na slonce reaguje tylko poparzeniami ~"pelikanki" na ramionach ~blizna po kolczyku w mostku na pol dekoltu Edytowane przez neia Czas edycji: 2012-09-18 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Hehe, to i Tobie zycze takiego podejscia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
chyba juz pisałam moje kompleksy, ale to pewnie było z jakies poł roku, a do tego sie chyba troche zmieniło
![]() tak więc: - największym moim kompleksem jest duży trądzik, który ciągle ma nawroty -oraz brak biustu, mam jakieś małe A. ![]() reszte umiem zaakceptować, bo mam nadzieje, że moje kolosalne uda po ćwiczeniach z Ewą wkrótce znikną! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2974 |
Wtajemniczenie
|
-za duże oczy
-za małe usta w stosunku do oczu -dziwny nos, długi ... -dziwnie rosna mi włosy, tak oklapniecie ![]() -nadwyżka w postaci ok 5 kg -ostatnio tradzik,którego nie moge okiełznac ![]() -cienie pod oczami -krzywe palce u rąk (zebym chociaz byla jakas wielka pianistką...ale tylko brzdekam wiec krzywizna nieadekwatna do talentu) narazie tylee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - grab na nosie (mój profil jest po prostu okropny, kiedyś płakałam z tego powodu, zbierałam na operację plastyczną, ale dziś sama się z niego nabijam, aczkolwiek wciąż mi się to nie podoba ![]() - małe piersi w stosunku do reszty ciała (przy wzroście 168cm ważę 55kg i moja miseczka w zależności od rozmiarówki w sklepie wynosi od 75A do 70B,75B ![]() - cienkie włosy, może polecacie jakieś tabletki na poprawę ich kondycji? Brałam już Skrzypovitę, Belisse i inne tego typu... Bez większych rezultatów ![]() To chyba na tyle ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
- garbaty i długi nos
- brzydkie kolana - masywne łydki - szerokie stopy - małe oczy i krótkie rzęsy - resztki trądziku ![]() - szerokie biodra - włosy ciemne koło pępka - paznokcie ![]()
![]() |
#2978 |
Raczkowanie
|
największy mój kompleks to paskudny nos! taki jaki krzywy, z przosu ok, ale z profilu masakra : |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2979 |
Raczkowanie
|
Moje kompleksy na dziś:
grube łydki - naprawdę grube. budowa odziedziczona po tacie. ciężko mi kupić kozaki na zimę. aczkolwiek walczę z tym kompleksem. od roku noszę sukienki i spódnice ![]() szerokie biodra - to z kolei po mamie. niestety przy 60 cm w tali moje biodra wyglądają koszmarnie. nos - tzn nos lubię, ale nie znoszę małego znamienia na nim. tłusta cera - wiecznie się świecę! blizny na brzuchu - jedna po wyrostku, druga po znamieniu, które mogło być niebezpieczne włosy - ścięłam i teraz baaaaardzo żałuję!
![]() |
![]() |
#2980 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() spróbuj pic pokrzywę i drożdze (lub kup drozdze w tabletkach ![]() ![]() do listy dopisuje krótkie nogi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
a ja do listy chyba dopisze chorobe wątroby, może to nie do konca kompleks, ale chciałam, tuż po 18-nastce oddawać regularnie krew potrzebującym, jednak moje marzenie zostało rozwiane poprzez chorobe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
nie znoszę swoich ud
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2983 |
Rozeznanie
|
małe usta
cienkie włosy ![]() lekkie przebarwienia po tradziku (walczę ![]() troche za wysokie czolo - brzydka linia włosów mały biust, ale z drugiej strony... jakoś to mi nie przeszkadza, chyba nakręciłam się, bo każda dziewczyna na to narzeka, więc i ja uznałam że mój skoro mały to be i muszę jęczęc ![]()
A z kolei najnieszczęśliwsze życie ma swoje słoneczne godziny i swoje ubożuchne kwiatki szczęśliwości, rozsiane wśród piasku i kamieni. Hermann Hesse Edytowane przez tosiajola Czas edycji: 2012-11-05 o 00:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Zadomowienie
|
Widziałam kiedyś filmik Azjatki, która poprawiała sobie linię włosów cieniem do brwi i pędzelkiem. Muszę przyznać, że efekty były znakomite. Może nie na co dzień, ale na większe wyjścia to świetny pomysł
![]() Moje kompleksy: - krótkie nogi - masywne, umięśnione łydki - kartoflany nos - zniszczone prostowaniem włosy, które się puszą - bardzo dużo owłosienia na ciele Ogólnie, to ostatnio miałam dużo problemów i zajadałam stres. Skończyło się to niestety dodatkowymi 3 kilogramami, co widzę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez babcia_miecia Czas edycji: 2012-11-05 o 04:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2985 |
Raczkowanie
|
Kilka lat temu podobałam się sobie, miałam całkiem przyzwoitą figurę ale kiedy już skończyłam dojrzewać wszystko się zmieniło na gorsze a ja nie mam motywacji żeby to poprawić, jestem strasznym leniem
![]() -cellulit -rozstępy na pupie, udach (ciągle się rozprzestrzeniają w dół) -tłuszcz na brzuchu Wszystko dało by się poprawić oczywiście poza tymi rozstępami niestety. Ogólnie nie jestem gruba tylko z 5 kilo przydało by się zgubić. Ale na lenistwo nie ma lekarstwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2986 |
Przyczajenie
|
![]()
hej
![]() Mam zaledwie 14 lat ,stwierdzam że jestem strasznie brzydka i nikt mi nie powie że tak nie jest, ciągle wmawiam sb ze jestem nawet ładna ale to bezsensu bo kiedy widze inne koleżanki to im strasznie zazdroszcze wyglądu . Mam wągry ,syfy , piegi ..jestem poprostu wybrykiem natury ...czuje sie strasznie a kompelsy jakie mam dotyczą mojej całej twarzy (poprostu : Do wymiany!) .Coraz czesciej o tym mysle .. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2987 |
Raczkowanie
|
nataliia268- Jesteś jeszcze bardzo młoda, cały czas się rozwijasz, hormony Ci wariują w organizmie,zobaczysz , że z czasem się wszystko unormuje. Każda z nas ma jakieś zastrzeżenia do siebie, ale nie myśl o sobie, że Jesteś strasznie brzydka, nie ma idealnych kobiet i Twoje koleżanki też na pewno mają jakieś kompleksy, więc i Ty staraj się akceptować siebie taką jaka Jesteś i pomyśl o swoich dobrych cechach zamiast o samych wadach. Staraj się też dbać o siebie, szczególnie o cerę. Teraz jest wiele produktów, które pomagają się uporać z trądzikiem, ale pamiętaj skoro masz duży trądzik to konieczna będzie wizyta u dermatologa. Ja jestem sporo starsza od Ciebie i też nadal mam problem z cerą, to tak samo mój kompleks, jednak staram się równocześnie myśleć o sobie pozytywnie, więc i Ty tak się staraj o sobie myśleć!
![]() |
#2988 |
Raczkowanie
|
Ostatnio moim kompleksem jest skóra, ale ta na nogach. Wiecznie czerwona, podrażniona, z mnóstwem czerwonych kropek, swędząca i do tego blada, bo mając takie nogi wiecznie je zakrywam latem
![]()
![]() |
#2989 |
Rozeznanie
|
Mam wszystko grube. Tłuszcz mi się odkłada wszędzie, jak siadam to dostaje szału od fałd.
![]() |
#2990 |
Przyczajenie
|
Jestem mężczyzna i sam ostatnio na prowadzonym przeze mnie blogu: zkobietamudotwarzy.blogsp ot.com napisałem post "Chróbsko (nie tylko) XXI wieku - kompleksy". Zapraszam jeśli ktoś chce dowiedzieć się jakie są mechanizmy ich powstawania, a tym samym jak można poznać wroga żeby się go pozbyć. Piszę również o pewności siebie i wiadomo, o relacjach damsko - męskich ale z perspektywy współczesnego mężczyzny.
Zapraszam Damian P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
Heh, oj dziewczyny.... Ja myślałam, że mam dużo kompleksów, ale czytając wypowiedzi niektórych z Was to zmieniam zdanie...
A więc: - włoski na rękach (oj tak, zimą bardzo mnie to krępuje, ale nie chcę golić rąk. zrobiłam to kiedyś i bardzo żałuję, a teraz po prostu wyciągam konsekwencje swojej głupoty) - krzywe nogi ![]() - ta cholerna opryszczka! ;( nienawidzę jej grrr z resztą się pogodziłam, staram się znajdować w sobie same plusy ![]() Pamiętajcie, jeśli są rzeczy, które możecie zmienić, to zamiast narzekać zmieniajcie je ![]() A jeśli Wasze kompleksy dotyczą tego, czego nie zmienicie (oczy, usta, nos) to zawsze możecie nauczyć się odpowiednio maskować swoje wady, a podkreślać zalety ![]() Jeżeli będziecie szczęśliwe to gwarantuję Wam, że ludzie dookoła Was nawet nie zauważą tego, co dla Was jest problemem! Heh, wiem, jestem mega optymistką ![]() ![]() ![]() Powodzenia i pamiętajcie, że każda z Nas jest Piękna!! ![]()
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
to ja też wniosę lekki powiew optymizmu
moim kompleksem jest jedynie cera i skóra ogółem - wrażliwa, na twarzy często problematyczna, choć obiektywnie - nawet bez makijażu wygląda już jako-tako, ale niestety na tym punkcie będę już chyba zawsze przewrażliwiona, więc nie jestem w 100% zadowolona no i...jestem leniwa w kwestii dbania o stopy ![]() ![]() a poza tym jest super ![]()
![]() |
#2993 |
Wtajemniczenie
|
moim największym kompleksem jest mój nos... jest po prostu okropny- garbaty i duży
![]() ![]()
![]() |
#2994 |
Raczkowanie
|
ojjjjj kompleksy, moi niezawodni "przyjaciele" :
- Największy z kompleksów: ZA CHUDA ![]() - paskudny charakter - nieforemne, patykowate odnóża
Z butów sterczy słoma, literaturę zna z opracowań lektur, buraczana dama. Kto rodzi się prostakiem, prostakiem przemija, choćby słoma w butach ze złota była. Była plama, nie ma bluzki, bo ten proszek był od ruskich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko grube łydki, reszta jest piękna
![]()
![]() |
#2996 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata Edytowane przez dance makabre Czas edycji: 2013-02-15 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2997 |
Konto usunięte
|
- nie podobam sie sobie w zwiazanych wlosach
- raz sie sobie podobam, a raz nie - mam szerokie stopy - ciagle porownuje sie do innych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2998 |
Raczkowanie
|
Co do wyglądu: nie mam płaskiego brzucha, małe oczy i mogłabym mieć 5 cm mniej wzrostu (mam 171 cm) - ale nie rozpaczam z tego względu. Jednak co do cech charakteru moim największym kompleksem jest BRAK PEWNOŚCI SIEBIE
![]() ![]()
![]() |
#2999 |
Konto usunięte
|
myslalam, ze udalo mi sie pozbyc tego kompleksu, ale wcale tak sie nie stalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
Z wyglądu nic bym nie zmieniła w sobie, nos mam niby duży ale ładnie się harmonizuje z dużymi ustami i oczami wiec nigdy na niego nie narzekałam. Skóre mam problematyczną ale wiem jak sobie z nią radzić wiec też nie jest to moj kompleks. Halluksy mam ale nie wstydze się chodzić w sandałkach - nawet myśle że zmalały mi albo już nie przywiązuje do nich takiej wagi jak kiedyś. No mam zakola jak sobie zaczesze włosy do góry i zrobie kucyk wiec tego nie robie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.