|
|
#3001 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Cytat:
Moim największym kompleksem jest jedno oko, które wydaje się lekko mniejsze (opadająca powieka).
|
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Konto usunięte
|
dfdgdgdg
Edytowane przez 201605090940 Czas edycji: 2015-11-21 o 20:43 |
|
|
|
|
#3003 |
|
Rozeznanie
|
Jak każda kobitka mam kompleksy, ale na szczęście dorobiłam się olewczego stosunku do samej siebie wobec czego ich ilość drastycznie zmalała
![]() - podbródek - mam niestety wysunięty do przodu, więc w profilu nie wyglądam na super hiper laskę ![]() - brzuch - szczupła to i jestem, teraz próbuję skubańca wziąć metodą ćwiczeniową, pewnie w końcu dziada się pozbędę, - rozstępy - na plecach przy tyłku są białe więc wsio, ale takie sine trochę na udach to mi się nie podobają ![]() Poza tym to lubię siebie
|
|
#3004 |
|
Raczkowanie
|
Miałam o wiele więcej kompleksów, ale z czasem, nawet nie wiedząc kiedy, zaakceptowałam je, a niektóre uznałam nawet za zaletę
![]() Moje obecne kompleksy: - Nos, troszkę za duży, mały garbek. - Dołek w brodzie. - Stopy w rozmiarze 41. - Trochę tłuszczyku tu i ówdzie (Ale pracuję nad tym )Moje byłe kompleksy: - Piegi. Teraz właściwie nie zwracam na nie uwagi. - Rozstępy. Zbielały, prawie ich nie widać ![]() I co do kompleksów, to wszystko zależy również od dnia. Czasami nie mogę na siebie patrzeć, a czasami patrzę i uśmiecham się z zadowoleniem, jaką to laską jestem ![]()
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
1.cienkie włosy-są beznadziejne, nie dosyc że są cienkie i jest ich mało to bardzo szybko się przetłuszczają,i prawie w ogóle nie rosną
2.zęby-mimo że są białe mam krzywy zgryz 3.piersi-mam małe piersi,ale całe życie oszukuje się żyjąc w przekonaniu że jak przytyje to urosną(mam kilka kg niedowagi) to by było na tyle z tych głównych kompleksów,ale na pewno bez problemu bym jeszcze kilka znalazła |
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeciętność daje poczucie bezpieczeństwa, ale tylko podejmując ryzyko można spełniać swoje marzenia Edytowane przez Bea_91 Czas edycji: 2013-08-08 o 13:10 |
|
|
|
|
|
#3007 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze, patrzę i patrzę na te zdjęcia i nie wiem, czego mam się w nich doszukiwać. Masz bardzo ładną twarz, na zdjęciach wychodzisz równie dobrze. Podoba mi się Twój kształt twarzy, taka drobna buźka ![]() Moje kompleksy...a raczej kompleks : -pękające naczynka na calutkim ciele...
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
xandria_ wyluzuj.
Jesteś normalną ładną dziewczyną. |
|
|
|
|
#3009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Buźka drobna, wszystko proporcjonalne do siebie... Wiadomo, że tak nagle wszystkiego nie zaakceptujesz, ale stopniowo zacznij. Podkreśl to, co uważasz za swój atut, a nawet ewentualne kompleksy się schowają
|
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, są dni kiedy się sobie podobam,wszystko jest okej,aczkolwiek czuję sie ostatnio gruba...
|
|
|
#3011 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam.
mam jedynie kilka wad (charakteru, nie wygladu), z ktorymi walcze. |
|
|
|
|
#3012 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3013 |
|
Raczkowanie
|
A no mam kompleks. nogi i brzuch niestety pulchne troche , włosy normalnie burza loków której nienawidzę i słaba motywacja , np w przypadku ćwiczeń, w 1 dzień wszystko ładnie pięknie w kolejne zapominam
|
|
|
|
|
#3014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3015 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedna powieka opada mi bardziej od drugiej. Na co dzień da się to jakoś zakamuflować makijażem, ale jak jestem zmęczona albo się nie wyśpię to wyglądam jak Quasimodo i już żadne cudawianki z makijażem nie pomogą
Cóż, jakoś muszę z tym żyć
|
|
#3016 |
|
Konto usunięte
|
a jak moge poprawic postrzeganie samej siebie? probuje, ale nic mi z tym nie wychodzi. jestem zdolowana, gdy ktos jest w czyms ode mnie lepszy, gdy widze ladniejsza dziewczyne, czuje sie brzydka. taka mania wyzszosci. czuje sie ze soba beznadziejnie, zawsze znajde w sobie jakis mankament. o dziwo, mam bardzo duze powodzenie u plci przeciwnej, ale tlumacze to sobie tym, ze sa ślepi. nie wiem, jak zwalczyc takie przekonania, a naprawde sie z tym mecze. ciezko mi jest spostrzec wlasne zalety, a przede wszystkim to nienawidze byc w czyms gorsza od innych.
kiedys tez bylam taka zdolowana, potem na jakis czas pozbylam sie wiekszosci kompleksow. teraz one wracaja chyba ze zdwojona sila
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Raczkowanie
|
Kompleksy... Ja sama jestem chodzącym kompleksem :P
1. 75B (gdzie połowa stanika to push-up..) ![]() 2. wzrost - mam 179 cm wzrostu, mój tż ma 181 - wyglądamy jak Flip i Flap, nie wspomnę już o założeniu upragnionych szpilek 3. waga - niecałe 60 kg... jestem chodzącym wieszakiem na ubrania, nic nie wygląda na mnie dobrze 4. cera - po nałożeniu makijażu wystarczy godzina i świecę się jak psu jajka na wiosnę.. 5. nie mogę znaleźć STAŁEJ pracy (nie wiem czy to kompleks ale bardzo mnie to irytuje) ![]() 6. mam jasną karnację - szybko się opalam ale póki co nie mam na to po prostu czasu 7. wieeeeeeeeeeeeelka stopa - 40/41
|
|
|
#3018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczynooo, przesadzasz! Po Twoim opisie moja wyobraźnia zadziałała, ale po zdjęciach żadnej tradegii nie ma! wyluzuj ![]() Ja za to mam okropny profil :P prosty nos (nie wiem po kim ), dość małe, wąskie usta, no i 2 'pieprzyki' po jednej stronie i 1 po drugiej, na policzku . Istna masakra. A jesli chodzi o inne kompleksy, to raczej nie mam. Noo, może nogi mogłabym mieć dłuższe
|
|
|
|
#3020 |
|
zniemczona peema
|
Dobrze, że bierzemy pod uwagę tylko wygląd, bo charakter to mam paskudny :P
-uda- jakby były ciutek mniejsze to bym się nie obraziła :P -boczki- może i niewielkie, ale i tak mnie drażnią, bo odbiegają od mojego ideału wąskiej talii -pieprze- no cóż, zaszczyciły mój lewy policzek i resztę ciała A dawniej kompleksem były też małe piersi, no ale urosły :P |
|
|
|
|
#3021 |
|
Zadomowienie
|
Żyję w przeświadczeniu, że jestem nie dość idealna, aby się komukolwiek podobać. Moim kompleksem jest brzuch, uda, rozstępy...to między innymi, bo kompleksów to mam z milion
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Raczkowanie
|
Kompleksy...
Biust... niby B ale i tak na wielkie łapy mojego chłopaka za mały Grube uda.... Straszne...Takie mini usta... Okulary... wstydzę się ich mimo że wszyscy mi mówią że uroczo w nich wyglądam ( a noszę je od kilku lat ) Kompleksy to trochę nasze wymysły na temat wyglądu... Pewnie sama przesadzam ale coż... Kobiety tak mają
|
|
|
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
I oczywiście marzę o większej pupie
|
|
|
|
|
#3024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dołączam się do klubu. nie musi być jakaś o wiele większa, ale jakby była nieco bardziej wydatna to bym się nie obraziła
"A może kłamał, bo nie chciał powiedzieć nam prawdy?!" talia: 68-67-66-65-64-63 Edytowane przez Hayasakaa Czas edycji: 2013-08-19 o 17:54 |
|
|
|
|
|
#3025 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcę mieć szersze nadgarstki
![]() Nie mogę nosić bransoletek, wszystkie mi spadają, prawie żaden zegarek nie wygląda dobrze na mojej ręce. A tak bym chciała zawsze coś na tym wąskim, nieszczęsnym nadgarstku mieć. Oczywiście inne kompleksy też mam, ale nie będę się powtarzać
|
|
|
|
|
#3026 |
|
Konto usunięte
|
a ja dla odmiany w okularach czuję się dobrze, choć kiedyś uważałam to za mój największy mankament.
ostatnio przeżywam dość stresującą sytuację, na którą nie mam żadnego wpływu i chyba to mnie dobiło na tyle, że zaczęłam szukać w sobie niedoskonałości, co mnie chwilami wykańcza. strasznie porównuję się do innych i chciałabym być we wszystkim najlepsza. |
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
-wada zgryzu,
-profil twarzy -drobna figura, nie moge dobrac czapki, kapelusza one size sa na mnie za duze, okulary tez w wiekszosci za duze (nosze oprawki), a dziecięce są już małe bransoletki i zegarki są za duże. Na szczęście z ubraniami nie mam problemu, XS są dostępne na rynku ![]() -stopa rozmiar 35-36 ale jest tak drobna ze nie moge nosic balerin, sandałow bo but jest za luzny. Takze nosze baleriny z gumka, a te okazuja sie zazwyczaj niewygodne, gumka uwieraa i robi odciski, z sandałów wylatuje mi noga, a o sandałach na obcasie to juz w ogole mogę zapomnieć ![]() -cera, mam przebarwienia, i czesto mnie coś zapycha, takze jmoja cera jet brzydka, mam obsesje na punkcie podkladu, codziennie musi byc. Walcze z tym ale poki co efekty bardzo wolne. - z charakteru to problem z nawiązywaniem znajomości. Nie jestem komunikatywna Tzn. znajomości jako takie nwiazuje ale nie potrafie z nikim sie zaprzyjaźnić.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2013-08-19 o 22:42 |
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O koturnach zapinanych na paski też wolę nie wspominać, bo dodatkowo mam też bardzo wąskie kostki i brakuje mi dziurek do zapięcia Jakoś specjalnie się już tym nie martwię, przywykłam, że obcasy nie są dla mnie Przynajmniej będę miała zdrowy kręgosłup
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.

mam tragiczny 

. Istna masakra.
Przynajmniej będę miała zdrowy kręgosłup