![]() |
#3061 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3062 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3063 |
Konto usunięte
|
twarz z profilu (jezu, koszmar)
cera masakrycznie grube uda (przy waskich lydkach wyglada to strasznie) brzuszek (nieduzy, ale straszliwie mnie irytuje) niby mam male piersi, ale juz sie z nimi dawno pogodzilam i jest nam ok ![]() otluszczenie ponizej pasa (musze zaczac cwiczyc ._.) i ogromny nos Edytowane przez 201708250935 Czas edycji: 2013-08-29 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3064 |
Przyczajenie
|
Bardzo fajny temat. Akurat mam gorszy dzień, a co, ponarzekam sobie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3065 |
Zadomowienie
|
Mnie najbardziej popędza w kompleksy, kiedy to mój facet lajkował na fb zdjęcia innych dziewczyn, najczęściej tych, które mają po 65 tys. fanów. Dziecinne podejście, ale jednak w☠☠☠☠iało mnie to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3066 |
Konto usunięte
|
a ja dzisiaj łaziłam po domu i wypytywałam wszystkich, czy w związanych włosach nie wyglądam jak kretynka... kiedy mi to przejdzie? :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3067 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Jakie macie kompleksy ? :>
A przypomniało mi się jeszcze to dopiszę: mam szalony zgryz - dolny łuk jest szerszy i większy od górnego
![]() Nie jest to rażące, ale denerwuje mnie to ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3068 |
Rozeznanie
|
Ja jestem jednym wielkim, chodzącym kompleksem
![]() No, ale cóż zrobić... ![]()
![]() |
#3069 |
made in Wonderland
|
Odp: Jakie macie kompleksy ? :>
NOS. Kartoflany. Okropny. Niezgrabny. Nie mam czubka nosa bo jest okrągły jak piłeczka
![]() Mogłabym mieć trochę większe cycki. I większe oczy. I przestać się garbic (!!!). Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3070 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Jakie macie kompleksy ? :>
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3071 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Jakie macie kompleksy ? :>
Ogólnie twarz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3072 |
Raczkowanie
|
Moim największym kompleksem jest figura, a konkretnie biust - za duży do mojej drobnej postury, który zaburza proporcje i sprawia, że kupienie dobrze dopasowanej marynarki czy koszuli graniczy z cudem
![]() ![]() Za swoją twarzą też nie przepadam - wszystko małe, oprócz nosa, który przypomina nosy XVIII-wiecznych myślicieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3073 |
Zadomowienie
|
To i ja się dołączę i wymienię swoje kompleksy, chociaż od niedawna postanowiłam z nimi walczyć, pokochać i zaakceptować samą siebie... Oto kompleksy, które najbardziej mnie męczą:
1. Brzydka cera- mega rozszerzone pory, wągry, od czasu do czasu pojawiają się krosty na tle hormonalnym( akurat teraz mam dość spory wysyp), mocno przetłuszczająca się strefa T. Walczę z tym stosując różnego rodzaju kosmetyki, lecz to nie jest łatwe, bo do tego wszystkiego moja cera jest wrażliwa i alergiczna ![]() Beż makijażu czuję się bardzo źle, nie wychodzę nawet po bułki do sklepu bez podkładu na twarzy. Rano dużo czasu zajmuje mi zakamuflowanie niedoskonałości a i tak później wydaje mi się, że wszyscy je widzą. Gdyby nie cera, bardzo lubiłabym swoją twarz. 2. Opadające powieki, w dodatku prawa opada bardziej... 3. Włosy- bardzo gęste, kręcone, puszące się. Mam wrażenie, że wszyscy na nie patrzą, bo głupio wyglądają. 4. Nieśmiałość, robienie z siebie ofiary losu, brak przebojowości ![]() 5. Stopy w rozmiarze 35- 36- wyglądają całkiem ładnie, ale nie mogę na siebie znaleźć butów, kupuje te, które są na mnie dobre, a nie te, o których marzę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3074 |
Konto usunięte
|
1 Rozstępy które zrobiły mi się od zbyt szybkiego wzrostu mięśni
2Zęby na dole które są strasznie krzywe 3 Nogi mogłyby być dłuższe i smuklejsze 4 Wzrost chciałabym mieć 170, a mam 163 5 Cera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3075 |
Konto usunięte
|
Może nie kompleks, ale pierwszy palec u stóp jest dłuugiii, dłuższy o jakieś 1,5 cm od reszty, wygląda to śmiesznie i wydaje mi się, że wszyscy się na to gapią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Rozstępy
Brzydki nos (jakiś dziwny, długi robi mi się jak się śmieję ![]() Karnacja ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3077 |
Raczkowanie
|
Dłonie. Mam dziecinne dłonie - malutkie, krótkie paluszki jak serdelki
![]() Stopy. Są po prostu paskudne - paznokcie podobnie jak u rąk są nieciekawe, palce krótkie i 'zagięte' pod spód. Poza tym mam platfusa. Ale ja generalnie nienawidzę stóp - nie tylko swoich. Rozstępy. I blizny - każda rana goi się na mnie tygodniami i zostawia po sobie bliznę. Część blednie i z czasem zanika, część zostaje. No i standardowo - waga, ale chyba przeszkadza mi to mniej niż to, co wymienione wyżej. Lubię swój kształt sylwetki, nie przeszkadzają mi moje masywne uda ani szerokie biodra. Tylko oponka na brzuchu i tłustawe ramiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3078 |
Konto usunięte
|
Jedne z gorszych (myślę nad operacją) :
- obwisłe cycki jak na osobę przed 25 r.ż. - worki pod oczami mimo wypoczęcia, nie spożywania soli i dobrych wyników badań (genetyczne ![]() A z takich które da się przeżyć: - rozstępy - krzywy nos - duży palec u stóp nie jest prosty tylko odchylony w górę, przez co widać uwypuklenie przez buty Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2013-09-02 o 01:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3079 |
Przyczajenie
|
kompleksy?a co to takiego,staram sie doceniac to ze jestem sprawna fizycznie i umysłowo,cenie kazdą chwile ,im dalej do straosci tym lepiej.Lubie siebie,a komu sie nie podoba niech nie patrzy!szkoda zycia na analize ciałą z dokładnoscia chirurga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3080 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Omg! To tak jak ja ![]() Ale tak jak i Ty, chciałabym być lubiana, chcialabym być mądrzejsza, mieć większą wiedzę. To chyba niskie poczucie własnej wartości - porównując się czasem z innymi. Głuuupia ja :P ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Zdrowy człowiek, zdrowe podejście do zycia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3081 |
Rozeznanie
|
my kobiety już chyba tak mamy
![]() zawsze miałam kilka kg nadwagi. schudnąć mi ciężko, ale zaczęłam biegać i mimo że do normalnej wagi w bmi brakuje mi -2kg, to widzę że figurę mam zdecydowanie lepszą i te dodatkowe kilogramy już mi tak bardzo nie przeszkadzają. ja wychodzę z założenia, że jeśli się da walczyć z tym co wpędza nas w kompleksy to trzeba walczyć. a jeśli nie da rady pewnych rzeczy zmienić to pogódźmy się z nimi i nadrabiajmy innymi walorami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3082 |
Raczkowanie
|
No to tak, od góry do dołu
![]() -włosów mam mało, choć aż tak bardzo mi to nie dokucza, ale SIWIEJĘ, a mam niespełna 26 lat ;( -odstające uszy w połączeniu z rzadkimi i prostymi włosami dają im status największego kompleksu jaki mam -cienie pod oczami, nie tylko z niewyspania ale i te barwnikowe - nie do ruszenia jakimkolwiek kremem na przebarwienia, nie działa nic. Bywają dni, że wyglądam, jak ludzie, których niszczy rak i chemioterapia -nos trochę zbyt długi i z minimalnym garbkiem, ale nie przejmuję się nim zbytnio -zęby: jedynki górne różne od siebie, jedna jak łopata, druga o 1/3 mniejsza, leczona, nieładna ![]() ![]() -ogólnie twarz mam chyba mało sympatyczną i mam wrażenie, że ludzie się mnie boją, albo myślą, że jestem gbur albo zarozumiała -dłuuugie, chude ręce, normalnie skóra i kość, choć częściej to ignoruję niż się przejmuję, ale bywa, że ich nienawidzę -asymetria piersi, co najmniej jeden rozmiar różnicy, do tego prawą stronę klatki piersiowej mam jakby bardziej wystającą, bardziej rozwiniętą i na łączeniu żeber czy kościach obojczyka widać różnicę -krzywe nogi, jak dwa nawiasy ()... choć nie tak strasznie, Aguilera np. ma gorzej ![]() To chyba tyle. Wypłosz taki jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=musisz;42533646]Ja jestem jednym wielkim, chodzącym kompleksem
![]() No, ale cóż zrobić... ![]() Na pocieszenie powiem,że ja mam 182 cm ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 |
Raczkowanie
|
rozmiar stopy 41 :/ (chcialabym miec 37/38...)
oraz za szerokie biodra i za grube łydki :/ od kwietnia zeszlego roku trenuje z mel b,wiecej sie ruszam i przeszlam na diete.... z rozmiaru 42 schudlam do 38...ale chcialabym miec takie...dlugie, smukle nogi ![]()
ćwiczę od : 02.04.2013 100 przysiadów-> x 663 Mel B 10 min pośladki->943 Mel B 10 min brzuch->1110 Mel B 15 cardio->738 Mel B 10 min nogi->1030 Ewa Ch.(killer, skalpel)->581 Centrum Sportowca-1248 razem: 6313 cel osiągnięty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3085 |
Raczkowanie
|
Według mnie masz super wzrost, wręcz ciśnie mi się na usta (klawiaturę?) słowo za****sty.
![]() ![]() ![]() moimi kompleksami są: zbyt szeroka według mnie żuchwa (obiektywnie nie jest za szeroka, po prostu wolałabym mieć bardziej pociągłą twarz i wydaje mi się ta żuchwa rzuca się w oczy), trochę za masywne uda i troszkę za krótkie nogi. Żaden z wyżej wymienionych kompleksów na codzień nie spędza mi snu z powiek, jednak niesamowicie mnie dołuje w przypływie złego nastroju czy depresji okresowej np. ![]()
![]() |
#3086 |
Raczkowanie
|
Ciekawam, czy ktos wątek czyta, czy tylko każdy wypisuje "swoje paranoje".
ja mam tak krzywe nogi, że miałam ksywkę " Korzeniowski" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 180cm wzrostu. Zasyfiala paszcze. Stope 41.biustu brak. Nie ze maly.. Nie ma go wcale
![]() Blizna po cesarce, krzywa i brzydka. Rozstepy, skora na brzuchu po ciąży fatalna. Kolor skory(blady, bialy. Ale nie sliczna porcelana tylko kropki sinienie czerwienienie przebarwienia piegi pieprzyki..) Hm.. Paznokcie nigdy mi nie rosna wiec j niz 1mm,garbie sie, mam 2gi podbrudek, nos jak ziemniak :p Wlosy do pół proste potem szopa pokrecona.. Nogi krzywe, o takie : X ![]() ![]() To chyba tyle :p A najzabawniejsze - zawsze krecili się wkoło mnie faceci.. Moze leca na pasztet ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3088 |
Raczkowanie
|
Moim największym kompleksem są duże, męskie stopy - w zależności od numeracji rozmiar 42 lub 43, mam również płaskostopie poprzeczne, odciski na spodach stóp i robią mi się halluksy, mimo iż nie noszę wąskiego obuwia. No i mam za długie palce.
Poza tym mam za mało jędrne piersi (rozm. 75D), za bardzo tłuste ramiona i uda, a także za małe oczy. Chciałabym mieć ciut szersze biodra, szczuplejsze górne części kończyn i ładne stopy o rozmiarze chociaż 39/40 (jestem wysoka, z całkiem drobnymi stopami bym pewnie dziwnie wyglądała). Ech. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3089 |
Raczkowanie
|
Też dorzucę swoje 5 groszy
![]() 1. Moim największym kompleksem jest mój nos, garbaty i ogromny, naprawdę okropny, ale potrafię się z niego śmiać ![]() 2. Zapewne wyda Wam się to śmieszne, ale drugi palec u stopy mam dłuższy niż pierwszy i w lato do sandałków wygląda to koszmarnie i wydaje mi się, że wszyscy patrzą się na ten nieszczęsny palec. 3. Zęby - są zwyczajnie krzywe, a niestety nie stać mnie na aparat. Może nawet na aparat bym uzbierała, ale comiesięczne wizyty mnie przerażają. 4. Figura.. hmm może nie są to kompleksy, ale bardziej problemy w doborze ubrań. Piersi 75D stosunkowo duże w porównaniu do reszty i tak koszule mi ciężko dopasować, cała leży idealnie, ale na biuście tak brzydko się rozchodzi, będę musiała dodatkowy guziczek dorabiać w tym miejscu:P tyłek też mam stosunkowo duży - ostatnio kupowałam rozkloszowaną spódniczkę - musiałam wziąć m żeby się przez tyłek przecisnęła, a w talii jest za luźna ![]() ![]() Ogólnie jednak nie mam co na figurę narzekać, bo faceci chyba taką lubią:P 5. Wzrost- 167 cm, niby standard, ale mój chłopak ma prawie 2 metry:P 6. No i mój największy życiowy problem - permanentne lenistwo, przez które np zawalam studia, ale jestem tak leniwa, że nie chce mi się z tym nic robić ![]() Jeśli ktoś wie, jak się z tego wyleczyć, będę wdzięczna za każdą radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3090 |
... choć nie Westwood
|
Twarz- nie za ładna, problematyczna cera, nos nie pasujący do twarzy, z lekkim garbem. Podbrodek. Za pyzata.
Sylwetka- za tluste ramiona, za małe cycki, brak talii. Cóż...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.