![]() |
#391 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Kompleksów ma dosc dużo ale juz tak bardzo sie nimi nie przejmuje odkąd goszcze na wizazu duzo sie nauczyłam o tym jak dbac o sibie i podkreslic swoje walory choc niedorastam niektórym wizazanka w makijazach to i tak jest duzo lepiej niz wczesniej , a jesli chodzi o wygląd młodzitkiej dziewczyniki to mam to samo zawsze daja mi 17 góra 18 lat ale zakceptowałam to warto wygladac czasem młodziej pozdrowienia dla wszystkich wizazanek
![]()
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Staram sie nie miec zadnych kompleksow po prostu akceptuje siebie od stop do glow...na kompleksy szkoda czasu
![]()
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Ja mam mase kompleksow, ale uwazam, ze nie warto marnowac czasu na to by sie nad soba uzalac. Jestem jaka jestem, znam swoja wartość i nie uważam się za gorszą od tych co mają 3 cm mniej w obwodzie uda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Paznokcie to moja zmora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem młoda wiec kompleksów nie mam aż tak dużo: Wygląd: 1. Odstające uszy ![]() 2. Wystające żebra ( pięc kilo nie dowagi ) Jem jem ale nie umiem przytyć 3. Wągdy w okolicach nosa 4. Szczupła stopa i łydka ( nie moge odpowiednich butow znaleźć bo takich niestety nie produkują, a co dopiero kozaki na łydce wyglądają jak lejki) Charakter: 1. Lenistwo w sprawach załatwiania czegoś, uczenia się, sprzątania ( ale jakoś do spraw Hobby lenistwo sie nie przejawia tylko zapał i ambicja) 2. Za szybkie denerwowanie się. To chyba na tyle |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Brzuch i uda - katastrofa
![]()
![]() |
#397 |
Rozeznanie
|
grube nogi... chociaz inni sadza ze gruba to nie jestem...
troche za wysoka... mam 175 cm i ubierajac buty na szpilce czy czyms takim czuje sie troche jak zyrafa... i tak z nich nie zrezygnuje:P i to chyba ze nosze okulary jest moim najwiekszym kompleksem...
![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
nos
![]() ![]() ![]()
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
ja ciagle uwazam ze jestem brzydka i w ogole... poza tym jestem strasnzym leniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Konto usunięte
|
ja uwazam, ze jestem za chudy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;3436245]ja uwazam, ze jestem za chudy...
![]() To to samo co ja ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Z tym Giraffe(dosłownie) - to była cała historia
![]() ![]() ![]() A to określenie jakoś tak bardzo mi się spodobało i już zostało ![]()
"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..." Edytowane przez giraffe Czas edycji: 2007-01-13 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez mam ten problem dwudziestka na karku a mi pytaja sie ciagle w sklepach o dowod ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz pisze, ze mam kompleks tego, ze nie mam swojego mieszkania, jeszcze nie wymyslilam terapii leczenia tego kompleksu, ale mam cicha nadzieje, ze jak za rok tu zajrze, to napisze, ze sie udalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a plus mieszkania z 7 kg ciała bym przyjela ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
a ja mam taki kompleks, że cały czas wydaje mi się, że coś co zrobiłam mogłam zrobić lepiej, że inni są bardziej zaradni ode mnie no i jestem nieśmiała
![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
![]()
Kompleksów cała masa, ale największy mój kompleks to za grube uda( to po mamie). Cwiczyłam trochę, ale to chyba za mało było, potem mi sie odechciało. Teraz schudłam to i uda też trochę schudły, ale kompleks pozostał nadal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Moje kompleksy doyczą przede wszystkim mojego ciała... Mam zbyt duze piersi, za szerokie biodra i fałdki na brzuchu
![]()
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
chyba nic rewelacyjnego w tym wątku nie wymyśle mówiąc że moim największym kompleksem jest biust( A )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
Moje kompleksy uuuu:ciało-sińce pod oczami(dziedziczne-walczę jak się da),pieprzyk nad górną wargą(wydaje się ogromniasty),mały biust,krzywe plecy,pajączki na lewym udzie;dusza:nerwowość do n-tej potęgi,nieśmiałość,skłono ści do leniuchowania
I jeszcze jedno:zdolności do wynajdywania u siebie nowych kompleksów,w miejsce tych,których się pozbyłam ,a to już najgorsza tragedia.
Nadzieja to więzy,które chronią serce przed pęknięciem.https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=159250 MISJA W ZAMBII Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-03-17 o 18:39 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym cera...nos...i zeby na szczescie będzie aparat |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
koleżanka mówiła mi to samo niewyrośnięte bachory!! Cała sytuacja wyglądała tak, że po basenie siedziałyśmy z kumpelą w barze i przyszła takich dwóch cwaniaczków co uważają co to nie oni jacy przystojni i wygadani. Po pewnym czasie jeden z głupim ironicznym uśmieszkiem zaczął rzucać oklepanymi tekstami w naszą stronę na to ja mu odp. żyby sobie darował i nie załamywał mnie swoim wysokim poziomem IQ, a na to ten drugi powiedział " daruj sobie co będziesz się męczył z taką płaską dechą" czy coś w tym stylu. Oczywiście tłumaczyłam sobie, że to ci goście to napakowani koksiarze którym rozwój intelektualny zatrzymał się na poziomie 13 latka, ale niestety jestem płaska i wiem, że atrakcyjności mi to nie dodaje, a mężczyźni to jednak wzrokowcy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak najgorszym moim kompleksem jest moj brzuch, ktory rosnie po kazdej porcji jedzenia. Jest obrzydliwy! Czasami wstydze sie swojego dzieciecego glosu, chociaz znajomi juz przywykli, ale nowo-poznani roznie na niego reaguja. Ogolnie wydaje mi sie, ze jestem nieproporcjonalna...ah te kompleksy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz co to z wiekiem przechodzi ta niedojrzalosc (patrzenie na wyglad)... ale oczywiscie nie wszystkim i zdarzaja sie 20-paro latkowie ktorzy mowia ze kobieta nie majaca idealnych ksztaltow jest nieciekawa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.