![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Różowy Strachulcu, ja raczej nie odpuszczam sobie, tylko ze wszystko zamuje mi wiecej czasu niz powinno....:/złapałam sie ostatnio, ze zamiast zabrać sie za pisanie magisterki po raz kolejny segreguje materiały, bo cos mi nie pasuje itp....
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2005-11-05 o 14:16 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Mam mnóstwo kompleksów "wizualnych": piersi, ramiona, brzydkie stopy, palce. Ale najwięcej kompleksów dotyczy osobowości i tego, że jestem za leniwa, by z tym walczyć. Chciałabym być bardziej pewna siebie i konsekwentna zamiast: leniwa i roztrzepana
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Moje nogi sąmoją zmorą, tyłek zresztą też. Za tłuste są
![]() Jestem szczupła od pasa w górę a szersza od pasa w dół. Jak biorę sie za odchudzanie to u góry wyglądam po czasie jak szkielet a dół dalej ciężki ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem jednym chodzącym kompleksem... ale najwieksza zmora to chyba moj brzuch , krzywy nos, zęby , i wlosy 3 na krzyż i cienkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja mam kompleksy przede wszystkim z powodu wyglądu... no, a z tego powodu pojawiają się wszystkie inne...
![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem idealistką, do tego często biore na siebie za wiele bo wydaje mi sie, ze zrobie to lepiej niz ktos inny, poniekad mam racje
![]() ![]() Oj kompleksow mam wiele, zaczynajac od wygladu, konczac na wnetrzu. A najwieksza moja wadą jest skupianie sie na kompleksach ![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Sheme
![]() ![]() ja mam tylko jeden kompleks a wlasciwie 2 .... rozmiar pewnej czesci ciała i to ze sie tego wstydze i to bardzo np niemoge przez to chodzi w sleepkach itd ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Kuleczko,pewnie sobie to zmyśliłeś:P
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
pewnie sobie tego niezmyśliłem .... zreszta uważaj jak chcesz
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Nie chciałam CIę zdenerowować
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ach te kompleksy... mam ich duzo, choć staram sie o nich nie myślec. jednak jak spojrze w lustro, to mam dośc: widze krzywe zęby, twarz z kolejnymi pryszczami, z którymi uporać się nie moge, a na dodatek wystający brzuch, dzięki któremu nie umiem kupic nowych spodni(albo za ciasne, albo za wielkie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
niezdenerwowałas mnie ... poprostu czasem mnie rozbija podejscie do takich tematow ... w stylu sciemniasz .... albo popadanie w druga strone ... a nie mdlejesz ..... itp itd ... a w praktyce sprawa wyglada tak ze nieznalazlem jeszcze partnerki z ktora moglbym sie normalnie kochac ... bo poprostu je to boli
![]() ![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Przepraszam jeszcze raz w takim razie. Ale taka partnerka na pewno istnieje. Wiem, że o cierpliwości i czekaniu pewnie wiele osób już Ci pisało czy mówiło, ale musisz trafić na kogoś dla siebie i wtedy zobaczyć, jeszcze sam może będziesz śmiał się z tego problemu. Bo właściwa osoba może nas wyleczyć z kompleksów. Ja nie lubiłam swojego tyłka,jejku jak ja się wstydziłam go, że za wielki, a teraz na niego przychylniej patrzę, bo Mój TŻ za nim szaleje. Naprawdę nie chciałam Cię urazić...ani zbagatelizować Twojego problemu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
niechce mi sie juz szukac
![]() ![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Sama CIę znajdzie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
.
Que las palabras vienen y se van. Y yo soy como soy en realidad. Quiero vivir a mi manera. Edytowane przez natka_pietruszki Czas edycji: 2007-04-20 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam inny kompleks od waszych użaleń na temat Waszych figur... Mianowicie... Mam wadę sluchu i na jedno ucho wcale nie slysze.... Dobrze, że Bóg stworzył dwa...
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
a ja sie ostatnio straaaaaaaasznie zakompleksilam, do tego stopnia, ze nie chce z domu wychodzic, zeby ludzi po ulicach nie straszyc
![]() a wszystko bo: 1) jestem niska 2) moja klatka piersiowa to teren raczej rowninny 3) moj bebzol (czasami to se mysle, ze z moja oponka to koncerny powinny sie o mnie zabijac, tylko dylemat: reklamowac goodyear'a czy debice ![]() 4) wlosy mi za szybko rosna ![]() 5) jedno oko mam jakby wieksze... no i duzo jeszcze roznych, m.in. ze jestem za wredna i zaden normalny facet ze mna nie wytrzyma, i ze limit jadu jaki moge z siebie wysaczyc chyba jednak nie istnieje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
znam wiele takich dziewczyn WREDNYCH z czasem im to przechodzi
![]()
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
A więc- mój największy kompleks to oczywiście mój NOS- jeśli tylko bym miała okazje to bym go zmieniła
![]() Oczywiście cera- ale z tym walcze. Mam bardzo dużo kompleksów, ale jakoś sobie z nimi radze a raczej mój TŻ mnie z nich wyleczył ![]()
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
A ja próbuje walczyć z kompleksami i będę uparcie twierdzić, że jestem piękna/mądra i wspaniała, ale jak się postaram to mogę być jeszcze lepsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
O moich kompleksach moge elaborat pisac
![]() 1. za grube uda 2. niekształtne łydki, takie dwa kołki bez specjalnego wcięcia przy kostce 3. dziwne kolana, jakby krzywe i za grube 4. oponka w dolnej części brzucha 5. boczki 6. za krótkie i krzywe palce u rąk 7. chciałabym być 5-7 cm wyższa 8. odcień zębów, bogłby być bielsze 9. odcień białka oka, są zażółcone (nie mam żółtaczki) 10. brak stanowczości 11. lenistwo 12. zbytnia wrażliwość Może na tym skończę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
czasami tez sie tak pocieszam, zem nie wredna, tylko troche zbyt szczera (hehe), ale to na jedno wychodzi, wrogow mam mnostwo i troche... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem bez wad
![]() ![]() za duży temperament,jak mnie coś zdenerwuje to od razu mnie krew zalewa ![]() lubie spać...za bardzo ![]() przewrażliwiona ![]() hmm to takie główne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
Ogólnie moje kompleksy nie przeszkadzaja mi bardzo w życiu chyba, że sobie o nich przypomne to wtedy już koniec ze mną naprawde. No więc to bedzie tak :
- nieśmiałość - brak pewności siebie - nie umiem rozmawiać z facetami - lenistwo - sztywniactwo - wiecznie mam mine jakbym była smutna albo by mi coś śmierdziało pod nosem - krótkie nogi - zez (ponoć niewidoczny dla innych ale ta świadomść, że on jest...) - odstający brzuch (tego też nie widać bo chodze z wciągniętym) - cienkie i przyklapnięte włosy - dziwny kształt brwi (w dzieciństwie wyrwałam sobie pęsetą) - pryszcze (nie za duzo ale zawsze...) - piskliwy głos którego się wstydze - brak jakiś niesamowitych zdolności w jakiejkolwiek dziedzinie - może to głupie ale jeszcze nigdy nie miałam chłopaka więc nie mam też zbyt wielkiego doświadczenia i to jest chyba jeden z moich największych kompleksów - mam nawyk ciągłego narzekania, marudzenia i wybrzydzania - niezdecydowanie Dużo tego wyszło ale tak naprawde są chwile kiedy o większości z nich zapominam więc nie jest tak źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
hah wlasnie sobie przypomnialem jeden z moich malutkich kompleksow ..... mam problemy z modulowaniem glosu
![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
A ja generalnie lubię swoje ciało, chociaż nie jest doskonałe, ale dobrze się w nim czuję i nie zamieniłabym się za nic w swiecie na żadne inne. Czasami denerwuje mnie mój nos za duży w stosunku do twarzy i usta - za małe; ale w sumie to je lubię - czynią mnie w końcu niepowtarzalną osobą
![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.