![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
ostatnio mam kompleksy na punkcie mojej cery-strasznie sie pogorszyla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Ja mam klika takich defektów
![]() 1 najpoważniejszy:za małe piersi(ale cały czas żyję nadzieją,że operacje biustu będą kiedyś tańsze ![]() 2: mam 20 lat a wyglądam na 12 i pół ![]() ![]() 3:za chude ręce 4:brak pewności siebie 5:bałaganiarstwo i zero systematyczności |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
trochę tego jest jeśli chodzi o wygląd, m.in. krzywe, grube i krótkie nogi, za długi nos, zbyt okrągła twarz, o 5 cm w talii za dużo, bardzo niedoskonała cera - sam trądzik
ale staram się na codzień tym nie przejmować, no bo po co ![]()
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
rzeczy, ktore mi przeszkadzaja u mnie to :
-nie potrafie dluzej wytrzymac z facetem nic 4 miesiace (po 4 mies szlak mnie trafia ![]() -troche za duzo przeklinam :/ -zamykam sie w sobie -bladaaaaa (momentami trupio blada) skora -i ostatnio syfki na czole ( ![]() ale generalnie da sie z tymi "kompleksami" zyc- najwazniejsze, ze jak wychodze na miasto, to ludzie przede mna nie uciekaja ![]()
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Ze mną sprawa wygląda tak. Jestem za niska.
Za okrąglutka. Włoski jak piórka i dłuuugo by jeszcze wymieniać. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
to i ja sie przyznam i pomarudze:
- przytyło mi sie i musze schudnąc z 4 kg, ale nie mam siły zeby sie za to wziąć - mam tylko 165 cm, a maży mi sie wzrost 172cm - oponka mi sie fobi na brzuchu ![]() - cera, trądzik walczę walcze i walczyc będe chyba zawsze, bo on mmnie lubi chyba i nie opuszcza ani na krok - moje zeby, diastema niestety, ale zbieram kase żeby coś z tym zrobić i nie dam sie odciągnąc od tego pomysłu ![]() - garbata jestem ![]() - leniwa ![]() - kiepskie paznokcie, nie udaje mi sie ich zapuścić ![]() może narazie tyle, później pewnie cos sobie przypomnę ![]() faceci to chyba żadnych kompleksów nie mają? a MY kobitki?
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-10-06 o 17:58 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
mają mają
![]() ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Mroczna Kuleczko Zagłady, masz obłędnego nicka ;]
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Oj, dużo, dużo
![]() -pryszcze(chociaż i tak mniej) -małe oczy i usta ![]() -krzywe palce u dłoni ![]() Ale sie przyzwyczajam i nie dręczy mnie to już taaak bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
-krzywe zęby przez co się rzadko uśmiecham chociaż lubię
-wielkie sińce pod oczami.. niestety dostałam je w genach więc nie mogę się ich pozbyc
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Cera - chciałabym miec taką gładką
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Hehe pamiętam jak kiedyś kumplowi zaczęłam wymieniać co bym w sobie zmieniała hehe nie wiem czy coś zostało czego bym nie zmieniała hehe
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Ja w ramach "dowartościowywania się" nie będę się skupiać nad swoimi kompleksami dotyczącymi wyglądu
![]() Zresztą na dzień dzisiejszy chyba się z wszelkich "wyleczyłam" ![]() A na pewno nie szukam dziury w całym i staram się opierać na moich pozytywnych aspektach. Te negatywne, które dawniej mi przeszkadzały starałam się polubić, no i kurczę całkiem dobrze mi to wyszło ![]() Za to z charakterkiem muszę czasami walczyć. Mam dwa kompleksy, które zdarza się, że utrudniają mi życie ![]() Ambicje, a tym samym perfekcjonizm, oraz niecierpliwość. Wszystko staram się robić maksymalnie dobrze, przez co efekt nie zadowala mnie tak jak powinien bo zawsze widzę niedociągnięcia i braki. Słyszałam od bliskich, że to dobra cecha takie bycie perfekcjonistką, ale jak tak nie uważam. Dlatego toczę sama z sobą małe bitwy i nawet widzę ostatnio niewielkie rezultaty. To już coś. A jeśli chodzi o niecierpliwość to nie umiem na wiele rzeczy czekać, wszystko chcę mieć podane odrazu i to najlepiej na dłoni ![]()
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Aeterne
![]() ![]() Anulek bardzo dobrez ![]()
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Beauty, w zasadzie mogłabym napisać to samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko w jaki sposób udało się Wam "zwalczyć" swoje kompleksy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje kompleksy miały podłoże w sytuacji w domu,tak naprawdę zaczęłam z nimi wygrywać,gdy zamieszkałam z TŻ. Uświadomiłam sobie, że bardzo negatywny obraz siebie jaki miałam przez całe lata to nie jest MÓJ obraz, ale obraz "namalowany" przez inne osoby.Musiałam przeciąć(oczywiście tylko na jakiś czas) więź z tymi osobami by móc "namalować" w głowie swój obraz od nowa.Spróbowałam "zaprzyjaźnić" się ze sobą, a przyjaciele przecież nie wytykają sobie wad i mają dla siebie dużo tolerancji ![]() Tak to u mnie wygląda w bardzo dużym skrócie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
hmmm moje kompleksy sa rowniez zwiazane z wygladem, ostanio zauwazylam, ze moj biust sie zmniejszyl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jesli mowa o charakterze to hmmm...wkurza mnie to, ze jestem balaganiara ![]() ![]() ![]()
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. na mały biust. Walka z kompleksem wyglądała tak: Zorientowałam się, że po cholerę zawracam sobie tym głowę. Tym bardziej, że jest mi z takim biustem dobrze. Bo jakby nie patrzeć nie przeszkadza mi w sporcie, nie mam problemów z kupnem biustonosza. Zresztą na operację powiększenia nawet jakbym w przyszłości uzbierała szkoda byłoby mi przeznaczyć taką sumę i bałabym się powikłań ![]() Tak właśnie myślałam. Więc skoro nic się z nim nie da zrobić pozostaje pokochać ![]() No i tłukłam sobie w łepek, że go lubię, jest jest ładny, że chłopakowi się podoba. I weszło mi to w krew ![]() Szkoda życia, a tym bardziej młodości na "smuty" typu kompleksy czy niska samoocena. Jeśli np. dwudziestolatka zamartwia się trądzikową cerą albo małym biustem i przez to nie wychodzi na plażę w kostiumie albo bez tapety, to wiele traci. Zanim się obejrzy zleci trochę czasu i zamiast trądziku pojawią się pierwsze zmarszczki, a piersi już nie będą pierwszej młodości. W ten sposób nigdy nie nacieszy się tym co ma. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
paradoksalnie jako pierwszy udało mi się zlikwidować moj największy - w pzenośni i dosłownie- kompleks, który ciągnął się za mną przez pare dobrych lat
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
po pierwsze wysokie czoło :/
okrągła gębka wielkie biodra... grobe uda straszne kolana - tłuste ![]() kiedyś jak byłam mała obgryzałam pazury, no a teraz są ochydne no ,ale one dopadają mnie tylko czasami, naszczęście ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-10-06 o 18:01 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
małe piersi, za szczupła, cera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
*piersi(za male!)
*nos(za duzy!) *cera(trądzik!) *zęby(mogłyby być ładniejsze!) A tak po za tym to wszystko na swoim miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
hmm..moje kompleksy to przede wszystkim wszędobylski trądzik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
większy biust,poza tym witam wszyskich , bo właśnie założyłam profil!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Jakis tam wielkich kompleksów nie mam, w sumie akceptuje każdą część swojego ciała, może nóżki troche grubsze bym chciała mieć bo chude są....
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.